|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
Aniu-zycze szybkiego powrotu do zdrowia gdzie jest Olusia?????????? dobrej nocy
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
Olusia na FB pisała, że boi się na wizaż wejść
udało jej się neta złapać na telefonie ale nie pamięta hasła na wizaż Także to tyle co wiem Aha tam jeszcze chyba pytała co u maluszków i mamusków no i cos o mm się pytała...
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu się boi wejśc na wizaz?
hmm
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
no m. in że będzie miała dużo do nadrabiania chyba tylko dlatego
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
1
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
ale wiecie ja patrzylam przez perspektywe doswiadczen z sonia- wtedy mi przy niej pomagal tyle co nic ![]() potem jak byl po urodzeniu chlopcow to tez w sumie tyle ze kompletem rak do lulania sluzyl, ale jakos przesadnie sie nie angazowal. a teraz to nawet o kupie mozemy pogadac ![]() a z Sonia... wrocila wczoraj z moimi rodzicami. ale w srode chyba znow pojada ![]() nazarla sie czeresni i bawila sie w domek pod narozna lawa na ganku. jakos sie bidna zaklinowala a czeresnie ja pogonily w kazdym razie nie mogla wylezc na czas i krzyczy tak ze ja w calym makowie bylo slychac- Babciu ratuj mnie, zesralam sie w gacie trzeba mi dupsko umyc
|
|
#2047 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
witam mamuśki noc to jakis koszmar był,maly bezprzerwy jeczal przez sen chyba co pol godz do niego chodziłam, a to wody dac a to smoczk a to przekrecic a to cyc, oczy mam przekrwione no jaja jakieś. wstal na dobre jakies 40 min temu i od tego czasu bawi sie spokojnie w łożeczku nic z tego nie rozumiem, co to było w nocy do cholery? nawet gorąco nie było, wszystkie okna pootwierane po burzy calkiem przyjemnie, my bezzębni jeszcze wiec może coś w tym temacie, bo jesli nie to ja juz nie wiem---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- aaaa Janeczka my to chyba z jednej okolicy (prawie) jestesmy nie?
|
||
|
|
|
#2048 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
?też właśnie tak myślę, jak to opisywałaś ty i on...a tu patrz jakie wzorowe małżeństwo ![]() aniu szybkiego powrotu do zdrowia![]() wczoraj tż wyciągnął mnie na koncert - przysięgam że mi się nie chciało, ale wzięłam szałerek i wio wszystko byłoby ok, gdyby na wyjeździe nie okazało się że nie możemy wydostać się z parkingu, bo parkingowi zamiast pilnować porządku parkowania to zajmowali się i dziewczynkami...pogryzły nas komary, tż się wkurzył i wyjechaliśmy rowem![]() pyt: jak długo powinno się przegotowywać wodę do picia? ja używam butelkowej niegazowanej...po przegotowaniu jest wredna, mała jakoś pije, ale coś mi w niej nie pasuje
|
||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
nie zupki normalne takie. oddzielnie miesko, oddzielnie warzywa
chociaz wczoraj ugotowal nam korme i oczywiscie chlopcom dal na palcu troche sosu sprobowac ale zebyscie widzialy jak oni sie pchali na niego zeby im iecej dac, takie dwa male pieski wspinajace sie na kolana ![]() jesli chodzi o malzenstwo to coz...czasem mnie denerwuje zul no ale to chyba kazdego czasem wlasny zul wkurza co nie?---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Pokzyfko ja butelowej nie gotuje. bo jak sie gotuje to sie te mineraly jakos wytracaja i faktycznie paskudna. chyba ze zrodlana gotujesz, to niby nie powinno sie nic dziac
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberek mamusie
Od rana siedzę na internecie i szukam prywatnie ortopedy żeby mi wystawił zwolnienie bo w szpitalu nie chcieli dać Dzieki za miłe słowa |
|
|
|
#2051 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Łączę się w bólu nieprzespanej nocy. Jakiś koszmar mam od kilku dni, wiem, że to zęby, bo wczoraj odkryłam górną lewą dwójeczkę - więc mamy 3 zębiska ale nocka masakra. Poszłą spać chwilę po 20 do 22 byłam u niej 5 razy 22.15 obudziła się i szalała do 1.30 a ja ledwo na oczy widziałam, reszta nocy nie lepsza z pobudkami chyba 4 a wstaliśmy chwilę po 6 Już kawkuję bo inaczej to padam, zaraz może drzemka będzie to jeszcze chwilę się drzemnę. Ja nie wiem jak z tą wodą, bo ja przegotowuję cały czas, dla siebie też. Kranówę filtruję Britą i przegotowuję i taką pije cała rodzinka.
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamcie
![]() My sami zostalismy, bo Tz wyjechał, wraca za tydzien w srode no i potem znów bedzie z nami cały czas choć smutno samej, taka pustka ![]() Pokszyfko ja daje Michałkowi niegazowanej Żywiec zdrój i nie przegotowywuje jej tylko leje do niekapka lub łyżeczką ![]() Ja sprzedałam kołyskę, ciuszki i laktator znajomej od konkursów i wielka paka do niej pojedzie miałam duzo obserwujacych i chetnych na allegro na kołyskę, może cena podskoczyłaby w górę bardziej, ale wiem, ze bedzie w dobrych rekach i jaki dzidzius bedzie w niej spał ![]() Janeczko fajnie, ze Tz sie zreflektował Glam Twój zul to prawdziwy kur domowy
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Domi moze knur domowy
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Ania wspolczuje w ogole calej tej sytuacji z noga
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u nas noc nieprzespana-taka burza,że myślałm,ze pod łóżko się schowam,, my gotujemy wodę,młoda pije.ja gotowanej nie znoszę.nie wiem od kiedy moge jej podać surową wode do picia?? Aniu-jak to L4 nei chcieli wystawić??że niby może pracować z tym gipsem na nodze?? my juz po śniadaniu i apapie teraz kawak-ktraś dołączy??
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
ja kawuje i lacze sie w bolu niewyspania, ale u mnie to jest stan pernamentny wiec juz nawet nie narzekam. wyspie sie moze za jakies 10 lat
Ja juz od jakiegos czasu nieprzegotowana podaje
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
a jaką wode Gllam podajesz??
|
#2057 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() domi7ks a mm/kaszka na jakiej wodzie? czy ty tylko na cycusiu jedziesz? |
||
|
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Witamy się z rana,widzę,ze nie tylko my po cięzkiej nocy.U nas całą noc grzmiało,błyskało sie więc ja najpierw wmówiłam sobie,ze będzie trąba powietrzna i nam dach z domu zerwie a potem,ze trafi piorun i będzie pozar Chyba jednak upał zaszkodził mojej głowie ![]() Jak już przesteałam sie bać to mały co chwilkę się budził,wiercił i jekolił takze doopa blada.Nie wiem jak dzisiaj przetrwamy bo od rana maruda a tz konczy pracę dopiero o 19. Magdalena miałam sie pytać ale zapominam cały czas.Dotarły do Ciebie maski? Aaaaja daję Żywiec Zdrój od jakiegos czasu juz nie gotuje ale nie przegotowaną daję tylko ze 2 godz po otwarciu butelki -w upały. Nie do mnie ale jak robię jakąś kaszkę na mm to tez czasem na Żywcu nie przegotowanym. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-09 o 09:29 |
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
jaka mam... cisowianke, zywiec najczesciej. tez mysle nad kupnem Brity, kiedys mielismy ale gdzies sie przy prerowadzce z IE zawieruszyla
|
#2060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałam chociaż jakiś kwitek poświadczenie że nie mogę pracować to nawet tego nie chcieli mi wypisać |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Pokszyfko ja nie Domi ale kaszke podaje na zwyklej przegotowanej
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
Ja wyjdę na wyrodną matkę ale od urodzenia daje jej przegotowaną "kranówkę" a wodę mineralną ostatnio dałam jej normalnie ze szklanki nic z nią nie robiłam
|
|
|
|
#2063 |
|
Zadomowienie
|
ja tez małemu dopicia daje zwykła mineralna tzn nieprzegotowana, nawet w te upały to wieczorne mm robie na mineralnej i dolewam tylko troszke wrzatku zeb było leciutlo ciepłe
|
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
hej
|
#2065 |
|
Rozeznanie
|
A nie masz tutaj jakiegos lekarza rodzinnego?No niestety polska biurokracja...
|
|
|
|
#2066 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana
córuś sobie drzemie, więc wpadam do Was ![]() Cytat:
ja identiko... nie przesadzajmy... ten zywiec jest wlaśnie taki do podoawania jako normalna woda, bo jak się go jeszcze przegotuje to paskudny :/ wiec jest nas dwie matki ![]() wspolczuje z PL służba zdrowia ... porażka... a dzwonilas do pracy? moze jakas inna mama z uk podpowie jak to rozwiązac ![]() u nas znow gorąc... ja zaraz wystawiam cuda swe na all i zmykam z młodą na spacer... bedziemy siedziec na dworku, wiec nie piszcie za duzo ![]() glam... kazdego zul wkurza, a wiesz jak potrafi wkurzyc exżul ja juz myslalam ze w miare sie dogadujemy a tu w pt taki sajgon ze ... porazka dzięki za gratki, choc powiem Wam ze jeszcze to do mnie nie dociera..... ![]() a u nas noc super... młoda zasnęła przed 20, napiła się cyca o 0.30 i spała do 6:45 czyli brak pobudki o 4 ale za to ta po 24 no ale i tak super wyspałam się bo potem jeszcze do 8 spałam, a ona szalała na kocyku na podłodze
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
Aniu współczuje;*
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
ja_dalia dzwoniłam do dziewczyny co pracuje w biurze ma przekazać wszystko w menagerowi oprócz tego tż do nich pójdzie w czasie przerwy
ale oni zawsze chcą jakieś potwierdzenie że przypadkiem nie symuluję a w Polsce jest ciężko bo nawet nie wiedzą jak wypisać zwolnienie do Wielkiej Brytani żeby je przyjęli |
|
|
|
#2069 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
U nas znowu chyba 7 pobudek w nocy, juz się pogubiłam w liczeniu ![]() Pokrzyfko ... ja małej od początku daję mineralną prosto z butelki. Do tej pory piła nałęczowiankę, ale od jakiś 2 miesięcy kupujemy jej wodę Mama i ja. Moj urwis oczywiście juz kima skoro pobudka o 6 rano a w nocy tyle pobudek Oczywiście jej kimanie równa sie z tym, że musze ją cały czas nogą kołysać inaczej płacz ...Idę w końcu zjeśc śniadanie. Dziś będzie owsianka z owocami: bananem i nektarynką
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Glam,ale dzieciom nie można podawać wody z Brity nieprzegotowanej
Saara-taką samą wizję miałam w czasie burzy jak ty...w myślach juz pakwałam najpotrzebniejsze rzeczy w razie katastrofy....
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

tak narzekałaś, że nie wiesz czy już umiesz z kimś żyć, że samej Ci już dobrze itp.

plan na TZ ?? heh do niego najgorsza karą jest jak się nie odzywam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nic z tego nie rozumiem, co to było w nocy do cholery?

Ale nie mogłam się oprzeć
szybkiego powrotu do zdrowia
i dziewczynkami...pogryzły nas komary, tż się wkurzył i wyjechaliśmy rowem
no ale to chyba kazdego czasem wlasny zul wkurza co nie?