![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie przez wakacje ;)
może z W pogoni za zgrabną figurą-dla nastolatek??
Tylko niestety widzę, że tamten wątek ucichł ![]()
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
oo
![]() ![]() Jestem już nad morzem ![]() ![]() Cieszę się bo po plaży się świetnie biega ![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
angelhorse - jak udało Ci się pozbyć cellulitu? Przynam, że po tabletkach hormonalnych mam z nim okropny problem
![]() Jeśli mnie przygarnięcie to bardzo chętnie do Was dołącze ![]() Tak krótko o sobie i o odchudzaniu: około rok temu wazyłam 58kg było to spowodowane zajadaniami stresów, hormonami i nie pilnowaniem diety. W ciągu 5 miesięcy (listopad) na diecie 1000kcal + ćwiczeniach wróciłam do starej wagi tzn 46kg przy wzroście 158cm - z taką wagą czuje się najlepiej i wyglądam również w miare ok ![]() Na dzień dzisiejszy ważę 52kg - około 4 miesięcy temu znów zaczęłam brać hormony ze względu na złe wyniki, nie pilnowałam się w święta wielkanocne i sądzę, że to równiez odbiło się na mojej wadzę. W piątek wreszcie skończyłam terapię hormonalną ![]() Mam 2,5l zastanej wody w organizmie oraz 1kg nadwyżki tłuszczu. Chcę zacząć dietę 1000kcal - tylko zdrowe jedzonko, a ewentualnie w weekend lub w 1 dzień w tygodniu pozwolę sobie na zjedzenie czegoś małego, słodkiego itp. Trening z Ewą Chodakowską - wszyscy ją bardzo polecają więc chcę spróbować ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
To i ja podam swoje wymiary, a mierzyłam się według tego:
8.07.2012 Ramiona: 97cm Biust: 90cm Talia: 82cm biodra: 105cm Udo: 60cm łydka: 39cm Waga:66.1 Cel:58
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
ewull- Nic mi się nie udało schudnąć... Czasami już wątpię w to, że kiedyś schudnę, a jak u Ciebie?
Idę pływać i się opalać ![]() Udanego dnia Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;35171682]mam podobne wymiary i wage i ten sam celc
![]() ![]() też mam taką nadzieję,a teraz zaczęłam biegać i 3 razy w tygodniu chodzę na siłownie, a jeszcze muszę pomyśleć o jodze i pilatesie w weekendy, żeby się trochę porozciągać ![]()
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Hey ja stosuje naturalne suplementy diety i widzę efekty, do tego trochę ruchu oczywiście tak aby się nie przemęczać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Po tygodniu ćwiczeń i jako tako ograniczania jedzonka bez żadnej diety ubył mi już 1 kg...
![]()
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a więc; kąpiele w zimnej wodzie podczas kąpieli Peeling kawowy(wykonany w domu : kawa+sól+cukier+olejek+mi ód+ troszkę szamponu , wszystko wymieszać i zrobić peeling skórze ) wychodząc z kąpieli wytrzeć skórę do sucha, wmasować krem antycelullitowy,masujac ciało . Są też ćwiczenia antycelulitowe, które możesz znaleźć w internecie ![]() Ja dziś zjadłam : troszke ziemniaków Rybę w panierce ![]() Loda;d od jutra biegaamm !! ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Ojej kochane mam zaległości widzę.. Nie było mnie tu z dwa dni. Przyznam się GRZESZYŁAM w ten weekend ! -,- Przekąsiłam kilka chipsów, kilka lodów, kiełbaska z grilla i troszke alkoholu bo była mała impreza ze znajomymi. Teraz we wtorek jade na obóz.. Postawiłam sobie za cel że codziennie bede ćwiczyć (brzuszek, uda i pupa) Taki zestaw wychodzi z jakieś 30 minut. Postaram się też wciągnąć koleżanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Ja dziś sobie pogrzeszyłam, zjadłam dwa kawałki pizzy, poza tym na śniadanie jogurt, a później na obiad nałożyłam sobie 2 świeże spore ziemniaki, kawałek kalafiora, trochę fasolki szparagowej, ogórka z sałatą i łyżką jogurtu naturalnego i jajko sadzone, ale zjadłam może z pół... jakoś nie miałam ochoty nic jeść i byłam nad wodą i pływałam sporo i zjadłam nektarynkę i trochę płatków musli. Ta pizza to zło, ale w sumie nie żałuję, bo miałam cudowny dzień
![]() Od jutra postaram się bardziej. Będę miała naprawiony rower już to będę jeździła, oj ile ja się kiedyś najeździłam na tym rowerze ![]() Jak tam dzień u Was? Też za dnia słonecznie i upał, a wieczorem/nocą wielka burza? W sumie podoba mi się to, uwielbiam burze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś moja dieta: *jajecznica z szynką *gałka loda *pierś z kurczaka, ziemniaki z wody i mizeria *trochę bobu *bułka i 4 kostki czekolady Czyli w sumie średnio udany dzień pod tym względem. Sport na dziś - rower, 10 km ![]() Wczoraj zaliczyłam pierwszy trening Killer Buns & Thighs i dziś nie mogłam siedzieć, naprawdę. Mięśnie w tyłku nareszczie ruszyły ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2012-07-08 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Dzięki angelhorse
![]() U mnie dziś całkiem ok z dietką i ćwiczonkami. Jedzonko: - 2 jajka gotowane na twardo + ogórek + mala kromeczka ciemnego chlebka z ziarnami słonecznika -ciasto tzw "pleśniak" 50g + czekoladowe bezglutenowe 15g <-podziubalam trochę i zostawiłam ![]() -koktajl truskawkowy + szklanka ryżu + warzywa na parze z kurczakiem -jabłko + wafel ryżowy + garść malin z krzaka :P Ćwiczonka: - bieg 10 min ![]() - rozciąganie + 2h nauki jazdy -> to było męczące - Ewa Chodakowska ![]() ![]() Teraz czeka mnie jeszcze poćwiczenie chwilkę na wewnętrzną stronę ud + wkremować się borowinkowym serum i spać ![]() Miłej nocy kobitki, obyśmy jutro niczym nie zgrzeszyły ![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Ewull, no wątek był super
![]() ![]() ![]() A więc! Rower! Konieczność, niedługo będzie naprawiony! Już jutro! ![]() ![]() ![]() ![]() 4 sierpnia mam wesele kolegi mojego TŻa, więc mam większą motywację ![]() Edytowane przez Melia123 Czas edycji: 2012-07-08 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie pobieram ze strony chomikuj trening Ewy Chodakowskiej i bede ćwiczyła razem z nią. Dziś pierwszy trening ale potem dwa tygodnie przerwy bo bede na obozie i ciężko bedzie z odtworzeniem. Zastąpie je o prostu moim dotychczasowym 30minutowym treningiem
![]() Ważenie jutro przed wyjazdem. Następne dopiero po powrocie ! Mam nadzieje że okaże się miłą niespodzianką ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Cześć Piękne
![]() Dziś u mnie dzień całkiem nieźle rozpoczęty: śniadanko: - 6szt płatków owsianych z błonnikiem i orzeszkami - plaster twarogu - łyżeczka miodu Właśnie piję kawkę. Pozbierałam dziś owocki z krzaków a potem wsiadłam na chwile na rower jeździłam około 20min ale już po przejechaniu 1km poczułam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach z Ewą ![]() No to teraz, do ćwiczeń ![]()
- medycyna ![]() - konie ![]() - ciałko takie jak dawniej ![]() Edytowane przez paczek_w_masle Czas edycji: 2012-07-09 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Heej
![]() U mnie też dziś nie najgorzej, chociaż jednak nie naprawią mi dziś roweru, jutro dopiero, za mną już godzina z hula hop i śniadanie i obiad ![]() ![]() Rozpiszę co zjadłam: I- filiżanka jagód, 4 chyba połówki brzoskwini odsączone z tego syropu (bo to te z puszki) i jogurt naturalny tutaj godzina z hula hop II- kajzerka (nie miałam pełnoziarnistej buły), jajecznica z dwóch jaj na małej ilości oliwy, pomidor, ogórek Zamierzam zjeść jeszcze świeże ziemniaki z maślanką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Mogę dołączyć? Bo widzę, że fajny wątek, a Wy macie dużo zapału
![]() Może coś o mnie i moim aktualnym 'odchudzaniu'. Wszystko zaczęło się pod koniec marca tego roku, kiedy stwierdziłam, że czas powiedzieć "STOP" mojemu trybowi życia, w którym nie było ćwiczeń, a jedzenie wołało o pomstę do nieba... Przez 10 lat trenowałam pływanie, (co sobotę przez godzinę, od 6 do 16 roku życia) i myślę, że tylko to, dzięki mobilizowaniu mnie przez moich rodziców, udało mi się nie zostać chodzącą szafą ![]() Potem przyszło gimnazjum. Dalej był basen, ale doszły też tańce w domu kultury i uczestnictwo w szkolnej drużynie cheerleaders. Ja rosłam, miałam więcej ruchu, ale nadal nie było idealnie.. Teraz idę do 3 klasy liceum, nie chodzę już na basen, ale w 2 klasie zaczęłam grać w szkolnej drużynie piłki ręcznej. Nie mam już tyle ruchu, dlatego marzec tego roku był dla mnie pewnego rodzaju przełomem. Powiedziałam sobie "już czas!" i zawzięłam się mocno. 26.03.2012 rozpoczęłam ćwiczenie 8minut ABS, BUNS i LEGS. Jednak po pewnym czasie uznałam, że czas na coś mocniejszego. Wtedy pojawiła się płyta Ewy Chodakowskiej. Od 02.05.2012 ćwiczę razem z Ewką (moją imienniczką tak przy okazji ^^). Idzie mi całkiem okej, bo w te 2 miesiące zrobiłam 26treningów. Dążę do tego, by ćwiczenia były moim pozytywnym nałogiem ![]() Jem normalnie, czyli to co mama przyszykuje, piję bardzo dużo wody i kompotu ze świeżych owoców z ogrodu. Czasem wpadnie coś słodkiego... Ale ogólnie to jem wszystko. Pomiary z 01.05.2012 (szkoda, że nie mam tych z marca ![]() wiek: prawie 18 lat wzrost: 173cm waga: 65,7kg biodra: 94cm pas: 72cm brzuch: 87cm udo: 62cm łydka: 40cm Miałam w sumie 2 tygodnie przerwy w ćwiczeniu - jeden tydzień byłam w Anglii na wycieczce, a drugi to była końcówka roku, gdy musiałam poprawiać oceny) Pomiary z 03.07.2012 (+ weźcie pod uwagę, że ćwiczonka ujędrniły mi już trochę ciałko, a cellulit chyba zaczyna 'wymiękać' ![]() waga:63,9kg biodra: 92cm pas: 69cm brzuch: 86cm udo: 60cm łydka:39cm Mam nadzieję, że mnie przygarniecie i mocno będziecie wspierać ![]() Mam jeszcze takie pytanko: macie może jakieś sprawdzone sposoby na schudnięcie z udek?? Bo to moja największa zmora ![]() W takim razie uciekam... Może o 21:00 skoczę na bieganie, bo mój 26 trening z Ewką już zrobiłam ![]() Miłego wieczorku! ![]() Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2012-07-09 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
blaszok widzę że masz identyczny wzrost co ja i mniej więcej taką samą aktualną wagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
nonessential: Normalnie ćwiczyłam 3/4 razy w tygodniu (zazwyczaj 3.. 4 razy zdarzało się rzadko), ale przez wakacje chcę robić to 5/6 razy na tydzień. Pierwszy tydzień aktywnych wakacji zakończyłam z rezultatem 5 treningów, bo w sobotę i niedzielę byłam na wsi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Hej, spróbuję dołączyc do Was
![]() wzrost: 169 biust: 90 talia: 80 biodra: 102 waga: 64.. Niby jestem szczupła, ale fatalnie się czuję, jak waleń błękitny ![]() Od 2 tygodni stosuję dietę, z przewagą warzyw. Mam pytanie: korzystając z okazji, że jest lato i nie "muszę" opychać się zapiekankami i kebabami, jem obecnie praktycznie przez cały czas warzywa. Przykładowo dziś zjadłam: 30 dag bobu gotowanego w ciągu dnia przegryzałam ogórki małosolne (może z 15 szt.) 2 chude kabanosy 4 morele sałatkę z brokułów, siemienia lnianego, jajek na twardo, koperku, pomidorów, papryki czerwonej i wspomnianych ogórków. Czy można schudnąć jedząc w ten sposób? Na razie zeszło mi 3 kilo i stoi w miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
na pewno można tyle że nie jest to do końca zdrowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Witaj blaszok
![]() Cytat:
Ja dziś , jak i wczoraj do kituu.... Dziś zjadłam: Śń : muesli z jogurtem naturalnym , parówka z biedronki Reszta dnia to takie podjadanie bo prawie cały dzien byłam na zakupach z mamą: Czyli: 2 kabanosy peperoni, croissant z lidla (czy jakoś tak ![]() ![]() Bułki fitness ![]() lód włoski ![]() Chipstix ( to taki ziemniak na patyku ![]() ![]() 1 michałka ![]() Danie w 5 minut - spagetti bolonese ![]() To chyba wszystko , takie podjadanie ![]() obskoczyłam z mamą chyba z 6 dużych supermarketów ![]() Od jutra koniec, bo powiedziałam sobie że lepiej kupić fajne ubrania niż to przejeść bo za samego loda włoskiego,danie w 5 min i chipstika to miałabym już jakiś ciuch ... ![]() Od jutra biegam, mam nadzieje że wstanę o 6 , lub 7 :d Dziś sobie troszke pohulam na hula-hopie ![]() Dziewczyny piszcie swoje ulubione dania , może mi coś podpasuje , bo denerwuje mnie ta monotonia posiłkowa ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hejka! Widzę że mamy dużo wspólnego... Choćby to, że też jestem Ewa ![]() ![]() A na uda chyba nie ma sposobu, też się z nimi najbardziej męczę. Tłuszcz trzeba spalić, jedynie mozna troche ujędrnić ćwiczeniami siłowymi. Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2012-07-09 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
u mnie dziś pięknie, bierzcie przykład
![]() śn: owsianka z truskawkami i borówkami i mlekiem 60 minut jednostajnego biegu, bez przerw (meeega wysiłek) II śn: koktajl( borówki, twaróg, mleko) 30 minut roweru obiad: 2 kromki ciemnego chleba z twarogiem i buraczkami+ kilka pomidorków cherry, kilka czereśni podwieczorek: jabłko kolacja: twaróg z borówkami i jogurtem 40 minut rowerku wszystko przez ten sezon na borówki, cały czas za mną chodzą ;D może dziś najbardziej urozmaicone menu to nie było, ale w 100 % mnie satysfakcjonowało ![]() no i świetnie czuje sie z tym że nie jadłam więcej ' bo i tak spaliłam te kalorie', co niestety sie czasem zdarza. ![]() poza tym full herbaty czerwonej i zielonej, troche kawy, i ok. 1,5 l wody. słyszałyście że ma nadejsć ochłodzenie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Ja się dziś nie popisałam, uległam TŻowi, zjadłam gofra z wiśniami i bitą śmietaną, ale co najlepsze, wcale nie był jakiś mega dobry, wiec mam nadzieję, że już się nie skuszę na takie coś
![]() ![]() ![]() klaudiak96 ![]() Witam nowe Dziewczyny! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Od jak dawna biegasz? Ja za każdym razem gdy zaczynam to przebiegam około 20-30 minut bez przerwy ale nigdy do dłuższego biegu nie udało mi się dotrwać bo zawsze się zniechęcałam... ![]() U mnie dziś całkiem ok bilans około 1250kcal + ćwiczenia; rower, trening z Ewą, długii spacer + rozciąganie i brzuszki, przysiady, motylek. Staram się walczyć jak tylko się da z tymi moimi okropnymi udzielcami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() wcześniej, gdy miałam duuzo energii robiłam interwały, ale teraz jakoś boje się że pozniej nie będę miała siły, żeby w ogóle truchtem pobiec, i już ich nie stosuje. a biegam od pazdziernika, ok. 2 razy w tygodniu, kiedyś 3-4 , ale teraz wprowadziłam duzo roweru, rolek, czasem basen wpadnie, więc sama wiesz jak to jest ![]() po śniadaniu planuje zrobić w końcu c a ł e g o killera.trzymajcie kciuki, chudzinki! a dzisiaj weszłam na wagę i taka miła niespodzianka. 54,8 kg! ![]() ![]() więc ja mój dzisiejszy dzień będę pozytywnie nastawiona. kocham moją wagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
klaudiak96 jestem z Ciebie dumna!
![]() Ja swój dzień zaczęłam źle, ale spalę to. Moja siostra wraca dzisiaj! Ale się cieszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.