![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
ja od wczoraj mam gożdzikową załamkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie że wróciłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Pierwszy i ostatni raz samodzielnie nakładałam farbę na włosy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Problemy z karta sieciowa skutecznie odciely mnie na jakis czas od internetu ale juz wrocilam ![]()
#4235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam na weselu ( ogromnym-ok 200 osób) gdzie były okrągłe stoły i też każdy miał swoje miejsce i mi to odpowiadało, jednak Panna Młoda pytała się nas przed weselem czy takie usadzenie nam pasuje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Znamy swoich gości i staramy się ich usadzać z osobami w ich wieku i z takimi których znają oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A:"zajmę Ci miejsce" B:"nie tylko nie pod oknem, tam mi zajmij" A:"a to nie, to Ty zajmij" B: "uuuuu tu już nie ma miejsc ![]() A: "no to jak to? nie siedzimy razem? trzeba było od razu tak mówić" Byłam świadkiem takiej "rozmowy" na jednym weselu ![]() Dzisiaj mam STUDNIÓWKĘ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Rozeznanie
|
Yyyy, zestawienie?
![]() ![]() Załatwione: -zarezerwowany termin w Pałacu - zaliczka wpłacona; -menu ustalone -foto zarezerwowany -lista gości ustalona ( ![]() -obrączki zamówione, -suknia zamówiona - zaliczka wpłacona -buty kupione i rozchodzone -zaproszenia wybrane -akty urodzenia Do załatwienia: -zamówić zaproszenia, -zaprosić gości -wybrać i zamówić bukiet (najprawdopodobniej któryś z tych w załączniku) -załatwić ostatnie sprawy w USC -kupić TŻowi garnitur , koszulę, krawat, buty -podziękowania dla rodziców O czymś zapomniałam? Bo nie wiem co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Wtajemniczenie
|
Hej, nie było mnie tu baaardzo dawno, ale obiecuję poprawę! Nie wygonicie mnie mam nadzieję?
![]() To co się u mnie działo do końca czerwca prawie to szał, nawet nie miałam czasu się w pupę podrapać, ale teraz mam wakacje (wiem, wiem, w moim wieku brzmi źle) i mogę sobie odpocząć ![]() Status związku mi się nie zmienił, choć ostatnio się kłócimy ![]() ![]() Widzę, że u Was przygotowania do ślubów pełną parą! Ostatnio byłam na weselu robionym "po kosztach" i muszę przyznać, że było strasznie, tym bardziej się zniechęciłam do robienia takiej imprezy. Rosół z proszku, barszcz i grzybowa z proszku, sałatki leżały w lodówce minimum tydzień, a część ozdób typu cykoria było nadgnitych... Szkoda mi było pary młodej, bo byli widać niezadowoleni... Nauczka tylko taka, żeby wszystko sprawdzać, sprawdzać i jeszcze raz sprawdzać zanim się cokolwiek załatwi. A co do miejsc na weselu to na pewno lepiej jak narzeczeni wybierają kto gdzie siedzi i ewentualnie konsultują to z gośćmi, bo jak nie to początek wesela przypomina plac boju i nikt nie jest zadowolony. Zresztą te wymyślne winietki na stołach są fajną pamiątką dla gości i cieszą oko ![]()
![]() |
#4247 | |
Rozeznanie
|
Poka co zamówia
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
takie pierdoły
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=2436549042&c=2 http://allegro.pl/hit-podziekowania-...467672794.html wzór D http://allegro.pl/figurka-na-tort-we...452915636.html http://allegro.pl/krysztalowe-diamen...480251033.html 2 paczki http://allegro.pl/tuby-strzelajace-p...437435324.html bordowe płatki róż 2 sztuki |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Fari
![]() Bluesky, nigdy nie widziałam takich tub z płatkami róż, jaki to jest czad! ![]() Uwielbiam takie pierdółki ![]()
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Wtajemniczenie
|
O matko, ale super! Proste i fajne
![]() Ja pewnie będę miała wesele na góra 30 osób, a takie cuś mi się kojarzy z hucznym weseliskiem ![]()
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
My to będziemy mieć po wyjściu z Kościoła, więc co to za różnica, czy będziesz miała duże czy małe wesele?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym dodala jeszcze kwestie fryzury, makijazu i ewentualnie paznokci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4254 |
Wtajemniczenie
|
my z tż-tem byliśmy na weselu bez przydziału miejsc i nie było walki, biegu itp każdy spokojnie wybrał miejsce. Wizz z Katowic-Luton narazie na próbę wprowadza ograniczenie bagażu podręcznego. Można mieć tylko plecak o określonych wymiarach. Za małą walizkę będą życzyli sobie 10euro, masakra. Zaraz ludzi zaczną ważyć i po przekroczeniu limitu dopłacić będzie trzeba, chyba za dużo chętnych mają
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Ja bylam i na weselu gdzie byly winietki na ktorym ich nie bylo i zdecydowanie jestem za winietkami! Na ostatnim weselu kuzynki ich nie bylo i w efekcie razem T. siedzielismy z jakas ciotka siodma woda po kisielu co to ani slowem sie nie odezwala, a moj tata na drugim koncu sali razem z reszta rodziny
![]()
#4256 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dziś cały dzień byłam z C w Toruniu ![]() Fari super bukiety 1 podoba mi się bardziej ![]() ja nie byłam na żadnym weselu gdzie były winetki i też źle siedziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
a u nas był tylko przydział gości do stołów.kto gdzie siedział dokładnie to każdy sobie wybierał sam i nie było wyścigów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Gaja, a wy mieliscie okragle stoliki co nie? Jak sie spisaly?
#4259 |
Rozeznanie
|
Cytat:
No nieźle zaszalałaś ![]() Właśnie ja nie wiem co na podziękowania kupić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to winietki sa koniecznoscia na takich weselach jak chociazby moje .Nie wyobrazam sobie ,ze mialo by byc rzucanie torebkami na krzesla tudziez marynarkami tak jak to nie raz obserwowalam na weselach.
U mnie planuje tak: jeden dlugi stol znajomych + mlodziez z mojej i tz rodziny do lat 20 kilku,nastepny moje rodzenstwo i z rodzenstem ciotecznym ,kolejny stol rodzenstwo tz z rodzenstwem ciotecznym ,kolejny starsi ode mnie z rodziny w tym moj tata i kolejny stol starsi z tz rodziny w tym tesciowa. A i jakis osobny stolik dla dzieci cos kolo 15 sztuk ich bedzie. blue a z tych krysztalkow bedziesz girlandy robic czy co? a tak w ogole fajne rzeczy. fari to ilu tych gosci bedziesz miec na tym slubie i przyjeciu ?twoi rodzice ,tata tz i twoja siostra z mezem i dzieckiem i tyle tak?? A co do podziekowan to my kupimy pewnie wielkie kosze, sami je przystroimy i wlozymy slodycze i wino ,bo zarowno moj tata jak i mama tz uwielbiaja slodycze.Zreszta nasze podziekowanie bedzie w domu ,nie na sali z wiadomych wzgledow.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-07-10 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.