|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |||
Ola-Unhola
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Ziaje 45 ![]() W piątek z rańca ![]() Cytat:
![]() To Ty zaraz po mnie ![]()
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Hello.
Dziś w nocy od 1 do 3 siedziałam z Alanem u teściów w takim kąciku, bo tam nie widać za bardzo błysków. Alan wczepiony we mnie, zlany potem, raczkami zasłaniał sobie oczy, momentami miałam wrażenie że sie zaraz udusi. Nawet nie drgnął, tylko coraz mocniej sie we mnie wczepiał. A wszystko przez burzę ![]() ![]() ![]() Kasiu Sarbionowo jest fajne ![]() Maju napewno dasz radę tylko wszystko będziesz musiała sobie na nowo zorganiozować ![]() Czeko nie smutaj się, może coś jeszcze znajdziesz. My chcemy się wybrać na jakiś weekend na Mazury. I pewnie też będziemy mieli problem ze znalezieniem w miarę taniego noclegu. Jakby co to zostają jeszcze namioty, ale troszkę sie boję z Alanem pod namiot. Z drugiej strony to tylko jedna noc, no ale nie wiem..... A w sierpniu jedziemy do Mielca do koleżanki i jej męża. Przeprowadzili się do swojego nowego mieszkanka i taka "mała" parapetówa sie szykuje. Ale tam to jużbez Alana pojedziemy. Też na weekend ![]() Idziemy wyklejać ![]()
#633 |
Ola-Unhola
|
U nas mega burza się zaczyna, grzmoty, ze hej.
Zaraz zaraz pewnie prąd wyłącza no i net... Do później ![]() agga, to rzeczywiście Alan się boi, bidulek ![]()
#634 |
Wtajemniczenie
|
Ola właśnie chciałam Cię pytać, czy burzy u Was nie ma bo u nas już tv zaczyna szaleć .
#635 |
Ola-Unhola
|
I poszła sobie, znowu mega słońce jest
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- czeko: Debki: http://www.bosanoga.pl/ http://wakacje.allegro.pl/debki-apar...451179639.html z allegro ich apartament. Sarbinowo: http://wakacje.allegro.pl/pokoje-apa...459295829.html http://www.koralia.afr2.pl/index.htm ich strona z domkami w dwóch miejscach i apartamentami. Karwia: http://wakacje.allegro.pl/listing.ph...y=63538&a_enum[4472][2]=2&distance=1&listing_sel =2&listing_interval=7&pos tcode_enabled=0&state=0&o ffer_type=0&change_view=P oka%C5%BC%C2%A0%3E skopiuj link, bo nie chce się otworzyc ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-07-09 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś na pewno sie znajdzie ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, jeżeli tylko zdrowie będzie to jakoś dam radę, muszę ![]() ale łatwo napewno nie będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() się zobaczy ![]() Zuza do przedszkola, a babcia z drugim bo ze żłobkiem raczej mi się nie uda :/ Cytat:
![]() dobrze, że Zuza się nie boi burz, w piątek jak jechaliśmy do znajimych do nas na trasie dopadła burza gradowa, schowaliśmy się na CPNie pod wiatą ale wczxeśniej troszkę nas spucowało, Zuza nic a nic się nie bała, ja tylko, żeby szyby w aucie nie wybiło a jak burza przeszła, to mi się pytało czemu jużn ie ma gradu bo ona lubi ![]() To aga do mnie masz już rzut beretem ![]() idę cukinię smażyc pa
![]() |
#637 |
Ola-Unhola
|
Maja, dasz radę
![]() A jak sprawy z domkiem?
#638 |
Zakorzenienie
|
aga a gdzie wy byliście nad morzem w zeszłym roku, kołacze mi się po głowie ze zadowolona byłas, ze był fajny plac zabaw dla dzieci, dobrze pamietam? podrzuc linka
p4w a Ty z kolei zachwalałaś Szklarską Porębę, chciałabym tam na weekend skoczyć bez Oliwki, masz jakieś noclegi sprawdzone? |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, podzwonie jeszcze moze cos sie znajdzie
![]() Ola my chcemy jechac 17 lipca , w week. nie mozemy bo w 15 na chrzciny ![]()
#640 |
Zakorzenienie
|
Aga jedziemy z moją siostrą starszą+ich dzieci,mąż no i mała nasza sis.A my jako 2+2
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie to....
http://www.kochamylaure.pl/aktualnosci/2012-07-0607/ ![]() ![]() ![]()
#642 | ||||
Wtajemniczenie
|
u nas też i mega duszno
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A koleżanka z synkiem w takim samym wieku jak nasze była tu http://www.villaaltair.pl/ też baaaardzo super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#643 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my będziemy na 99 % zwalniać miejsce w pensjonacie w Dąbkach z wyżywieniem ![]() cena bardzo atrakcyjna ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() jak Cię interesuje to poszukam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki aga, zapisuję
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ola-Unhola
|
Dziewczyny wklejajcie linki do kwater sprawdzonych przez Was lub znajomych w klubie.
Załozyłam tam specjalny temat ![]()
#646 |
Zakorzenienie
|
ło matko, wieczór i nikogo tu nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
wiesz - to zależy czego ktoś oczekuje - my tam jeździliśmy za czasów kawalerskich tylko we dwoje - chcieliśmy jak najtaniej i blisko wyciągu, bo tylko najeździć się chceiliśmy
z dzieckiem nie byliśmy i w sumie dawno tam nie byliśmy - nawet nie wiem czy jeszcze wynajmują, bo wiem ze ten facet był burmistrzem ![]() jest ciepło, pokój z 2 łóżkami był i łazienka z kabiną - dla nas było w porządku, ale pokój był ok 2,5 m na 3,5 może - nie pamiętam nawet mamy ich wśród znajomych na NK ![]()
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Czytalam co napisala mama Laury o szczepieniach. Masakra! Dobrze, ze mieszkam w kraju, gdzie bez mojej zgody/konsultacji ze mna nie moga podac niczego mojemu dziecku.
#649 |
Zakorzenienie
|
hmm malz jeszcze ma do wybrania 9 dni urlopu oprocz tego teraz wiec moglibysmy skorzystac w sierpniu albo wrzesniu, a kiedy mieliscie jechac?moze bym odkupila -pewnie macie zaliczke wplacona?
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Ola-Unhola
|
![]() Nie mam czasu ![]() Miłego ![]()
#652 | |
Wtajemniczenie
|
![]() a tak, że znaleźliśmy fajny domek ale za mało wnim pokoi, więc pomimo że ma same plusy raczej odpuścimy i póki co nie mamy żadnego innego na oku za 2 tyg przyjeżdza do kraju taka babeczka uktórej mamy upatrzoną działke, zobaczymy, może coś z tego będzie ![]() Cytat:
a dziś byłam u fryzjerki (nawiasem mówiąc pobładziłam i zrobiłam sobie ciemny blond ![]() ta babeczka strasznie je wychwalała, że zaszczepiła dziecko na co się tylk dało(pneumokoki, meningokoki, rota, ospę..), że woli dmuchac na zimne, itd itp a że jescze za niezaszczepienia dziecka obowiązkowa szczepionką grozi kara pienieżna 1000 zł jak wyszła to się zgadałam z fryzjerka okazało się, że to pediatra no i bądź tu mądry... ![]() ja tez ![]() *** chyba pojedziemy na week do Szosto ![]() dziewczyny, czy ja będąc w ciąży moge korzystac z wszelkich rodzajów wód termalnych, leczniczych?
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Maju pokaż się w nowym kolorze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Wtajemniczenie
|
Maju pokaż się ,koniecznie. A co do wód, to raczej nie powinnaś wskakiwać do tych ciepłych/gorących, ale to pewnie wiesz.
![]()
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-07-10 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja generalnie nie mam jakichś wymagań wielkich. Ale musi być CZYSTO, schludnie, nie znoszę jeździć w miejsca gdzie jest np. brudno w lazience, najczęściej jest czysto, ale sam fakt, ze wc jest jakiś stary a prysznic zakamieniony, to juz mnie przeraża tak samo jak przeraża mnie pościel hotelowa, koce, poduszki. blee, chyba że naprawdę pachną świeżością i widać, że są świeżo uprane. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Oli mnie dzisiaj wykończy, krzyczy na mnie, wręcz drze się, focha się, w ogóle jest nie do zniesienia jak coś dzisiaj nie idzie po jej myśli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale tym rzem naprawde nie ma czego pokazywac, to taki zwykły ciemny blond z ciepłym odcieniem ![]() a na dodatek poprzednio pisałam Wam że kolor mi wyjątkowo szybko zszedł, po dwóch tyg miałamn go już tylko na odrostach no i teraz na tych własnie odrostach nie do końca złapałał mi się teraz kolor ![]() aga, do gorących to wiem, ale takich ciepłych, leczniczych to jak to jest? chyba sobie dam spokój ![]() a z innej bajki? mogę sama pomalowac jedną ścianę w pokoju? nosi mnie bo brudna jak ch....a a mąż zupełnie nieczasowy ![]()
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm, niby nie wskazane jest długie podnoszenie rąk do góry. Powiem Ci tak, ja bym nie malowała, bo to dość męczące, machać tak wałkiem. Ale niech się wypowiedzą jeszcze inne dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
mayu, ja też bym nie malowała
![]() ja malowałam ostatnio tylko rogi, brzegi i drobne elementy w jednym pomieszczeniu, a nadgarstek boli mnie do teraz, a w ciąży nie jestem ![]()
![]() |
#659 |
Wtajemniczenie
|
Majuś ja bym nie malowała i nie wchodziła do wody. Napewno nie posiedzisz w niej 5 minut tylko sporo czasu i ciało zdąży sie rozgrzać, a tym samym dzidzia, więc... Zrobisz jak uważasz
![]() Alan miał dziś 3,5 godzinną drzemkę, potem poszlismy na dłuuuuuugi spacer żeby Go choć trochę zmęczyć. Pod koniec już mówił że Go buciki bolą ![]()
#660 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o tym nawet nie myslałam, raczej o wdychaniu dzięki za poradę ![]() Cytat:
![]() ![]() no to wklejam ![]() ... yyy nie chce mi sie załadowac ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() dzięki za rady ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- jutro spróbuje ![]() papa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.