Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 12:19   #1381
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Bika, nie frustruj się tak. Są ludzie, którzy mają lepiej...pewnie...ale multum takich, którzy mają gorzej. Jasne, że lepiej piąć się w górę, równać do tych wyżej...ale powiedzmy sobie szczerze - wyżej du..py nie podskoczysz nie dostaniesz z dnia na dzień pracy za 50 tysi, nie wybudujesz domu za gotówkę...wiec po co się frustrować i dołować Trzeba dążyć do realizacji swoich marzeń, ale na miarę możliwości, bo inaczej będzie tylko przygnębienie, żal i zawiść... a nie radość i szczęście z tego, co się ma, na co się samemu zapracowało
I tak też robię. Nie odbierajcie mnie jako osoby która tylko innym zazdrości i wkurza się, bo sobie domu za gotówke wybudować nie może...... przecież widzę jakie są realia, jak napisałam, nie znam osoby która bez kredytu wybudowała dom. Po prostu mam w sobie taki mały żal, bo powiedzmy, że "spadłam" do niższej klasy czy jak to nazwać...... wiadomo, że na garnuszku rodziców było inaczej...... życie uczy, mnie nauczyło cierpliwości i pokory, szklanka jest do połowy pełna a ja mam kochającego męża który jest moim ideałem. Tego się trzymam. Będziemy dążyć do polepszenia standardów naszego życia, ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku...... i tak jesteśmy w dobrej sytuacji, mąż ma jeszcze kawalerkę po babci, niestety musieliśmy ją odstąpić cioci, więc ani kasy z wynajmu, ani ze sprzedaży...... ciocia jest osobą samotną, więc pewnie jak kiedyś się wybudujemy, to bedziemy musieli ją zabrać ze sobą..... a wtedy mieszkania będzie można wynająć i będzie kasa na spłatę raty. Na prawde optymistycznie i z nadzieją patrze w przyszłość, tak jak już pisałam - wiem, że są ludzie, którzy mają o wiele gorzej..... a i tak na chwilę obecną najważniejsze, że jest Emilka
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 12:20   #1382
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
[/COLOR]
zrobisz sobie plac zabaw

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Spadam zaraz po Sebe, jeszcze przed musze zajsc do marketu
tak i gromadkę do zabawy

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
My w Turcji byliśmy 3 lata temu, więc nie bardzo jest co porównywac, byliśmy w ścisłym centrum Alanii (czy jak to się tam pisze) i wtedy za 2 tygodnie, all in, samolotem, hotel 5* zapłaciliśmy nie całe 2500zł od osoby, ale na miejscu poznaliśmy parę, która płaciła ponad 3500zł za tę samą ofertę, a ostatnio jak patrzyłam na ten hotel to ceny były ok 4000zł..... więc chyba nam się udało.
o no to faktycznie fanie Wam się udało ja bym chciała bardzoo żeby za osobę znaleźć coś ok. 1500zł.. ale widzę, że wczasy, które jeszcze 2tyg. temu za tyle były to teraz już nie ma mowy...

a zamawialiście wtedy przez internet czy u siebie w biurze?
nie wiem jak to jest... bo sa u mnie w mieście biura, ale one chyba mają zlepek wczasów z różnych biur i jak patrzę na ich stronę to nie pisze z jakich... hmmm

a powiedz mi na lotnisko dojeżdżaliście własnym samochodem? było gdzie zostawić?

Cytat:
Pracowałabym jako psycholog kliniczny.
Nie bardzo wiem, co masz na myśli pytając co bym robiła robiłabym to, co robi psycholog
No własnie nie wiem jakie sa konkretne zadania psychologa bo o ile prywatny gabinet to jakoś to sobie wyobrażam... ale w szpitalu to nie bardzo? jak to wygląda?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 12:22   #1383
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Blonde, no ale właśnie co kobieta to inna opinia, i nie da się zrobić tak żeby każda się do tego stosowała każdy robi co uważa za odpowiednie ale tak nja napisałam, post był z całym szacunkiem z żadnym podtekstem a pozatym tyle bab w jednym miejscu to nie da się zawsze być w zgodzie

a z tym nie zaglądaj, to nie było innej opcji bo tylko wchodzę na Fb a tu kurde pełno gofrów

ja już dziś zjadłam pół opakowania carte-dor tiramisowego

i teraz się jakoś snujemy z TŻ bo ma na noc i cały dzień jesteśmy razem nie wiem co robić, bo nie chce mi się sprzątać jakoś specialnie.

Strong, lody od Szkolnickiego bardziej mi smakowały niż Peterson
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 12:24   #1384
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
tak i gromadkę do zabawy

wtedy koniecznie

Metka dzieki
Stary 2012-07-09, 12:26   #1385
ButterBear
Zakorzenienie

Bika, Kochana, nie odbieram Cię jako osoby zawistnej itp...Tylko napisałam, co myślę i jakie jest moje zdanie Wiadomo, że każdy chce dla siebie jak najlepiej i nie ma w tym nic złego.

Co tu wszysscy tacy przewrażliwieni

Ana, w szpitalu robi się podobne rzeczy do tych w gabincie. Może bez testów raczej...ale praca psychologa polega głównie na rozmawianiu z ludźmi, pomaganiu im w ten sposób.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 12:26   #1386
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, a szkolnicki to był ten na przeciwko petersena? ta kawiarnia na rogu?
Stary 2012-07-09, 12:32   #1387
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
tak i gromadkę do zabawy

o no to faktycznie fanie Wam się udało ja bym chciała bardzoo żeby za osobę znaleźć coś ok. 1500zł.. ale widzę, że wczasy, które jeszcze 2tyg. temu za tyle były to teraz już nie ma mowy...

a zamawialiście wtedy przez internet czy u siebie w biurze?
nie wiem jak to jest... bo sa u mnie w mieście biura, ale one chyba mają zlepek wczasów z różnych biur i jak patrzę na ich stronę to nie pisze z jakich... hmmm

a powiedz mi na lotnisko dojeżdżaliście własnym samochodem? było gdzie zostawić?

No własnie nie wiem jakie sa konkretne zadania psychologa bo o ile prywatny gabinet to jakoś to sobie wyobrażam... ale w szpitalu to nie bardzo? jak to wygląda?
Już nie pamiętam, ale chyba zamawialiśmy w biurze - w Triadzie, która już nie istnieje, akurat moja siostra mieszka blisko lotniska, więc pojechaliśmy do niej, u niej zostawiliśmy auto i oni nas odwieźli na lotnisko. Ale jeśli o Pyrzowice chodzi, to oni sami zostawiają auto na parkingu niedleko lotniska i chyba za tydzień zapłacili 50zł...... więc nawet nie opłaca się, żeby ktoś Cię odwoził na lotnisko, tylko trzeba z dużym wyprzedzeniem zarezerwować sobie miejsce na tym parkingu.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Bika, a szkolnicki to był ten na przeciwko petersena? ta kawiarnia na rogu?

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Bika, Kochana, nie odbieram Cię jako osoby zawistnej itp...Tylko napisałam, co myślę i jakie jest moje zdanie Wiadomo, że każdy chce dla siebie jak najlepiej i nie ma w tym nic złego.

Ana, w szpitalu robi się podobne rzeczy do tych w gabincie. Może bez testów raczej...ale praca psychologa polega głównie na rozmawianiu z ludźmi, pomaganiu im w ten sposób.
E tam przewrażliwieni...... tak to jest, nie wiemy o sobie wszystkiego przecież i potem takie niedomówienia

Powiem Wam, że Emilka szaleje normalnie czasami to mi cały brzuszek podskakuje
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 12:32   #1388
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

To mi tam Bikuś, kawa smakowała ale lody tylko raz tam jadłam daleko byliście od tego centrum?
Stary 2012-07-09, 12:32   #1389
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-07-09, 12:34   #1390
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
To mi tam Bikuś, kawa smakowała ale lody tylko raz tam jadłam daleko byliście od tego centrum?
Byliśmy w tym centrum
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 12:39   #1391
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, No co Ty? nie wiedziałam że tam też jakieś noclegi były w samym centrum... poważnie przy tej głównej ulicy?
Stary 2012-07-09, 13:03   #1392
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bika, No co Ty? nie wiedziałam że tam też jakieś noclegi były w samym centrum... poważnie przy tej głównej ulicy?
Na rogu tej głównej i Mickiewicza, zaraz obok zejścia na plażę na przeciwko był plac zabaw i ośrodek zdrowia.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

O widzę, że przyszły tydzień obfitujący w wizyty, 16- ja, 17- Strong, 18- onyks która jeszcze?????
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 13:08   #1393
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Dziewczyny, dostałam od koleżanki sms "idę rodzić"... więc trzymamy kciuki za nią i jej córunie
Stary 2012-07-09, 13:09   #1394
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

No to trzymamy
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 13:13   #1395
ButterBear
Zakorzenienie

Hania

Stary 2012-07-09, 13:17   #1396
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki.....
Czesc

Cytat:
i teraz się jakoś snujemy z TŻ bo ma na noc i cały dzień jesteśmy razem nie wiem co robić, bo nie chce mi się sprzątać jakoś specialnie.
Nie wierze!

Cytat:

Kule nie wiem czemu ale ja durna myslalam, ze te Raclette to ser... pewnie mi sie pokepilo z Ratatoulie czy jak to tam sie pisze.
Mysle, ze bedziesz swietnym psychologiem bo juz tylko czytanie Ciebie sprawia przyjemnosc.

Cytat:
Dziewczyny, dostałam od koleżanki sms "idę rodzić"... więc trzymamy kciuki za nią i jej córunie
Trzymamy kciukasy.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 13:22   #1397
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Kule nie wiem czemu ale ja durna myslalam, ze te Raclette to ser... pewnie mi sie pokepilo z Ratatoulie czy jak to tam sie pisze.
Mysle, ze bedziesz swietnym psychologiem bo juz tylko czytanie Ciebie sprawia przyjemnosc.
Dzięki Kochana, jak miło coś takiego przeczytać

Co do raclette, to właśnie zawsze głównym składnikiem jest ser...bo na te łopatki sobie dajesz jakieś składniki, a wszystko przykrywasz serem i zapiekasz sobie tak Ten serek się rozpuszcza i wszystko jest przypyszniaste.
A możesz sobie tż dać na te łopatki banany, truskawy, czy biszkopciki np i na to położyć czekoladę, która Ci się rozpuści

Hania

Stary 2012-07-09, 13:28   #1398
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Kochana, jak miło coś takiego przeczytać

Co do raclette, to właśnie zawsze głównym składnikiem jest ser...bo na te łopatki sobie dajesz jakieś składniki, a wszystko przykrywasz serem i zapiekasz sobie tak Ten serek się rozpuszcza i wszystko jest przypyszniaste.
A możesz sobie tż dać na te łopatki banany, truskawy, czy biszkopciki np i na to położyć czekoladę, która Ci się rozpuści
matkooooooo

Stary 2012-07-09, 13:48   #1399
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nikita, Butter, Bika dam Wam znać jak tylko urodzi

Nikita, ale poważnie, niby by było coś do roboty, mogłabym podłogi powycierać, albo posprzątać tak ogólnie, ale jakoś nie mam ochoty. Nawet obiadu dziś nie robimy, bo nie wiem co i jakoś tak wyszło... chce namówić TŻ na jakieś wyjazdowe jedzenie ale nie jest zbyt skłonny

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Nudzi mi się

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

zaraz usłyszę że nudzą się tylko głupie dzieci
Stary 2012-07-09, 14:01   #1400
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

cześć mój dzieć śpi od godziny więc mam chwilę luzu...o 15.15 mam wizytę i wstyd mi na nią iść, bo wyglądam jak monstrum i tak się też czuję, gruba, brzydka, pocięta maszynką...siwizna na łbie - nie mam kiedy ufarbować, ręce po przeprowadzce scharatane, poparzone, poobdzierane opuchnięta od upałów wyć mi sie chce jak patrzę w lustro do tego boję sie co z tymi moimi wynikami (pisałam, że cukier mam za wysoki po obciążeniu??), z szyjką....boję się

CO do domów...moja siostra z mężem wybudowali dom bez kredytów pracowali w UK przez 6 lat i w tym czasie wszystko ładowali w dom, później zjechali, urodziła sie córka, szwagier dostał prace (za 2200zł/mc), ona miała zasiłek z UK - na nasze ok 800zł przez pół roku, później kasa się skończyła i przez prawie 3 lata żyli za te 2200zł....we 3 możecie sobie wyobrazić?? trochę pomagała im teściowa, w sensie jedzenia, zakupów dla małej...w międzyczasie zaczęły wychodzić różne niedociągnięcia w budowie - tak to jest jak buduje się na odległość, dom jednym słowem wymaga małego remontu....Przez tę sytuację z brakiem pracy mojej siostry ich małżeństwo wisiało na włosku, jej tż uważał się za pana i władcę bo to on zarabiał, a ona nawet majtek sobie kupić nie miała za co...bo jak już jakaś mała nadwyżka była to dla niego - na piwko, słodycze, grilla....straszne to było rok temu (pisałam wam) dostała pracę w optyku (a ona z wykształcenia historyk) i zarabia sporo więcej niż on to akurat fajnie, cieszy mnie to, odbili się trochę, powoli remontują na ile ich stać...boli mnie tylko jedno, dziecko jest na szarym końcu....to ona ma mieć najlepsze ciuchy i kosmetyki a dziecko ubiera jak łachmanę....ja jej sporo ciuszków kupowałam na promocjach z wyprzedzeniem na sezon to chociaż tyle, ale teraz już nie stać mnie na kupowanie jej ubrań co miesiąc, czy dwa od roku mają super sytuację, ale wolą grillowanie z kumplami, drogie ciuchy dla siebie, siostra zadziera nosa, na nas patrzy z góry, z resztą na wszystkich, bo teraz ona ma kasę a my np.kredyt na mieszkanie...ehhh te pieniądze

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:07   #1401
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, Butter, Bika dam Wam znać jak tylko urodzi

Nikita, ale poważnie, niby by było coś do roboty, mogłabym podłogi powycierać, albo posprzątać tak ogólnie, ale jakoś nie mam ochoty. Nawet obiadu dziś nie robimy, bo nie wiem co i jakoś tak wyszło... chce namówić TŻ na jakieś wyjazdowe jedzenie ale nie jest zbyt skłonny

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Nudzi mi się

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

zaraz usłyszę że nudzą się tylko głupie dzieci
Jezeli taki leniuszek cie dopadl tzn ze Kamilek juz sie powoli szykuje na swiat!

Stary 2012-07-09, 14:10   #1402
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bao, co to masz za dzień paszteta?

niestety pieniążki robią wodę z mózgu, nie raz biedna rodzina jest w stanie zapewnić sobie więcej niż ta bogata...
i nie raz to miłość jest największą stawką.

Nikita, wszystkie objawy mi się uspokoiły więc chyba nie
pozatym nie może jeszcze nigdzie wychodzić bo nie jestem gotowa
kiedy wrzucisz zdjęcia domku?
Stary 2012-07-09, 14:14   #1403
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Bao, co to masz za dzień paszteta?

niestety pieniążki robią wodę z mózgu, nie raz biedna rodzina jest w stanie zapewnić sobie więcej niż ta bogata...
i nie raz to miłość jest największą stawką.

mało powiedziane.....

Stary 2012-07-09, 14:15   #1404
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Baobabuś pamiętam jak roku temu pisałaś o siostrze..... moja na szczęście taka nie jest, ale też różnie o bywało....
Co do wizyty to dawaj zaraz znać co i jak, bo wiesz, że Twoje wizyty mnie najbardziej interesują bo jesteśmy prawie na tym samym etapie o Twoich wynikach nic nie doczytałam, więc pewnie nie pisałaś, mi lekarz kazał kupić w aptece 75g glukozy, wypić w domu z dowolną ilością wody i cytryny (jak będę chciała) i po 2 godzinach iść do labo i zrobić morfologię i cukier, dodał - bez tłumaczenia w laboratorium czy piła pani glukozę wcześniej czy nie. Muszę to zrobić w tym tygodniu, bo za tydzień wizyta. A co do Twojego wyglądu to na pewno nie jest tak źle, pewnie sporo przesadzasz, ale wiem jak to jest..... też się czułam okropnie, ale patrzę a fotki z wakacji i jak tylko mam zrobione oko to nie jest tak źle nawet siwizna mi nie przeszkadza
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 14:20   #1405
Baobabek
Zakorzenienie

wiecie, jak się przeprowadzaliśmy i układałam ciuchy to wyłam po kątach....tyle sukienek, spódniczek ślicznych, bluzeczek obcisłych, wsio w rozm. 36/38.... pochowałam do regału a na wieszakach zostały mi tylko workowate tuniki i legginsy w rozm. 44 strasznie brzydka się czuję w tej ciąży

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Baobabuś pamiętam jak roku temu pisałaś o siostrze..... moja na szczęście taka nie jest, ale też różnie o bywało....
Co do wizyty to dawaj zaraz znać co i jak, bo wiesz, że Twoje wizyty mnie najbardziej interesują bo jesteśmy prawie na tym samym etapie o Twoich wynikach nic nie doczytałam, więc pewnie nie pisałaś, mi lekarz kazał kupić w aptece 75g glukozy, wypić w domu z dowolną ilością wody i cytryny (jak będę chciała) i po 2 godzinach iść do labo i zrobić morfologię i cukier, dodał - bez tłumaczenia w laboratorium czy piła pani glukozę wcześniej czy nie. Muszę to zrobić w tym tygodniu, bo za tydzień wizyta. A co do Twojego wyglądu to na pewno nie jest tak źle, pewnie sporo przesadzasz, ale wiem jak to jest..... też się czułam okropnie, ale patrzę a fotki z wakacji i jak tylko mam zrobione oko to nie jest tak źle nawet siwizna mi nie przeszkadza
ja po tych 75 g miałam robiony cukier ponownie, ale nie po 2 godz. tylko po 1,5 więc trochę to niewiarygodne wg mnie
no nic spadam zakładać worek i legginsy, tata zaraz do małego przyjedzie trzymajcie kciuki za moją szyjke

Stary 2012-07-09, 14:29   #1406
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
wiecie, jak się przeprowadzaliśmy i układałam ciuchy to wyłam po kątach....tyle sukienek, spódniczek ślicznych, bluzeczek obcisłych, wsio w rozm. 36/38.... pochowałam do regału a na wieszakach zostały mi tylko workowate tuniki i legginsy w rozm. 44 strasznie brzydka się czuję w tej ciąży

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

ja po tych 75 g miałam robiony cukier ponownie, ale nie po 2 godz. tylko po 1,5 więc trochę to niewiarygodne wg mnie
no nic spadam zakładać worek i legginsy, tata zaraz do małego przyjedzie trzymajcie kciuki za moją szyjke
Czyli bardzo dobrze zrobiłam że jakieś 3 miesiące temu wszystkie moje piękne i małe ciuszki wywiozłam do rodziców

o co chodzi z tą niewiarygodnością, bo nie bardzo kumam

I trzymam kciuki za szyjkę jak lekarz ostatnio robił dowcipne usg szyjki to mówi - jej szyjka na pół metra! Ja mu, że ostatnio miała 40mm..... a on, a teraz ma 47 ale to akurat dlatego, że Emilka siedzi na dupsku. Jak się obróci, to pewnie i szyjka się skróci
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 14:38   #1407
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Jakto nie jestes gotowa??
Zdjecia wrzucie moze dzis jak przyjde z pracy, tylko mam strasznego lenia i czuje sie fatalnie bo wlasnie @ dostalam. Ale musze sie pochwalic, ze cykle wrocily do normy i znowu sa 25dniowe. Chyba tak sie spielam jak sie staralismy, ze wszystko zestralam, albo po prostu tak mialo byc. Ja tam wierze, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki za moją szyjke
Kciukam!!!

Stary 2012-07-09, 14:39   #1408
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Agnusku dziękuję za wskazówkę odnośnie strony

Onyks fasolka śliczna, szczególnia ta w 3D

Agnusek zaraz zmieniam cię na liście i spadam za chwilę

Cytat:

Onyks, zdrowia dla teścia życzę
Dzięki

Ale mnie spanie dopadło, nie mam siły pisać.

Bao, trzymamy

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:42   #1409
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Jakto nie jestes gotowa??
Zdjecia wrzucie moze dzis jak przyjde z pracy, tylko mam strasznego lenia i czuje sie fatalnie bo wlasnie @ dostalam. Ale musze sie pochwalic, ze cykle wrocily do normy i znowu sa 25dniowe. Chyba tak sie spielam jak sie staralismy, ze wszystko zestralam, albo po prostu tak mialo byc. Ja tam wierze, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.

Kciukam!!!
Ja też
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-09, 14:42   #1410
xxKasiax
Wtajemniczenie

Czesc
Oj ale mam nadrabiania
Wrocilam z wizyty, dzidzius w porzadku, dostalismy kolejne zdjecie 3D gdzie nie za dokladnie widac twarzyczke, bo zawsze sie zaslania i nie chce sie nam pokazac , tylko widac, ze ma pulchne policzki (po mamusi
) Wazy ok.2800g KTG wykazalo znowu jakies skurcze, ale nie takie wysokie jak ostatnio, wiec jeszcze ten caly tydzien mam brac tabletki i magnez i w sobote, albo niedziele mam odstawic Ciekawa jestem, czy po odstawieniu szybko sie urodzi, czy bede musiala jeszcze dluuugo czekac
A no i wczoraj dostalam wiadomosc, ze moja kuzynka urodzila W 38 Tyg. i maly wazyl 2850 g, a na USG jej mowili, ze ma juz 32oog hahaha

Ide sie zdrzemnac, bo jestem padnieta, a pozniej was poczytam, co tam naskrobalyscie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości