Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 18:35   #931
anulciak85
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Witajcie to ja zaczelam wtedy o golabkach przepraszam...wlasnie postanowilam ze do kona wakacji spadne dponizej 90kg a do komunii syna ponizej 80 prosze mnie tu wspierac. Dzis na. Obiad miseczka zupy dyniowej i 4 kopytka a teraz zgrzeszylam i zelka zjadlam
Stary 2012-07-09, 19:30   #932
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inusia89 Pokaż wiadomość
Daktylku taką mam farbę rozjaśniającą

http://2.bp.blogspot.com/-TR93fzz5y2...uM/s1600/1.JPG

a ja właśnie robię obiad tak tak wiem o tej porze to kolacja a nie obiadek robię ryż zapiekany z piersiami z kurczaka :s lina:
Ładny kolor, chętnie się dowiem jak wychodzi. Sama nie farbowałam włosów już od połowy listopada i odrosty już zaczynają rzucać się w oczy (już od dawna są duże, ale farbuję zbliżonym kolorem) i marzy mi się odmiana.

Ja też takie późne obiadki jem
Stary 2012-07-09, 19:52   #933
anulciak85
Zakorzenienie

A mnie jakas chandara dopada....na kolacje byly ogorki z sosem czosnkowym pozatym mysle o tej silowni z dodatkowa opcja z kapsula...myslicie ze to cos daje i beda efekty?? Czy wziac tgylko sama silownie z ruchomymi schodami, platforma itp?? Czy wogole sama silownie zeby sie przyzwyczaic??przyznaje ze w zyciu nie chodzilam na silownie...wstyd....
Stary 2012-07-09, 19:54   #934
CurlyKarolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a co sadzicie nt koktajli ? mam na mysli cos typu Herbalife? kiedys tzn jakis rok temu w ciagu miesiaca schudlam 6 kilo...
ale tez mialam diete i cwiczylam duzo ..
i zastanawiam sie czy nie kupic sobie znow herbalife albo cos innego?
Co do koktajli to ja piję taki proteinowy, ma śladowe ilości węglowodanów i tłuszczy, za to dużo białka, lubię nim zastępować posiłek, bardzo zapycha!

20 kilo w dół.
TeamNeverGiveUp

BLOG
http://curlykarolina.blogspot.com/
FACEBOOK
https://www.facebook.com/CurlyKarolina
INSTAGRAM
http://instagram.com/karolina_rocky
CurlyKarolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 20:03   #935
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Ładny kolor, chętnie się dowiem jak wychodzi. Sama nie farbowałam włosów już od połowy listopada i odrosty już zaczynają rzucać się w oczy (już od dawna są duże, ale farbuję zbliżonym kolorem) i marzy mi się odmiana.

Ja też takie późne obiadki jem
ciekawe co mi wyjdzie na tej głowie bo teraz mam czarne (farbowalam farbą ciemny brąz) u mnie odrosty bardzo szybko widać i strasznie bo ja mam odrosty bardzo jasny blond to śmiesznie wygląda jak bym łysiała...nawet mnie kilka razy zapytano czy mam problemy z wypadaniem włosów bo tak widać a to poprostu bialutkie przy skórze włoski moje naturalne taki nie za fajny efekt dają...

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
A mnie jakas chandara dopada....na kolacje byly ogorki z sosem czosnkowym pozatym mysle o tej silowni z dodatkowa opcja z kapsula...myslicie ze to cos daje i beda efekty?? Czy wziac tgylko sama silownie z ruchomymi schodami, platforma itp?? Czy wogole sama silownie zeby sie przyzwyczaic??przyznaje ze w zyciu nie chodzilam na silownie...wstyd....
wiesz to zależy ile czasu chcesz na to przeznaczać...jeżeli masz na tyle czasu by ze wszystkiego skorzystać to możesz pełną opcję wybrać w większośći siłowni pierwsze wejście jest gratis więc proponuję Ci pierw z tego skorzystać,wypróbować czy będzie Ci się podobać a dopiero wtedy podjąć decyzję jaki pakiet wybrać
inusia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 20:08   #936
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe co mi wyjdzie na tej głowie bo teraz mam czarne (farbowalam farbą ciemny brąz) u mnie odrosty bardzo szybko widać i strasznie bo ja mam odrosty bardzo jasny blond to śmiesznie wygląda jak bym łysiała...nawet mnie kilka razy zapytano czy mam problemy z wypadaniem włosów bo tak widać a to poprostu bialutkie przy skórze włoski moje naturalne taki nie za fajny efekt dają...
Ja mam naturalnie średni popielaty (mysi ) blond. Zmieniam odcień na ciepły. W naturalnym wyglądam jakbym miała brudną twarz Odrosty mi widać tylko jak włosy są mokre bądź już nie świeże. Dlatego najczęściej farbowałam włosy co 3 mies, ostatnio jakoś nie mogę znaleźć dla siebie odcienia, bo wycofali mi moją ulubioną farbę. Od roku poszukuję i eksperymentuję.
Zaskoczona jestem tym Twoim naturalnym kolorem, rzadko się zdarza taki jasny jako naturalny (ja miałam taki gdzieś do gimnazjum, potem ściemniały). Mam nadzieję, że nie będzie tak źle, Moja mama kiedyś skusiła się na blond (ma ciemne włosy), bo mi zostało farby, a na jej krótkie było w sam raz i wyszło jej zielono-pomarańczowe coś Ale brązowa farba załatwiła sprawę.
Ale jak najperw dasz dekoloryzator a potem farbę to powinno być ok
Stary 2012-07-09, 20:17   #937
inusia89
Rozeznanie

Na wp znalazłam fajny artykuł z radami co robić aby być sexy dla kobiet plus size http://kobieta.wp.pl/gid,14742542,im...iazdjecie.html

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Ja mam naturalnie średni popielaty (mysi ) blond. Zmieniam odcień na ciepły. W naturalnym wyglądam jakbym miała brudną twarz Odrosty mi widać tylko jak włosy są mokre bądź już nie świeże. Dlatego najczęściej farbowałam włosy co 3 mies, ostatnio jakoś nie mogę znaleźć dla siebie odcienia, bo wycofali mi moją ulubioną farbę. Od roku poszukuję i eksperymentuję.
Zaskoczona jestem tym Twoim naturalnym kolorem, rzadko się zdarza taki jasny jako naturalny (ja miałam taki gdzieś do gimnazjum, potem ściemniały). Mam nadzieję, że nie będzie tak źle, Moja mama kiedyś skusiła się na blond (ma ciemne włosy), bo mi zostało farby, a na jej krótkie było w sam raz i wyszło jej zielono-pomarańczowe coś Ale brązowa farba załatwiła sprawę.
Ale jak najperw dasz dekoloryzator a potem farbę to powinno być ok
hehehe to mama jak na karnawał z tymi włosami
Spróbuj garniera 111 ja mam color sensation a moja mama,ciotka i kuzynki używają garnier color naturals 111 i zadowolone bo nie robi żadnych żółtych czy pomarańczowych odcieni i one już używają ze 2 lata cały czas więc polecam Ci moja mama ma właśnie mysie a kuzynka naturalny ciemny brąz...ja jak mała byłam to miałam bialuteńkie włosy z wiekiem trochę ściemniały ale nadal jasny blond
Stary 2012-07-09, 20:30   #938
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Na wp znalazłam fajny artykuł z radami co robić aby być sexy dla kobiet plus size http://kobieta.wp.pl/gid,14742542,im...iazdjecie.html

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

hehehe to mama jak na karnawał z tymi włosami
Spróbuj garniera 111 ja mam color sensation a moja mama,ciotka i kuzynki używają garnier color naturals 111 i zadowolone bo nie robi żadnych żółtych czy pomarańczowych odcieni i one już używają ze 2 lata cały czas więc polecam Ci moja mama ma właśnie mysie a kuzynka naturalny ciemny brąz...ja jak mała byłam to miałam bialuteńkie włosy z wiekiem trochę ściemniały ale nadal jasny blond
Obawiam się, że będzie za jasny dla mnie, moim ulubionym odcieniem był ten klik Nie mogę znaleźć nic podobnego.

Ja to tak już mam, ledwo znajdę jakiś produkt z którego jestem zadowolona, to mi go zaraz wycofają Ta farba to już 3 która mi pasowała i ją wycofali.
Stary 2012-07-09, 20:33   #939
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
ja jak mała byłam to miałam bialuteńkie włosy z wiekiem trochę ściemniały ale nadal jasny blond
mialam tak samo -wlosy biale jak mleko naturalny kolor moj to taki "swinski blond" teraz schodze zciemnego brazu, na koncowkach mam jeszcze mocny ciemny kolor nie farbuje wlosow ,musze je troche wzmocnic, bo wypadaja strasznie
Stary 2012-07-09, 20:45   #940
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

Cytat:
Obawiam się, że będzie za jasny dla mnie, moim ulubionym odcieniem był ten klik Nie mogę znaleźć nic podobnego.

Ja to tak już mam, ledwo znajdę jakiś produkt z którego jestem zadowolona, to mi go zaraz wycofają Ta farba to już 3 która mi pasowała i ją wycofali.
Heh moja mama używała też tego i też rozpaczała że wycofali. Obecnie używa L`Oreal Excellence 01 lub 03. Ja na szczęście mam naturalny blond i nigdy nie farbowałam.
Stary 2012-07-09, 20:56   #941
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
mialam tak samo -wlosy biale jak mleko naturalny kolor moj to taki "swinski blond" teraz schodze zciemnego brazu, na koncowkach mam jeszcze mocny ciemny kolor nie farbuje wlosow ,musze je troche wzmocnic, bo wypadaja strasznie
na wypadające włosy dobra jest herbata z pokrzywy,pij jedną dziennie a wzmocnią Ci się włosy i paznokcie, jak nie chcesz pić możesz płukać włosy zaparzoną pokrzywą mi się wzmocniły jak piłam

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:

Ty to masz szczęście hehe może jeszcze znajdziesz jakąś fajną a taki kolor?? http://p.alejka.pl/i2/p_new/04/59/ga...-blond_0_b.jpg albo taki
http://www.google.pl/imgres?q=garnie...:22,s:50,i:300

http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28217-big.jpg

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2012-07-09 o 21:00

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 21:10   #942
segregator1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
A mnie jakas chandara dopada....na kolacje byly ogorki z sosem czosnkowym

to co najmniej jak menu kobiety w ciąży

a dobre to? (tak serio teraz)

Ja spadłam już z wagi ALE... no właśnie.... okres dostałam... więc wody ubyło, ale tłuszczu może też jakieś 1kg chociaż. Za tydzień się zważę.

Wczoraj wybrałam się na rower i postanowiłam podjechać pod górkę to myślałam, że pikawka mi wyskoczy a nogi to trzęsły mi się ze zmęczenia ale wstyd...

Start -->96,9kg - 91,5kg
- Cel--> 69kg

Edytowane przez segregator1
Czas edycji: 2012-07-09 o 21:13
segregator1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 21:11   #943
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pagzik Pokaż wiadomość
Heh moja mama używała też tego i też rozpaczała że wycofali. Obecnie używa L`Oreal Excellence 01 lub 03. Ja na szczęście mam naturalny blond i nigdy nie farbowałam.
Mnie te farby uczulają
Ja do tej pory rozpaczam i wspominam z sentymentem. Kolor idealny, nie niszczyła włosów. Choć przyznaję, że mam zachomikowane 2 pudełka tej farby (termin mają do połowy 2013 r.), akurat na jedno farbowanie, ale trzymam na specjalną okazję (czyt. schudnięcie )

Cytat:
na wypadające włosy dobra jest herbata z pokrzywy,pij jedną dziennie a wzmocnią Ci się włosy i paznokcie, jak nie chcesz pić możesz płukać włosy zaparzoną pokrzywą mi się wzmocniły jak piłam

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Ty to masz szczęście hehe może jeszcze znajdziesz jakąś fajną a taki kolor?? http://p.alejka.pl/i2/p_new/04/59/ga...-blond_0_b.jpg albo taki
http://www.google.pl/imgres?q=garnie...:22,s:50,i:300

http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28217-big.jpg
No cóż takie już moje szczęście i to ze wszelkimi produktami

Ta pierwsza jest chyba niedostępna w PL, widziałam tylko bardzo jasny złoty blond, pewnie ją wypróbuję, ale obawiam się właśnie, że będzie za jasny i odrosty szybko mi będzie widać. A ta druga wychodzi u mnie szaro, tak bez wyrazu. Niemniej dziękuję za propozycje

Co do pokrzywy to u mnie pokrzywa i skrzyp powodują rozregulowanie cyklu. Zażywałam jakiś rok temu, to włosy zamieniły mi się w siano a okres rozregulował. Prawie rok zajęło ponowne unormowanie się. Czytałam, że to się zdarza, co prawda rzadko, ale może tak być.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2012-07-09 o 21:12
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 21:18   #944
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Mnie te farby uczulają
Ja do tej pory rozpaczam i wspominam z sentymentem. Kolor idealny, nie niszczyła włosów. Choć przyznaję, że mam zachomikowane 2 pudełka tej farby (termin mają do połowy 2013 r.), akurat na jedno farbowanie, ale trzymam na specjalną okazję (czyt. schudnięcie )

No cóż takie już moje szczęście i to ze wszelkimi produktami

Ta pierwsza jest chyba niedostępna w PL, widziałam tylko bardzo jasny złoty blond, pewnie ją wypróbuję, ale obawiam się właśnie, że będzie za jasny i odrosty szybko mi będzie widać. A ta druga wychodzi u mnie szaro, tak bez wyrazu. Niemniej dziękuję za propozycje

Co do pokrzywy to u mnie pokrzywa i skrzyp powodują rozregulowanie cyklu. Zażywałam jakiś rok temu, to włosy zamieniły mi się w siano a okres rozregulował. Prawie rok zajęło ponowne unormowanie się. Czytałam, że to się zdarza, co prawda rzadko, ale może tak być.
Ty to masz naprawdę pecha mi tam pokrzywa nic takiego nie powodowała
no to chudniemy byś mogła farbę nałożyć ja od włosów zaczynam zmiany

kupiłam dziś w rossmanie szampon do włosów babydream bez żadnych dodatków uczulających i innych ,głęboko czyszczący ,umyłam głowę nim i dzidziusiem pachnę
Zrobiłam sobie peeling MaXslim i gąbką syreną antycellulitową się pomasowałam do czerwoności a na koniec tonik antycellulitowy użyłam
Stary 2012-07-09, 21:25   #945
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty to masz naprawdę pecha mi tam pokrzywa nic takiego nie powodowała
no to chudniemy byś mogła farbę nałożyć ja od włosów zaczynam zmiany

kupiłam dziś w rossmanie szampon do włosów babydream bez żadnych dodatków uczulających i innych ,głęboko czyszczący ,umyłam głowę nim i dzidziusiem pachnę
Zrobiłam sobie peeling MaXslim i gąbką syreną antycellulitową się pomasowałam do czerwoności a na koniec tonik antycellulitowy użyłam
Używałam kiedyś babydreamu, ale wolę bambi, taki z kaczuszką, po tamtym nie mogłam włosów rozczesać

I jak tam syrenka Ci się podoba? Ja ją uwielbiam, nie ma nic lepszego jak masaż nią po wysiłku fizycznym, a potem jakiś balsam antycelulitowy, najlepiej chłodzący
Stary 2012-07-09, 21:37   #946
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Używałam kiedyś babydreamu, ale wolę bambi, taki z kaczuszką, po tamtym nie mogłam włosów rozczesać

I jak tam syrenka Ci się podoba? Ja ją uwielbiam, nie ma nic lepszego jak masaż nią po wysiłku fizycznym, a potem jakiś balsam antycelulitowy, najlepiej chłodzący
włosy poplątane ale jedwabiu dałam i się rozczesały gąbka doooobra a jak boli trzeba się przyzwyczaić ale skóra delikatniejsza taka fajna zagości u mnie na stałe syrenka w łazience
Stary 2012-07-09, 22:20   #947
balam88
Raczkowanie

dziewczyny ale pędzicie z tymi postami

Cytat:
http://produkty.herbalife.pl/

mi kolezanka, ktora sprzedala powiedziala zebym zastapila sniadanie i kolacje tym koktajlem. o dziwo pomoglo

teraz widzialam u mnie cos podobnego z serii slim fast i zastanawiem sie czy nie kupic.

te koktajle rozrabia sie z odtluszczonym mlekiem .

mi Herbalife na poczatku srednio smakowal a pozniej sie przyzwyczailam jednak drugiego opakowania nie skonczylam,, nie dalam rady
ja nie mam przekonania do takich rzeczy, jak schudniesz to zastąpisz te posiłki czymś normalnym i waga podskoczy

dziewczyny a propo waszej dyskusji o włosach to ja moich jeszcze nigdy nie farbowałam ale posiwiałam troszkę więc chyba trzeba będzie zacząć sie farbować a mój naturalny to ciemny brąz

daktylek w turbo fire są takie ćwiczenia z dopiskiem breakdown(ja mam fire 45 breakdown) i tam Szalina pokazuje wszystkie ruchy wolniej tak że można coś załapać a nie machać tymi rękami na oślep i z tego co widzę ona powtarza je w fire 30 zrobiłam dziś te ćwiczenia i nie zauważyłam żeby były coś mniej męczące ale było wolniej i zalapałam jakieś ruchy z układu
balam88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 22:28   #948
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
włosy poplątane ale jedwabiu dałam i się rozczesały gąbka doooobra a jak boli trzeba się przyzwyczaić ale skóra delikatniejsza taka fajna zagości u mnie na stałe syrenka w łazience
Jak już się przyzwyczaisz to inne gąbki będą się wydawać za łagodne. Tą też po pewnym czasie poczujesz kiedy pora na nową, bo już nie będzie tak drapać. Ale warto, skóra jest po niej świetna i balsamy też pewnie się lepiej wchłaniają i działają.

Cytat:
Napisane przez balam88 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale pędzicie z tymi postami

ja nie mam przekonania do takich rzeczy, jak schudniesz to zastąpisz te posiłki czymś normalnym i waga podskoczy

dziewczyny a propo waszej dyskusji o włosach to ja moich jeszcze nigdy nie farbowałam ale posiwiałam troszkę więc chyba trzeba będzie zacząć sie farbować a mój naturalny to ciemny brąz

daktylek w turbo fire są takie ćwiczenia z dopiskiem breakdown(ja mam fire 45 breakdown) i tam Szalina pokazuje wszystkie ruchy wolniej tak że można coś załapać a nie machać tymi rękami na oślep i z tego co widzę ona powtarza je w fire 30 zrobiłam dziś te ćwiczenia i nie zauważyłam żeby były coś mniej męczące ale było wolniej i zalapałam jakieś ruchy z układu
Dobrze wiedzieć, rzucę na to okiem jak już się za TF będę zabierać

Byłam sobie teraz pobiegać po ogródku i "pokiciować" trochę, drugiego kota mi wcięło... Mam nadzieję, że nic im nie jest. Wykończę się nerwowo przez te paskudy.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2012-07-09 o 22:30
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 22:52   #949
inusia89
Rozeznanie

na tvn style leci program o chorobliwej otyłości po 200kg ważą i operacja zmniejszenia żołądka, dziennie pożerają tysiące kalorii :O matko szok!!!
Stary 2012-07-09, 22:55   #950
madziek1988
Raczkowanie

GG do madziek1988

hej dziewczynki!
od jakiegoś czasu sledzę Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć , oczywiście jesli mi pozwolicie
Więc na początek to jestem Magda mam 24lata (skończę 22lipca, zdaje się , że tak jak Sylwia) wzrost 170cm waga 96kg cel 65kg, choć jesli bedęwidziec róznice a waga tak drastycznie się nie zmniejszy to też mi wystarczy , bo waga nie zawsze daje miarodajny obraz tego jak wygladamy.
Moja zmianę nawyków i wygladu zaczęłam po raz kolejny(mam nadzieję, że ostatni i wkońcu tak juz zostanie)od 1lipca bo to rok przed moim slubem na którym chciałabym wyglądać tak jak zawsze marzyłami to jest moja główna motywacja ,co nie znaczy, że po weselu bedzie jak wczesniej....chce aby to byly stałe zmiany.

Jak chce osiągnąć swój cel?
Głownie MŻ i WR...jeszcze mieszkam z rodzicami totez w kwestii obiadówpo prostu, jemmmniej niz dotychczas, co do sniadan i kolacji to już moja wena, ale ograniczam białepieczywo, ziemniaki, makaronu i tak nie jadam więc jego braku nie zauważe;p, co do cwiczen od poniedzialku do piatku jezdze na rowerku stacjonarnym i wybralam sobie kilka cwiczen na partie ciala z ktorymi mam największy problem , ale ktore lubie, zeby cwiczenia nie kojarzyły mi sie z męką.co tydzień zwiększam ilosc seriido powtarzania, aoprocz tego chce dołaczyc jazde na normalnym rowerze, hula hop, ktore kupilam a nie umiem go obslugiwacpomysle c , zekiedys naprawde dobrze mi to wychodziło, no i sporty takie jak koszykowka, siatkowka, biegi, ale to jak bede w pelni silbo ostatnio mialam problemyz kolanem,noge w gipsie i boje sie nadwyrezac

i wogole musze przestac myslec o jedzeniu , bo jak to moiw moja mama jestem z tych ,co tyją od samego myslenia o żarciu

Najbardziej problematyczne części mojegociała?
brzuuuuuuuuch i długodługo nic....,ramiona(!), uda i milion pięćset sto dziewiećsetpodbródków:mur :

pomożecie mi?

START: 1 marzec
KONIEC: może kiedyś nastąpi
madziek1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 22:59   #951
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
na tvn style leci program o chorobliwej otyłości po 200kg ważą i operacja zmniejszenia żołądka, dziennie pożerają tysiące kalorii :O matko szok!!!
Kiedys ogladalam program pt "Jestes tym, co jesz" tam dietetyczka rozmawiala z otylymi ludzmi czego nie powinni jesc jesli chca schudnac..

Najbardziej podobalo mi sie jak zastawiala stol jedzeniem, ktore te osoby spozywaly w ciagu tygodnia... tylko cola, chipsy, hamburgery itp...

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez madziek1988 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!
od jakiegoś czasu sledzę Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć , oczywiście jesli mi pozwolicie
Więc na początek to jestem Magda mam 24lata (skończę 22lipca, zdaje się , że tak jak Sylwia) wzrost 170cm waga 96kg cel 65kg, choć jesli bedęwidziec róznice a waga tak drastycznie się nie zmniejszy to też mi wystarczy , bo waga nie zawsze daje miarodajny obraz tego jak wygladamy.
Moja zmianę nawyków i wygladu zaczęłam po raz kolejny(mam nadzieję, że ostatni i wkońcu tak juz zostanie)od 1lipca bo to rok przed moim slubem na którym chciałabym wyglądać tak jak zawsze marzyłami to jest moja główna motywacja ,co nie znaczy, że po weselu bedzie jak wczesniej....chce aby to byly stałe zmiany.

Głownie MŻ i WR...jeszcze mieszkam z rodzicami totez w kwestii obiadówpo prostu, jemmmniej niz dotychczas, co do sniadan i kolacji to już moja wena, ale ograniczam białepieczywo, ziemniaki, makaronu i tak nie jadam więc jego braku nie zauważe;p, co do cwiczen od poniedzialku do piatku jezdze na rowerku stacjonarnym i wybralam sobie kilka cwiczen na partie ciala z ktorymi mam największy problem , ale ktore lubie, zeby cwiczenia nie kojarzyły mi sie z męką.co tydzień zwiększam ilosc seriido powtarzania, aoprocz tego chce dołaczyc jazde na normalnym rowerze, hula hop, ktore kupilam a nie umiem go obslugiwacpomysle c , zekiedys naprawde dobrze mi to wychodziło, no i sporty takie jak koszykowka, siatkowka, biegi, ale to jak bede w pelni silbo ostatnio mialam problemyz kolanem,noge w gipsie i boje sie nadwyrezac

i wogole musze przestac myslec o jedzeniu , bo jak to moiw moja mama jestem z tych ,co tyją od samego myslenia o żarciu

brzuuuuuuuuch i długodługo nic....,ramiona(!), uda i milion pięćset sto dziewiećsetpodbródków:mur :

pomożecie mi?

Pomozecie- POMOZEMY! Witaj

tak, mamy w ten sam dzien urodzinki fajnie

Jesli potrzebujesz wsparcia, motywacji i pogaduch to watek dla Ciebie
Buzka!
Stary 2012-07-09, 23:07   #952
madziek1988
Raczkowanie

GG do madziek1988

Cytat:
Kiedys ogladalam program pt "Jestes tym, co jesz" tam dietetyczka rozmawiala z otylymi ludzmi czego nie powinni jesc jesli chca schudnac..

Najbardziej podobalo mi sie jak zastawiala stol jedzeniem, ktore te osoby spozywaly w ciagu tygodnia... tylko cola, chipsy, hamburgery itp...

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Pomozecie- POMOZEMY! Witaj

tak, mamy w ten sam dzien urodzinki fajnie

Jesli potrzebujesz wsparcia, motywacji i pogaduch to watek dla Ciebie
Buzka!

potrzebuje, potrzebuje....to już moje kolejne podejścietak jak wspomniałam i zakażdym razemszukałam wsparcia na forum, w kupie raźniej...aleczytając ten wątek wiem, zeto idealne miejsce dlamnie, bo dośc ze problemy z wagą podobne, to z sytuacjami z zycia, o których opowiadacie( romnse, wredni znajomi itp
)tez się identyfikuje....i też niejedno przeszłam

Stary 2012-07-09, 23:22   #953
inusia89
Rozeznanie

Madzia witaj
Sylwia też oglądałam jesteś tym co jesz , tam same fast foody dominowały
Stary 2012-07-09, 23:23   #954
balam88
Raczkowanie

Cytat:
hej dziewczynki!

pomożecie mi?
madziek1988 witamy serdecznie widzę że masz wzrost i wage tak jak ja(94) i ten sam wiek no i masz niezłą motywację, rok to sporo czasu na pewno się uda do tego czasu zgubić zbędne kg nam wszystkim
Stary 2012-07-09, 23:25   #955
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
potrzebuje, potrzebuje....to już moje kolejne podejścietak jak wspomniałam i zakażdym razemszukałam wsparcia na forum, w kupie raźniej...aleczytając ten wątek wiem, zeto idealne miejsce dlamnie, bo dośc ze problemy z wagą podobne, to z sytuacjami z zycia, o których opowiadacie( romnse, wredni znajomi itp
)tez się identyfikuje....i też niejedno przeszłam
o tak my tutaj o wszystkim gadamy nie tylko odchudzanie ale właśnie problemy dnia codziennego, u nas można się wygadać i poradzić ale uprzedzam uzależnisz się od wątku ja to muszę chociaż zajrzeć tutaj
Stary 2012-07-09, 23:30   #956
balam88
Raczkowanie

Cytat:

też to oglądałam ale te warzywa na stole wyglądały obłędnie no nie

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
o tak my tutaj o wszystkim gadamy nie tylko odchudzanie ale właśnie problemy dnia codziennego, u nas można się wygadać i poradzić ale uprzedzam uzależnisz się od wątku ja to muszę chociaż zajrzeć tutaj
to prawda nasz wątek uzależnia, jak zepsuł mi się komputer i był w naprawie to chodziłam jak struta, no i niestety też odbiło się to na wadze
Stary 2012-07-09, 23:30   #957
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez balam88 Pokaż wiadomość
też to oglądałam ale te warzywa na stole wyglądały obłędnie no nie
taaak też taki stół warzywny chciałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 23:37   #958
madziek1988
Raczkowanie

GG do madziek1988

Cytat:
jestem gotowa na takie uzależnienie o wiele bardziej wolę sięuzaleznic od was niż od słodyczy i tłustych dań
dziękuje za przyjecie mnie do tel ELITY

Stary 2012-07-09, 23:50   #959
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
jestem gotowa na takie uzależnienie o wiele bardziej wolę sięuzaleznic od was niż od słodyczy i tłustych dań
dziękuje za przyjecie mnie do tel ELITY
te pozostałe uzależnienia będzie trzeba zwalczyć, my tutaj też walczymy zwłaszcza z słodkościami
Stary 2012-07-10, 05:14   #960
Jelizawieta
Rozeznanie

dziewczyny pomozcie jestem wstretnym leniuchem zrobilam sobie budzik na5zeby na czczo pojezdzic na rowerze no to wstalam i... przestawilam budzik na 6:/ wieczorem moge cwiczyc i cwiczyc a rano nie ma bata zebym wstala.jakies rady?ile cwiczyc?i przede wszystkim potrzebuje cwiczenia na ramiona bo mam takie galaretowate
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości