Wszystko o Avonie - cz.28 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 14:02   #2731
Starlett
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Czy któraś z was już nabyła drogą kupna torebkę avaron lub krem przeciw odparzeniom avon baby? Wiem, że już pytałam, ale kilka dni minęło i może akurat ktoś coś...
Ja dopiero dziś dostanę paczuszkę z kosmetykami Avon Baby zobaczymy ile są warte

A swoją drogą chciałam Wam polecić wodę dla mężczyzn Centre Action - bardzo fajny, męski zapach.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:06   #2732
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Na katalogowy wrzuciłam nowy przegląd

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Wiadomość ze strefy:

Temat: Błąd w Przeglądzie do k09/2012 w opisie oferty „Płać kartą Avon i odbieraj prezenty”.

Drodzy Liderzy Sprzedaży
Informujemy, że w Przeglądzie do Katalogu 09/2012 (Ts 11/2012) podano nieprawidłową informację dotyczącą prezentu jaki można otrzymać w Katalogu 10/2012 (Ts 12/2012) w ofercie „Płać kartą Avon i odbieraj prezenty”.
W rzeczywistości w Katalogu 10/2012 (Ts 12/2012) za spełnienie warunków oferty można otrzymać Mgiełkę do ciała Miami Party w cenie 1zł a nie jak podano Mineralny olejek do ciała w sprayu „Złocisty Blask”
Dodatkowo informujemy, że Mineralny olejek do ciała w sprayu „Złocisty Blask” w cenie 1zł będzie do nabycia w Katalogu 11/2012 (Ts 13/2012) po spełnieniu warunków powyższej oferty.
Przepraszamy za pomyłkę.
Dział Obsługi Konsultantek
Stary 2012-07-09, 14:09   #2733
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
tak, ofoliowane
to nie powącham, chyba nie bede otwierac ale czy to sie sprzeda
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 14:16   #2734
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
No nie wiem, tak mam. Jak koleżanka mnie kiedyś smarowała i w nogę mi wytarła rękę to miałam potem taki ślad bladej ręki na udzie nieopalony tam gdzie krem wytarła Znajomy zresztą rok temu był ze mną nad morzem i też smarował się 30 cały wyjazd i wrócił blady tak samo jak pojechał-w ogóle się nie opalił. Jedynie opaliło mu się to, co miał odsłonięte cały dzień.
No tak, bo wysoki faktor osłabia opaleniznę. Mojego małego przy 50 opala, ale w pełnym, mocnym słońcu, na wakacjach. Natomiast jak mu smaruję 50 w mieście, gdzie ta ekspozycja na słońce jest słabsza i krótsza to też nie jest jakiś mega opalony.
Stary 2012-07-09, 14:58   #2735
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
mnie tez slonce slabo lapie i jakbym sie posmarowala 30 to chyba nic by z tego nie bylo, co prawda poparzona byc nie chcialam
jutro leci do mnie paczuszka z 10 udalo sie uzbierac ostatecznie na 1200 zł,
slip into ofoliowane tak??
Piękny wynik U mnie ten katalog słabiutko... mam na 120zł ze swoim... dziś jeszcze jednak Klientka coś domówi, oby dobiło do 200zł bo chcę zestaw MM
Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Ja dopiero dziś dostanę paczuszkę z kosmetykami Avon Baby zobaczymy ile są warte
A to daj proszę znać czy kremik jest z tlenkiem cynku, oki? Ja zamówienie wysyłam dziś po 20:00 więc powinna paczucha do Ciebie już dotrzeć

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Brązowa w kolorze Camel bardzo ładna. Klientka powinna być zadowolona... Też czekam na opinię o zielonej bo mam zamiar zamówić sobie zieloną i portfel, tylko nie wiem jaki ma dokładnie kolor, czy ostry zielony czy bardziej szmaragdowy. Ta brązowa wykonana jest bardzo starannie, równo zszyta i nie błyszczy się mocno, taka prawie matowa. W środku kieszona na suwak i dwie takie zwykłe np.na komórkę. Zaskoczona jestem jakością, wszystkie złote elementy też starannie wykonane. Jak ktoś ma fotkę portfela to niech wrzuci
Na zdjęciu nr.1 wyszła taka blada bo pada na nią światło słoneczne , a na zdjęciu nr.2 bardziej żółta - tak wygląda w świetle sztucznym z dala od okna.
A myślisz, że na ciężary się nada? Kusi mnie bardzo Tylko ten brak przegródek...

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 15:10   #2736
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja stosuję kremy z wysokimi filtrami 30 i 50 i tak jestem lekko opalona, a nie mam żadnych podrażnień/poparzeń, lepiej zapobiegać
Ja stosuję tylko 50+ i jestem blada cały rok

Cytat:
mnie tez slonce slabo lapie i jakbym sie posmarowala 30 to chyba nic by z tego nie bylo, co prawda poparzona byc nie chcialam
jutro leci do mnie paczuszka z 10 udalo sie uzbierac ostatecznie na 1200 zł,
slip into ofoliowane tak??
tak

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 15:24   #2737
emsik123
Raczkowanie

W piątek kilka minut po godz. 9.00 złożyłam zamówienie z kat. 10, a kilka minut później (czyli przed godz. 10.00) - domówienie. Dziś dostałam info, że paczkę mogę odebrać, ale tylko z tego pierwszego zamówienia. Domówienie nadal ma status "pobrane". Ciekawe kiedy je dostanę i czy nie doliczą mi KRMZ. ...
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 15:27   #2738
kejtiryba
Wtajemniczenie

Temat: Błędne zdjęcie produktu w ulotce "Sięgnij po złoto".
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W ulotce” Sięgnij po złoto” na str.2, zaprezentowano błędne zdjęcie żelu do twarzy z minerałami z Morza Martwego. Na zdjęciu pokazano serum do twarzy.
W rzeczywistości w skład Mistrzowskiego zestawu (75440) wchodzi wygładzający żel z minerałami z Morza Martwego i ten produkt jest pakowany do paczek.
Przepraszamy za pomyłkę.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-07-09, 15:27   #2739
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Ja stosuję tylko 50+ i jestem blada cały rok
ja też mam jasna karnację, na twarz i dekold stosuję obecnie anew solar 50, a na ciało 30 z tej samej serii i jestem zjarana a chowam się w cieniu twarz trochę mniej, bo dodatkowo podkład daję
Stary 2012-07-09, 15:28   #2740
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Zrobiłam zamówienie Szare kropy przy:
- Unscripted Patrick Dempsey
- Męskie okulary Owen w etui

A tak chciałam obie rzeczy dla mojego TŻ Regularna a już nie ma Wynika z tego że trzeba zaraz w czwartki składać zamówienie
Dla brata chciałam zamówić, ale nie mają w COKach

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Do poziomu rubinowego z KR brakuje mi już tylko 635zł.

To idziemy łeb w łeb - GRATULACJE! :
- do rubinowego Kr brakuje mi 962zł
- mój cel sprzedażowy w KR jest śmieszny bo 1853zł, bo odpuściłam troszkę kat 8 i miałam sprzedaży coś ledwo ponad 600zł :P - jeszcze 30zł i go przekroczę

woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta

Yves Rocher woda Naturelle - nowa
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 16:06   #2741
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Kurcze... dlaczego oni nie dodają MyAvon magazine do pakietu 5 katalogów tylko luzem rzucą netto... :/
bo ''mam'' dodawaja ostatnio beaplatnie tylko do 10ciu i wiecej katalogow jak zamawiasz mniej to ''mam'' musisz sobie kupic
Stary 2012-07-09, 16:30   #2742
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
poczekaj może na opinie innych mi z avonu jak na razie pasuję dwa tusze: super shock i super enchant i jeszcze EL, ale zmyć go czymkolwiek to masakra czaję się na nowy super drama
Extralasting jest extra,najlepszy zmywam go każdym dwufazoweym płynem do demakijażu bez problemów

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
szczoteczka powinna być duża, z miękkim włosiem, dobrze wyprofilowana, i nabierać duzo tuszu.
dla mnie dobra szczoteczka to szczoteczka średniej wielkości,z krótkimi i szeroko rozstawionymi włoskami takie lubię

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Mnie słonko też kiepsko łapie... jestem niechcianym dzieckiem słońca hehe Mogłabym cały dzień się smażyć, ale jeśli wezmę faktor wyższy niż 10 to wracam równie blada
mam tak samo na plażę biorę przyspieszacz plus filtr 6,wyższego nie daję bo się nie opalę a z bladzizną jest mi nie do twarzy,bo mam sine cienie pod oczami

Cytat:
A swoją drogą chciałam Wam polecić wodę dla mężczyzn Centre Action - bardzo fajny, męski zapach.
mam na niego zamówienie od takiego pana z pracy

Cytat:
to nie powącham, chyba nie bede otwierac ale czy to sie sprzeda
jak ktoś nie powącha to pewnie nie kupi,zwłaszcza że to nowy zapach,nieznany polecam dokupić próbki i tak reklamować tę wodę

u mnie jutro będzie święto paczuchy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 16:59   #2743
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
chciałam sobie teraz zamówić filiżankę, długopisy i notes ale na strefie pisze że dużo produktów dostępna będzie dopiero od 22 lipca tak wiec teraz w środę dostane tylko notes w swoim zamówieniu ;(
a mogę prosić później zdjęcia notesu?
Cytat:
Ja używam z Care tego z wodorostami i mi się super wchłania i nie zostawia żadnej warstwy. Ale to chyba zależy też od skóry i tego ile się go w wsmaruje w ciało.
Z takich co warstw nie zostawiają i są lekkie to dla mnie Naturals, które mogę lać na siebie i lać i ciągle nadal się wchłaniają. Ale nie kupuję, bo jak dla mnie nie nawilża dobrze.
a jak z działaniem tego balsamu z wodorostami? ujędrnia? Bo u mnie też w sporych ilościach schodzi a zawsze zapominam zapytać klientki dlaczego :p

dziewczyny za szare światło jest produkt zamienny prawda? Czy można go gdzieś wybrać w późniejszych krokach zamówienia czy jak to jest? Bo usunąć się nie da :/
Stary 2012-07-09, 17:10   #2744
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
a jak z działaniem tego balsamu z wodorostami? ujędrnia? Bo u mnie też w sporych ilościach schodzi a zawsze zapominam zapytać klientki dlaczego :p
moja mama go ma, kupiła bo duży i tani okazało się jeszcze, że ładnie pachnie muszę jej podebrać i przetestować
Stary 2012-07-09, 17:32   #2745
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny za szare światło jest produkt zamienny prawda? Czy można go gdzieś wybrać w późniejszych krokach zamówienia czy jak to jest? Bo usunąć się nie da :/

nie zawsze jest produkt zamienny, ostatnio z kat.9 miałam w zamówieniu iskrzący błyszczyk, który miał szare światło i w dalszych etapach przed wysłanianiem zamówienia pojawił się komunikat, że nie ma produktu zamiennego
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:09   #2746
kejtiryba
Wtajemniczenie

A miałyście pozostałe balsamy z avon care? Muszę się dobrze nawilżyć

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-07-09, 18:34   #2747
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
ja też mam jasna karnację, na twarz i dekold stosuję obecnie anew solar 50, a na ciało 30 z tej samej serii i jestem zjarana a chowam się w cieniu twarz trochę mniej, bo dodatkowo podkład daję
Anew Solar to jeszcze nie mój przedział wiekowy
A u mnie właśnie twarz zawsze jest leciutko ciemniejsza, ale to chyba wina zbyt ciemnego pudru Czasami mam ochotę posypać się mąką

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:54   #2748
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc ujędrniania nie zauważyłam. Nawilża dość dobrze jak się dużo nałoży i tyle. Zapach ma znośny.
W celu ujędrnienia wolę krem antycellulitowy Ale niestety nie miałam żadnego innego przez chwilę i otworzyłam ten z wodorostami i zmęczyć na razie go nie mogę

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
moja mama go ma, kupiła bo duży i tani okazało się jeszcze, że ładnie pachnie muszę jej podebrać i przetestować
U mnie też klientki tym się kierują kupując. Teraz klientka zamówiła na raz 3 różne balsamy z Avon Care. Ale też fakt, że woda coraz gorsza i wysusza bardzo skórę.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:06   #2749
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Etui wstawiałam kiedyś na katalogowym
Tu masz link
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31968184 #post31968184

cena to 10zł/szt + przesyłka
Mam ponownie pytanie, dostałam ostatnie już etui w tej edycji KR, czy któras z was jest zainteresowana PW

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:13   #2750
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Mam ponownie pytanie, dostałam ostatnie już etui w tej edycji KR, czy któras z was jest zainteresowana PW
O ile pamiętam to tu jest zakaz sprzedaży
Stary 2012-07-09, 19:33   #2751
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
bo ''mam'' dodawaja ostatnio beaplatnie tylko do 10ciu i wiecej katalogow jak zamawiasz mniej to ''mam'' musisz sobie kupic
Obiecali mi dosłać pocztą, bo w kolejnej paczce go znowu nie dodali
Cytat:

Znajomy mówił, że przypomina jakąś markową męską, ale nie zapamiętałam
Cytat:
a mogę prosić później zdjęcia notesu?

Jak nie będzie produktu zamiennego, to przed wysłaniem i tak będziesz musiała wybrać opcję usuń, bo inaczej nie złożysz zamówienia
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Anew Solar to jeszcze nie mój przedział wiekowy
A u mnie właśnie twarz zawsze jest leciutko ciemniejsza, ale to chyba wina zbyt ciemnego pudru Czasami mam ochotę posypać się mąką
Jeśli dobrze pamiętam, to nie ma on nic wspólnego z wiekiem, jest to trochę wyższy poziom niż Sun+, a dokładniej jest to tak, jakbyś porównywała Solutions z Anew
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 20:26   #2752
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
nie zawsze jest produkt zamienny, ostatnio z kat.9 miałam w zamówieniu iskrzący błyszczyk, który miał szare światło i w dalszych etapach przed wysłanianiem zamówienia pojawił się komunikat, że nie ma produktu zamiennego
Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Jak nie będzie produktu zamiennego, to przed wysłaniem i tak będziesz musiała wybrać opcję usuń, bo inaczej nie złożysz zamówienia
dzięki za informacje kiedyś jak miałam szare a był to produkt dla mnie to usunęłam całe zamówienie i wklepywałam na nowo bo własnie nie chcę żeby mi coś innego dawali
Cytat:
Szczerze mówiąc ujędrniania nie zauważyłam. Nawilża dość dobrze jak się dużo nałoży i tyle. Zapach ma znośny.
W celu ujędrnienia wolę krem antycellulitowy Ale niestety nie miałam żadnego innego przez chwilę i otworzyłam ten z wodorostami i zmęczyć na razie go nie mogę

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

U mnie też klientki tym się kierują kupując. Teraz klientka zamówiła na raz 3 różne balsamy z Avon Care. Ale też fakt, że woda coraz gorsza i wysusza bardzo skórę.
dzięki za informacje myślałam o nim bo jakieś ujędrnienie by się przydało ale tez tak właśnie myślałam, że pewnie liche efekty. muszę zapytać tej klientki dlaczego go tak zamawia
Stary 2012-07-09, 20:40   #2753
Wenress
Zakorzenienie

U Was w COKach też ciągle czegoś nie ma? Co idę na zakupy to czegoś brakuje, zwykle perfum a jak już perfumy dostali to brakowało czegoś jeszcze innego

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 20:40   #2754
musso4
Zakorzenienie

tak jak obiecałam przetestowałam peelingi ten clearskin zielony naprawdę dobrze drapie i buzia po nim gładka tylko ten mentol okropny dam mu jeszcze szansę a peeling MM do ciała genialny sto razy lepszy od senses na pewno kupię kolejny jak się skończy
Stary 2012-07-09, 20:52   #2755
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak obiecałam przetestowałam peelingi ten clearskin zielony naprawdę dobrze drapie i buzia po nim gładka tylko ten mentol okropny dam mu jeszcze szansę a peeling MM do ciała genialny sto razy lepszy od senses na pewno kupię kolejny jak się skończy
to ten peeling z motywacyjnego??
co do clearskin to scieralnosc jest super nie odstrasza mnie mentol, czuje ze dziala;P
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:00   #2756
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
U Was w COKach też ciągle czegoś nie ma? Co idę na zakupy to czegoś brakuje, zwykle perfum a jak już perfumy dostali to brakowało czegoś jeszcze innego
Mi się jeszcze nie zdarzyło by w Poznaniu w COKu czegoś brakowało (chyba, że tego co i tak miałam w brakach przy zamówieniach paczek-ale czasem z kolei udało mi się coś dokupić co było w brakach), ale to pewnie zależy co akurat się kupuje Niektórzy zamawiając też za dużo braków nie mają, a niektórzy zamówią kilka rzeczy i połowa akurat w brakach.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:05   #2757
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

hej Dziewczyny,
mam pytanko do tych które brały już paczki pocztowe.. ja wzięłam teraz pierwszy raz i na adres miasta gdzie przebywam na wczasach, w piątek już miałam podgląd faktury, a do dzisiaj żadnego sms-a? czy już odbierałyście paczki z k10 z poczty? długo na ten sms mam czekać?? czy już powinnam iść do tego oddziału na który zamówiłam i po prostu zapytać czy jest dla mnie paczka?
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 21:07   #2758
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
mam pytanko do tych które brały już paczki pocztowe.. ja wzięłam teraz pierwszy raz i na adres miasta gdzie przebywam na wczasach, w piątek już miałam podgląd faktury, a do dzisiaj żadnego sms-a? czy już odbierałyście paczki z k10 z poczty? długo na ten sms mam czekać?? czy już powinnam iść do tego oddziału na który zamówiłam i po prostu zapytać czy jest dla mnie paczka?
Ja sms dostaję o 8 rano dzień przed dostawą na pocztę. A jak zamawiałam w pt rano, to odbiór miałam w środę. Ale to przy składaniu zamówienia termin miałaś też podany

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-07-09, 21:09   #2759
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
to ten peeling z motywacyjnego??
co do clearskin to scieralnosc jest super nie odstrasza mnie mentol, czuje ze dziala;P
tak MM z motywacyjnego
Stary 2012-07-09, 21:19   #2760
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
ja tez dostaje dzien wczesniej sms
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości