|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Tomalinka,
Cytat:
tym bardziej jeśli chodzi o tą torbiel.natalka, Cytat:
Cytat:
mnie też czeka pielenie, jutro albo środę się za to wezmę...Kasiux, ja chętna na spotkanie jak najbardziej do gliwic mam autostradą 40 minutek jazdy ![]() a torbę też zamierzam spakować niebawem, ale narazie mam tylko skarpetki, piżamki i podpaski poporodowe ![]() ciekawe skąd u Ciebie ten brak apetytu ?? ja znów się budzę tak głodna że aż mdlejąca Agnusek, musisz się na nowo w wątek w obcować Natala, Kasiu Cytat:
Baobabku, super że na wizycie dobrze wszystko szkoda że musisz pić te badziewie jeszcze raz, co za nie dobrzy ludzie w tym labo pracują miło że dostałaś kasę na wyprawkę, za tysiączka to ja bym dużo umiała na kupić no i wielkie gratulacje dla Kubusia za te jego dorastanie w pewnym sensie ![]() Madzia, Cytat:
a co do tacierzyńskiego to nie, nie bierze od razu bo uważam że nie trzeba, szkoły i tak nie ma w sierpniu, 3 dni bedzie brał urlopu na czas jak moich rodziców nie będzie (i te wesele) no a potem mu się bardziej te dwa tygodnie mogą przydać jak od września będzie szkoła. Nie mówię że nie weźmie od razu bo nie wiadomo jak będzie, ale myślimy żeby go wziążć jak będzie trzeba ![]() pogadałam sobie Mona, zdążysz poznać płeć, ważne że z dzieckiem wszystko okej ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Kotek... arbuzika bym zjadłaaaa !! ![]() była dziś wypłata to może jutro się szarpnę na jakąś owocową rozpustę
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
nawet nie zartuj ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotek, mole to france rzadkiej maści - też się zmagam... Pomogło mi na ok rok wymycie wszystkiego - szafki z żarciem, ściany itp. octem, tzn wodą z octem. Żarcie prawie całe powywalałam. To co zostało popakowałam do słoików i worków strunowych. Kupiłam te plastry... Przez rok było git...i znowu coś właśnie ze sklepu musiałam przynieść i znowu sie pojawiły - nie mam do nich siły....
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie zakupy na all, gruszkę do nosa, pieluszki flanelki, kocyk dla Kamilka (ten z żyrafką co pokazywałam), dla siebie majtusie poporodowe, ceratkę pod materac, termometr dla kamilka, osłonki na piersi, i moskitierę na okno, bo o ile nam muchy nie przeszkadzają tak wiem, że kamilkowi będą
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Butter, jak myszka ? wyszła? bo nie doczytałam chyba.... jezusicku, ale bym zjadła coś dobrego.... idę chyba po lodziki.
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę Was na bieżąco informować o postępach w sprawie
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Tzta tez dzis byla wyplata ale u nas to wypada sie tylko szarpnac na wlasne zycie dobrze ze ja taka zaradna jestem
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
informuj Butter, informuj
budzik sobie nastawię na tak około 3 w nocy, żeby zajrzeć czy czasem Emilka nie rodzi (chociaż liczę że mi Kochana smsa walniesz ) no i czy Butter myszę złapała ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Kotek, drogę do Ciebie znam wsiadam do woza i jadę po arbuza ![]() u nas wypłata nie najgorsza starczy chyba na wszystko co zamierzam kupić w tym na nowe buty dla mnie ale wiesz na wczasy na majorce to za to nie polecimy
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1540 | ||
|
Zakorzenienie
|
niestety tak wybralismy i juz nie ma odwrotu
mamy zaproszenie do znajomych na odwiedziny ale boje sie ze jak tam polecimy to nie bede chciala wracac do PL ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hahahah no popuszcze po tym arbuzie a Tz kusi mnie bobem...........no i sie zastanawiam czy wypada (nie mowie tu o atrakcyjnych ewentualnych odglosach) czy bob tuczy? hahaha
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2012-07-09 o 22:26 |
||
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, Ty się tak nie ciesz
a my musimy kombinować
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak...wkoncu na bochenek chleba dziennie by mi wystarczylo
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek, nie wiem czy tuczy ale odgłosami bym się nie przejmowała
w końcu jak mąż tez je to możecie sobie filharmonie zrobić ![]() Blonde, no bochenek dziennie to już standard zapewniony kombinuję kiedy jechać po te buty, niby mogłabym już jutro ale boję się że TŻ zaś mnie okrzyczy że tylko czekam na 10tego żeby kasę porozpierdzielać może poczekam do 14tego tak około żeby nie było że ja tam tylko na tę kasę żeruję
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odwiedziny w stare miejsca napewno byłyby super My z Tz sie czaimy na jakas wycieczke do Anglii(bo wczesniej tam mieszkał), odwiedzic znajomych, stare miejsca itp.
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a jaka skromna na dodatek to sie ceni taka skromnosc Cytat:
nooo wlasnie!!!!! Blonde kozaczy bo co rusz 10f wada ![]() a ja ostatnio wygralam big milka.........a Tz harnasia w sklepie za plotem |
||
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Kotek, z tą majorką to ja też trochę po bandzie pojechałam
![]() Blonde, Cytat:
Kotek, kurdeee... piwo i lód ? nooo to Wam się tez komfort życia poprawi
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No baaaaa...skromnosc i ,,kozaczenie,,to moje JA Ty!...to naprawde jestes zaradna babka ![]()
|
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby co to bedzie na ciebie Cytat:
wiesz co na poczatku roku mielismy powazna rozmowe wlasnie na temat powrotu i powiem Ci ze jakby nie bylo Mai to na 100% bysmy wrocili ale.....jest Maja i Tz najpierw musialby wyjechac tam sam zeby znalezc prace i nas sciagnac........a niestety jest ryzyko ze by nam nie wyszlo (zawsze taka ewentualnosc trzeba brac pod uwage) i potem kto by przyjal do pracy 30paro letniego chlopa czy babe a dziecko trzeba utrzymac ![]() ![]() nooo i zostalismy w PL i teraz pozostalo nam tylko pomarudzic od czasu do czasu |
||
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co prawda nie karmie ale rozmawialam z ginem o tabsach dla karmiacych i niestety ale nie sa one zdrowe, zwlaszcza nie powinno sie ich brac karmiac dziewczynki bo hormony przechodza z mlekiem jednak.
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnial mi sie mój Tz i jego klapki basenowe Bylismy na zakupach i przybiega do mnie podjarany,ze znalazl klapki bench'a za uwaga...1f, wlozył do koszyka, ja nawet nie zdarzyłam zobaczyc, w domu wyciaga a tam napis beach
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie bo przeszukuję net i narazie nic nie znalazłam, nie wiecie czasem czy jest jakaś składanka piosenek z filmów disneya? Wiecie takie tam z pocachontas, mulan itp. ?
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
hhej :0
ale dzi sie zle czuje, niby mnie glowa boli niby mnie mdli;/ to moj 13 dc a moj facet pojechal na del ;/ przyjedzie w czwartek, wiec jest szansa? ogolnie teraz bede malo sie udzielac, bo jestem zabiegana mega a u Was co slychac?czy ktoras z was tez szykuje sie do slubu? |
|
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, ale interes na klapkach (przynajmniej myślał) że zrobił
Chińczycy też u nas tak robią że dają jakiegoś lewka, że niby puma to jest i walną napis obok tego ADLIDAS, i myślą że wiesz... nikt się nie kapnie Kotek Cytat:
Tym bardziej jak nie ma się tam na kogo liczyć.
|
|
#1556 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahahhahah Cytat:
uuuu nie pomoge niestety ale jakbys na cos takiego trafila to rowniez poprosze o namiar ![]() Cytat:
a Ty masz pieeeekna date slubu ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, emigra, ja nie wiem jak to jest z tymi tabsami, będę się potem gin dopytywać, ale nie powiem że chciałabym wrócić do tabsów po połogu. Chyba żadna inna antykoncepcja nie wchodzi w grę u mnie.
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Kotek, ja nie znajdę tej składanki to samą ją zrobię, co prawda nie legalnie i jeśli nie masz nic przeciwko nie legalności to Ci też taką płytkę wyślę
|
#1558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wam sie jakos ulozylo, wiec tez inaczej myslicie Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Ja jakies 3 miesiace bralam
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Na pasku, multum ludzi a wszyscy milczą
trzeba się wyspać, bo jutro mam trochę sprzątania idziecie też nynkać czy będziecie posty nabijać i znów rano będę nadrabiać?
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli macie ochote posluchac cennych rad i milej dziewczyny kliknijcie w link ponizej
![]() ja nie jestem wciazy ale uwielbiam sluchac o ciazowych wywodach itp, mam andzieje ze juz niedlugo zobacze jak to jest czuc kopniaki itp a i jeszcze moge Wam przeslac adres do bloga dziewczyny, ktra super sie ubiera w ciazy ![]() http://www.youtube.com/user/minnie8555?feature=watch |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

tym bardziej jeśli chodzi o tą torbiel.
a pomysł z orzeszkami w rządku aż do drzwi jest całkiem fajny
może na zmianę z kosteczkami żółtego sera, co by się jej nie znudziło
mnie też czeka pielenie, jutro albo środę się za to wezmę...
to jest taki ból jak przy okresie, tylko że z przerwami
mnie to nawet zaskoczyło, że to tak wygląda skurcz, bo myślałam że to takie uczucie, jak gdy mam skurcz w łydce
miło że dostałaś kasę na wyprawkę, za tysiączka to ja bym dużo umiała na kupić 
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

) no i czy Butter myszę złapała
(nie mowie tu o atrakcyjnych ewentualnych odglosach) czy bob tuczy? 

to sie ceni taka skromnosc