|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻta daleko mam ale sama radę sobie dam- ZNO samo ZUO cz. 43
Cytat:
![]() my dziś spaghetti ![]() tzn Tż robi ![]() Cytat:
![]() uwielbiam oglądać meble i łóżka
|
||
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubie ogladac meble, łóżka, takie rozne bajerki, pierdółki ale to wszystko takie drogie
![]() ide myjku bo TZ niedlugo chyba po mnie bedzie, zeby zabrac mnie do siebie na obiadek ![]() pisze z Nim a on do mnie "z/w bo kotlety mi sie spala"
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
babcia a macie tak duże łóżko, że się w 3 osoby mieścicie
![]() Joy ja po prostu miałam takiego eks, mieliśmy do siebie 400km i nas niepracujących studentów sporo to kosztowało, żeby się widywać a i tak miał ciągle kogoś na boku, a z zachowania podobnie, bo niby introwertyk, dlatego mi trudno wierzyć w takie rzeczy, ale to tylko takie moje zdanie
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
ja zupinkę, mięszko mielone i jakieś ogórki
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia tez tak mysle zwlaszcza dla dzieci tylko niewiadomo czy zdazymy bo mamy jeszcze pare rzeczy do załatwienia a ich dalej nie ma...obiad jeszcze a ZOO do 18 tylko.
Ptyś przyjezdzaja nasi znajomi co ich z N znamy :P nasze rzeczy maja bo przewiezli nam autem a ze poki co ja do N nie wracam to przez 2 lata sie nazbieralo tych rzeczy ciuchow, kosmetyki na zapas co wozilam no wszystko. wiec to takie odwiedziny polączone z przysluga
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
my z TŻ jakiś czas temu byliśmy w ikei i tak usiedliśmy w jednym takim "mieszkanku" większym od naszego o 6m, a już była normalna łazienka, kuchnia co prawda była w pokoju, ale tak dobrze się w tym wnętrzu czuliśmy, no ale pomarzyć można tylko
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż na ścianie, ja na winklu a w srodku całe łóżko puste ![]() Cytat:
a zostają do jutra ? czy to tylko dziś ? |
||
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
a po takich sklepach mogę łazić i oglądać i marzyć tylko... Bo czy mnie będzie stać na kanapę za 5tysięcy i wielkie łoże za tyle samo i będę miała gdzie to wstawić to wątpliwe bardzo
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia planowo do jutra
moze rzeczywiscie jutro do zoo rano pojdziemy.a dziś do naszego kochanego centrum handlowego |
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Kocik no wiem wiem ;D
Kath ja też się zawsze rozpływam w takich sklepach bo wiele mi się podoba, chciałabym mieć i już to widzę u siebie ale ceny sprowadzają mnie na ziemię.. |
|
|
|
#1721 | ||
|
Zakorzenienie
|
no czasem się zdarza
Cytat:
w ogóle to jestem w szoku, jak inne mamy takich maluchów jak Ewelinka muszą wstawać o 5-6... Ewelinka zasypia 22-23 i śpi mi do 10-11 a ja razem z nią, a co będę sobie żałowała!Cytat:
Jak byłam na wakacjach (domek co prawda mały, ale łatwy dostęp do tarasu i świeżego powietrza, teren ogrodzony), czułam się niemal jakby to był mój własny dom. Ewelinka w wózku przed domkiem fikała lub spała, ja mogłam w koszuli nocnej wyjść do niej... i w ogóle tak inaczej, fajniej. A nie jakiś nędzny balkon... Może kiedyś będziemy mieć mały domek... MOŻE! a tak w ogóle, to dziś Ewelinka piła z butelki
|
|
#1722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój TŻ był z kolega ostatnio u jednego kolegi też i mówi ze ma piekne mieszkanie duże, że chce takie i w ogóle, ale ten koleś zarabia 8 tys. a jego dupa 10 tysiecy to masz 18 tysiecy miesieczniee to sobie moga pozwolic.. ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca wiem o czym mowisz bo też marzę o domku...
ale wszystko ma swoje plusy i minusy np. w zimie trzeba odsniezac, jest duzo duzo wiecej sprzatania. prace w ogrodzie i w ogole no jest wiecej roboty na pewno tak sie mozna pocieszac zawsze ale i tak chce domek kiedys
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na szczęście mieszkam w domu prywatnym wiec mam ogród, taras i jak mała już będzie to sobie ją do cienia dam i będzie korzyść dla dwóch stron a w cale się nie dziwię, że mleko z cyca bleee a soczek mniam
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
jestem głoodna wiec zegnam sie z Wami, ide do TŻ
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie pochwalic
Podloga w polowie kuchni polozona Musialam duzo docinac pila bo wiadomo - szafki, czesc kominowa i takie tam - ale radze sobie niezle TZ pewnie przerazony Cytat:
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podgrzewany podjazd co by tyle nie odśnieżać ![]() Wiem, trzeba myśleć o ogrzewaniu, o umowach na wywóz śmieci itp. Wszystkie prace konserwacyjne, dach, kanalizacja, woda... o wszystkim trzeba myśleć. W bloku idę na "gotowe" ale ta swoboda jest tego warta (za młodu jak ma się siły).
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia fajnie sie mowi ale wiesz dom to i duzo pracy. Wiecej sprzatania, do ogarniecia, do ogrzania - nie kazdego stac na zuzycie prady by podgrzac podjazd a codzienne odsniezanie daje w kosc. Ze juz nie wspomne o wszystkich koniecznych pracach ogrodowych. Ja juz nie mam sil a co dopiero jak bede miec male dziecko w domu. TZ nie jest ciagle w domu i tak ja odsniezam, sprzatam, odchwaszczam, kosze trwae, podlewam i tak dalej - marzy mi sie mieszkanie w bloku z duzym tarasem
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mleczko jest słodziutkie
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
a propos odchwaszczania - ma ktos ochote zrobic to za mnie
Ogrod mi zaraasta a ja nie mam sil Trzeba jeszcze odkurzyc w calym domu i przydalo by sie umyc podlogi ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- skoro nie ma chetnych to oddalam sie mile moje panie w otchlanie moich chaszczy ogrodowych powalcze troche z natura przed obiadem co by lepiej mi smakowalo
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ile jest pracy przy domu i wokół niego. Z rodziny tylko my w sumie mieszkamy w bloku. Poza tym w PL zimy sa zupełnie inne niz u Ciebie. Domem 100m2 bym nie pogardziła. Działka tez nie musi byc duza. Gdyby nam sie poszczesciło, na pewno chciałabym wybudowac dom w systemie pasywnym, z pompa ciepła, mała turbina wiatrową, solarami na dachu, kominek z płaszczem wodnym, przydomowa oczyszczalnia scieków aby odzyskac czesc wody... Wiem, to wszystko kosztuje sporo, ale inwestycja zwraca sie po około 5 latach Marzenia, ach marzenia... Jak bedzie nas na nie stac to bede w wieku, ze blok mi wystarczy
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mieszkałam w bloku 6 lat jak byłam mała i wspominam ciągle latanie z 4 piętra na dół.
TŻ mieszka całe życie na osiedlu w bloku. ![]() Jednak teraz stwierdzam że mienie wlasnego domu to jest o wiele lepsze Więcej przestrzeni i w ogóle. Głupi hamak mogę sobie rozłożyć ![]() Dlatego mówię TŻ że ja marzę o domku z ogródkiem
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
ależ się marzycielsko zrobiło
![]() na chwilę obecną marzę o 40m i byłoby już super, ale kiedyś chciałabym te 100 ![]() bez upychania po szafach i kombinowania, gdzie by to jeszcze można coś zamontować, bo się nie mieści to wszystko ![]() właśnie trzeba by w totka zagrać, bo mieliśmy z TŻ grać co tydzień i zapominamy
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Kath, zwrot do Ciebie dotarł?
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
i co jak się nie dostane...
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() robię filmik z Ewelinką
|
|
#1737 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ona sama się tak przekręciła, czy Ty ja tak ułożyłaś? Pytam się, bo na zdjęciach widziałam, że też byłam układana tak w poprzek i nie wiem dlaczego ;D Cytat:
Nie chciałabym mieszkać w wielkim domu, nie chciałabym mieć wielkiego ogrodu, bo nie lubię się bawić w sadzenie kwiatków. Ale Tż powiedział, że marzy mu się mały domek, taki z parterem i poddaszem i wielkim ogrodem, bo on uwielbia rośliny. I obowiązkowo rybki albo krewetkarium w domu ![]() Pomalowałam co miałam. Chyba robię postępy, bo nie upaprałam się tak jak ostatnio
|
||
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
co do mieszkań, ja się nie mogę doczekać jak wygląda mieszkanie w PL które mamy. Na zdjęciach wygląda fajowo, ale przez kamerke jeszcze lepiej ale inaczej
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Karolca dziękuję za kciuki, mam nadzieje że sie dostane ja wczoraj na obiad zrobiłam ziemniaki zapiekane w śmietanie i łososika Pyyszne było. Dzisaij ziemniaki, kalafior w panierce i jajko chyba
|
|
|
|
#1739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miło wspominam ale to co teraz mam to ciężko będzie zrezygnować na rzecz małego mieszkanka ![]() Cytat:
jednak Tż stwierdził, że z naszym szczęściem to jak byśmy zakład pogrzebowy otwarli to ludzie przestaliby umierać
|
||
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w nocy śpi normalnie tylko w czasie drzemek w dzień tak się wierci
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

?

powalcze troche z natura przed obiadem co by lepiej mi smakowalo
i co jak się nie dostane...