|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
|
|
#4202 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też się poznalismy na studentix najpierw pisał do mnie jego współlokator z akademika, po kiku dniach po zajęciach poszłam do sklepu, wracam- dosłownie 5 minut pozniej- patrze wiadomosc na studentixie od TŻ - że na zywo wyglądam ładniej niż na zdjęciu knajpa w której zaczelismy "chodzic ze sobą" też juz nieistnieje
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Nena - wygladaliscie bosko
Audrey - ja mialam miec bukiet do 220 zl, dzisiaj ide zaplacic za kwiaty wiec dowiem sie ile kosztowal dokladnie, ale jak znam kwiaciarnie to nie powie mi mniej niz te 200 zl. I piwonii mialam 15, wiec nie dziwie sie ze florystka chce dac 20 jesli chcesz duzy, bo moj nie nalezal do tych ogromnych, byl raczej sredniej wielkosci. Nie mam niestety jeszcze zadnego zdjecia. Wyobrazcie sobie mnie - zdjecioholiczke bez zadnego zdjecia z wesela )Pisalyscie o bylych - moj ex ten "mamusiowy" o ktorym pisalam na poczcie byl tak przystojny ze zadna laska nie przechodzila obok niego obojetnie - typ Ronaldo ALE Siedzial w lazience dluzej niz ja Dziewczyny POMOZCIE - pewnie pisalyscie juz o tym kiedys, ale ja nie bylam w potrzebie to nie zwracalam uwagi. Jaka lodowke polecacie? Na jakie parametry mam zwracac uwage? Chcemy taka wysoka (2 m?) chlodziarko zamrazarke.
|
#4205 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
2. czarny krawat jest elegancki, panu młodemu jak najbardziej wypada mieć elegancki krawat ![]() Cytat:
![]() nena bardzo ładnie wyglądałaś
|
|
|
#4206 |
|
Rozeznanie
|
Kindziuś
Proszę! Moja suknia szyta na wzór tej pierwszej, to jest "baza" Dekolt w serducho, długi tiulowy tren, który jest odpinany - świetna sprawa Delikatna koronka i srebrzysta nitka...jak i srebrne świecidełka w pasie.. Ale ponieważ od początku zainspirowała mnie swą czernią Linea Rafaelli, moja będzie miała na biodrze i z boku na szyi czarny motyw, taki jak ten na załączonym obrazku Myślę też żeby woalka miała wszyte czarne kamyczki...kilka...żeby nie przeciążyć...czerń sama w sobie jest na tyle już mocnym akcentem, że chcę by stanowiła jedynie "kropkę nad i" No i do tej bieli z czernią niech dodana będzie purpura!
Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2012-07-10 o 11:03 |
|
|
|
#4207 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
szczególnie jak macie otwartą kuchnię.
|
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za odpis aktu urodzenia zapłaciliśmy po 22 zł za spisanie protokołu 84 zł Potwierdzam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4209 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I co to za historia?? Ciekawa też jestem dlaczego zaręczyny przerabiałaś 2 razy? ![]() Cytat:
Pięknie Ci napisał...---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Bo nie wiem czy płaciliście w USC tylko 22zł od aktu czy 22+22+87? Bo My już w kościele spisywaliśmy protokół z księdzem- tutaj, w Dublinie NIC NIE PŁACILIŚMY I co ważne, nie było żadnych intymnych pytań...czy jakichś niewiadomo jak niezręcznych... Raczej oczywiste pytania i bardziej takiej...bardzo...osobist e w sensie Bliskości Dwojga Ludzi Mój TŻ był wzruszony odpowiadając na nie...to było trochę tak, jak wstępna przysięga... ![]() JA SAMA NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ EFEKTU KOŃCOWEGO!!!!
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Knajpa w Poznaniu Niedawno chcielismy tam iść, żeby powspominać stare czasy a tu juz nie ma jej. Ja studentixa zalozyłam na 1 roku bo znajomi mówili że to taki portal gdzie ludzie sie wymieniają notatkami ze studiów ( jasne
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stąd wiewióra a w gębie orzeszki kurna to Cię nie było już od listopada no ładnie, a TŻ coś natchnęło i kupił mi drugi pierścionek zaręczynowy i po raz drugi postanowił mi się oświadczyć więc na dobrą sprawę jestem 3-krotnie zaobrączkowana może biedak myślał, że spierdziele ![]() jamee
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dałam 340zł za deko kościoła.
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" ![]() - George Elliot Edytowane przez ewuszkaaa Czas edycji: 2012-07-10 o 11:21 |
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i NIE MA! I też chciałam się zalogować na studentixie ze 2 lata temu żeby powspominać...i to samo...![]() Cytat:
Dzięki wielkie, już wpisuję w swój excelowski kosztorys Podobno całość w USC trwa ok.15-20min., to prawda? Na miejscu wszystko Wam zrobili? No to powodzenia przy spisywaniu protokołu z księdzem w Polsce może być ciut ostrzej niż tutaj... Ale dacie rade Nie myślałaś żeby zachować swoje nazwisko?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
motylku będzie piękna i taka dostojna ta Twoja suknia
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
Siedzę przy śniadanku i Was podczytuje nasłuchując Lokatorów w tv ![]() i piję herbatkę ze świeżym soczkiem z jagódek Byliśmy w niedziele z TŻ na jagodach i zerwaliśmy duuuuuuży słoik 4 litrowy i tym sposobem zrobiliśmy sobie na zimę 20 słoiczków jagóóóóóóóódeeek ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- ojeju Motylku wspaniała suknia!
|
#4218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W listopadzie właśnie spotkałam się ostatni raz z moją - wtedy - świadkową...i od tamtego czasu się zaczęło sypać...najpierw pretensje i milczenie...później wymiana maili...coraz dobitniejszych...ehh i jakoś końcem stycznia zostałam bez świadkowej... początkiem lutego byliśmy znów w Polsce...miałam wtedy szukać sukni...chodziłam z Mamą po salonach, ale przez całą tą sytuację energia i radość związana z przygotowaniami ODFRUNĘŁA DALEEEEKO... Nie wybrałam wtedy ŻADNEJ sukni, choć byłyśmy chyba w 5ciu czy 6ściu salonach.... końcem marca byłam więc w Polsce znowu i wtedy wzięłam się w garść i zamówiłam już suknię, choć zamawialiśmy też wtedy zaproszenia i wciąż biłam się z myślami czy Ją zaprosić czy nie....a jeśli tak, to tylko na ślub....ale czy na pewno chcę by na nim była??? Chyba tak...ze względu na dawne czasy...na te wszystkie lata przyjazni...ale po tym co zrobila i jak sie zachowala...chyba jednak nie...wiec moze tylko zawiadomienie?? Do dziś trzymam jedno puste zaproszenie.... :/No i tak, nie miałam serio ochoty na wizaż i ślubne pogaduchy
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisiaj nerwa w robocie
Normalnie otaczają mnie jacyś półanalfabeci |
|
|
|
#4220 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A taka spiżarnia...mmm...coś wspaniałego! Umyłaś te jagódki i wsadziłaś do słoiczka? Czy jakoś gotowałaś czy coś? One będą mogły być wykorzystane np do pierogów czy do czegoś, jak Was najdzie ochota?
|
|
#4221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogą stać tak nawet przez rok ale do pierogów raczej nie za bardzo bo bardziej chodziło o soczek więc jako dodatek do kaszki manny, herbatki albo tak po prostu do zjedzenia
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chciałam zachować swojego nazwiska. Choć je lubię to chciałam przyjąć nazwisko T. Dla mnie to jest bardzo ważne
|
|
|
|
|
#4223 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4224 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe, ciekawe! Proszę, jaka super Gospodyni z Ciebie, jakie zapasy robi Cytat:
ZOSTAWIĆ I PRZYJĄĆ??? Czy tylko przyjąć? ... Mogę sobie pozwolić na pozostawienie panienskiego i przyjecie nazwiska TŻta to jedno i drugie nazwisko jest krótkie, obydwa są dwusylabowe, ale już widzę te zbyt ciasne arkusze do wypełnienia...głupie PITy czy inne...gdzie nie będą się mieściły 2 nazwiska...albo ludzie i tak będą mnie wywoływali z kolejki u dentysty czy gdziekolwiek indziej, używając i tak tylko jednego... mam dylemat ehhh
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. nieprawda - do białej koszuli wygląda bardzo elegancko. ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Nena, dokopałam się do zdjęć - było pięknie
|
|
|
#4226 |
|
Zadomowienie
|
Znalazła się dziewczynka porwana w Czechach - żyje! Pomyślałam, że może Was to zainteresuje
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/odna...wiadomosc.html |
|
|
|
#4227 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nerwowo w domu...każdy się kłóci o bele co...U Was też tak?
Właśnie wróciłam z pazurków...
|
|
#4228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha to z nudów
siedzę w domu cały czas to trochę spożytkuje ten czas co by się lepiej żyło już mam mnóstwo takich pierdółek dżemiki, kompociki itp a ty jeszcze nie zaczął się sezon na jabłuszka i gruszki teraz jesteśmy w fazie remontowania mieszkania więc tam też trochę sprzątam itp i czas zleci
|
#4230 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
Kupiłam welon i woalkę (tzn takie materiał na woalkę) i zobaczę co będzie lepiej pasować- zdjęcia jeżeli będziecie chcieć wrzucę wieczorkiem Moja Sis kupiła sukienkę koralową koronkową- piękną za 69zł przecenioną z 150zł Natomiast jeżeli chodzi o sukienkę dla mojej Mamci to masakra Przymierzy ła chyba z 40szt i dalej nie jest pewnaJesteśmy na etapie kończenia rozdawania zaproszeń W niedziele załatwione dni skupienia i przy okazji pierwsza spowiedź- nie było tak źle ![]() Cytat:
i nawet mieszkamy nie daleko bo ja z okolic Bochni![]() Dla potrzebujących :kc iuki:![]() ladystar, Nena gratuluję pięknych ślubów |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

19.05.2012 
choć prognozy mnie dalej denerwują bo jedne pokazują deszcz inne nie a ja dalej nie kupiłam parasola
z reguły zostawiam je aż znikną bo jest to max 2 na msc ale teraz nie chce czekać
Było to coś na wzór naszej klasy tylko z tą różnicą, że - jak sama nazwa wskazuje - dla studentów
A TŻ był w znajomych mojego znajomego... Miałam tam zdjęcie profilowe z mikrofonem...a mój TŻ miał wtedy swoją kapelę w Krk, do której szukali wokalu....
tylko JAKI???
I jak zadecydowałaś z nazwiskiem? Swoje i TŻta czy tylko TŻta??? I jak dużo płaciliście?
bo ja fajna kobita jestem
Bo nie wiem czy płaciliście w USC tylko 22zł od aktu czy 22+22+87? Bo My już w kościele spisywaliśmy protokół z księdzem- tutaj, w Dublinie 

NIE MA! I też chciałam się zalogować na studentixie ze 2 lata temu żeby powspominać...i to samo...
początkiem lutego byliśmy znów w Polsce...miałam wtedy szukać sukni...chodziłam z Mamą po salonach, ale przez całą tą sytuację energia i radość związana z przygotowaniami ODFRUNĘŁA DALEEEEKO...
Nie wybrałam wtedy ŻADNEJ sukni, choć byłyśmy chyba w 5ciu czy 6ściu salonach.... końcem marca byłam więc w Polsce znowu i wtedy wzięłam się w garść i zamówiłam już suknię, choć zamawialiśmy też wtedy zaproszenia i wciąż biłam się z myślami czy Ją zaprosić czy nie....a jeśli tak, to tylko na ślub....ale czy na pewno chcę by na nim była??? Chyba tak...ze względu na dawne czasy...na te wszystkie lata przyjazni...ale po tym co zrobila i jak sie zachowala...chyba jednak nie...wiec moze tylko zawiadomienie??

ZOSTAWIĆ I PRZYJĄĆ???