Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 23:12   #4291
karolamankowa
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Dobry Wieczór, jest tu kto?
Landi- wszystko będzie dobrze, tylko sie oszczedzaj Kochana.
Padam na twarz...
Stary 2012-07-09, 23:12   #4292
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
my to jednak walniete jestesmy

Mooonia jakie śliczne jestescie i blondyneczka nareszcie w tej rozowej sukience wygladasz oblednie
peperonik prawda, jesteśmy porządnie walniete, ja to szczególnie
Monia wyglądasz super! Jacie, ale laska!
Stary 2012-07-09, 23:15   #4293
MoOoNiA
Raczkowanie

Idę spać bo mnie tż woła
A poza tym i tak mnie pewnie rano obudźa robotnicy budujący droge (też trafiliśmy z tą wyprowadzka)

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:16   #4294
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
A która z nas śliczna nie jest, co otwieram album to myślę : jaka ładna
poczekajcie jak wstawię zdjecia z końcówki ciąży z Marta byłam jak baaalon
Chciałam porozsyłać te zaproszenia,a to mi tak długo trwa

Dojotka ta blondyna to Ty??? Bo jak tak to wyglądasz w blond a ciemnych jak dwie zupełnie inne osoby:P
tak bylam blondynka) 2006 roku przefarbowalam sie na czarno;] a w 2013 roku bede ruda;]
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Święta racja

Dojotka, pytałaś o mieszkanie. My właśnie kupujemy większe ale nie na zamianę bo nie było żadnych ciekawych ofert. Mamy w planach sprzedać nasze M-2 a jak się nie uda to wynajmiemy. Więc kredyt musimy tak czy i inaczej załatwić bo mieszkanie już znaleźliśmy, podpisaliśmy umowę przedwstępną. Kupujemy M-4, 80 m2
wlasnie nie chcemy kredytow;/ kurde... boje sie ich;/
Stary 2012-07-09, 23:18   #4295
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość

wlasnie nie chcemy kredytow;/ kurde... boje sie ich;/
Ja też, ale nie mamy wyjścia. Nie chcę sprzedawać mieszkania na siłę, jak nam się uda sprzedać to spłacimy prawie cały kredyt wcześniej A jak nie to kasa z wynajmu powinna pokryć ratę (mam nadzieję )
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:21   #4296
peperonik
Zadomowienie

opowiem Wam historyjke na rozweselenie. Jak bylam w Plocku to tesknilam za tz-tem i chcialam mu napisac cos milego. Wpadlam na genialny pomysl i namalowalam na brzuchu oczy i usmiech i wyslalam mms-em z napisem "tatusiu nie śpij, widze Cie"
Potem mialam wizyte u lekarza, wiec polecialam pod prysznic i co???? oczywiscie nie moglam tego zmyć !!!! szorowalam gabka ile sie dalo,ale jeszcze slady byly i tak poszlam

oto dowod rzeczowy:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1062.jpg (54,4 KB, 22 załadowań)
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:24   #4297
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, ale nie mamy wyjścia. Nie chcę sprzedawać mieszkania na siłę, jak nam się uda sprzedać to spłacimy prawie cały kredyt wcześniej A jak nie to kasa z wynajmu powinna pokryć ratę (mam nadzieję )
wiesz co mnie najbardziej przeraza mysl ze pozyczasz 200 tys a splacasz 300 tys;/ nigdy nie pozyczalam kasy ani z banku ani od znajomych... zawsze zylam tak zeby mi zostalo po wyplacie) no duzo sobie odmawialam no ale cos za cos;p jakos nie chce miec swiadomosci ze pracuje na dlugi;/

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
opowiem Wam historyjke na rozweselenie. Jak bylam w Plocku to tesknilam za tz-tem i chcialam mu napisac cos milego. Wpadlam na genialny pomysl i namalowalam na brzuchu oczy i usmiech i wyslalam mms-em z napisem "tatusiu nie śpij, widze Cie"
Potem mialam wizyte u lekarza, wiec polecialam pod prysznic i co???? oczywiscie nie moglam tego zmyć !!!! szorowalam gabka ile sie dalo,ale jeszcze slady byly i tak poszlam

oto dowod rzeczowy:
hehehe;]] no szkoda ze nie masz miny lekarza jak to zobaczyl;p
Stary 2012-07-09, 23:28   #4298
peperonik
Zadomowienie

Na szczescie bardziej sie skupial na moich plecach, bo to neurlog byla,ale wtyd i tak mi bylo jak sie rozbieralam. Odrazu szybcitko tylem do niej
Stary 2012-07-09, 23:30   #4299
Dojotka1987
Zakorzenienie

uciekam spac dobranoc kochane do jutra
Stary 2012-07-09, 23:34   #4300
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

oto dowod rzeczowy:
Jesteś genialna
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:41   #4301
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Jesteś genialna
dziękuje

no to i ja teraz zmykam spac, nawet humorek mi sie poprawil jak sie publicznie przyznalam jaka jestem pierdoła czasami
dobrej nocy dziewczynki i samych wesolych snow
Stary 2012-07-10, 00:22   #4302
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór, jest tu kto?
Landi- wszystko będzie dobrze, tylko sie oszczedzaj Kochana.
Padam na twarz...
ja jestem czytam co się działo mniej więcej
Landi to se pobzykałaś trzymam
ja miałam zakaz poźniej odwołany, może z raz skorzystaliśmy na pół gwizdka i znowu zakaz ale nawet nie mam ochoty jak sobie pomyślę o swojej szyjce

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2012-07-10 o 00:24
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 01:46   #4303
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za wszystkie opinie

Zamówiłam bukiet!!! pomarańczowe kantadeski 7 sztuk ;] i butonierki dla PM i świadka oraz bransoletke kwiatową dla świadkowej i kupiłam szyld na klatkę schodową "Witamy miłych gości"
Jutro załatwie kosmetyczke i fryzjera, bieliznę i tort
Też taki miałam miesiąc temu pomaranczowe cantadeski które sa dość ryzykowne....jak je zobaczyłam tak luzem bez bukietu to się poryczałam, że brzydkie, że nie ten kolor itd.... potem byłam mega zadowolona

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Wasze kciuki działają cuda
Byłam dzisiaj na genetycznym i wszystko ok serduszko nie ma wad, tętno miarowe jelita są ok i na 100 % Dziewuszka We czwartek jeszcze jadę na echo płodu.
Z okazji dobrych wieści nawet odwiedziłam lumpka i zakupiłam cudności
Zaczynam dzisiaj 22 tydzień

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Hej, juz po wizycie mala zdrowa, wszystkie parametry w normie, serduszko nerki, ustka, glowka , brzuszek i termin jestnak przesuwa sie na 27 listopada.
Bardzo dziekuje za wasze kciuki, i za wasze wsparcie
Czyli wg terminu porodu jutro zaczynam juz 21 tydzien , olaboga.

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Coś nie po kolei mi pocytowało No nic...

Chwalę się zakupami dla Maluszka - duża część kupiona dzisiaj, reszta w sobotę To póki co wszystko co mamy (no, jeszcze dwa smoki z Aventu )
Wszystko super a ten sweterek!!!! booski

Ja dziś byłam w lumpku i troszkę zdobyczy już mam, ale bez fotek,,,,wypirę, wyprasuję i zrobię Poza tym byliśmy popołudniu na basenie więc troszkę popływałam , mam nadzieję że to początek odrobiny ruchu w moim życiu i że tyle już tyć nie będę, w jedzonku też się juz ograniczyłam ale tak mądrze - owocki zamiast słodyczy.
Potem pospałam i właśnie jest tego efekt..... 2 w nocy, nikogo już nie ma, tż spi a ja buszuję po necie..... no nic też się trzeba zmusić bo będę spać do południa
Buziaki
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:34   #4304
aerien83
Zadomowienie

Cześć laseczki

Landi
bidulko Ty, odpoczywaj teraz będzie dobrze. I gratuluję Kubusia bardzo ładne imię

a ja już piję kawkę i biorę się zaraz za sprzątanie, u Kuby pościel muszę wymienić, u nas w sypialce też by się zdało, i krupnik ugotuję, a na drugie mam to co wczoraj: mielone.

Znów mi ta zmiana alergiczna na szyi wyskoczyła muszę zaopatrzyć się w mydło biały jeleń chyba, i tylko to stosować, bo nie wiem co mnie uczula

Poza tym wróciłam do czytania "Dziwnych losów Jane Eyre" i delektuję się językiem w tej powieści, mniam

Miłego dzionka życzę wszystkim

magdaef super zakupy

Co do rożków i becików, to u mnie przy Kubusiu bardzo się sprawdziły, więc i teraz na pewno się zaopatrzę we dwa, i to w miękkie, myślę też nad otulaczkiem z motherhood.

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-07-10 o 07:36
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:38   #4305
Kasia_11_83
Rozeznanie

Hey mamuśki. Na początku gratuluję udanych wizyt i cieszę się z dwóch dziewczynek
Marti jesteś bardzo dzielna, jeszcze trochę i maluszek wynagrodzi Ci wszystkie niedogodności
Landi Tobie również dużo zdrówka - trzymajcie się dziewczynki i uważajcie na siebie

Ja załapałam lekkiego stracha, bo w sobotę nad ranem poszalałam z mężem (i to nie na pół gwizdka ), niby nic niepokojącego się nie dzieje, żadnych skurczy, krwawień, ale czarne myśli krążą.. Dobrze, że w piątek wizyta, musi być dobrze

Wczoraj posegregowałam ciuszki Nelusi Dziewczyny ile tego jest!! Jak pamiętacie mam dwie komody (6 szuflad) i myślałam, że mi spokojnie wystarczy, a już nie mam miejsca.. Nie zmieściły się buciki, czapeczki, śliniaczki, kocyki i inne pierdółki A jeszcze nie przyszły rzeczy od mamy. Mam zdjęcia, jak wrócę do domu to wstawię. Rzeczy są od 0 do 9 miesiąca, więc już wczoraj zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, żeby absolutnie nie kupowała żadnych małych ciuszków tylko powyżej 9 - 12 miesiąca.

Co sądzicie o takim łóżeczku?? Mam okazję kupić nowe za bardzo korzystną cenę. Wymiary 120x100cm.

Edytowane przez Kasia_11_83
Czas edycji: 2012-07-29 o 10:03
Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:39   #4306
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej Mamuśki wstawać szkoda dnia

Wiecie kładłam się z bólem zęba i z bólem zęba się obudziłam, nawet moje lewa część twarzy jest trochę spuchnięta
Dziewczyny jak to jest z dentystą w ciąży ??
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:49   #4307
aerien83
Zadomowienie

Kasiu dlatego najlepiej pochować większe ciuszki gdzie indziej a w komodach trzymaj te od 0-3 miesięcy Co do łóżeczka to fajne, takie niespotykane. I nie zamartwiaj się, bo żadnych niepokojących objawów nie masz wszystko jest dobrze kochana ale powiem Ci, że ja też teraz: byle do piątku. Muszę sobie listę pytań do doktorka przygotować.

Pokrzywka ajć, współczuję do dentysty jak najbardziej, ale uprzedź, że jesteś w ciąży. Dużo dziewczyn z naszego wątku chodziło teraz do stomatologa
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:57   #4308
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Kasiu dlatego najlepiej pochować większe ciuszki gdzie indziej a w komodach trzymaj te od 0-3 miesięcy Co do łóżeczka to fajne, takie niespotykane. I nie zamartwiaj się, bo żadnych niepokojących objawów nie masz wszystko jest dobrze kochana ale powiem Ci, że ja też teraz: byle do piątku. Muszę sobie listę pytań do doktorka przygotować.

Pokrzywka ajć, współczuję do dentysty jak najbardziej, ale uprzedź, że jesteś w ciąży. Dużo dziewczyn z naszego wątku chodziło teraz do stomatologa

No właśnie muszę iść gdzieś jak najszybciej i znów kurcze kolejny wydatek wrrr
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:58   #4309
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość

No właśnie nie mam za bardzo gdzie schować tych większych ubranek.. Będę musiała coś wykombinować Łóżeczko też mi się bardzo podoba, szkoda, że nie jest białe, bo brałabym na 100% Jutro mama idzie do tego sklepu zobaczyć i jak będzie w miarę fajne jakościowo to je kupi Spodobała mi się jego wielkość, bo ma metr szerokości, a nie tak jak nasze po 60, max 70 cm.
Już wygoniłam głupie myśli, musi być dobrze, ale igraszki odpuszczam

Pokrzywka- ja u dentysty w ciąży nie byłam, więc nie pomogę

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:34   #4310
madzius90
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Ja załapałam lekkiego stracha, bo w sobotę nad ranem poszalałam z mężem (i to nie na pół gwizdka ), niby nic niepokojącego się nie dzieje, żadnych skurczy, krwawień, ale czarne myśli krążą.. Dobrze, że w piątek wizyta, musi być dobrze
No u nas też jest wszystko ok, nic niepokojącego się nie dzieje, ale po historiach dziewczyn, też zaczynam schizować

Na szczęście jutro wizyta

Na pewno wszystko z Nelusią ok

Cytat:
Co sądzicie o takim łóżeczku?? Mam okazję kupić nowe za bardzo korzystną cenę. Wymiary 120x100cm
Cytat:
.
Mnie się bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Wiecie kładłam się z bólem zęba i z bólem zęba się obudziłam, nawet moje lewa część twarzy jest trochę spuchnięta
ja byłam u dentysty miesiąc temu.

U nas w jednej przychodni jest tak, że z bólem przyjmują poza kolejnością, bez konieczności rejestracji

Mooonia jesteś piękna
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:38   #4311
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja chodzę,lepiej iść do dentysty niż chodzić z "chorym" zębem, próchnica zatruwa organizm
Stary 2012-07-10, 08:43   #4312
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mężulek już dzisiaj lepiej się czuje, dlatego poszedł do pracy a ja mam więcej czasu na forum dzisiaj

Zjadłam sobie śniadanko- bułeczki z serkiem i ogóreczkiem kiszonym (pierwszy ogórek w ciągu ciąży )

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość

Chwalę się zakupami dla Maluszka - duża część kupiona dzisiaj, reszta w sobotę To póki co wszystko co mamy (no, jeszcze dwa smoki z Aventu )

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Powstawiałam zdjęcia do albumu teraz Was pozapraszam 9 no chyba, że mnie nie chcecie)
I wiecie co - nie mam żadnych zdjęć same Marty, a moje na których mnie widać to z przed ostatnich 2ch lat może z 20
Za to chwalę sie moją córką a co
Jaka laseczka z Ciebie !!! Piękną z Was rodiznka

Cytat:

oto dowod rzeczowy:

Cytat:

Wczoraj posegregowałam ciuszki Nelusi Dziewczyny ile tego jest!! Jak pamiętacie mam dwie komody (6 szuflad) i myślałam, że mi spokojnie wystarczy, a już nie mam miejsca.. Nie zmieściły się buciki, czapeczki, śliniaczki, kocyki i inne pierdółki A jeszcze nie przyszły rzeczy od mamy. Mam zdjęcia, jak wrócę do domu to wstawię. Rzeczy są od 0 do 9 miesiąca, więc już wczoraj zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, żeby absolutnie nie kupowała żadnych małych ciuszków tylko powyżej 9 - 12 miesiąca.

Co sądzicie o takim łóżeczku?? Mam okazję kupić nowe za bardzo korzystną cenę. Wymiary 120x100cm.
Kasiu ja również mam wizytę w piątek ZObaczysz, że wszystko z malutką będzie dobrze Ja często ,,po" mam również takie obawy..

Zazdroszczę takiej ilości wyprawki ! Mnie to już przerasta, bo czas leci a trzeba zacząc już coś kupowac..sama nie wiem co będzie potrzebne..

Łóżeczko jest bardzo fajne ! Kształt ma ciekawy ! Myślę, że jeżeli masz możliwośc zakupic je po dobrej cenie to bym się nawet nie zastanawiała !

Cytat:
Hej Mamuśki wstawać szkoda dnia

Biedna..lec do dentysty i powiedz, że jesteś w ciaży !

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:50   #4313
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Dzień dobry!

Właśnie sobie zrobiłam kawkę ... oczywiście mam i pączka

Jejku ile Wy macie już rzeczy dla dzieci,ja prawie nic,para śpioszków,dwie kocyko-kołderki.Wczoraj kupiliśmy też małą paczkę pieluszek (to będzie do szpitala),chusteczki do pupinki,a dziś zakupiłam małą gruszeczkę do noska... (bo niby znajoma ma nam dać ciuszki po swoim bobasku dlatego stawiam na kosmetyki itd) i to wszystko.I jak tak czytam co macie to zaczyna mnie to przerażać.

Poza tym trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Edytowane przez anett234
Czas edycji: 2012-07-10 o 08:51
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:53   #4314
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Właśnie sobie zrobiłam kawkę ... oczywiście mam i pączka

Jejku ile Wy macie już rzeczy dla dzieci,ja prawie nic,para śpioszków,dwie kocyko-kołderki.Wczoraj kupiliśmy też małą paczkę pieluszek (to będzie do szpitala),chusteczki do pupinki,a dziś zakupiłam małą gruszeczkę do noska...i to wszystko.I jak tak czytam co macie to zaczyna mnie to przerażać.

Poza tym trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
O jaaaaaaaaaaaaa.... tak ostatnio za mną chodził pączek.. No, ale do jutra zero słodyczy- idę na glukozę

To Kochana i tak masz dużo Ja mam 2 x bodziaki, czapeczkę i skarpetki

No właśnie które Mamusie mają dzisiaj wizyty ?

Ciekawe jak Edzia ? Wczoraj miała wizytę..

Stary 2012-07-10, 08:53   #4315
judkama
Zakorzenienie

Hejka

Ja już po wizycie
Jestem pozamykana na szczęscie
A juz sie balam, ze moze mnie spotkac cos takiego jak Landi czy Marti
Doktorek mnie wymacał, i na razie tylko mocz morfologia do zrobienia i antygen Hbs, na połowkowe sie umowialm znim jak skoncze 21 tc, czyli za 2 tygodnie, glukozy do piucia jeszcze nie dostalam, dopiero na nastepnej wizycie

Pokrzywka, jesli spuchlas to znaczy ze byc moze doszlo do zapalenia miazgi, chyba tak to sie nazywa i byc moze bedzie konieczne kanałowe, to powazna sprawa lec szybko do dentysty!!!!

znieczulenie nawet mozesz dostac

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:54   #4316
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu ja również mam wizytę w piątek ZObaczysz, że wszystko z malutką będzie dobrze Ja często ,,po" mam również takie obawy..

Zazdroszczę takiej ilości wyprawki ! Mnie to już przerasta, bo czas leci a trzeba zacząc już coś kupowac..sama nie wiem co będzie potrzebne..

Łóżeczko jest bardzo fajne ! Kształt ma ciekawy ! Myślę, że jeżeli masz możliwośc zakupic je po dobrej cenie to bym się nawet nie zastanawiała !

Biedna..lec do dentysty i powiedz, że jesteś w ciaży !
Przyłaczam się Łóżeczko super - ja mam jeszcze stare po Wojtku aktualnie jest u koleżanki i śpi w nim Jasio
Przypomniałaś mi o dentyście - właśnie się umówiłam na czwartek na 16.30.
Ruszam tyłek bo jeszcze śniadania nie jadłam
A potem do biedronki jakieś zakupy muszę zrobić - mam nadzieję, że nie będzie padać
Stary 2012-07-10, 08:56   #4317
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hejka

Ja już po wizycie
Doktorek mnie wymacał, i na razie tylko mocz morfologia do zrobienia i antygen Hbs, na połowkowe sie umowialm znim jak skoncze 21 tc, czyli za 2 tygodnie, glukozy do piucia jeszcze nie dostalam, dopiero na nastepnej wizycie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
A potem do biedronki jakieś zakupy muszę zrobić - mam nadzieję, że nie będzie padać
Ja marzę o deszczu

Stary 2012-07-10, 08:56   #4318
landi0909
Zakorzenienie

Hej moje kochane Mamuśki

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
napewno wszystko bedzie dobrze

ale jak to baraszkowania??;/ podobno seks w ciazy nie szkodzi

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

wiem ze nie na miejscu ale jakos ten tekst mnie rozbawil;]
Dojotka, ja tak samo myślałam i my z M praktycznie dzień w dzień robiliśmy to samo.. No a jednak się okazało, że w naszym przypadku co za dużo to nie zdrowo. Ale rzeczywiście coś musiało dziać się wcześniej, czasami taki dziwny ból odczuwałam a od tego krwawienia to już masakra. Nie wiem czy da się wyczuć to rozwarcie ale jesli objawia się ono takim dziwnym bólem to wolę już wogóle nie baraszkować do samego końca

Nie no, zobaczymy za tydzień czy leki coś pomagają. Jutro jeszcze mam te dodatkowe badania w tym usg genetyczne ale na jakimś super nowoczesnym sprzęcie żeby dokładnie pooglądać szkraba, bo na tym wczorajszym to mało co było widać. No i co jeszcze - ja już nie mogę mieć dowcipnego usg, jedynie takie przez brzuch

Aaaa no i lekarz pooglądał serduszko, wszystko w porządku, a M jak zobaczył te stópki i palce to łza mu pociekła po policzku ale potem stwierdził że nasz syn ma duże stopy po mamusi

No i moja mama też po tym wszystkim stwierdziła, że jej już obojętne czy będzie piąty wnuczek czy druga wnuczka wreszcie chyba zaakceptowała to, że jej dzieci mają talent do robienia sobie synów
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:58   #4319
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie
Super
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 09:01   #4320
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej moje kochane Mamuśki

Dojotka, ja tak samo myślałam i my z M praktycznie dzień w dzień robiliśmy to samo.. No a jednak się okazało, że w naszym przypadku co za dużo to nie zdrowo. Ale rzeczywiście coś musiało dziać się wcześniej, czasami taki dziwny ból odczuwałam a od tego krwawienia to już masakra. Nie wiem czy da się wyczuć to rozwarcie ale jesli objawia się ono takim dziwnym bólem to wolę już wogóle nie baraszkować do samego końca

Nie no, zobaczymy za tydzień czy leki coś pomagają. Jutro jeszcze mam te dodatkowe badania w tym usg genetyczne ale na jakimś super nowoczesnym sprzęcie żeby dokładnie pooglądać szkraba, bo na tym wczorajszym to mało co było widać. No i co jeszcze - ja już nie mogę mieć dowcipnego usg, jedynie takie przez brzuch

Aaaa no i lekarz pooglądał serduszko, wszystko w porządku, a M jak zobaczył te stópki i palce to łza mu pociekła po policzku ale potem stwierdził że nasz syn ma duże stopy po mamusi

No i moja mama też po tym wszystkim stwierdziła, że jej już obojętne czy będzie piąty wnuczek czy druga wnuczka wreszcie chyba zaakceptowała to, że jej dzieci mają talent do robienia sobie synów
Landi ja kiedyś słyszałam, że z rozwarciem powiązane są skurcze.. tak więc ten ból, który odczuwałaś to może bylo takie skurczowe..

hihi Fajnie jak Ci nasi faceci reagują na dzieciaczki.. póki ich nie zobaczą to do nich nie dociera, że tam kryje się taka malutka istotka, która po części posiada ich geny

No jeszcze Twoja mama ma szansę zostac babcią wnuczki Maluszka troszeczkę odchowasz i do dzieła

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości