|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
gradientowy, prawie jak mac czy estee ![]() ![]() prawie http://passingfancyy.blogspot.com/20...der-blush.html Cytat:
![]() a rozświetlacz to hm... trudno coś doradzić, złotawy odcień jest z manhattanu, srebrny był w limitce essence crystalliced jakiego właściwie szukasz?pewnie, cześć
|
||
|
|
|
#4382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cen w lushu mniej, ale moze to i dobrze... ![]() witaj Party piekna mieliscie sesje slubna 1dzien urlopu, a osemka daje sie we znaki. boje sie, ze bede musiala usuwac, a za tyg planuje wyjazd nad morze. no nic, oby przeszlo ![]() ostatnio kupilam perfumy Davidoff Cool Water i musze Wam powiedziec, ze na upaly sa idealne, takie swieze jak morska bryza, od razu mi lepiej jak mam je na sobie
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piekne
Witaj Cytat:
![]() Cytat:
No mam już bilet zarezerwowany i w sobotę wracam
|
||
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
Dawno mnie nie bylo ale staralam sie podczytywac jak mialam chwilke, jednak na biezaco chyba jeszcze dluuuugo nie bede ![]() Duuuuzo pracuje, po 12 h dziennie i jednoczesnie tez duzo wydaje - trzasnelam sobie fajne zakupy jeszcze przed wyprzedazami, kosmetyczno - ubraniowe, buty tez wpadly i ksiazka do poczytania, ze normalnie powinnam miec wyrzuty sumienia ale nie mam Ze spamowania to glownie lece na podstawach plus staram sie olej chociaz raz na jakis czas nalozyc ![]() Milego wieczoru
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez chce cwiczyc, ale naped dvd nie odpala mi Ewy, nie wiem dlaczego ![]() dziewczyny jak dbacie o wlosy latem? jakies mgielki ochronne uv? mialyscie moze maski regenerujace te biale z serii Seboradin? albo plynny jedwab z Isany ? zastanawiam sie nad zakupem, bo ukochanego Revalidu nie moge nigdzie dostac, a potrzebuje czegos na juz, bo maska z NV Sensitive srednio mi podpasowala, a wyczyscilam wszystkie odzywki do dna
|
|
#4386 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Srebrny z tej le mam. Szukam czegoś złotawego, ale nie tak mocnego jak w roświetlaczu z limitki vampire's love. A z manhattanu chyba kiedyś pokazywałaś jak na twarzy się prezentuje, zapomniałam o nim ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Ja po powrocie idę na usunięcie górnej prawej. To co mnie tak bolało to dolne (a konkretnie jak się przebijało przez dziąsło a gdzie się wybierasz nad morze, jeśli to nie tajemnica? Ja heenarę też lubię zauważyłaś przy niej mniejsze wypadanie włosów? albo porost nowych? ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- jak idę na plaże to olejuje delikatnie, a tak to nic specjalnego nie stosuje odżywek seboradinu nie znam, ale z ostatnich odkryć mogę polecić odżywkę isany z pantenolem i proteinami pszenicy --- czekam aż mi się poncz zrobi, niestety nie było likieru z granatów i nie będzie taki jak chciałam
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-09 o 22:42 |
||
|
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boje sie o te osemki, szczegolnie ze dzis konsultowalam wizyte to usuniecie 450zl , no wiec musze poszukac taniej, duzo taniej, bo na sierpien tez planuje wakacje, a nie chce wiecej wydac kasy na zeby niz wypoczynek![]() wiesz co, po heenarze mam takie mocniejsze wlosy, grubsze, wygladaja na zdrowe i zauwazylam, ze po 3miesiacach nie musze pedzic do fryzjera, na podciecie koncowek. wypadanie z czasem sie unormowalo, ale nadal wlosy leca. za to na bank mam takie baby hair, ze albo to saponic albo heenara, albo oba daja takiego kopa, ze mam juz druga grzywke ja z seboradinu bardzo lubie balsam regenerujacy. po tej natur vital baaardzo wypadaja mi wlosy, dawno nie mialam tak zapchanego syfonu, zeby woda w ogole nie odplywala ![]() ta odzywka z isany to wlasnie z tej serii co ta z jedwabiem. chyba jutro skocze do rossmanna i kupie, bo nie mam co nakladac po myciu, az dziwne, ze doprowadzilam do takich pustek w szafce ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
sama pracowalam przez ostatni tyg tyle czasu, pare dni wczesniej jeszcze dluzej i nie wiem jak Ty dajesz rade... ja dzis pol dnia przespalam, bo w ogole nie nadaje sie do zycia, potrzebowalam tak snu, a nadal czuje sie zmeczona ![]() co do wydawania to mnie tez sie to tyczy, ale to chyba taka psychiczna rekompensata za prace. ostatnie dwie wyplaty przepuscilam przez palce, ale niczego nie zaluje
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
hej
_________ złamała mi się moja biała kredka z miss sporty, fakt faktem bylo jej już mało, ale jednak uzywam jej teraz codziennie jeśli jutro pojawią mi się wyniki badań od lekarza i będę zmuszona po nie jechać to chyba sobie skoczę do inglota i kupię w końcu ten biały eyeliner w żelu chociaż miałam poczekac do imienin ;D |
|
|
|
#4389 |
|
zawsze mam racje
|
caate: a ile razy w tygodniu nakładasz heenare?
Bo zastanawiam się ile razy dawać, żeby nie przedobrzyć. Ogólnie olejowanie skalpu mi służy, spodziewałam się, że włosy będą przez to bardziej oklapnięte, a tu odwrotnie. No i wtedy też różne substancje z szamponów mniej pewnie podrażniają i szkodzą, a włosy myje codziennie. Mi włosy strasznie znowu zaczęły lecieć A wyrwanie ósemki w większości miejsc właśnie koło 400-450 zł kosztuje Mnie taniej policzył gościu, tak sam z siebie jakoś, mimo tego że znieczulenie mnie to jak znieczulenie 5 osób ![]() Może uda Ci się taniej, ja już znalazłam swoje zaufane miejsce i wolę już zapłacić niż znowu trafić na takich ekspertów jak to wcześniej mi się zdarzało (co mnie będzie dopiero nerwów kosztowało i kasy )tallu: ludzie przez Ciebie kompleksy łapią Miewałam czasami niezłe tygodnie, ale tak 7 dni w tygodniu przez dłuższy czas to chyba bym nie dała rady
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-10 o 00:00 |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
przetrzepuje teraz paatal wzdłuż i wszerz, co by usilnie skorzystać z promocji
jednak chyba moje konsumpcyjne zapędy nie są aż tak duże, bo nie widzę tam nic godnego uwagi [prócz produktów vatiki, ale na razie rzeczy do włosów starczą, nie lubię mieć sterty różnych mazideł] a już mysłałam, że sobie umilę koniec tego dnia
|
|
|
|
#4391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() hej też Cię kojarzę z jakiegoś wątku ![]() Cytat:
Cytat:
dzięki Cytat:
Cytat:
kilka miesięcy na minimalnych zakupach i mam ochotę nadrobić ![]() mam w domu sporo alkoholu i soków na piątek i najchętniej bym sobie jakiegoś drinka zrobiła, ale nie mogę tego ruszać...
|
||||
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() noc jakos przespalam, ale nadal boli...kurcze w niedziele wyjezdzam nad morze, a terminy do chirurga sa dopiero pod koniec lipca ![]() dzwonilam do innego, to powiedzieli mi, ze zalezy wlasnie od komplikacji, ilosci znieczulenia to cena waha sie 450-600zl mam cicha nadzieje, ze sie uspokoi...i da mi spokoj na jakis miesiac ta osemka...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-10 o 10:18 |
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale warunki jakie panują w mojej drogerii aster mnie zniechęciłyJest tam tak duszno zero przewiewu i cała kolorówka stoi na słońcu. Wszystkie lakiery sa rozwarstwione Tester różu zobaczyłam to z niego woda jest
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
jejkuuu, nie moge sie dzisiaj zebrac w sobie. miałam iśc po wyniki badan i do galerii - nie chce mi sie. wiec zeby nie czuc wyrzutow sumienia stwierdzilam, ze posprzatam w garderobie [w koncu!] - tez mi sie nie chce
ale zaraz soe za t wezme
|
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
miałam iść się poopalać, dosiać koperek i sałatę, powyrywać chwasty i skosić trawę a nic nie zrobiłam do tego śpiąca jestem
|
|
#4396 |
|
CABIN CREW
|
hej Piękności
![]() dziękuję za rady w sprawie różu - całe szczęscie że go nie kupiłam ![]() nosku witaj ![]() tallu Ty to pracoholiczka jesteś- podziwiam ![]() caate mam nadzieję, że przejdzie Ci ten ból zęba i że urlop będzie udany angel dzięki za info w sprawie ksiązek, poszukam w takim razie innych skoro mówisz że fajne są ja dziś trochę poplażowałam, niedawno wróciłam do domu bo chmurzyć się zaczęło i pewnie coś zaraz padać będzie... jestem zła bo kupiłam gel look z essence i jest jak dla mnie do kitu, w ogóle nie wysycha ((
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeej, zebrałam się w sobie i zaczełam sprzatać xD oto dowód, krajobraz po wichurze
zimowe rzeczy poszły na górę, to w czym nie śmigam do osobnych worków. Teraz kwestia układania tego na szafie, wieszania na wieszakach itp. No i rpzetarcie mebli w garderobie. Ufffff najgorsze przede mną
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj wręcz przeciwnie - duże chęci do działania, nawet zrobiłam sobie listę, co jeszcze muszę zrobić
zaraz nakładam olej na włosy i ruszam dalej paatal ciągle mnie kusi
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
a co dokl;adnie z tego paatala?:P
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
też myśłałam o tej odżywce z vatiki
ale jednak chce zużyć to co na razie mam w szafce xD tak sobie tłumaczę, bo szkoda mi kasy
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojemu to pomogło On musi duużo stać by "dojść do siebie"
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj miałam taki dzień dziś jest ok ![]() zaczęłam pić drożdże dziś pierwszy kubek i nawet poszło ![]() teraz siedzę z maseczką oczyszczającą Ziaji na twarzy
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni nie cwiczyłam z Ewą i teraz aż mi się pupka wyrywa do cwiczen. No nic walić okres, jutro chociaz skalpel zrobię
|
|
|
|
#4405 | |
|
zawsze mam racje
|
lubię wodę różaną
Chociaż teraz stosuję hydrolat rumiankowy, zamienne z tonikiem tołpy. Ja właśnie nałożyłam maseczkę oczyszczającą himalaya herbals, zobaczymy jak się spisze. A wieczorem idę do kina, chociaż w sumie wolę oglądać na nie więcej niż 40 czy tam 42 calach. Wszyscy chwalą, że taki wielki obraz i super, chyba jako jedyna wolę mniejsze ekrany ![]() A jak wybieram film patrzę na filmweb- jak ma za dużo gwiazdek to omijam bo to oznacza dziwne filmy o nie wiadomo czym. Nie żebym lubiła jednakowe amerykańskie komedie romantyczne, ale filmy ala 'czarny łabądź' też mnie nie kręcą.Ogólnie fajne mamy opóźnienia z premierami- po kilka miesięcy albo i więcej I bądź tu człowieku cierpliwy.---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Chociaż rozumiem, bo znam osoby, które od iluś lat regularnie ćwiczą różne rzeczy i jak się rozchorują i muszą mieć ze 2 tygodnie wolnego od sportów to wariują totalnie. Pamiętał jak tż w tamtym roku machał moimi różowymi ciężarkami po chyba 2,5 kg , jak się rozćwiczał po kontuzji A w ogóle jak ostatnio sprzątałam znalazłam moje 'odstresowywacze' coś takiego jak w linku poniżej tylko ładniejsze. A przy okazji dobrze działały na ręce po całym dniu pracy przy komputerze.http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...r:1,s:21,i:142
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kocham generalnie ogladac filmy. kino alternatywne też cenię, chociaż faktcyznie, czasem panuje tam przerost formy nad treścią, ale swego czasu łykałam każdy film na jeden raz. teraz z powodu zmniejszonej ilości czasu np w trakcie roku akadamieckiego, musze robić selekcje, co by nie marnotrawić czasu na jakiegoś gniota chciałam iśc nawet na filmoznawstwo, ale jednak wybrałam coś bardziej rpzyszłościowego xDsama zaraz pojde sie wyspamować i coś obejrzę :P co do ćwiczen - od kilku lat ejstem raczej systematyczna, wiec teskno mi do tego
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-07-10 o 20:31 |
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
ja się czaję od dawna na jakiś hydrolat, ale coś mi nie wychodzi nigdy zakup
może w końcu się skuszę ![]() skończyłam jakiś czas temu wszystko, co miałam zrobić i zaczęłam oglądać serial "The Killing". niestety czegoś mi w nim brakuje. znacie jakiś fajny serial, w którym jest jakaś niewiadoma, najlepiej dużo ich, budowanie napięcia, sporo akcji, elementy science ficion? wiem, dużo wymagam, ale tęsknie za "Lost" a filmy też bardzo lubię, ale niestety coraz gorsze kręcą, a płytkie komedie, czy odgrzewane historie mnie nie kręcą.
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
ja z seriali ogladalam keidyś Prison Breaka, ale tylko 2 serie, bo pozniej juz bylo zbyt naciagane. Tak samo z LOst, obejrzalam 2 serie i 6 odcinkow z trzeciej i dla mnie juz zbyt pokrecone, wiec zrezygnowałam. A teraz katuję CSI w Miami, Teorie wielkiego podrywu, HOŻy Doktorzy, wiec typowe sitcomuy
Kiedyś jarałam się Gossip Girl, jednak teraz też tam tyle zawirowań niczym w Modzie na sukces i na razie jakoś odechciało mi się oglądać.W ogóle zauwazylam treraz ze mam krzywe brwi [lekko, bo lekko, ale jednak] wiec musze je teraz wyrownac reka saprea potrzebna, jedna pomylka i wyglad idioty gwarantowany xD
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
tez bardzo lubie cwiczenia, w tamtym roku katowalam sie Insanity i efekty byly super. teraz jestem z Ewa na plycie metamorfoza i mimo, ze sa to duzo lzejsze cwiczenia, chetnie je wykonuje i jakbym mogla to bym robila je codziennie
![]() zla jestem podwojnie, bo najpierw czeka mnie kontrola za 2tyg, a dopiero pozniej lekarz zdecyduje co z ta osemka. a gorsza sprawa to taka, ze jednemu z malych kotow ktos obcial wasy. ja nie wiem, czy ludzie nie maja co robic? przeciez on ma dopiero 2miesiace, a wasy widac, ze sa ciachniete rowno od linijki
|
#4410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja tez nie moge sie doczekac, bo jedziemy do Grecji za niecale 3 tyg ![]() Cytat:
![]() dzisiaj mialam nieciekawa wizyte u dermy, zaskoczyla mnie pewna choroba ktorej bym sie nie spodziewala .... narazie nie pisze zeby nie zapeszac bo jest ok, mam nadzieje ze tak zostanie.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-07-10 o 22:01 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

ale mam w miejscowości obok...
pokaż 

mam cicha nadzieje, ze sie uspokoi...i da mi spokoj na jakis miesiac ta osemka...
Tester różu zobaczyłam to z niego woda jest