|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Cytat:
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
luknęłam na mini katalog
![]() torebka Jocelyn w wersji szarej kompaktowe lusterko i kapcie futrzane
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za minikatalog
![]() Podoba mi się torebka Isla (taka szara) i wstawki do dekoltu
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj nową Slip in to ... też otworzyłam (ale nie psikałam) i dla mnie też jest bleeeee
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#2795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no może też wezmę piankę bo w promocji a do tego czasu obecna chyba wykończę ![]() a minikatalog mi się nie podobał (takich rzeczy nie kupuję w Avonie i dlatego :p) i się zastanawiam czy w ogóle go rozdawać czy nie zostawić do pozyskania nowych klientów. Z tego rodzaju katalogów tylko raz na święta sprzedałam koszulę nocną i koleżanka u swoich klientek tez piżame czy koszulę. Także chyba jej dam część a u siebie odpuszczę. Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2012-07-10 o 16:13 |
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, Przepraszamy za zaistniał± sytuację. Magazyn MyAvon zostanie do Pani wysłany poczt± na podany w e-mailu adres. Powinna go Pani otrzymać w ci±gu kilku dni. Z pozdrowieniami, ...
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kupiłam za 5 zł takie jednostronne więc może na to też się skuszę![]() Podoba mi się też parasolka z kotem. Może jeszcze się skuszę na jakąś piżamę choć trochę za drogie :/ Bo teraz śpię w jednej z poprzedniego minikatalogu z kotami i jest super ![]() Podobają mi się też kapcie Isobel, ale niestety Avon robi tylko 38/39 lub 40/41 a ja mam 39/40 i potem jedne są za małe, a drugie za duże ![]() Ale ogólnie dość duży ten minikatalog. Zdziwiły mnie wstawki do dekoltu
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Czy któraś z was miała "Magiczny eyeliner " z Colortrend ? Działa tak fajnie jak to opisali w katalogu czy to bubel ? |
|
|
|
#2801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest rzadka rzadka...lepiej gdyby byla w tubce albo buteleczce.. Ale zapach ma obledny! Własnie jej używam ![]() A z mini katalogu spodobała mi sie torebunia w kratke Morgan i bizuteria Joilet ![]() I Piżama w grochy i papcie-baleriny, ale pewnie ich zabraknie...
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2012-07-10 o 17:05 |
|
|
|
|
#2803 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dzięki za rosyjski katalog a Jolci za minikatalog
i naszyjnik miś,na którego powrót czekałam,choć nie wiem czy panda mi się bardziej nie podoba.... a z minikatalogu włochate kapcie,naszynik z telefonem i torebka w kratkę |
|
|
|
#2804 |
|
szeryfcio
|
Pamiętam, że kiedyś miałam maseczkę jogurtową z naturalsa z kiwi i mandarynką. Działanie zerowe, tylko zapach.
|
#2805 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Ja dizś miałam święto paczki i moje spostrzeżenia są takie:
poczwórne cienie mocha latte piękne zastosuję go też jako bazę pod cienie ![]() a teraz przeglądam kat.11 i wącham kartki bardzo ładnie pachnie męski Ungaro Fever Nowy Individual Blue Free świeży,rześki,czuć w nim wymienione cytrusy i zielone jałbko plus zioła plus coś kremowego co łagodzi zapach,żeby nie był taki rześki ładny zapaszek Nowe planet spa ingulence to z pachnącej kartki typowe pralinki po otwarciu bombonierki tyle było w 11 pachnących stron że brakło mi rąk ![]() aaa jeszcze coś...w AM jest pachnąca strona nowej Fergie... normalnie jak męski zapach ale ma coś w sobie... taki inny,nie podobny do żadnego zapachu
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslisz, ze cos by to pomoglo na slady po syfkach? uzywam kremu na dzien z ekstraktem z cytryny, ale chyba jej tam za malo, bo nic nie rozjasnia
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Z 10 ostatecznie wzięłam dla siebie tylko szampon czerwoną koniczyną i 2 po 4,99 AT dodający objętości (od lat mój kwc) i pierwszy raz wzięłam dodający blasku- ale ten bez odżywki i na prezent Scentini z demo. Załapałam się też na zestaw z MM za 6,99, nie było tak źle z zamówieniem jak się spodziewałam wyszło jakieś 250 zł
![]() edit: dopiero dziś zauważyłam, że podrożały te próbki z 3,75 na 3,79
Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2012-07-10 o 19:30 |
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Mam paczkę z katalogu
![]() Osobiście nie jestem zadowolona z bransoletki Corona. Mam szczupłe ręce i na mojej łapce wygląda to strasznie,nie dość że spada mi z ręki to wygląda to tandetnie i beznadziejnie. Poza tym ja zamawiam sobie lekki krem przeciw wypryskom i nie ma dla mnie lepszego. Katalog z 11 rewelacja i duże promocje
|
#2810 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Miałam 2 plamki na policzkach, na czole i wokół ust. Uwidaczniały się i nasilały głównie po pobycie na słońcu, w pochmurne dni "zanikały". Teraz po cytrynie faktycznie zanikły Ale trzeba pamiętać o tym żeby stosować tylko na noc i oczywiście systematycznie. Oprócz nacierania sokiem z cytryny robiłam też kilka razy cytrynowy peeling (plasterek cytryny zanurzony w cukrze). Żeby nie było, że piszę nie na temat Avonu to dodam, że mojej mamie od roletek naszych avonowych typu Incadessence czy Perceive, też za uszami i na karku zrobiły się przebarwienia. Serum rozjaśniające nie pomogło, a sok z cytryny owszem
|
|
#2811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to polecam roll-on z kwasem salicylowym z Avonu. Miałam naprawdę ogromne przebarwienia na plecach z powodu śladów po pryszczach i idealnie mi wszystko rozjaśnił nie robiąc przy tym białych plam na skórze. A dodam, że przebarwienia nie były 'nowe', tylko 'uzbierane' z około 2 lat. Naprawdę polecam! |
|
|
|
|
#2812 |
|
Rozeznanie
|
Dziś miałam święto paczki
Kredka opalizująca w kolorze Burgundy Shock wcale nie jest podobna do tego koloru z katalogu. ![]() Lakier Flirty CT wydaje się być bardzo ładny, ale jeszcze nie testowałam. Tylko tak na pierwszy rzut oka. ![]() Bransoletki Pozzuoli są śliczne - wszystkie trzy. Biżuteria Lisette z IOS jest prześliczna - w końcu się doczekałam Torebka Avaron zielona jest wykonana bardzo solidnie i porządnie, a kolorek cudny Woda Slip Into Daring jest bardzo słodka, a ja takie uwielbiam Zestaw Planet Spa jeszcze nie używałam.
|
|
|
|
#2813 |
|
Rozeznanie
|
na zdjęciu ta kredka burgundy shock bardzo podobna do Violet z opalizujących
|
#2814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Cytat:
Dokładnie, może ciut jaśniejsza ;> |
||
|
|
|
#2815 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Futrzane kapcie z miniKatalogu... boskie
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
Z minikatalogu 13-14 podoba mi się torebka Isla. Jest śliczna, tylko troszkę droga.
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka... a mialam nadzieje, ze bedzie taki kolor jak w katalogu.
|
#2819 |
|
Rozeznanie
|
Ja też, ale ten rzeczywisty kolorek też mi się podoba.
|
|
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dostałyście już szampon z koniczyną? Czy pachnie tak samo jak na stronie w katalogu. Nie zamówiłam przy kat.10, bo i tak duże mi wyszło zamówienie (nie chcę zbankrutować :P), ale czaję się przy 11.
No i czy już jakieś wnioski a'propo używania?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

i jeszcze jakiś nowy cudak z anew clinical
i promocje(mam nadzieję, że jakieś większe) na to co kupuję: pianka do twarzy i serum rozjaśnijące anew
no może też wezmę piankę bo w promocji a do tego czasu obecna chyba wykończę 

Ale kupiłam za 5 zł takie jednostronne więc może na to też się skuszę

i naszyjnik miś,na którego powrót czekałam,choć nie wiem czy panda mi się bardziej nie podoba.... a z minikatalogu włochate kapcie,naszynik z telefonem i torebka w kratkę
ale ma coś w sobie... taki inny,nie podobny do żadnego zapachu