|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Cytat:
![]() https://www.facebook.com/diamondcosmetics rozwalili mnie, robią konkurs i napisałam im, że nie fajnie, że na lajki, odpisali mi z taki oburzeniem "no a jak mamy niby wybrać najlepszy makijaż?" no to im napisałam "że są różne sposoby na wybranie, najlepiej, gdyby wybierali osobiście, bo lajki świadczą tylko o tym, kto ma dużo znajomych, a nie o jakości makijażu" jakaś tam jeszcze laska wtrąciła się w między czasie i teraz pousuwali moje komentarze
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Moderator
|
Lobster Love i Mrs. Brightside.
)Ejjj ja nie wiem o co chodzi zarzućcie wątkiem jutjubowym!
Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2012-07-09 o 20:15 Powód: literówka w nazwie |
|
|
|
#1294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż w końcu mi się udzieliło. ![]() Cytat:
|
|
|
#1295 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jakąś posuchę na blogu.
![]() Wyjątkowo, dwa posty dziś spłodziłam. A tu dwa komentarze, w tym jeden do wcześniejszej notki.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa, jaki będę miała odzew na konkurs
|
#1299 |
|
Konto usunięte
|
Poradzicie?
![]() Mam możliwość pojechania z siostrą do Anglii do znajomych - zabrałby nas z Polski ich znajomy. Pojeździłabym po Anglii przez tydzień, siostra by została, a ja wróciła na własną rękę z jakimiś Polakami jadącymi do kraju - bo ponoć tam jest sporo ogłoszeń typu "Wracam do Polski, mam 2 wolne miejsca w samochodzie". Tylko właśnie nieco boję się tego powrotu. Znajomi by mi pomogli ze znalezieniem jakiejś okazji, ze sprawdzeniem tych ludzi itd, no ale jednak strach... Jechałybyście, nie wiedząc jak i kiedy wrócicie?
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35196673]Poradzicie?
![]() Mam możliwość pojechania z siostrą do Anglii do znajomych - zabrałby nas z Polski ich znajomy. Pojeździłabym po Anglii przez tydzień, siostra by została, a ja wróciła na własną rękę z jakimiś Polakami jadącymi do kraju - bo ponoć tam jest sporo ogłoszeń typu "Wracam do Polski, mam 2 wolne miejsca w samochodzie". Tylko właśnie nieco boję się tego powrotu. Znajomi by mi pomogli ze znalezieniem jakiejś okazji, ze sprawdzeniem tych ludzi itd, no ale jednak strach... Jechałybyście, nie wiedząc jak i kiedy wrócicie?[/QUOTE]to moze kupiłabys normalnie bilet ? moje kolezanki jechaly autokarem.
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35196673]Poradzicie?
![]() Mam możliwość pojechania z siostrą do Anglii do znajomych - zabrałby nas z Polski ich znajomy. Pojeździłabym po Anglii przez tydzień, siostra by została, a ja wróciła na własną rękę z jakimiś Polakami jadącymi do kraju - bo ponoć tam jest sporo ogłoszeń typu "Wracam do Polski, mam 2 wolne miejsca w samochodzie". Tylko właśnie nieco boję się tego powrotu. Znajomi by mi pomogli ze znalezieniem jakiejś okazji, ze sprawdzeniem tych ludzi itd, no ale jednak strach... Jechałybyście, nie wiedząc jak i kiedy wrócicie?[/QUOTE]Z jednej strony trochę strach. Ale wizja zakupów w uk. Ja bym poprosiła o dowód i spisanie jego danych, tak dla pewności. Numer rejestracyjny też.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1302 |
|
Life is a drink ...
|
Mój brat pare razy brał z Anglii jakąś pare ze soba. Też z ogłoszenia. Zawsze to jakas 'dodatkowa' twarz do pogadania i w ogóle
.
|
#1303 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1304 | |
|
Moderator
|
ja teeeż
)) Cytat:
![]() Btw sytuacja z Natury z dzisiaj: Pani za mną chadzała, spytała czy coś chcę, powiedziałam że dziękuję, potem zagadałam o kolor szminki, okazało się że jeszcze nie wyłożone. ok, podziękowałam, i zawiesiłam się nad szafa Catrice macając, próbując itp (swoją drogą, robiłam to z takim zainteresowaniem, że pewnie myslała że jak mnie spuści z oka to coś buchnę, no ale ). Po chwili przyszły dwie dziewczyny, na oko licealistki, szukając "takiego lakieru co się nim maluje na inny i robi się matowy" chodziło o topa z essence. I Pani nie miała bladego pojęcia o co kmon. W związku z czym dyskretnie podeszłam do szafy, chwyciłam topper i podałam lasce z tekstem "proszę, to chyba o to chodzi". Dziewczyny podziękowały a Pani komentarz mnie rozbawił "Pani to chyba jest kosmetyczką".... Nie, otóż nie trzeba być kosmetyczką żeby znać asortyment sklepu do którego się idzie na zakupy... ona jako sprzedawczyni też chyba powinna go znać... Powiedziałam jej że nie jestem kosmetyczką z zawodu tylko hobbystycznie Ale chyba jej pomogłam
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Klientka w krawacie
|
Aż sobie poczytam youtubowy... Mmm, aferka
. Ciekawa jestem czy ludzie pokrzywdzeni przez złe, paskudne Wizażanki z krzywymi ryjami zakładają jakieś grupy wsparcia
|
#1307 |
|
Life is a drink ...
|
Bo w większości przypadków Panie aby .. raczą tam 'pracować'.
Ja niby kosmetyczka ale mnie nie chcieli Naturze, ani w Rossmanie ani w Douglasie .. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35196877]O, czyli nie tylko trolle-gwałciciele składają takie oferty? [/QUOTE]Wychodzi na to, że tak.
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35196856]
E tam zakupy, ale Londyn, Stonehenge... [/QUOTE]To przy okazji.
|
|
#1309 |
|
Moderator
|
to ja mam tylko pytanko techniczne - bo mam dosyć dobry kontakt z MAcówkami i swego czasu pytając je o facecharty dowiedziałam się, że to jest facechart zastrzeżony przez MACa... i nie mogą go wydawać na zewnątrz... nie wiem jak to jest w necie, czy taki łysy chart można wykorzystać.... generalnie pewnie po blogach nie chodzą i nie szukają, ale tak Ci tylko dla pewności piszę, w razie w. Lepiej to sprawdzić dwa razy żebyś nie miała potem problemów...
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam w Aster w poszukiwaniu farby jeszcze w tedy z Garniera i pytam się czy będzie, Pani na mnie wielkie oczy "yy, nie wiem, raczej nie będzie" z taką odpowiedzią przyszłam sprawdzić dwa tygodnie później, patrzę, jak byk są na półce! się cokolwiek zapytać to nic nie wiedzą
|
|
#1311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1312 |
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie kilka godzin a tu juz 4 strony do nadrabiania
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli czegoś jest pełno w necie to znaczy, że można sobie to tak po prostu ukraść?
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-07-09 o 20:52 Powód: gramatyka leży i kwiczy |
|
|
|
|
#1315 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Trust, jak sobie "troche zmienisz rysy" w czyjejs pracy (nie robiac z tego autorskiego dzieła sztuki), to popełniasz plagiat i wkopujesz się jeszcze bardziej
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-07-09 o 20:53 |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą, to zastanawiające.
![]() Jak to jest, Trust, że Ty możesz kraść czyjeś prace (jak np. rysunek z poprzedniego szablonu, face chart MACa) i nawet nie podać źródła, a jeśli jest podejrzenie, że ktoś się może zainspirował Twoim makijażem to już jest źle?
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Oho, zaczyna się. Dobrze, zamieszczę na blogu informację skąd pochodzi chart.
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, masz rację. Cały dzień czekałyśmy, żeby się przyczepić, tak zupełnie bezpodstawnie.
|
|
#1319 |
|
Klientka w krawacie
|
nicRu i enn_ rozpoczynają krucjatę
![]() Źródło trzeba zawsze podać. Śmieszą mnie tłumaczenia typu "znalazłam to w wyszukiwarce grafiki Google i nie było żadnego adresu". Yhym, akurat
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
dla rozładowania atmosfery powiem, jak to wielki i szanowny anonim był zdziwiony, że myliłam siostr luxy ( luxyhair na yt)
![]() Jak mogłaś pomylis siostry Luxy?? Przecież w każdym fimiku one się przedstawiają... np. TU MIMI... nie znasz angielskiego że kompletnie nie rozumiesz co mówią?? no lol miliard. nie zwracałam uwagi? jak czekałam na prezentacje fryzury to zazwyczaj podglądam wizaz/blogi. a jaki wyrzut, czy kompletnie nie znam angielskiego. a kogo to obchodzi -tu bi, or not tu bi ku***! kolejna panna po kilku kierunkach, a wszystko inne plebs bez wykształcenia i znajomosci językow
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-07-09 o 21:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

)
Lush & China Glaze lover!

. Ciekawa jestem czy ludzie pokrzywdzeni przez złe, paskudne Wizażanki z krzywymi ryjami zakładają jakieś grupy wsparcia