|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
dziewczyny, jak Kama na to nie poleci, to słabo to widzę ...
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a kojarzycie jaki jest adres bloga Agnes z wizażu?
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
To jest chyba tak
L- 40 M - 38 S- 36 XS- 34 XXS- 32 czyli tzw rozmiar "0"
|
|
|
|
#1444 |
|
Konto usunięte
|
Kamila jest taka przewidywalna
tak sobie myślę że teraz to już w zasadzie nie musi odblokowywać komentarzy w blogu, przecież nas czyta i znalazła idealny sposób porozumiewania się z nami, pisanie w postach "odpowiedzi" na nasze posty tutaj Kamilo droga, to nie chodzi o to czy wy się czegoś wstydzicie przed sobą albo wizażankami oglądającymi Twojego bloga, po prostu co zostaje wrzucone do netu na ogół go nie opuszcza, co pewnie wiesz na podstawie swojego starego bloga. Zastanów się po prostu czasem czy chcesz aby fotki które tak beztrosko wrzucasz na bloga zobaczył Twój przyszły pracodawca na przykład to że Ty ich sie nie wstydzisz wcale nie musi oznaczać, że nie zostaniesz kiedyś przez ich pryzmat (Ty albo właśnie Twoi znajomi) oceniona w sposób nieadekwatny do tego kim jesteś i co sobą prezentujesz, ale ostatecznie jak Cie widzą tak Cię piszą, to przysłowie chyba zawsze będzie aktualne.
|
|
|
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podejrzewam, że wyższe rozmiary mają podobnie. Nie kojarzę bloga Agnes, ba - nie kojarzę żadnej Agnes. Jedyne, co mi przychodzi teraz do głowy to blog Anies (też jest na wizażu): almaanies.blogspot.com
|
|
|
#1446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
agowepetitki.blogspot.com
|
|
#1447 |
|
Rozeznanie
|
Aa, ja myślałam, że ktoś z modowego
Nie siedzę na makijażowym, modę bardziej ogarniam.
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki, o Anies mi właśnie chodziło ![]() a tak btw to codziennie wchodzę w ten wątek i czytam Wasze rozkminy jako wierna fanka Kamci, ChM, F i reszty ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- a żeby zacząć pozytywnie to wrzucam link do jednego z moich ulubionych blogów: http://www.bagladyshop.pl/ znany Wam zapewne ale tym, które nie znają ;polecam, dziewczyna ma swój styl, blog oczywiście w stylu innym niż mientozaronudefluoryż
|
|
#1449 | |||
|
BAN stały
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 46 (37 użytkowników i 9 gości)
Cytat:
Edytowane przez trudna sprawa Czas edycji: 2012-07-09 o 19:45 |
|||
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna, ale wg mnie oszpeciła się tym sztucznym kolorem
Wygląda jak Michał Wiśniewski. |
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1452 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyna jest mega pozytywna, ostatnio robi wewnętrzną akcje "długie sukienki" i na blogu pokazuje się w długich sukienkach ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
|
|
#1453 |
|
BAN stały
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3519492 8]
Kamilo droga, to nie chodzi o to czy wy się czegoś wstydzicie przed sobą albo wizażankami oglądającymi Twojego bloga, po prostu co zostaje wrzucone do netu na ogół go nie opuszcza, co pewnie wiesz na podstawie swojego starego bloga. Zastanów się po prostu czasem czy chcesz aby fotki które tak beztrosko wrzucasz na bloga zobaczył Twój przyszły pracodawca na przykład to że Ty ich sie nie wstydzisz wcale nie musi oznaczać, że nie zostaniesz kiedyś przez ich pryzmat (Ty albo właśnie Twoi znajomi) oceniona w sposób nieadekwatny do tego kim jesteś i co sobą prezentujesz, ale ostatecznie jak Cie widzą tak Cię piszą, to przysłowie chyba zawsze będzie aktualne.[/QUOTE]Wydaje mi się, że trochę przesadzasz. Co by nie mówić o Kamci, nie pokazuje przecież dupy do zdjęć, ani nie robi nic gorszącego (nie mówię o gorszeniu estetyki), aby się tego wstydzić. Jak mam na fejsiku foto z piwem, to mój pracodawca będzie mnie brał za alkoholiczkę? No, to przesrane mam. Oby żaden nie wlazł na wizaż, bo wyjdę na chama bez zainteresowań, który tylko czyha na blogerkowe wpadki
|
|
|
|
#1454 |
|
Rozeznanie
|
Baglady jest bardzo fajna - nie śledzę co prawda jej bloga jakoś regularnie, bo to zupełnie nie mój styl, ale jest w niej coś takiego, że chętnie podeszłabym do niej i pogadała z nią chwilkę, choćby nawet o pogodzie.
Poza tym ma śliczną twarz.A co sądzicie o cajmel? (cajmel.blogspot.com). Kiedyś wchodziłam na jej bloga regularnie, miała styl, który bardzo mnie urzekł - dziewczęcy, romantyczny, trochę retro, za to teraz jestem nią rozczarowana Mam wrażenie, że bazuje na giftach od firm, aktualnych trendach (co niby zbrodnią nie jest, ale ja akurat zawsze jestem ileś trendów do tyłu i dobrze mi z tym ), wszędzie wpycha neony, których nigdy nie założę... Piszę subiektywnie, ale wiem, że jej styl z początków bloga też miał wiele zwolenniczek. Teraz, owszem, tworzy fajne stylizacje, ale szkoda mi trochę, że płynie z prądem.
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
ta Cajmel podobna trochę do Mariny no nie?
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
może trochę na niektórych ujęciach, Marina zdecydowanie ładniejsza
|
#1457 |
|
Rozeznanie
|
Podobna, ale Marina imho bardziej wyrazista i przez to ładniejsza. Cajmel jest śliczna, ma specyficzną delikatną urodę, ale czasem zdarzy jej się strzelić minę w stylu lekko ujaranej nimfy wodnej.
|
|
#1458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi się kiedyś nawet podobało to co pokazywała szarliza, ale to było dawno temu.... zanim stała się manekinem z zary, teraz wieje u niej nudą.... i jeszcze te miny
|
|
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ups, faktycznie, moj blad hehe
to torebka z Giny, nie wiem jak to pomylilam ale i tak, duzo spodni jest tak szyte, ze ledwo stopa przechodzi i nie jest to wcale wada fabryczna, tylko model taki po prostu ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Myslalam ze zdjecia sa dodane chronologicznie hehe, ale fakt moga byc i 5 rano ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
a XXS istnieje, ale w niewielu sklepach ..
|
|
|
#1461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie twierdzę, że Kamę to spotka za te foty, ale wiem, że to się zdarza i ze warto pilnować tego co się wrzuca do neto a przynajmniej nie rozpowszechniać szeroko - nigdy nie wiesz, kto gdzie i kiedy Cię ocenia (zwłaszcza jak podpisujesz coś właśnym imieniem i nazwiskiem) i co innego foty z piwem a co innego foty gdzie wyłazi ci prawie pól cycka z sukienki
Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-07-09 o 20:48 |
|
|
|
|
#1462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1463 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale blog nie powalił mnie na tyle żeby dodać do ulubionych
|
||
|
|
|
#1464 | |||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3519719 5] (...)i co innego foty z piwem a co innego foty gdzie wyłazi ci prawie pól cycka z sukienki [/QUOTE]no, cos w tym jest; Anette, wyobrazasz sobie wysadzic pol cyca na focie?
|
|
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
8- 36 10 - 38 ![]() i tak też kupuje ciuchy , według tego
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Szef ds. Wymianek
|
no, ja wlasnie zwatpilam glownie przy majtkach firmy Freya czy Panache - tam, jako zywo, na opakowaniu napisane jest, ze 12 = 38...
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy od firmy, ja się też spotkałam z tym, że 12=38
|
|
|
|
#1468 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i nawet ten czerwony przeboleję. Nie mój styl, ale zawsze miło się patrzy na coś innego niż Asos, Zara i Romwe.Wygląda na to, że nie tylko KT lubi baskinki...swoją drogą współczuję jej nerkom, toż to musi srogo podwiewać ![]() http://www.improveme.se/i/index.php?...7/IMG_5635.jpg Ach, na marginesie - zdobyłam się dzisiaj na odwagę i weszłam do Zary Home. Powiem tak - chyba im się prędko skończyły pomysły na ten sklep, bo można w nim też kupić ubrania "po domu" czy koszulki dla niemowląt za straszne pieniądze. Dużo fluo bieli, brzydkie ramki do zdjęć, vintage uchwyty do szafek i mało zachęcające ceny. Miałam przez chwilę pokusę, żeby kupić TŻ-owi pastelowy kubek z Zaruni za 12 zł, ale chyba by mnie z domu wyrzucił za zagracanie kuchni kolejnym kubkiem
Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-07-09 o 21:46 |
|||||
|
|
|
#1469 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Zara i dodatki do domu ... I don't want to live on this planet anymore
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

tak sobie myślę że teraz to już w zasadzie nie musi odblokowywać komentarzy w blogu, przecież nas czyta i znalazła idealny sposób porozumiewania się z nami, pisanie w postach "odpowiedzi" na nasze posty tutaj
to że Ty ich sie nie wstydzisz wcale nie musi oznaczać, że nie zostaniesz kiedyś przez ich pryzmat (Ty albo właśnie Twoi znajomi) oceniona w sposób nieadekwatny do tego kim jesteś i co sobą prezentujesz, ale ostatecznie jak Cie widzą tak Cię piszą, to przysłowie chyba zawsze będzie aktualne.

)
Nie siedzę na makijażowym, modę bardziej ogarniam. 

Mam wrażenie, że bazuje na giftach od firm, aktualnych trendach (co niby zbrodnią nie jest, ale ja akurat zawsze jestem ileś trendów do tyłu i dobrze mi z tym
a XXS istnieje, ale w niewielu sklepach ..

.