|
|
#1471 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Cytat:
nic się nie przejmuj, z doświadczenia wiem, ze tyle się szuka pięknych zaproszeń a ludzie na nie w ogóle nie zwracają uwagi Bukiet bardzo mi sie podoba ten pierwszy... niebanalny i poprostu piękny A ja witam po weekendzie. Był pracowity, bo jak zwykle maraton z zaproszeniami, który chyba nigdy się nie skończy Ale jest tez miły akcent weekendu, wreszcie wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec. Będzie to Czerwone Gitary "Wezmę Cie ze sobą" http://www.youtube.com/watch?v=x2o0yGUWNYU Zakochaliśmy się z tej piosence- taka jak chcieliśmy, nie za wolna nie za szybka- do tańca rytmiczna... tekst może aż nie tak romantyczny, ale zawsze coś. Teraz czekam na odpowiedz z zespołu czy podołają i naucza sie grać tego trzymajcie kciuki za to, bo TŻ nie chce słyszeć o puszczaniu mp3- bo jak mówi "za coś to 4tys biorą"Ciekawe jak nasze sobotnie PMki aż sie nie mogę doczekać jak tu wejdą i nam zdadzą relację i pokażą zdj
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czekam na nasze Pmki
i napisałam dziś do mojego fotografa bo miesiać już minął i mam nadzieję, że zdjęcia najpóźniej za tydzień będą... bo lecę do domku na jeden dzień odebrać paszport ... trzymajcie kciuki żebym nie musiała dłużej czekać
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie- w moim przypadku w całości spędzonym w pracy.
Neave, popieram katie, ludzie w większości nie zwrócą nawet uwagi na to, że zaproszenia dobierane są pod kolor także zupełnie się tym nie przejmuj.Ja swoje mam brązowo- beżowe bo takie mi się spodobały i już ![]() Pod wpływem ostatnich dyskusji o stanikach pod suknię zaczęłam się zastanawiać czy może warto odwiedzić Triumpha? Widziałam, że mają tam teraz wyprzedaż. Któraś z Was ma może doświadczenie z tą firmą? Znajdę tam jakiegoś fajnego push-upa pasującego pod suknię ślubną? |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Moje doświadczenie z szukaniem stanika nie należało do najprzyjemniejszych... szukałam bardotki i co weszłam do sklepu to słyszałam ...."o nie... takich dużych rozmiarów nie mamy".....
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z kolei mały biust i co mierze bardotke to klops.. Nawet w najtańszym staniku mój biust nie wyglądał nigdy aż tak fatalnie. Ten krój nie jest dla mnie.
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mega wygodna i super wyglądało.Kupowałam w Li Parie na Chmielnej
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja po weekendzie. Weekend był owocny
Kupiłam buty na ślub Zdjęcia wrzucę wieczorem, bo teraz jestem w pracy i nie mam zdjęcia na kompie. Odbyliśmy kurs przypominający nam tańce weselne, wiele pamiętaliśmy tylko kwestia przypomnienia. Udało nam się ustalić terminy spotkań z kobietą od pierwszego tańca. Zaczynamy 11 sierpnia naukę pierwszego tanca Będziemy najprawdopodobniej tańczyć do tej piosenki czerwonych gitar: senny szept http://www.youtube.com/watch?feature...&v=t4lfQf9bEZQ myślicie że na pierwszy taniec ten kawałek będzie się nadawał?? Bardzo lubię tą piosenkę. A poza tym będziemy tańczyć kombinację disco foxa z disco sambą, żadnych walców czy czegoś wolnego. Nie toleruje czegoś takiego ![]() A ponadto od jutra będziemy zapraszać gości. Karteczki do zaproszeń się drukują, odbieram je po południu już wycięte, więc wszystko po woli się układa. Najgorsze że pierwsze z 3 wesel ( pomijając nasze ) mam już 14 a nie kupiłam sukienki, nic ładnego w sklepach nie było, wszystko na jedno kopyto, zero oryginalności
|
#1479 | |
|
Rozeznanie
|
O ja dziewczyny ale poleciałyście z postami, strasznie dużo mam nadrabiania do piątku, czytam po stronie i opsiuję
![]() justiii wygladałas obłędnie Wszystkim PM które ślubowały w sobotę spóźnione, ale szczere, z głębi sreducha, życzenia samych szczęśliwości przY boku MĘŻA!!! Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba całkiem niezłe rozwiązanie wszycie kieszonek na gąbeczki w bardotce.
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może sama bym pokombinowała z tą bardotką
|
|
|
|
|
#1482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suer że butki kupione czekamy na fotki ![]() piosenka moim zdaniem jest OK ![]() no racja- w sklepach nic nie ma- dramat ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
stali przez te 3,5 minuty na podeście gdzie grali . Na początku zaprosili gości na środek a potem po pierwszym tańcu prowadzili normalnie wesele typu- "brawa dla państwa młodych", "zapraszamy teraz do wspólnego tańca" "zostajemy na parkiecie bo wesele rozpoczęte" itp---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
podstawa to dobrze dobrany stanik
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie co do butów skórzanych, macie jakieś sposoby by je rozbić?
Kupiłam rok temu buty skórzane i ciągle mnie uwierają w małe palce tak, że po godzinie chodzenia już mam bąbla na małym palcu. Teraz te co kupiłam na ślub są z miękkiej skóry, ale i tak wydaje mi się, że trzeba ich trochę rozchodzić. albo jakoś poszerzyć, bo te z tamtego roku pomimo że chodzę w nich ( próbuje ) nadal mnie uwierają. Wyczytałam gdzieś że mokrą skarpetkę się wciska do buta, albo na nogę i nogę do buta i tak się rozchodzi skóra, zrobiłam tak wczoraj, ale chyba nie widzę rezultatów ;/
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
chyba oddanie do szewca to najlepszy pomysł
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
http://blog.onet.pl/42129,1,archiwum_goracy.html - artykuł w sam raz dla Nas
|
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jest problem, spotkałam dziś moją florystke i powiedziała, że z anemonami będzie bardzo ciężko bo po pierwsze nie wie jaki kolor się trafi a po drugie one są tak słabe jak maki na polu i będzie ich potrzeba ponad 30 a cena za sztukę to 8 zł.. jestem załamana bo miałam już przemyślaną koncepcję a teraz wszystko się rozmyło.. i co najważniejsze nie mam sprecyzowanego pomysłu na nową wiązankę..
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre rozwiązania niektórzy mieli ![]() ja i tak wole sama sobie kupować prezenty ewentualnie pokazać palcem co chce
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1490 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekamy na zdjecia...![]() Piosenka bardzo fajnie się do nich tańczy![]() Cytat:
Ale pewnie mniej boleśnie będzie u szewca- tak jak dziewczyny mówią
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Chcę bukiecik prosty, tylko wziązany wstążką.. żadnych kulek czy zwisających. Wcześniej byłam zakochana jak już jedna PMka w piwoniach ale tez mogę zapomniec, potem podobały mi się goździki ale tylko do momenty zakochania sie w anemonach. Eh.. zastanawiam się teraz mocno tak mocno kolorowym bukietem..
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Rozeznanie
|
Artykuł o prezentach dobry
Co do za ciasnych butów, ja swoje zamierzam jutro oddać do szewca, ale ciekawe czy da radę coś z nimi zrobić bo nie są skórzane ![]() A ja dziewczyny w weekend walczyłam z zaproszeniami, i uwaga! uwaga! w sobotę od 13:00 do 17:00 rozdałam 20
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wynik naprawdę dobry- ekspresowo załatwiasz ![]() Fajnie, że trafiliście na takiego księdza
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w triumphie- porażka niestety, żaden nie pasował, ich najmniejszy obwód to 70- na mnie za duży niestety i nie ma szans żeby się utrzymał. Pani proponowała ewentualne zwężanie.
Artykuł świetny! |
|
|
|
#1496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam właśnie karteczki... Naprawdę są śliczne. Cieszę się że tym bardziej, że sama je zrobiłam... Dziś wypiszemy zaproszenia i jutro bądź od środy możemy zacząć zapraszać.
Patrząc na wasze wpisy to zapraszanie ciągnie się i ciągnie. Więc tym bardziej warto zacząć już zapraszanie. Wychodzę zaraz z pracy i biegnę na poszukiwania sukienki weselnej. Może tym razem mi się uda, chociaż mam kiepskie przeczucia. A wieczorkiem porobię fotki i wrzucę do buciki i zaproszenia z karteczkami. A może i sukienkę kto wie... ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
A ja nigdy jakoś tego sklepu nie lubiłam. Żaden stanik nie umiał uwydatnić mojego nie wielkiego biustu. Wydaje mi się że firma jak najbardziej nadaje się do zakupu ładnej bielizny, ale żeby znaleźć tam coś praktycznego i do tego nie przepłacając - nigdy mi sie to nie udało. ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
cieszę się że udało wam się trafić na takiego księdza. Ja to się obawaim bo okazało się że mojej kuzynki koleżanka jak poszła złożyć dokumenty slubne do księdza to na ich godzinę był ktoś inny wpisany, po prostu ksiądz sobie pomylił sobotę z niedzielą, podobno niezła chryja była. Ale jakoś udało im się dojść do porozumienia. I teraz obawiam się, żeby z naszym terminem tak nie było... Może powinnam zadzwonić do kancelarii parafialnej? ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() Co do rozbijania butów u szewca nie mam takiego zaufanego i obawiam się że zrobi coś z nimi nie tak więc może najpierw sama spróbuje Poza tym te ślubne są z takiej skóry dziurkowanej i tym bardziej muszę na nie uważać żeby się nie rozwaliły jak je np. szewc będzie rozciągał Mam fioła na punkcie swoich rzeczy zwłaszcza skórzanych, więc dlatego tak panikuje
|
|
#1497 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do butów to może najpierw spróbuj sama cos podziałać a jak się nie uda to wtedy będziesz zmuszona oddać do szewca ale myślę, ze nie powinien nic zrobić Twoim bucikom ![]() Cytat:
my też walczyliśmy w sobote i wczoraj, ale zostało nam jeszcze sporo Mamy nadzieję z tym uporać się w tym tygodniu i w weekend, juz bym chciała mieć to z głowy Mam do was pytanie odnośnie spowiedzi po spisaniu protokołu. Ile po spisaniu byłyście do tej pierwszej spowiedzi? bo nam ksiadz mówił ze trzeba od razu po, a to juz prawie miesiąc minął a my nie byliśmy jeszcze. Czy ksiądz spowiadający nas, wpisuje datę spowiedzi na tej karteczce?
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie pomogę w kwestii spowiedzi, bo po pierwsze żadnych karteczek nie mieliśmy a po drugie mieliśmy tylko jedną spowiedź przed ślubem, bo mieszkaliśmy ze sobą...
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe kiedy sie pojawia weekendowe PMki i pokaża zdjęcia ![]() Ja swoje buty chyba też będę musiała troche rozchodzić bo są skórzane i leciutko cisną.. Wrzucam foto butów na przebranie (jak mnie moje slubne zmęczą) z F&F . I dla przypomnienia moje slubne
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-07-09 o 17:45 |
||
|
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta!
Witam was po długiej nieobecności ale ostatnie 4 dni miałam bardzo owocne w spotkania z naszymi przyjaciółmi i nie miałam czasu nawet wejść na neta ![]() Chciałam się z Wami podzielić naszymi zdjęciami z sesji bo w końcu się na nie doczekaliśmy Kilka wrzucę tutaj żeby wszystkie Pm-ki i żonki mogły zobaczyć, a resztę do klubiku jak mi się uda ![]() Ps-wszystkim nowym ŻONECZKĄ wszystkiego Najlepszego
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

i daj znać jak poszło
trzymajcie kciuki za to, bo TŻ nie chce słyszeć o puszczaniu mp3- bo jak mówi "za coś to 4tys biorą"
aż sie nie mogę doczekać jak tu wejdą i nam zdadzą relację i pokażą zdj
16.06.2012 

?

czekamy na fotki 
Mamy nadzieję z tym uporać się w tym tygodniu i w weekend, juz bym chciała mieć to z głowy