U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 01:31   #4141
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Mi się na szczęście udało dogadać z sąsiadką, która ma ślub dzień po nas, co do dekoracji. Obie chcemy tylko białe kwiaty, spodobał jej się mój pomysł z gipsówką na ławkach, a dekoratorka mówi, że kwiatki bedą kosztowały do 400zł, więc super

Czy tylko ja jeszcze nie poszłam spać?
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 05:44   #4142
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Nena

po prostu bosko!!
Stary 2012-07-10, 06:55   #4143
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Zapowiada się piękny dzień (nie licząc cholernego zebrania w pracy)

Ślę mocne kciuki dla wszystkich potrzebujących
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 06:59   #4144
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
tak w skrócie: jajeczna sąsiadka, to sąsiadka, która sprzedaje jaja na rynku (stąd pseudo, które wymyslily wizazanki ). Chodzi o to, że ona bierze ślub w tym samym dniu co ja i powiedziała, że nie zyczy sobie, żebym ja brała też wtedy ślub, bo w tym dniu tylko jedna gwiazda może być w naszej miejscowosci i ma nią byc ona, a nie ja. I od tej pory zaczęły sie różne zacne historie z jej udziałem, które mają mi uprzykrzać życie.
no tak Królowa jest tylko jedna
Stary 2012-07-10, 07:16   #4145
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja już od 5 jestem na nogach,byłam na spowiedzi a potem idę na paznokcie
Ledwo żyję...co jestem tak zmęczona

14.07.2012

Edytowane przez Oriflame_Rybnik
Czas edycji: 2012-07-10 o 07:20
Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:26   #4146
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ja już od 5 jestem na nogach,byłam na spowiedzi a potem idę na paznokcie
Ledwo żyję...co jestem tak zmęczona
Nic dziwnego. Ślub coraz bliżej, mnóstwo nerwów, przygotowań, ale będzie dobrze
PM-ki z okolicy (Racibórz, Rybnik) Może za jakiś czas umówimy się na oglądanie ślubnych zdjęć? i popijawę przy okazji Gosi zdjęcia znam, bo za każdym razem jak przechodzę ulicą niedaleko mojego mieszkania, to ją widzę, ale to przecież zaledwie garstka ze wszystkich zdjęć
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:36   #4147
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Nic dziwnego. Ślub coraz bliżej, mnóstwo nerwów, przygotowań, ale będzie dobrze
PM-ki z okolicy (Racibórz, Rybnik) Może za jakiś czas umówimy się na oglądanie ślubnych zdjęć? i popijawę przy okazji Gosi zdjęcia znam, bo za każdym razem jak przechodzę ulicą niedaleko mojego mieszkania, to ją widzę, ale to przecież zaledwie garstka ze wszystkich zdjęć
Ja z chęcią,takie spotkanie to świetny pomysł

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:55   #4148
ona8686
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hmmm....sama nie wiem co ci doradzic, bo dla mnie akurat dekoracja w kosciele byla bardzo wazna, i od samego poczatku wiedzialam ze chce duuuuzo kwiatow, wiec rozumiem ta dziewczyne doskonale. Moze i jest sie w tym kosciele tylko godzine, ale za to jest to najwazniejsza godzina i bedziesz miec z tej godziny dosc sporo fotek, ktore bedziesz potem latami ogladac. Skoro piszesz ze chcialas wydac max 400 zl na kwiaty a tymczasem wychodzi 700 to jest to tylko 300 zl roznicy. Biorac pod uwage ze za wesele placisz kilkadziesiat tys to mysle ze mozna byloby przymnknac oko na te 300. Wiem ze jak sie planuje slub to sa jakies tam zalozenia i ze dla jednych te 300 to moze byc spora kwota ale jak sie pozniej oglada fotki i zalozmy na czyms sie zaoszczedzilo i sie pozniej nie jest zadowolonym to sie zaluje ze sie jednak nie dalo te pare zl wiecej. Poza tym nie sadze zeby w trakcie mszy ksiadz pozwolil na zmiane dekoracji. Ale na pewno powinnas najpierw sprobowac podejsc te dziewczyne, tak jak pisalas, powiedziec ze masz ograniczony buzdzet na ten dzien i ze tobie az tyle kwiatkow nie trzeba i albo dasz jej te 300-400 zl i zostawia dekoracje albo niech ja sobie zabierze. Mysle ze masz duza szanse na to ze pojdzie ci na reke i wezmie te 400 zl, bo i tak to dla niej lepiej wyjdzie niz placenie za calosc. A jak sie nie zgodzi to zawsze mozesz jeszcze sprawe sobie przemyslec i zadzwonic do niej za kilka dni i powiedziec ze sie jednak zdecdowalas i ze dzielisz z nia koszty. Mam nadzieje ze ci za bardzo nie namieszlam

WTF???? 400 zl za kwiatki???? No chyba babe popier.dzielilo? A ile ona tych kwiatkow ci chce wlozyc do bukietu, 50? Przeciez jak jest ladna duza piwonia to nie wejdzie wiecej niz 5 sztuk, to co ona je po 80 zl kupuje???? Jakas sciema normalnie. Piwonie w Nl sa na dzien dzisiejszy tansze niz jak ja mialam slub na poczatku czerwca, bo ja placilam 6 zl za sztuke a tutaj sa po 12 zl za paczeke 5 sztuk, wiec nie daj sie babie zrobic w bambuko!!!!

Oj Nenus jestes wreszcieBo czekamy tu i czekamy
Wygladalas szalowo normalnie, jak gwiazda hollywodzka Wszystko pieknie wygladalo, suknia nieziemska, i te czarne dodatki wyszly miodzio I super ze wzielas te czarna toribeczke, dodala calosci jeszcze wiekszego szyku Oj cudnie, cudnie, i te twoje wloski...normalnie zakochalam sie w tobie.
A i Tz tez wygladal super, no ale wiesz ne moge powiedziec ze sie w nim zakochalam bo by dopiero bylo
Ale widze ze suknia zmaltretowana chyba, przynajmniej tak mi sie wydaje na ostatniej fotce
A jak tam nozki wytrzymaly? No i co TZ na te twoje falbany?
fajnie, ze napisałas punkt widzenia drugiej strony. Poniekąd sie z Toba zgadzam. Tylko widzisz, gdybyśmy z Tż zarabiali dosc duzo to mogłabym dac te 300 zł wiecej i nie robiłabym zadnych fochów tylko dla mnie to np. duzo. Na samo wesele tez duzo nie wydamy. Płacimy, wedlug mnie malo od talerzyka i w tym mamy duzo rzeczy. Wiec tego bym tu w ogole nie brała pod uwage. Dodatkowo kościół jest dla mnie waznym momentem, ale nie jego wystrojenie i przepych. Dochodzi jeszcze kwestia, ze ja lubie skromne dekoracje i źle bym sie czula otoczona, przytłoczona mnóstwem kwiatów. Ale ta dziewczyne rowniez zrozumiem. Pogadamy dzisiaj i zobaczymy co z tego wyjdzie

Cytat:
Prosbe mam do was

Jutro mam baardzo trudny egzamin z bankowosci w pracy. Oczywiscie po holendersku Mam bardzo marne szanse zeby go zdac bo polowa holendrow go nie zdaje, a co dopiero ja kiedy mowie dopiero rok w tym durnym jezyku. No ale pomyslalm sobie, ze skoro wizazowe kciuki czynia cuda to moze sie uda jak potrzymacie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
dekoracje... A Nasz w środku wygląda tak, jak na zdjęciu nr2 A jakie Wy macie kościoły, Dziewczyny?
A o to mój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1k.jpg (40,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2k.jpg (36,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3k.jpg (55,7 KB, 21 załadowań)

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 07:58   #4149
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jutro o 10 mam egzamin na magisterskie, więc nie zapomnijcie o kciukach dla mnie
powodzenia! Daj z siebie wszystko
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej kochane

na szczegółową relację przyjdzie trochę poczekać, bo chciałabym to zrobić tak, jak czułam w tym najpiękniejszym dla mnie dniu. Postaram sie to zrobić jutro.

Napiszę w tym miejscu tylko że było cudownie, pięknie i po prostu tak jak sobie zamarzyłam. Było nawet lepiej, bo dostałam niespodziankę o której marzyłam od samego początku planowania ślubu i wesela - może część się z was domyśli.

To co niektóre z was widziały na Fb to zdjęcie z godziny 5 rano i magiczna mgła za naszymi plecami w dole rzeki.

Teraz jestem w Krakowie, dziękuję pięknie za kciuki - poszło mi super, chociaż nic się do egzaminu nie przygotowywałam. Wzruszyłam się bardzo czytając przepięknie życzenia od Was i moc kciuków - nie sądziłam, że aż tyle z Was będzie pamiętać - w końcu na naszym forum wrze jak w ulu momentami. więc tym bardziej jest mi niezmiernie miło, że aż tyle dziewuszek pamiętało o mojej comiesięcznej zmorze Dziękuję wszystkim, ale najmocniej kuku - kocham Cię maleńka i też mocno trzymam kciuki za egzamin

Tymczasem przesyłam kilka fotek na zachętę, to są pierwsze jakie w ogóle mam, więc na pewno będzie ich tu więcej:
Przeslicznie wygladalas.. wszystko takie dopracowane idealnie! Jestem ciekawa tego namiotu ze swiatelkami Tż jaki elegancki, pewnie sie napatrzec nie moglas Cudownie! Zdjecie na schodach - brak slow
Cytat:
Prosbe mam do was

Jutro mam baardzo trudny egzamin z bankowosci w pracy. Oczywiscie po holendersku Mam bardzo marne szanse zeby go zdac bo polowa holendrow go nie zdaje, a co dopiero ja kiedy mowie dopiero rok w tym durnym jezyku. No ale pomyslalm sobie, ze skoro wizazowe kciuki czynia cuda to moze sie uda jak potrzymacie
trzymamy jak najmocniej sie da, powodzenia!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:01   #4150
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Prosbe mam do was

bedzie dobrze!

nam właśnie odmówiło na raz 9 osób z USA tak gadali ze beda pierwszymi goścmi a tu dupa

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:05   #4151
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
bedzie dobrze!

nam właśnie odmówiło na raz 9 osób z USA tak gadali ze beda pierwszymi goścmi a tu dupa

z mojej strony odpadło 12 osob na 53, licze sie z tym, ze moze jeszcze odpaść z 10 a od Tż jak na razie 4 i żadnych innych słuchów nie ma.

Franuś
Stary 2012-07-10, 08:06   #4152
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
kuku i marylka dla Was bardzo mocne
nena

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:08   #4153
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
bedzie dobrze!

No tak to jest z tymi zagranicznymi goscmi... Wspolczuje bardzo.

A ja za godzinke zaczynam pisac egzamin...buuuu...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:08   #4154
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
ja na szczęście nie mam takich uczuć do mojego byłego
masakra, aż mi wstyd że mogłam się z kimś takim spotykać
Ja mam tak samo z moim byłym tez nie wiem jak ja mogłam z nim być. Niedawno koleżanka wysłała mi jego aktuane zdjęcie- masakra to mało powiedziane, strasznie przytył, włosy jakies takie ma długie i cos co zawsze mi się nie podobało - okropna spiczasta broda ale przynajmniej teraz mam porównanie i mój obecny TŻ przebija go we wszystkim
Stary 2012-07-10, 08:11   #4155
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

z mojej strony odpadło 12 osob na 53, licze sie z tym, ze moze jeszcze odpaść z 10 a od Tż jak na razie 4 i żadnych innych słuchów nie ma.

mnie moje kolezanki rozwalaja

jedna mieszka na koncu polski i nie wie czy da rade przyjechac bo nie wie czy urlop dostanie itp, ok to jeszcze zrozumiem, ma z 600km do przejechania, ale 2 powiedziala ze jak tamtej nie bedzie to ona tez nie przyjdzie bo nikogo nie bedzie znala

wyjdzie na to ze bedzie z kolezanek tylko moja swiadkowa

i jestem wsciekla

robimy wesele w sali u mnie w miescinie gdzie sie kucharki wynajmuje i kupuje samemu produkty na menu itp, bo to duza sala. Rodzina tz duza i gadali ze bedzie ponad 100 osob. Zaprosilismy prawie 140 osob. Teraz wychodzi na to ze bedzie z 80

moja mama jest wsciekla!!!! bo jest inna sala u nas, wlasnie do 100 osób gdzie sie placi za osobe i ze tak powiem w dupie sie ma wszystko, zaplacisz i masz. A tu wszystko latasz jak szalony i sam zamawiasz, kupujesz, dowozisz itp

jak bedzie z 80 osób to padne na zawał
i przez to ze bedzie z 30 osób mniej pewnie drozej wyjdzie niz bysmy za osobe placili

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:20   #4156
kindziulindzia
Zakorzenienie

nena bajecznie tak filmowo i tak pięknie a czy ta niespodzianka to Wasz orzeszek

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

marylko bardzo mocne
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:21   #4157
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dzien dobry!!!! Kolorki na dzis?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120710_070345.jpg (35,5 KB, 69 załadowań)
Stary 2012-07-10, 08:21   #4158
morelka1987
Zadomowienie

Dzisiaj mi się śniło ( już drugi raz) że miałam wziąć ślub z kimś innym. Ostatnio był to mój były, a teraz kolega z byłej pracy- o głowę niższy ode mnie i strasznie brzydki I właśnie ten kolega mi się oświadczył i dostałam od niego pierścionek, ale w miedzy czasie poznałam TŻ i to z nim chciałam wziąc slub

Dzisiaj dostałam zdjęcia z sesji narzeczeńskiej od pani fotograf Z 99 musimy wybrać 30. Móże pozniej kilka pokaze na poczcie

Dzisiaj zwalniam się wcześniej z pracy i ide do ginekologa to tabletki, żeby okresu nie mieć na slubie.
Stary 2012-07-10, 08:22   #4159
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja uwielbiam Twoją urodę
19.05.2012
Stary 2012-07-10, 08:30   #4160
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
mnie moje kolezanki rozwalaja

jedna mieszka na koncu polski i nie wie czy da rade przyjechac bo nie wie czy urlop dostanie itp, ok to jeszcze zrozumiem, ma z 600km do przejechania, ale 2 powiedziala ze jak tamtej nie bedzie to ona tez nie przyjdzie bo nikogo nie bedzie znala

wyjdzie na to ze bedzie z kolezanek tylko moja swiadkowa

i jestem wsciekla

robimy wesele w sali u mnie w miescinie gdzie sie kucharki wynajmuje i kupuje samemu produkty na menu itp, bo to duza sala. Rodzina tz duza i gadali ze bedzie ponad 100 osob. Zaprosilismy prawie 140 osob. Teraz wychodzi na to ze bedzie z 80

moja mama jest wsciekla!!!! bo jest inna sala u nas, wlasnie do 100 osób gdzie sie placi za osobe i ze tak powiem w dupie sie ma wszystko, zaplacisz i masz. A tu wszystko latasz jak szalony i sam zamawiasz, kupujesz, dowozisz itp

jak bedzie z 80 osób to padne na zawał
i przez to ze bedzie z 30 osób mniej pewnie drozej wyjdzie niz bysmy za osobe placili
to na prawdę nie zaciekawię. Tylko nie wiedzieliscie, ze az tyle osob moze odpaśc. A jakbyscie wzieli mniejsza sale z nadzieja ze liczba osob spadnie a by nie spadala. To tez by było źle. Wiadomo,ze sale dobiera sie do ilosci. I nie masz co pluc sobie w brode. Bo nie wiedziałaś ze tak moze byc. A koszty poniesione w zupełności rozumiem.

Cytat:
Piekne oko

Franuś
Stary 2012-07-10, 08:30   #4161
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Wczoraj znowu miałam kłótnie z TŻ Na szczęście przed pójściem spać przyszedł i się przytulił

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kupić piwo, lody, rurki, zamówić owoce, odebrać koszulę TŻ, wyregulować brwi, zrobić paznokcie odebrać suknie, wyspowiadać się, podpisać dokumenty, zawieść wszystko na salę, podjechać do cukierni bo nie potrzebnie zamówiłam chlebek do witania, wydrukować podziękowania do pudełeczek z ciastem, nauczyć się ładnie czytać uwielbienie (bo będziemy my czytać) zawieść kasę organistce i kościelnemu i dać kasę na kwiaciarnię i w końću może byśmy z raz zatańczyli pierwszy taniec
Po kolei, punkt po punkcie wszystko załatwisz

Cytat:
Jutro o 10 mam egzamin na magisterskie, więc nie zapomnijcie o kciukach dla mnie

Cytat:
Dziewczyny, wybaczcie, że sie wtrącę. mam dylemat...

Dzwoniłam dzis do dziewczyny, ktora slub ma tego samego dnia co ja. Mniej wiecej przez telefon obgadaliśmy dekoracje kościoła. Jednak ona na wstepie powiedziała, że chce duzo kwiatów, bo bardzo jej na tym zalezy i nie bedzie na nich oszczędzać. Mniej wiecej mi powiedziała, ze kupienie potrzebnych rzeczy plus kwiaty to jakos 1000zł, a gdzie do tego potem koszty aby siostra zakonna zrobiła z tego bukiet, wyjdą kolejne pieniądze. Na dodatek siostra jest wtedy na urlopie i dodatkowo musiałaby przyjechać i my miałybyśmy pokryć jej koszty transportu
Natomiast ja uważam, ze kościół sam w sobie jest ładny, nie stronie od dekoracji, bo chce, ale na pewno nie przesyt a skromnie i ładnie. I jak dla mnie dzieląc te koszta na pół i powiedzmy, ze ja miałabym do zapłaty 700zł to ogromnie duzo... a liczyłam ze zmieszczę sie w 300-400 zł.

Teraz nie wiem jak to rozegrać. Czy powiedzieć jej, że wesele organizujemy sami i mamy ograniczony budzet i nie wydamy wicej jak wyzej napisałam. Czy poprosić koleżankę kwiaciarkę aby zrobiła dekoracje tylko nam. Po miedzy nami jest godzina wolna, tzn.msza dla wiernych. Wiec tez nie wiem czy ksiądz sie zgodzi.
Myślę, że powinnaś jej powiedzieć jak wygląda Twoja sytuacja finansowa i albo weźmie od ciebie te 400zł i zostawi, albo sobie zmienisz przed ślubem.

Cytat:
Dziewczyny wkurzyłam się Zadzwoniła własnie moja florystka, że ceny piwonii są kuriozalne. I na chwilę obecną za same kwiaty do MOJEGO bukietu wyszłoby 400 zł, a z robocizną ok 500...
Dla druhen znajdziemy coś innego, ale ja też musze sobie znaleźć alternatywę bo nie jestem jeszcze tak zafiksowana żeby tyle za kwiatki dać więc przeszukuję internet, z nadzieją że do 21 ceny piwonii spadną
Strasznie duży będziesz miała ten bukiet... Przecież piwonie same w sobie są duże.

Cytat:
Dla mnie kwoty 50tys sa ogromne, my liczymy zamknąć sie w około 26tys. Musielismy porezygnowac z niektórych przyjemnosci aby nie przekroczyc zamierzanego budżetu.. A Tż sie nie przejmuj, szkoda tylko, że mąci Ci w głowie na kilka dni przed slubem
Ja mam nadzieję, że niewiele przekroczymy 30tys, jakieś 90-100 osób.

Cytat:
hej kochane

na szczegółową relację przyjdzie trochę poczekać, bo chciałabym to zrobić tak, jak czułam w tym najpiękniejszym dla mnie dniu. Postaram sie to zrobić jutro.

Napiszę w tym miejscu tylko że było cudownie, pięknie i po prostu tak jak sobie zamarzyłam. Było nawet lepiej, bo dostałam niespodziankę o której marzyłam od samego początku planowania ślubu i wesela - może część się z was domyśli.

To co niektóre z was widziały na Fb to zdjęcie z godziny 5 rano i magiczna mgła za naszymi plecami w dole rzeki.
Tymczasem przesyłam kilka fotek na zachętę, to są pierwsze jakie w ogóle mam, więc na pewno będzie ich tu więcej:
Nena wyglądałaś bosko Na ostatnim zdjęciu widać, że sukienka trochę ucierpiała Ale grunt, że jesteście zadowoleni I czekamy na szczegółową relację

Cytat:
Kupiłam własnie mnóstwo gadżetów na "śmieszną foto budkę" robi mi ją moja foto, będzie białe tło, oświetlenie i stolik z dużą ilością gadżetów typu peruki, czapki, rogi, dmuchane instrumenty, nosy clownów, kapelusze i wiele różnych innych. Mam nadzieję że się przyda
I kupiłam też makaron peniski i wielki balon penisa, before u mnie więc zrobię sałatkę z kurczakkiem i pesto
Ta fotobudka to na wesele czy na panieński?

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
A ja podpadłam ojcu TŻ. Bo jak wiecie mieszkamy z rodzicami TŻ do ślubu. Później na swoje. I dziś coś mu nie przypasowało i podchodzi do mnie z wyciągniętym palcem i "TY"... i zaczyna mówić. A ja mu wpół słowa wstaje i palcem w powietrzu robię koło i mówię- chwileczkę tylko wyczaruję tarczę ochronną żeby się wszystko odbijało. Bo generalnie o wszystko się czepia mruk jeden a on na to się zapowietrzył i bez słowa wyszedł i dobrze, nie przejmuję się nim wcale, tylko jutro będziemy sami w domu do 17 i pewnie da mi odczuć swoją frustrację
I dobrze nie daj się

Cytat:
Prosbe mam do was

Proszę bardzo
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:34   #4162
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Sliczne
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:37   #4163
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo z moim byłym tez nie wiem jak ja mogłam z nim być. Niedawno koleżanka wysłała mi jego aktuane zdjęcie- masakra to mało powiedziane, strasznie przytył, włosy jakies takie ma długie i cos co zawsze mi się nie podobało - okropna spiczasta broda ale przynajmniej teraz mam porównanie i mój obecny TŻ przebija go we wszystkim
mój od początku był brzydki niski i krępy i nie wiem czemu w ogóle się z nim spotykałam teraz ma firmę, jest kasiastym bosem, a ja dalej mam w pamięci że nie nosił zwykłych majtek, tylko kąpielówki po kilka dni z rzędu
Stary 2012-07-10, 08:38   #4164
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
mój od początku był brzydki niski i krępy i nie wiem czemu w ogóle się z nim spotykałam teraz ma firmę, jest kasiastym bosem, a ja dalej mam w pamięci że nie nosił zwykłych majtek, tylko kąpielówki po kilka dni z rzędu
a ja zawsze miałam takie szczęście, że miałam typów z pod ciemnej gwiazdy i jednego takiego usidliłam
19.05.2012
Stary 2012-07-10, 08:41   #4165
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Gdybym miała wybierać, to by była ta 1. A najbardziej jednak podoba mi sie Kancelarii. Tylko czy Wy chcecie szybka czy wolna piosenke? Bo ta z drugiego linku to straaaasznie wolna jest.
Chcemy wolną piosenke
Stary 2012-07-10, 08:44   #4166
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję ślicznie za komentarze mam nadzieję, że niebawem bedzie więcej fotek, choć na te profesjonalne od fotografa będziemy musieli czekać miesiąc. Za to plener już za nami. ehhhhh chciałabym wam wszystko opowiedzieć, każdy detal...ale wiem, że pominęłabym coś ważnego, bo jestem mega zmęczona.

killianna - tańczyliśmy przytulańca do "Flightless bird" Iron & Wine
Nena - wyglądałaś cudownie! Bardzo naturalnie i kobieco. Bardzo mi się też podoba Twój TŻ elegancki, ale nie sztywniacki, trampki wymiatają

Co do piosenki na 1 taniec, to też brałam pod uwagę "Flightless bird", ale mój TŻ jakoś nie jest przekonany i szukamy dalej.
Myślę teraz o "One and only" Adele.

Cytat:
No tak to jest z tymi zagranicznymi goscmi... Wspolczuje bardzo.

A ja za godzinke zaczynam pisac egzamin...buuuu...

Dziewczęta, usłyszałam dwie opinie i chciałam prosić o weryfikację, czy to rzeczywiście tak
1. kolor bukietu dobiera się do koloru makijażu
2. Panu Młodemu nie wypada założyć czarnego krawata, bo jest "pogrzebowy"

Edytowane przez justyna_b3
Czas edycji: 2012-07-10 o 08:46
justyna_b3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:48   #4167
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Chcemy wolną piosenke
My mamy piosenkę "Zakochani". Tez byl z nia problem. Ile sie tych piosenek nasłuchałam i potem nie wiedziałam czego chce Poprosiłam Tż aby znalazł 5 ktore mu odpowiadają i z tych juz została wybrana jedna.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Nena - wyglądałaś cudownie! Bardzo naturalnie i kobieco. Bardzo mi się też podoba Twój TŻ elegancki, ale nie sztywniacki, trampki wymiatają

Co do piosenki na 1 taniec, to też brałam pod uwagę "Flightless bird", ale mój TŻ jakoś nie jest przekonany i szukamy dalej.
Myślę teraz o "One and only" Adele.

Dziewczęta, usłyszałam dwie opinie i chciałam prosić o weryfikację, czy to rzeczywiście tak
1. kolor bukietu dobiera się do koloru makijażu
2. Panu Młodemu nie wypada założyć czarnego krawata, bo jest "pogrzebowy"
co do 1. Nie słyszałam czegoś takiego wybieram bukiet, ktory mi sie podoba i makijaż, ktory do mnie pasuje
2. Tez o tym nie słyszałam takze według mnie to sa jakies ploty przyplątane i nie wiele maja z tym wspólnego

Franuś
Stary 2012-07-10, 08:51   #4168
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
hej kochane

Teraz jestem w Krakowie, dziękuję pięknie za kciuki - poszło mi super, chociaż nic się do egzaminu nie przygotowywałam. Wzruszyłam się bardzo czytając przepięknie życzenia od Was i moc kciuków - nie sądziłam, że aż tyle z Was będzie pamiętać - w końcu na naszym forum wrze jak w ulu momentami. więc tym bardziej jest mi niezmiernie miło, że aż tyle dziewuszek pamiętało o mojej comiesięcznej zmorze Dziękuję wszystkim, ale najmocniej kuku - kocham Cię maleńka i też mocno trzymam kciuki za egzamin

PięknieŚlicznie wyglądałaś
Stary 2012-07-10, 08:55   #4169
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dziekuje za wszystkie zyczenia!!!!!

Moje wesele to bylo najlepsze wesele na jakim bylam!!!
Witaj Żoneczko bardzo się cieszę, że wszystko Wam się udało
A kamerzysta dlaczego nie chciał przyjść

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Byłam na przymiarce. Kolczyki do sukni pasują idealnie, buty też Naszyjnik jednak kupię ale bardzo bardzo skromny. Sukienka ecru (na zdjęciu wyglada jak śnieżna biel;/) Jeszcze pod biustem mi zwęzi, skróci ją i bedzie git i będzie 2,5m welon plus krótki z lamówką Długi bez lamówki, mgiełka. Za 2 welony zapłacę 150zł
Brzuszka w niej nie widać, meeega wygląda. Na żywo się wniej na nowo zakochałam

obrączki w przyszła sobotę... :/
Faktycznie suknia ukrywa brzuszek (który masz piękny)

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Kurczę, a ja też sobie myślałam, żeby z tydzień przed zrobić sobie 1:1 ale teraz to się chyba poważnie zastanowię
Moje nie są aż tak krótkie, po wytuszowaniu nawet całkiem całkiem ale chciałam żeby na ślubie efekt był spektakularny ale chyba sobie daruję
jak myślicie, czy krwistoczerwone paznokcie do ślubu to nie wypada? Bo tak mnie kusi uwielbiam ten kolor, na co dzień tak noszę i nie wiem sama Mama TŻ mówi, że nie wypada a mój kochany TŻ czego można się spodziewać po facetach w tej kwestii: nie wiem, jak chcesz
jak dla mnie wypada. Moją pierwszą koncepcją był właśnie czerwony jako kolor przewodni i miały być czerwone paznokcie. Ale będą fioletowe

Cytat:

Cytat:
hej kochane

Witaj Żoneczko wyglądałaś obłędnie a zdjęcie we mgle mnie powaliło

Cytat:
Prosbe mam do was

Muszę się pochwalić, że wczoraj spisaliśmy protokół w USC, dzisiaj chcemy załatwić moje papiery do spisania protokołu u księdza.

Rozdaliśmy wczoraj sporo zaproszeń, na dzisiaj zostało nam 5

A za tydzień mam obronę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:56   #4170
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:

Mój był wysokim brunetem ale twarz miał straszną wiedziałam że od dawna sie we mnie podkochiwał to za namową koleżanek się zgodziłam na randkę i tak juz zostało na prawie 3 lata. Chyba nigdy go nie kochałam, traktowałam go raczej jak kolege Miał samochód więc wszędzie mnie woził kiedyś były inne priorytety

Kąpielówki kilka dni z rzędu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości