Ślubujące w 2012 - część II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 09:37   #1471
katie99kasia
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
trzymam kciuki i daj znać jak poszło

a ja mam nową zagwostkę... TŻ widział się wczoraj ze swoją babcią, która stwierdziła, cytuję: "chyba żartujesz że chcesz w tamtym garniturze do ślubu iść! musisz mieć na taką okazję jakiś wyjątkowy". no i poszli na wycieczkę po sklepach w poszukiwaniu nowego. nie żebym miała coś przeciwko, bo nie mam, a mi się nie udało go przekonać do kupna nowego. jest tylko jeden malutki minusik... całą kolorystykę dodatków szykowaliśmy do sukni ecru i garnituru stalowego... teraz garnitur jest baaardzo ciemnobrązowy wpadający w czerń (zależnie od światła)... nawet kwiatki w końcu wybrałam... bukiet z agapantusa (na jednym ze zdjęć z różą kremową)
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
pierwszy link mi się niestety nie otwiera, za to torty mnie urzekły!
najgorzej będzie teraz z zaproszeniami, bo mam już papier podstawowy kupiony - załączam zdjęcie
Moim zdaniem nic się nie stanie jezeli zaproszenia będą w trochę innym odcieniu. My mieliśmy złoto-kremowo-białe a wszystko mamy w kolorach- fiolet-biel (może jeszcze jasny żółty?);P
nic się nie przejmuj, z doświadczenia wiem, ze tyle się szuka pięknych zaproszeń a ludzie na nie w ogóle nie zwracają uwagi
Bukiet bardzo mi sie podoba ten pierwszy... niebanalny i poprostu piękny

A ja witam po weekendzie. Był pracowity, bo jak zwykle maraton z zaproszeniami, który chyba nigdy się nie skończy jak zwykle kogoś nie ma w domu i trzeba sie wracac do każdej miejscowości po kilka razy no ale cóż, takie uroki zapraszania...
Ale jest tez miły akcent weekendu, wreszcie wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec. Będzie to Czerwone Gitary "Wezmę Cie ze sobą"
http://www.youtube.com/watch?v=x2o0yGUWNYU
Zakochaliśmy się z tej piosence- taka jak chcieliśmy, nie za wolna nie za szybka- do tańca rytmiczna... tekst może aż nie tak romantyczny, ale zawsze coś. Teraz czekam na odpowiedz z zespołu czy podołają i naucza sie grać tego trzymajcie kciuki za to, bo TŻ nie chce słyszeć o puszczaniu mp3- bo jak mówi "za coś to 4tys biorą" w sumie to ma rację nawet jak sie tak zastanowie...

Ciekawe jak nasze sobotnie PMki aż sie nie mogę doczekać jak tu wejdą i nam zdadzą relację i pokażą zdj

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:33   #1472
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja też czekam na nasze Pmki i napisałam dziś do mojego fotografa bo miesiać już minął i mam nadzieję, że zdjęcia najpóźniej za tydzień będą... bo lecę do domku na jeden dzień odebrać paszport ... trzymajcie kciuki żebym nie musiała dłużej czekać
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:34   #1473
Luzia
Zakorzenienie

Witam po weekendzie- w moim przypadku w całości spędzonym w pracy.

Neave
, popieram katie, ludzie w większości nie zwrócą nawet uwagi na to, że zaproszenia dobierane są pod kolor także zupełnie się tym nie przejmuj.
Ja swoje mam brązowo- beżowe bo takie mi się spodobały i już

Pod wpływem ostatnich dyskusji o stanikach pod suknię zaczęłam się zastanawiać czy może warto odwiedzić Triumpha? Widziałam, że mają tam teraz wyprzedaż. Któraś z Was ma może doświadczenie z tą firmą? Znajdę tam jakiegoś fajnego push-upa pasującego pod suknię ślubną?

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 12:11   #1474
Malgos_12
Zakorzenienie

Moje doświadczenie z szukaniem stanika nie należało do najprzyjemniejszych... szukałam bardotki i co weszłam do sklepu to słyszałam ...."o nie... takich dużych rozmiarów nie mamy".....
Stary 2012-07-09, 12:16   #1475
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Pod wpływem ostatnich dyskusji o stanikach pod suknię zaczęłam się zastanawiać czy może warto odwiedzić Triumpha? Widziałam, że mają tam teraz wyprzedaż. Któraś z Was ma może doświadczenie z tą firmą? Znajdę tam jakiegoś fajnego push-upa pasującego pod suknię ślubną?
powiem szczerze że mierzyłam staniki tej firmy ale nigdy nic tam dla siebie nie znalazłam jakoś te push-upy źle mi się układały ale to może być kwestia budowy
Stary 2012-07-09, 12:17   #1476
Luzia
Zakorzenienie

Ja mam z kolei mały biust i co mierze bardotke to klops.. Nawet w najtańszym staniku mój biust nie wyglądał nigdy aż tak fatalnie. Ten krój nie jest dla mnie.

Stary 2012-07-09, 12:27   #1477
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam z kolei mały biust i co mierze bardotke to klops.. Nawet w najtańszym staniku mój biust nie wyglądał nigdy aż tak fatalnie. Ten krój nie jest dla mnie.
ja też mam mały biust i nie noszę bardotek ale.... jak kupowałam swoją panie w sklepie dorobiły mi kieszonki na gąbki i wyszła bardotka push-up mega wygodna i super wyglądało.
Kupowałam w Li Parie na Chmielnej
Stary 2012-07-09, 12:31   #1478
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Jestem i ja po weekendzie. Weekend był owocny

Kupiłam buty na ślub teraz muszę je rozchodzić i będzie ok.
Zdjęcia wrzucę wieczorem, bo teraz jestem w pracy i nie mam zdjęcia na kompie.

Odbyliśmy kurs przypominający nam tańce weselne, wiele pamiętaliśmy tylko kwestia przypomnienia.
Udało nam się ustalić terminy spotkań z kobietą od pierwszego tańca.
Zaczynamy 11 sierpnia naukę pierwszego tanca
Będziemy najprawdopodobniej tańczyć do tej piosenki czerwonych gitar: senny szept
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=t4lfQf9bEZQ
myślicie że na pierwszy taniec ten kawałek będzie się nadawał??
Bardzo lubię tą piosenkę. A poza tym będziemy tańczyć kombinację disco foxa z disco sambą, żadnych walców czy czegoś wolnego. Nie toleruje czegoś takiego

A ponadto od jutra będziemy zapraszać gości. Karteczki do zaproszeń się drukują, odbieram je po południu już wycięte, więc wszystko po woli się układa.

Najgorsze że pierwsze z 3 wesel ( pomijając nasze ) mam już 14 a nie kupiłam sukienki, nic ładnego w sklepach nie było, wszystko na jedno kopyto, zero oryginalności

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 12:32   #1479
ewula87
Rozeznanie

O ja dziewczyny ale poleciałyście z postami, strasznie dużo mam nadrabiania do piątku, czytam po stronie i opsiuję
justiii wygladałas obłędnie no cudo po prostu!!!

Wszystkim PM które ślubowały w sobotę spóźnione, ale szczere, z głębi sreducha, życzenia samych szczęśliwości przY boku MĘŻA!!!
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
u nas była oryginalna piosenka puszczona z mp3 i był to dobry pomysł bo przynajmniej brzmiała ona tak jak ma brzmieć Poza tym jak masz jakiś układ tańca to lepiej puścić to do czego się uczyliście bo zespół może np grać wolniej albo szybciej.
Co do piosenki- macie jakąś taką swoją szczególną?

Dziewczynki spadam za godzinkę i jadę na weekend opalać się i grillować Będę w poniedziałek i mam nadzieję, że jakieś relacje już może poczytam

Monika860902, mayeczka87, haczyk7, wesola84 oraz wszystkie sobotnie PM-ki
-moje Drogie już dziś Wam życzę dużo szczęścia i morza miłości z Waszymi kochanymi mężusiami
No właśnie i jak to wyglądało, chodzi mi to co zespół robił jak ta piosenka leciała? Bo my też chcemy oryginalna wersję piosenki sobie puścić, ale zastanawiamy się co zespół wtedy ?
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 12:35   #1480
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam mały biust i nie noszę bardotek ale.... jak kupowałam swoją panie w sklepie dorobiły mi kieszonki na gąbki i wyszła bardotka push-up mega wygodna i super wyglądało.
No właśnie, ja też zastanawiam się nad wyborem stanika. pani w salonie sukien ślubnych mi powiedziała, że bardotka odpada bo mi spłaszczy biust ( i tak mały ), a w sukience mam dekolt w serduszko więc muszę mieć taki stanik który mi uniesie biust a nie spłaszczy a do tego nie będzie wystawał a będzie się trzymał bez szelek.

Chyba całkiem niezłe rozwiązanie wszycie kieszonek na gąbeczki w bardotce.

Mama Franka

Stary 2012-07-09, 12:36   #1481
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie ma żadnego sklepu z jakimiś dobrze zorientowanymi paniami, jedynie w centrum handlowym mam intimissimi, esotiq i triumpha..
Ale może sama bym pokombinowała z tą bardotką

Stary 2012-07-09, 12:56   #1482
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Odbyliśmy kurs przypominający nam tańce weselne, wiele pamiętaliśmy tylko kwestia przypomnienia.
Będziemy najprawdopodobniej tańczyć do tej piosenki czerwonych gitar: senny szept
Bardzo lubię tą piosenkę. A poza tym będziemy tańczyć kombinację disco foxa z disco sambą, żadnych walców czy czegoś wolnego. Nie toleruje czegoś takiego

A ponadto od jutra będziemy zapraszać gości. Karteczki do zaproszeń się drukują, odbieram je po południu już wycięte, więc wszystko po woli się układa.

Najgorsze że pierwsze z 3 wesel ( pomijając nasze ) mam już 14 a nie kupiłam sukienki, nic ładnego w sklepach nie było, wszystko na jedno kopyto, zero oryginalności

suer że butki kupione czekamy na fotki
piosenka moim zdaniem jest OK
no racja- w sklepach nic nie ma- dramat

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
No właśnie i jak to wyglądało, chodzi mi to co zespół robił jak ta piosenka leciała? Bo my też chcemy oryginalna wersję piosenki sobie puścić, ale zastanawiamy się co zespół wtedy ?
nic stali przez te 3,5 minuty na podeście gdzie grali . Na początku zaprosili gości na środek a potem po pierwszym tańcu prowadzili normalnie wesele typu- "brawa dla państwa młodych", "zapraszamy teraz do wspólnego tańca" "zostajemy na parkiecie bo wesele rozpoczęte" itp

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
No właśnie, ja też zastanawiam się nad wyborem stanika. pani w salonie sukien ślubnych mi powiedziała, że bardotka odpada bo mi spłaszczy biust ( i tak mały ), a w sukience mam dekolt w serduszko więc muszę mieć taki stanik który mi uniesie biust a nie spłaszczy a do tego nie będzie wystawał a będzie się trzymał bez szelek.

Chyba całkiem niezłe rozwiązanie wszycie kieszonek na gąbeczki w bardotce.
ja miałam dekold w serduszko i bardotkę i nic mi się nie spłaszczyło podstawa to dobrze dobrany stanik
Stary 2012-07-09, 12:57   #1483
JJJustynAAA
Zakorzenienie

A właśnie co do butów skórzanych, macie jakieś sposoby by je rozbić?
Kupiłam rok temu buty skórzane i ciągle mnie uwierają w małe palce tak, że po godzinie chodzenia już mam bąbla na małym palcu.

Teraz te co kupiłam na ślub są z miękkiej skóry, ale i tak wydaje mi się, że trzeba ich trochę rozchodzić. albo jakoś poszerzyć, bo te z tamtego roku pomimo że chodzę w nich ( próbuje ) nadal mnie uwierają.
Wyczytałam gdzieś że mokrą skarpetkę się wciska do buta, albo na nogę i nogę do buta i tak się rozchodzi skóra, zrobiłam tak wczoraj, ale chyba nie widzę rezultatów ;/

pomocy...

Mama Franka

Stary 2012-07-09, 13:05   #1484
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam rok temu buty skórzane i ciągle mnie uwierają w małe palce tak, że po godzinie chodzenia już mam bąbla na małym palcu.

Teraz te co kupiłam na ślub są z miękkiej skóry, ale i tak wydaje mi się, że trzeba ich trochę rozchodzić. albo jakoś poszerzyć, bo te z tamtego roku pomimo że chodzę w nich ( próbuje ) nadal mnie uwierają.
Wyczytałam gdzieś że mokrą skarpetkę się wciska do buta, albo na nogę i nogę do buta i tak się rozchodzi skóra, zrobiłam tak wczoraj, ale chyba nie widzę rezultatów ;/

pomocy...
najlepiej do szewca aby rozbił albo są takie spraye do rozciągania butów - psikasz do środka
Stary 2012-07-09, 13:17   #1485
Malgos_12
Zakorzenienie

chyba oddanie do szewca to najlepszy pomysł
Stary 2012-07-09, 13:39   #1486
justiii87
Zakorzenienie

http://blog.onet.pl/42129,1,archiwum_goracy.html - artykuł w sam raz dla Nas : hahaha:
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:23   #1487
sadonkowa
Zadomowienie

dziewczyny jest problem, spotkałam dziś moją florystke i powiedziała, że z anemonami będzie bardzo ciężko bo po pierwsze nie wie jaki kolor się trafi a po drugie one są tak słabe jak maki na polu i będzie ich potrzeba ponad 30 a cena za sztukę to 8 zł.. jestem załamana bo miałam już przemyślaną koncepcję a teraz wszystko się rozmyło.. i co najważniejsze nie mam sprecyzowanego pomysłu na nową wiązankę..
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:28   #1488
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
http://blog.onet.pl/42129,1,archiwum_goracy.html - artykuł w sam raz dla Nas : hahaha:
Ja już rano miałam okazję zapoznać sie z tym artykułem.
Dobre rozwiązania niektórzy mieli
ja i tak wole sama sobie kupować prezenty ewentualnie pokazać palcem co chce

Mama Franka

Stary 2012-07-09, 14:50   #1489
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
dziewczyny jest problem, spotkałam dziś moją florystke i powiedziała, że z anemonami będzie bardzo ciężko bo po pierwsze nie wie jaki kolor się trafi a po drugie one są tak słabe jak maki na polu i będzie ich potrzeba ponad 30 a cena za sztukę to 8 zł.. jestem załamana bo miałam już przemyślaną koncepcję a teraz wszystko się rozmyło.. i co najważniejsze nie mam sprecyzowanego pomysłu na nową wiązankę..
a jaki kolorek chcesz konkretnie, jaki kształt? pokaż tą z anemonów może coś wymyślimy
Stary 2012-07-09, 14:52   #1490
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

No to gratuluje zakupu czekamy na zdjecia...
Piosenka też ją uwieliam i wybieraliśmy z moim tż wlaśnie pomiedzy nią a druga piosenka czerwonych gitaj "wezmę cie ze sobą" ale staneło na tej drugiej bo jakoś tz bardziej leży bardzo fajnie się do nich tańczy

Cytat:

pomocy...
Ja rozbijałam moje buty które kupiłam do ślubu. Ubierałam grubą mokrą skarpetę i na to buciki. Chodziłam i trzymałam je na nogach po ok 2-3 godziny przez 2 dni, a potem napchałam na maxa skarpet do nich jak leżały w pudełku. Po 3 dniach wyciągłam i buty i idealne
Ale pewnie mniej boleśnie będzie u szewca- tak jak dziewczyny mówią

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-07-09, 15:13   #1491
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:
a jaki kolorek chcesz konkretnie, jaki kształt? pokaż tą z anemonów może coś wymyślimy
Chcę bukiecik prosty, tylko wziązany wstążką.. żadnych kulek czy zwisających. Wcześniej byłam zakochana jak już jedna PMka w piwoniach ale tez mogę zapomniec, potem podobały mi się goździki ale tylko do momenty zakochania sie w anemonach. Eh.. zastanawiam się teraz mocno tak mocno kolorowym bukietem..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg red-anemones-bridal-buquet.jpg (23,1 KB, 34 załadowań)
Stary 2012-07-09, 15:14   #1492
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja już rano miałam okazję zapoznać sie z tym artykułem.
Dobre rozwiązania niektórzy mieli
ja i tak wole sama sobie kupować prezenty ewentualnie pokazać palcem co chce
Najlepsze sa momenty ze starymi prezentami czyt. cukiernica z cukrem albo sprzęt do gotowania jajek
Stary 2012-07-09, 15:24   #1493
ewula87
Rozeznanie

Artykuł o prezentach dobry
Co do za ciasnych butów, ja swoje zamierzam jutro oddać do szewca, ale ciekawe czy da radę coś z nimi zrobić bo nie są skórzane
A ja dziewczyny w weekend walczyłam z zaproszeniami, i uwaga! uwaga! w sobotę od 13:00 do 17:00 rozdałam 20 !!! To chyba niezły wynik prawda? Poza tym byliśmy u księdza, wspaniały ludzki człowiek i już nie straszna mi żadna spowiedź, protokół i reszta załatwień Tak się cieszę! Nawet w żaden sposób nie skomentował tego, że mieszkamy razem
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 15:32   #1494
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
A
A ja dziewczyny w weekend walczyłam z zaproszeniami, i uwaga! uwaga! w sobotę od 13:00 do 17:00 rozdałam 20 !!! To chyba niezły wynik prawda? Poza tym byliśmy u księdza, wspaniały ludzki człowiek i już nie straszna mi żadna spowiedź, protokół i reszta załatwień Tak się cieszę! Nawet w żaden sposób nie skomentował tego, że mieszkamy razem
wynik naprawdę dobry- ekspresowo załatwiasz
Fajnie, że trafiliście na takiego księdza
Stary 2012-07-09, 15:56   #1495
Luzia
Zakorzenienie

Byłam w triumphie- porażka niestety, żaden nie pasował, ich najmniejszy obwód to 70- na mnie za duży niestety i nie ma szans żeby się utrzymał. Pani proponowała ewentualne zwężanie.

Artykuł świetny!

Stary 2012-07-09, 16:41   #1496
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Odebrałam właśnie karteczki... Naprawdę są śliczne. Cieszę się że tym bardziej, że sama je zrobiłam... Dziś wypiszemy zaproszenia i jutro bądź od środy możemy zacząć zapraszać.
Patrząc na wasze wpisy to zapraszanie ciągnie się i ciągnie. Więc tym bardziej warto zacząć już zapraszanie.

Wychodzę zaraz z pracy i biegnę na poszukiwania sukienki weselnej. Może tym razem mi się uda, chociaż mam kiepskie przeczucia.

A wieczorkiem porobię fotki i wrzucę do buciki i zaproszenia z karteczkami. A może i sukienkę kto wie...

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Byłam w triumphie- porażka niestety, żaden nie pasował, ich najmniejszy obwód to 70- na mnie za duży niestety i nie ma szans żeby się utrzymał. Pani proponowała ewentualne zwężanie.

Artykuł świetny!

A ja nigdy jakoś tego sklepu nie lubiłam. Żaden stanik nie umiał uwydatnić mojego nie wielkiego biustu. Wydaje mi się że firma jak najbardziej nadaje się do zakupu ładnej bielizny, ale żeby znaleźć tam coś praktycznego i do tego nie przepłacając - nigdy mi sie to nie udało.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
wynik naprawdę dobry- ekspresowo załatwiasz
Fajnie, że trafiliście na takiego księdza
No to faktycznie ekspress cieszę się że udało wam się trafić na takiego księdza.
Ja to się obawaim bo okazało się że mojej kuzynki koleżanka jak poszła złożyć dokumenty slubne do księdza to na ich godzinę był ktoś inny wpisany, po prostu ksiądz sobie pomylił sobotę z niedzielą, podobno niezła chryja była. Ale jakoś udało im się dojść do porozumienia.
I teraz obawiam się, żeby z naszym terminem tak nie było... Może powinnam zadzwonić do kancelarii parafialnej?

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
No to gratuluje zakupu czekamy na zdjecia...
Piosenka też ją uwieliam i wybieraliśmy z moim tż wlaśnie pomiedzy nią a druga piosenka czerwonych gitaj "wezmę cie ze sobą" ale staneło na tej drugiej bo jakoś tz bardziej leży bardzo fajnie się do nich tańczy

Ja rozbijałam moje buty które kupiłam do ślubu. Ubierałam grubą mokrą skarpetę i na to buciki. Chodziłam i trzymałam je na nogach po ok 2-3 godziny przez 2 dni, a potem napchałam na maxa skarpet do nich jak leżały w pudełku. Po 3 dniach wyciągłam i buty i idealne
Ale pewnie mniej boleśnie będzie u szewca- tak jak dziewczyny mówią
Do piosenki czerwonych gitar musze jeszczcze przekonać TŻ
Co do rozbijania butów u szewca nie mam takiego zaufanego i obawiam się że zrobi coś z nimi nie tak więc może najpierw sama spróbuje
Poza tym te ślubne są z takiej skóry dziurkowanej i tym bardziej muszę na nie uważać żeby się nie rozwaliły jak je np. szewc będzie rozciągał Mam fioła na punkcie swoich rzeczy zwłaszcza skórzanych, więc dlatego tak panikuje

Mama Franka

Stary 2012-07-09, 16:51   #1497
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Odebrałam właśnie karteczki... Naprawdę są śliczne. Cieszę się że tym bardziej, że sama je zrobiłam... Dziś wypiszemy zaproszenia i jutro bądź od środy możemy zacząć zapraszać.
Patrząc na wasze wpisy to zapraszanie ciągnie się i ciągnie. Więc tym bardziej warto zacząć już zapraszanie.

Wychodzę zaraz z pracy i biegnę na poszukiwania sukienki weselnej. Może tym razem mi się uda, chociaż mam kiepskie przeczucia.

A wieczorkiem porobię fotki i wrzucę do buciki i zaproszenia z karteczkami. A może i sukienkę kto wie...

Do piosenki czerwonych gitar musze jeszczcze przekonać TŻ
Co do rozbijania butów u szewca nie mam takiego zaufanego i obawiam się że zrobi coś z nimi nie tak więc może najpierw sama spróbuje
Poza tym te ślubne są z takiej skóry dziurkowanej i tym bardziej muszę na nie uważać żeby się nie rozwaliły jak je np. szewc będzie rozciągał Mam fioła na punkcie swoich rzeczy zwłaszcza skórzanych, więc dlatego tak panikuje
Życzę udanych zakupów (i owocnych w sukienkę)
Co do butów to może najpierw spróbuj sama cos podziałać a jak się nie uda to wtedy będziesz zmuszona oddać do szewca ale myślę, ze nie powinien nic zrobić Twoim bucikom

Cytat:
Co do za ciasnych butów, ja swoje zamierzam jutro oddać do szewca, ale ciekawe czy da radę coś z nimi zrobić bo nie są skórzane
No to jestem pod wrażeniem dużej ilości rozdanych zaproszeń my też walczyliśmy w sobote i wczoraj, ale zostało nam jeszcze sporo Mamy nadzieję z tym uporać się w tym tygodniu i w weekend, juz bym chciała mieć to z głowy

Mam do was pytanie odnośnie spowiedzi po spisaniu protokołu. Ile po spisaniu byłyście do tej pierwszej spowiedzi? bo nam ksiadz mówił ze trzeba od razu po, a to juz prawie miesiąc minął a my nie byliśmy jeszcze. Czy ksiądz spowiadający nas, wpisuje datę spowiedzi na tej karteczce?

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-07-09, 17:09   #1498
Malgos_12
Zakorzenienie

ja nie pomogę w kwestii spowiedzi, bo po pierwsze żadnych karteczek nie mieliśmy a po drugie mieliśmy tylko jedną spowiedź przed ślubem, bo mieszkaliśmy ze sobą...
Stary 2012-07-09, 17:43   #1499
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Moje doświadczenie z szukaniem stanika nie należało do najprzyjemniejszych... szukałam bardotki i co weszłam do sklepu to słyszałam ...."o nie... takich dużych rozmiarów nie mamy".....
Ja słyszałam dokładnie to samo

Cytat:
Wow niezły wynik

Ciekawe kiedy sie pojawia weekendowe PMki i pokaża zdjęcia

Ja swoje buty chyba też będę musiała troche rozchodzić bo są skórzane i leciutko cisną..

Wrzucam foto butów na przebranie (jak mnie moje slubne zmęczą) z F&F . I dla przypomnienia moje slubne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0225.jpg (100,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0226.jpg (104,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0175.jpg (85,8 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-07-09 o 17:45
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:49   #1500
Inusiaa88
Raczkowanie

Cześć dziewczęta!
Witam was po długiej nieobecności ale ostatnie 4 dni miałam bardzo owocne w spotkania z naszymi przyjaciółmi i nie miałam czasu nawet wejść na neta
Chciałam się z Wami podzielić naszymi zdjęciami z sesji bo w końcu się na nie doczekaliśmy
Kilka wrzucę tutaj żeby wszystkie Pm-ki i żonki mogły zobaczyć, a resztę do klubiku jak mi się uda

Ps-wszystkim nowym ŻONECZKĄ wszystkiego Najlepszego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sesja_16.jpg (117,6 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sesja_27.jpg (76,2 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sesja_21.jpg (120,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sesja_42.jpg (98,8 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sesja_37.jpg (56,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sesja_04.jpg (71,1 KB, 60 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości