|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też takie późne obiadki jem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
A mnie jakas chandara dopada....na kolacje byly ogorki z sosem czosnkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
Co do koktajli to ja piję taki proteinowy, ma śladowe ilości węglowodanów i tłuszczy, za to dużo białka, lubię nim zastępować posiłek, bardzo zapycha!
![]() |
#935 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaskoczona jestem tym Twoim naturalnym kolorem, rzadko się zdarza taki jasny jako naturalny (ja miałam taki gdzieś do gimnazjum, potem ściemniały). Mam nadzieję, że nie będzie tak źle, Moja mama kiedyś skusiła się na blond (ma ciemne włosy), bo mi zostało farby, a na jej krótkie było w sam raz i wyszło jej zielono-pomarańczowe coś ![]() Ale jak najperw dasz dekoloryzator a potem farbę to powinno być ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Rozeznanie
|
Na wp znalazłam fajny artykuł z radami co robić aby być sexy dla kobiet plus size http://kobieta.wp.pl/gid,14742542,im...iazdjecie.html
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Spróbuj garniera 111 ja mam color sensation a moja mama,ciotka i kuzynki używają garnier color naturals 111 i zadowolone bo nie robi żadnych żółtych czy pomarańczowych odcieni i one już używają ze 2 lata cały czas więc polecam Ci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to tak już mam, ledwo znajdę jakiś produkt z którego jestem zadowolona, to mi go zaraz wycofają ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#940 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#941 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() http://www.google.pl/imgres?q=garnie...:22,s:50,i:300 http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28217-big.jpg Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-07-09 o 21:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to co najmniej jak menu kobiety w ciąży ![]() a dobre to? ![]() Ja spadłam już z wagi ALE... no właśnie.... okres dostałam... więc wody ubyło, ale tłuszczu może też jakieś 1kg chociaż. Za tydzień się zważę. ![]() Wczoraj wybrałam się na rower i postanowiłam podjechać pod górkę ![]() ![]()
Zumba & Fitness ![]() Uczę się języków ![]() ![]() ![]() Edytowane przez segregator1 Czas edycji: 2012-07-09 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja do tej pory rozpaczam i wspominam z sentymentem. Kolor idealny, nie niszczyła włosów. Choć przyznaję, że mam zachomikowane 2 pudełka tej farby (termin mają do połowy 2013 r.), akurat na jedno farbowanie, ale trzymam na specjalną okazję (czyt. schudnięcie ![]() Cytat:
![]() Ta pierwsza jest chyba niedostępna w PL, widziałam tylko bardzo jasny złoty blond, pewnie ją wypróbuję, ale obawiam się właśnie, że będzie za jasny i odrosty szybko mi będzie widać. A ta druga wychodzi u mnie szaro, tak bez wyrazu. Niemniej dziękuję za propozycje ![]() Co do pokrzywy to u mnie pokrzywa i skrzyp powodują rozregulowanie cyklu. Zażywałam jakiś rok temu, to włosy zamieniły mi się w siano a okres rozregulował. Prawie rok zajęło ponowne unormowanie się. Czytałam, że to się zdarza, co prawda rzadko, ale może tak być.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-07-09 o 21:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to chudniemy byś mogła farbę nałożyć ![]() ![]() kupiłam dziś w rossmanie szampon do włosów babydream bez żadnych dodatków uczulających i innych ,głęboko czyszczący ,umyłam głowę nim i dzidziusiem pachnę ![]() Zrobiłam sobie peeling MaXslim i gąbką syreną antycellulitową się pomasowałam do czerwoności a na koniec tonik antycellulitowy użyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jak tam syrenka Ci się podoba? Ja ją uwielbiam, nie ma nic lepszego jak masaż nią po wysiłku fizycznym, a potem jakiś balsam antycelulitowy, najlepiej chłodzący ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Raczkowanie
|
dziewczyny ale pędzicie z tymi postami
![]() Cytat:
![]() dziewczyny a propo waszej dyskusji o włosach to ja moich jeszcze nigdy nie farbowałam ale posiwiałam troszkę więc chyba trzeba będzie zacząć sie farbować a mój naturalny to ciemny brąz ![]() daktylek w turbo fire są takie ćwiczenia z dopiskiem breakdown(ja mam fire 45 breakdown) i tam Szalina pokazuje wszystkie ruchy wolniej tak że można coś załapać a nie machać tymi rękami na oślep ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam sobie teraz pobiegać po ogródku i "pokiciować" trochę, drugiego kota mi wcięło... Mam nadzieję, że nic im nie jest. Wykończę się nerwowo przez te paskudy.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-07-09 o 22:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Rozeznanie
|
na tvn style leci program o chorobliwej otyłości po 200kg ważą i operacja zmniejszenia żołądka, dziennie pożerają tysiące kalorii :O matko szok!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() od jakiegoś czasu sledzę Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć , oczywiście jesli mi pozwolicie ![]() Więc na początek to jestem Magda mam 24lata (skończę 22lipca, zdaje się , że tak jak Sylwia ![]() Moja zmianę nawyków i wygladu zaczęłam po raz kolejny(mam nadzieję, że ostatni i wkońcu tak juz zostanie ![]() ![]() ![]() ![]() Jak chce osiągnąć swój cel? Głownie MŻ i WR...jeszcze mieszkam z rodzicami totez w kwestii obiadówpo prostu, jemmmniej niz dotychczas, co do sniadan i kolacji to już moja wena, ale ograniczam białepieczywo, ziemniaki, makaronu i tak nie jadam więc jego braku nie zauważe;p, co do cwiczen od poniedzialku do piatku jezdze na rowerku stacjonarnym i wybralam sobie kilka cwiczen na partie ciala z ktorymi mam największy problem , ale ktore lubie, zeby cwiczenia nie kojarzyły mi sie z męką ![]() ![]() ![]() ![]() i wogole musze przestac myslec o jedzeniu , bo jak to moiw moja mama jestem z tych ,co tyją od samego myslenia o żarciu ![]() Najbardziej problematyczne części mojegociała? brzuuuuuuuuch i długodługo nic....,ramiona(!), uda i milion pięćset sto dziewiećsetpodbródków:mur : pomożecie mi? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej podobalo mi sie jak zastawiala stol jedzeniem, ktore te osoby spozywaly w ciagu tygodnia... tylko cola, chipsy, hamburgery itp... ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Pomozecie- POMOZEMY! Witaj ![]() tak, mamy w ten sam dzien urodzinki ![]() ![]() Jesli potrzebujesz wsparcia, motywacji i pogaduch to watek dla Ciebie ![]() Buzka!
![]() |
![]() |
#952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
potrzebuje, potrzebuje....to już moje kolejne podejścietak jak wspomniałam i zakażdym razemszukałam wsparcia na forum, w kupie raźniej...aleczytając ten wątek wiem, zeto idealne miejsce dlamnie, bo dośc ze problemy z wagą podobne, to z sytuacjami z zycia, o których opowiadacie( romnse, wredni znajomi itp )tez się identyfikuje....i też niejedno przeszłam ![]()
![]() |
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
Madzia witaj
![]() ![]() Sylwia też oglądałam jesteś tym co jesz , tam same fast foody dominowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- to prawda nasz wątek uzależnia, jak zepsuł mi się komputer i był w naprawie to chodziłam jak struta, no i niestety też odbiło się to na wadze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuje za przyjecie mnie do tel ELITY ![]()
![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Rozeznanie
|
dziewczyny pomozcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.