|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
W mojej kuchni wszystko jest na wierchu
. Pocieszam się, że to mieszkanie jest tylko przejściowe i nie będę inwestować w meble w miejscu, które tylko wynajmujemy. Jednakże, muszę kupić jakąś szafkę, regał, czy cokolwiek, bo dostaliśmy zestaw garnków i mamy trochę sprzętów kuchennych, które się w szafkach już nie mieszczą i zalegają w pudłach. Wygląda to okropnie |
|
|
|
#1502 |
|
BAN stały
|
no ej, aż taka pijana nie byłam
![]() było jakieś foto typu kamila approves czy coś ![]() ja też, marzy mi się takie |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila była na kwekju?
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
w swoim przyszłym domu walnę sobie przynajmniej jedną ścianę całą ceglaną
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
MI się w ogóle podoba skandynawski wystrój mieszkań. Ściana z cegieł to super pomysł. Jeszcze chciałabym mieć na jakiejś ścianie, najlepiej w salonie, tapetę z mapą świata
|
|
|
|
#1507 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Eee... Z tego, co widzę napisane jest, że buty zostały zakupione w MAJU. Wnioskuję więc, że zdjęcia też z maja, szczególnie, że pierwsze zdanie brzmi: "trochę późno, ale uwielbiam te buty!". Następnie pojawia się zdanie, że "przydadzą się na chłodniejsze dni tego lata (odpukać!)". Myślę, że byłoby fajniej, zanim komuś pojedziemy (każdy ma własne zdanie i może jeździć komu chce), przeczytać wszystko ze zrozumieniem, nie sugerować się wyłącznie zdjęciem, a następnie krytykować z sensem do woli
|
|||
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
"Z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia"?
Edytowane przez m47 Czas edycji: 2012-07-09 o 23:40 |
|
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ogolnie mala jestem, mam 158cm wzrostu :p wiec az tak tego nie widac. Ale czasem denerwuje mnie to, ze nie moge znalezc spodni ktore by na mnie dobrze lezaly..
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#1512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnia moja koszulka z Zary (czarno-biała) stała się czarno-szara po pierwszym praniu zgodnie z instrukcją |
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
to był demot
kwejk miał właśnie jakieś zdjęcie Kamy z kciukiem i podpis "Kamila approves"
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
Powaznie? Ja niewiem moim nic sie nie stalo :P W sumie w tym roku pierwszy raz kupilam ciuchy w Zarze w Polsce. Inne mam kupione za granica, ale to chyba nie powinno robic roznicy? Np mam 2bluzki, ktore kolezanka mi kupila kilka lat temu w Portugalii w Zarze i do tej pory sie ladnie trzymaja, to samo z ciuchami kupionymi w Niemczech. No i podoba mi sie to, ze sa tam ubrania produkowane nie tylko w Chinach, ale tez np Hiszpani czy Portugalii..
Edytowane przez spaghettii Czas edycji: 2012-07-10 o 00:25 |
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
ciuchy z TRF są szmaciane ale ta "dorosła" część zary ma naprawdę w miare porządne ubrania.
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
Na TRF nie kupowalam nigdy, a to jest ten dzial mlodziezowy, tak? Zreszta patrzac na cene to ubrania sa moze minimalnie drozsze niz H&M czy Cubus a jakosc na prawde duzo lepsza, wiec uwazam, ze warto kupowac,
|
|
#1517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
e, trochę demonizujecie Zare
wydaje mi się, że to wszystko zależy, chyba w każdym sklepie można trafić na ciuch, który jakimś sposobem dosyć szybko się zużyje pomimo tego, że nie powinien ... poza tym mam takie spodnie jak w załączniku, z Zary (aha, zdjęcie nie moje, jakiejś laski z bloga http://oliwiora.blogspot.com/) już dosyć długi czas, w sumie dosyć często w nich chodzę, a więc i dosyć często są prane, a mimo to nadal wyglądają tak, jak w dniu zakupu.a z kolei na różnych wątkach laski pisały o tych spodniach, że im to się potrafiły rozedrzeć na tyłku podczas normalnego chodzenia w kilka dni po zakupie rozciągnęły się i z tyłka spadają, i w ogóle inne tego typu mecyje.ale to chyba dział Woman był, o ile dobrze pamiętam. ja nie wiem, niektórzy chyba po prostu mają takie zdolności
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-07-10 o 00:33 |
|
|
|
#1519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Monnari akurat nie znam ja tez nie jestem tredowata, a z zary ciuchy mialam jeszcze zanim stala sie ona tak modna w tym calym blogowym srodowisku :p bo zdaje sie, ze to od niedawna jest?
|
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloooo!
ALE! Nie niszczę wszystkiego! Jakiś czas temu kupiłam sobie czeszki za chyba 20zł i dalej wyglądają jak nowe! Bo tydzień czy dwa po zakupie zostawiłam je w domu rodzinnym i dalej tam leżą
Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-07-10 o 00:36 |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Hah, sooorry
no ale fakt faktem, mam dużo rzeczy z sieciówek i jeszcze nie miałam takich esktremalnych przeżyć w stylu rozerwana bluzka, rozerwane spodnie, rozciągnięte ciuchy kilka dni po zakupie itp a o takich przypadkach często ludzie piszą ![]() ja za to w butach nie umiem chodzić i nie ma różnicy, czy kupię baleriny za 30zł czy 200
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z butami to wogole mam problem bo ciezko mi dobrac takie zeby wygodne byly
|
|
|
#1523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Lasocki, niby skóra bla bla a i tak jak się okazało szajs na miarę CCC ). No ale to już nie moja wina
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() budzę tym samym respekt wśród domowników
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo Zary, ja kupuję tam głównie dżinsy. No i kupiłam sobie takie totalne skinny modelujące pupę (
). Po jakichś 2 tyg. zaczęły się strzępić po jednej stronie przy krawędzi paska i teraz mam takie hm..., wystające frędzle, których nawet nie mam jak na powrót zszyć Dobrze, że nie noszę krótkich bluzek ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Tak jak i nigdy nie zapomnę historii z Mango. Weszłam, spodobały mi się spodnie, więc chciałam je przymierzyć. Zapytałam sprzedawczyni, popatrzyła na mnie jak na złodziejkę, ale pozwoliła. Przymierzyłam, wszystko było super i idę do kasy. A ona: "No to co, odwieszamy te spodnie, prawda?", a ja: "Nie, nie odwieszamy, biorę je". Miała tak zszokowaną minę, że śmiać mi się chciało. Nie wiem po czym wnioskowała, że mnie na nie nie stać (kosztowały 180zł). Ubrana byłam normalnie, ba! Nawet miałam koszulkę z Mango, a spodnie z Zary
|
#1526 |
|
Rozeznanie
|
mi się nigdy nie zdarzyło, żeby coś z zary czy mango się zniszczyło czy popruło, za to TRF to jakaś porażka, już na wieszakach te rzeczy często wyglądają na zniszczone
za to z H&M czy Stradivariusem mam fatalne doświadczenia - nawet marynarki nie żyją u mnie dłużej niż sezon :/
|
|
#1527 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dale to chyba co inne ćwiczyć w nich parę razy w tygodniu a łazić w nich niemal wszędzie ? Najczęściej pękają mi podeszwy - mówi się, że od tego, że za duże to się łamią w pół - mnie się łamią niezależnie od kupionego rozmiaru Często jakieś szwy pękają..no ale ja nigdy nie miałam tak zwanych drogich porządnych butów - najdroższe to kupuję w CCC i nawet te potrafią się rozwalić, ale często dużo później bo nosze raz na kilka miesięcy ![]() Czasami jednak wolę kupić kilka par za 20 zł i nosić na zmianę - wtedy później się zepsują niż męczyć jedną jedyną i wywalić po miesiącu lub dwu. Taka jakaś moja filozofia. |
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś najgorzej trafiam z ciuchami w H&M, często od razu wychodzą nitki (nawet w sklepie są powychodzone), nie przetrwają prania, generalnie szybko się rozpadają. Teraz już rzadko tam kupuję. Kilka razy źle trafiłam tez w promodzie, ale po poprawkach krawieckich było OK. Najgorsze buty miałam z C&A - baleriny, gdzie po kilku (!) założeniach zaczęła odpadać warstwa wierzchnia.
|
#1529 | ||||
|
调解人
|
Dziewczyny, wątek ma w tytule "niusy, opinie, ploteczki" i tego powinien dotyczyć. Po raz kolejny jednak mamy tu złośliwości i szyderę. Wizaż.pl nie jest portalem służącym do naśmiewania się z ludzi, ich cech, sposobu życia, itp. Kolejne posty tego typu będą skutkowały punktami. Poniżej tylko kilka cytatów wypowiedzi, które mocno wykraczają poza "niusy, opinie, ploteczki". Przykro mi, ale nie możemy ich tolerować.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, że pani moderator nie zacytowała żadnego posta wyśmiewającego Kamilę i jej blog
Czyżby ta, której imienia nie wolno wymawiać cenzurowała Wizaż?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

. Pocieszam się, że to mieszkanie jest tylko przejściowe i nie będę inwestować w meble w miejscu, które tylko wynajmujemy. Jednakże, muszę kupić jakąś szafkę, regał, czy cokolwiek, bo dostaliśmy zestaw garnków i mamy trochę sprzętów kuchennych, które się w szafkach już nie mieszczą i zalegają w pudłach. Wygląda to okropnie 

Ostatnia moja koszulka z Zary (czarno-biała) stała się czarno-szara po pierwszym praniu zgodnie z instrukcją
rozciągnęły się i z tyłka spadają, i w ogóle inne tego typu mecyje.
ja tez nie jestem tredowata, a z zary ciuchy mialam jeszcze zanim stala sie ona tak modna w tym calym blogowym srodowisku :p bo zdaje sie, ze to od niedawna jest?

Dobrze, że nie noszę krótkich bluzek
Czyżby ta, której imienia nie wolno wymawiać cenzurowała Wizaż?