Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 12:16   #1201
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Wszystko ok!!!!!!!
Kobieto nie dobra!!! Tylko tyle informacji?? A jakie duże dzieciątko? Chłopiec czy dziewczynka?

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a ja męża, który ją przyrządza
ja też, mój jak robi obiad, to zawsze zamawia coś

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Z TŻ planujemy pojechać nad morze, ale nie wiemy czy się uda coś jeszcze zarezerwować czekamy czy @ przyjdzie i dopiero będziemy szukać W sobotę mam obronę i nie chce mi się uczyć
A gdzie się wybieracie? My też właśnie myślimy, żeby pojechać, ale czasu trochę brak. Trzymam kciuki za obronę

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Od niedzieli jak położę Tobika (tak Tż na niego mówi) na brzuszku to zaczyna już raczkować, robi 1-2 kroczki na czworaka
Brawa za postępy i piękne spanie

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
W sumie dobrze sie czuje,mdłości i wymioty przeszły,czasami zgaga mnie złapie,maleństwo coraz mocniej sie rusza,wczoraj tz przyłożył reke do brzucha i dostal małego kopniaczka,jaki szczęśliwy był
Dobrze, że już się lepiej czujesz. A dla TŻ to pewnie bezcenne przeżycie

Prince gratuluję córeczki!

Tyle od rana napisałyście, że nie wiem na co jeszcze miałam odpowiedzieć

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:31   #1202
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Dziękuje,że pytasz.W sumie dobrze sie czuje,mdłości i wymioty przeszły,czasami zgaga mnie złapie,maleństwo coraz mocniej sie rusza,wczoraj tz przyłożył reke do brzucha i dostal małego kopniaczka,jaki szczęśliwy był
czarnula! fajnie ze dobrzesie czujecie! I widze ze twoje ziecko bardzo aktywne!!!!!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek;35227925
[B
Eska [/B]właśnie będzie córeczka czy synek
Póki co wszystko wskazuje na córeczke! musi byc jakas panna dla twojego synka!
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Kobieto nie dobra!!! Tylko tyle informacji?? A jakie duże dzieciątko? Chłopiec czy dziewczynka?
uz sie popprawiam. nie powiadział ile ma cm ale wazy ok 360g (jeszcze 10x razy tyle i do porodu ). z tych parametrów to średnia wyszła na 19tc6d. najmniejszy ma wymiar dwuciemieniowy głowki a kośc udową ma najwieksza(tzn przeliczajac na tc - nie wiem czy mam sie martwic? Lekarz powiedzał ze jest wszystko dobrze. serduszko, nerki, żołądek. Nózek nie chciała pokazac, ale w koncu sie namysliła!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:35   #1203
ewel28
Rozeznanie

Maga zastanawiamy się nad Władysławowem, może Hel jak @ przyjdzie to od soboty zacznę szukać noclegów, a jak nie to kupujemy basen ogrodowy i zostajemy w domu

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Eseska super, że wszystko OK
Stary 2012-07-11, 12:36   #1204
natalia_23
Zakorzenienie

poszłam spać z Mikołajem i dalej jestem nie przytomna.... Chyba taki dzień śpiący bo on dalej śpi

prince gratuluję, strasznie późno u was dają dziecko ;/

basiu brawo dla Tobiego

ktoś pytał ile Miki waży - trochę ponad 8 kg i koło 70 cm Wielki nie jest, tylko tak się wydaje bo ma bardzo okrągłą buzie i wszyscy na niego grubasek mówią , Nosi ubranka 62-68 ( kilka 74 ) a niektóre ma jeszcze 3-6 dobre

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:39   #1205
Maga83
Zakorzenienie

No Eseska, już lepiej sprawdziło się Twoje przeczucie co do płci? Myślę, że to możliwe, że dzieciątko trochę nieproporcjonalnie rośnie

Ewel
no to niech będzie basen my tu bliżej Międzyzdrojów będziemy szukać, bo to nam najbliżej

Stary 2012-07-11, 12:46   #1206
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co wszystko wskazuje na córeczke! musi byc jakas panna dla twojego synka!
uz sie popprawiam. nie powiadział ile ma cm ale wazy ok 360g (jeszcze 10x razy tyle i do porodu ). z tych parametrów to średnia wyszła na 19tc6d. najmniejszy ma wymiar dwuciemieniowy głowki a kośc udową ma najwieksza(tzn przeliczajac na tc - nie wiem czy mam sie martwic? Lekarz powiedzał ze jest wszystko dobrze. serduszko, nerki, żołądek. Nózek nie chciała pokazac, ale w koncu sie namysliła!
Córeczka będzie miała długie nogi
Wymiary nigdy nie są takie same i odnośnie do tc. Olek miał zawsze główkę o tydzień większą a wsio ok było zresztą jak gin powiedział że ok to ok
Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

ktoś pytał ile Miki waży - trochę ponad 8 kg i koło 70 cm Wielki nie jest, tylko tak się wydaje bo ma bardzo okrągłą buzie i wszyscy na niego grubasek mówią , Nosi ubranka 62-68 ( kilka 74 ) a niektóre ma jeszcze 3-6 dobre
Miki na zdjęciach wygląda na większego

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:53   #1207
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Melduje że nasza Corcia urodzila się o 9 godzinie z waga 3220 i 54cm. jest slodka i grzeczna ja jej na żywo jeszcze wsumie nie widzialam zaraz dadzą mi ją do karmienia.
mnie wszystko Swedzi. i dreszcze mam. na bloku mi spadało mocno ciśnienie musieli mi coś podawać ale i tak Bylam ciągle pod maska z tlenem. potem miałam bardzo wysokie ciśnienie ale unormowali.

NARAZIE jest ok bo znieczulenie dziala. jak będę coś wiedziała więcej dam znac jestem taka szczęśliwa ona jest taka sliczna! tz zrobił mi zdjęcia i nagrał film biedna szuka cyca

Prince, gratuluję Wam córeczki!! Rozalko witaj na świecie
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:54   #1208
pani22ka
Zakorzenienie

Lucy, co tam u Was???? niższa temperatura? jak Emi?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:57   #1209
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
No Eseska, już lepiej sprawdziło się Twoje przeczucie co do płci? Myślę, że to możliwe, że dzieciątko trochę nieproporcjonalnie rośnie
sprawdziło! choc doktorek jest ostrozny bo to z dizwczynkami róznie bywa. Zgodnie z teoria kilka dni przed owulka seks i plemniczki z X czekaja na komórke jajowa i jest dziewczynka!

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Córeczka będzie miała długie nogi
Wymiary nigdy nie są takie same i odnośnie do tc. Olek miał zawsze główkę o tydzień większą a wsio ok było zresztą jak gin powiedział że ok to ok
zreszta on wpisuje termin z OM a ja wiem ze owulke miałam nie 14dc jak zwykle licza tylko 21dc, wiec wtedy sie super zgadza!

ZOSIA
Stary 2012-07-11, 13:05   #1210
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
haha, pani, męża też!
na dzień dzisiejszy (jedziemy w 4 osoby) licząc paliwo, winiety, nocleg i jedzenie (na oko, bo nie wiem ile wchłonę) to wyjdzie nas koło ok. 1100 zł na osobę na 8 dni (+2 dni na dojazd w dwie strony).
Cena bardzo przystępna wiec może się uda

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Z TŻ planujemy pojechać nad morze, ale nie wiemy czy się uda coś jeszcze zarezerwować czekamy czy @ przyjdzie i dopiero będziemy szukać W sobotę mam obronę i nie chce mi się uczyć
Trzymam za obrone.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny
pisałam wam kiedyś że walnełam się w obliczeniach i możliwe że przytulaliśmy się w owulke. No i coś jest nie tak, bo boli mnie macica jak w tamtej ciąży i na dodatek jajniki na zmiane.. i tak cały czas. Tylko przy tym coś nie tak z moim brzuchem bo bulgocze i mdli mnie.. boje sie że złapałam jakąś bakterie.. na dodatek wczoraj pieklo mnie po przytulaniu wiec to bardzo mozliwe
Mowiłam wam też że prawdopodobnie moja ciaza obumarla bo mialam objawy nadkrzepliwości.. no i teraz zaczeło się to samo czyli ból żył, spuchniete nogi, plus nowe objawy jak bardzo bolące łydki i mrowiąco parzące stopy...
Wiem że to wygląda jak na ciąże, ale ja nie dopuszczam tej myśli do siebie.. no i nawet jesli ta ciaza jest to boje sie ze skonczy sie tak samo
W poniedziałek ide do lekarza i to bedzie data mojej @ wiec pewnie wszystko sie wyjasni.. ale narazie zyje w strasznym niepokoju. Zastanawiam sie czy by nie wziaść na wszelki wypadek tego acardu
LUNA ja też mam termin @ na poniedziałek mam cichą nadzieję że może nie przylezie ta franca i tobie tez tego życzę
Acard biorę cały czas od # jedną tabletkę dziennie.

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
Pamiętacie mnie?
Pamiętamy

Cytat:
Dzień Dobry
Wczoraj byliśmy na szczepieniu i Tobiasz waży 7,5kg.
Ale z niego już duży chłopczyk

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Melduje że nasza Corcia urodzila się o 9 godzinie z waga 3220 i 54cm. jest slodka i grzeczna ja jej na żywo jeszcze wsumie nie widzialam zaraz dadzą mi ją do karmienia.
mnie wszystko Swedzi. i dreszcze mam. na bloku mi spadało mocno ciśnienie musieli mi coś podawać ale i tak Bylam ciągle pod maska z tlenem. potem miałam bardzo wysokie ciśnienie ale unormowali.

NARAZIE jest ok bo znieczulenie dziala. jak będę coś wiedziała więcej dam znac jestem taka szczęśliwa ona jest taka sliczna! tz zrobił mi zdjęcia i nagrał film biedna szuka cyca
Gratuluję
Wspaniale że Rozalka jest już z Wami

Cytat:
Puki co miezy nogami nic nie rosnie wiec wszystko wskazuje na córunie!
ESIA a macie już wybrane jakieś imię jeśli się sprawdzi że to córeczka?

Cytat:
Dziewczyny a ile mam tego brać? Z tego co pamietam to 1 tabl wieczorem?
Jakie jeszcze badanie moge na to zrobić?
Bo zrobiłam przeciwciała antyfosfolipidowe i kardiolipinie IgG wyszły 9,57 gdzie słabo dodatni jest od 10, a IgM wyszło dobrze. Tylko to sfałszowane wyniki bo 4 tyg po # gdzie objawy mineły mi już tydzien po #.
Odkryłam też nastepny objaw, bo zawsze miałam krwawiące dziąsła co jest nieraz objawem ciąży, ale własnie w ciązy nie krwawiły mi kopletnie i jakieś 3 dni po # zaczeły znów..a od paru dni nie krwawią.
Bardzo mocno zaciskam za ciebie kciuki aby to było to o czym marzysz

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 13:12   #1211
Maga83
Zakorzenienie

To czekamy teraz na Wiktorka małego ciekawe jak Alfa...

Stary 2012-07-11, 13:22   #1212
fiolusiek
Zakorzenienie

Esko Staś się pewnie ucieszy z nowej koleżanki Oby go tylko nie wyprzedziła jak Rozalka Wiktora
Mówisz, że dziecko jeszcze urośnie 10 raz tyle co na połówkowym
To mój mały miał 449 gr więc miałby niezłą wagę jakby się mu udało tyle urosnąć A ja nie bałabym się, że coś mogę takiej kruszynce zrobić
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 14:28   #1213
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
poszłam spać z Mikołajem i dalej jestem nie przytomna.... Chyba taki dzień śpiący bo on dalej śpi
Tobiasz też dzisiaj cały dzień śpi a ja tak jak Ty jestem nieprzytomna.

Tż pojechał do Banku zapytać o kredyt, ciekawe co mu powiedzą

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 14:36   #1214
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
LUNA ja też mam termin @ na poniedziałek mam cichą nadzieję że może nie przylezie ta franca i tobie tez tego życzę

ESIA a macie już wybrane jakieś imię jeśli się sprawdzi że to córeczka?
LUNA zaciskuje mocno! a imię tak mamy wybrane- Tz wybrał- Zosia!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Esko Staś się pewnie ucieszy z nowej koleżanki Oby go tylko nie wyprzedziła jak Rozalka Wiktora
Mówisz, że dziecko jeszcze urośnie 10 raz tyle co na połówkowym
To mój mały miał 449 gr więc miałby niezłą wagę jakby się mu udało tyle urosnąć A ja nie bałabym się, że coś mogę takiej kruszynce zrobić
zobaczymy jak to bedzie! ato 10 razy tyle ze przybedzie to tak powiedziałam Moja mam 360 a sporo dzieci rodzi sie tak koło 3200- 3600 wiec jak w łeb strzelił 10razy!

Cytat:

Trzymam kciuki by pozytywnie odpowiedzieli!

ZOSIA
Stary 2012-07-11, 15:04   #1215
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Zaciskam

Stary 2012-07-11, 15:08   #1216
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ale się naczytałam. Ale w końcu jestem na bieżąco Aż mnie oczy zaczęły boleć od komputera. Mąż w pracy więc mam całe popołudnia dla siebie, czyli na ogarnięcie mieszkania, bo jeszcze nam bajzel został po rozpakowywaniu się po wczasach. dzisiaj puściłam trzecie pranie, ładnie się suszy. a z mniej fajnych rzeczy to zepsuł mi się samochód stał tydzień w garażu jak nas nie było, wczoraj zawiozłam męża do pracy, podjechałam na zakupy i na parkingu czułam, że coś jest nie tak, przejechałam się po parkingu, żeby zobaczyć, czy dalej tak będzie, ale było gorzej. Tyle dobrego, że tam jest jakiś autoserwis to podeszłam i mówię, że coś mi się zrobiło z samochodem i czy mogą sprawdzić. Mam całe sprzęgło do wymiany pozwolili mi jeszcze wrócić nim do domu, ale ciężko się jechało i dopiero później odstawiłam go do "swojego" warsztatu. Ma być na dzisiaj na popołudnie, czekam na telefon. Ledwo tyle wydaliśmy na wakacje a tu taki wydatek. Wczoraj wyliczyli, że z jakimiś niezbędnymi częściami, jeśli nic dodatkowego nie wyskoczy w trakcie to ponad 800zł będzie może tata mnie poratuje...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:55   #1217
zebrawpaski
Zakorzenienie

HEJ!

Rozalka-witamy! GRATULACJE Prince!

Są jakieś wieści od Alfy?

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

Tż zostawił mi samochód i jadę na wycieczkę objazdową po eko-sklepach. Będę szukać kaszy jaglanej, orkiszowej i może coś znajdę dla dzieci. Może zdecyduję się też na warzywka jakieś.

jak się czujesz?
Trzymam kciuki za zakupy.
Dziękuję- psychicznie już super! Tryskam energią i dobrym humorem.
Fizycznie -nie dosypiam, nie dojadam a powera mam jak nie pamiętam kiedy. Jedynie w nocy ciężko mi jak Kasia budzi się na karmienie.
Wczoraj wieczór miałam wrażenie, że w jednym miejscu rana mi pęka i się rozchodzi ale do rana się "zrosło". Fukam Oxycortem, jem Augumentin + trilac, robię zastrzyki z heparyny a dzisiaj po rozmowie z położną Tz-et załatwił mi receptę na clotrimazolum globulki + krem bo jakiś dyskomfort odczuwam i to ponoć może być z antybiotyku.
Jutro przyjdzie położna to ranę obejrzy. Jakby się nie polepszało jadę w sobotę do mojej gin.

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
-

Ja dziś musze do pracy zanieść podanie. W piątek kończe macierzyński - od poniedziałku
urlop wypoczynkowy
jak szybko zleciało...

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
A jakie ma wskazania?? Ponoć po jednej cc następną ciążę też kończą cc, tak czytałam
nie zawsze
Pani B. kazała nam czekać z kolejną ciążą 2 lata abym mogła naturalnie rodzić

Cytat:
ADUNIA!nie moge narzekac na sampoczucie- wiadomo jakies tam dolegliwisci są- troszke czasmi brzuch ciagnie, cos kregosłup sie odzywa i nia wieczór nogi puchną , ale to nic! A tc? 20tcPadam normalnie i sama nie wierze!
już 20tc? wow- cudnie

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Kasia śpi a mnie udało się przygotować do pasteryzowania 2 słoiki grzybków marynowanych, zrobić pranie i nadrobić wizaż...
szukam ubranka na Chrzest i nie bardzo mogę wyszukać...

Martwię się o Alfę...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2012-07-11 o 15:32
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 16:08   #1218
fiolusiek
Zakorzenienie

Zeberko na allegro jest duży wybór nowych i używanych Poszukaj może tam Ci się coś spodoba
http://allegro.pl/listing.php/search...enka+do+chrztu
Stary 2012-07-11, 16:15   #1219
zebrawpaski
Zakorzenienie

fiol-właśnie patrzyłam i jakoś nic nie mogę znaleźć....
planujemy Chrzest za miesiąc więc musze rozmiar 56 szukać a raczej wszystko większe...

jaka wichura.... chyba jakieś tornado idzie, oby nie,
laptop wyłączam
a myślałam, że wieczór weźmiemy Kasię do wózeczka i pojedziemy do kancelarii zapytać o Chrzest...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-07-11, 16:38   #1220
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Puki co miezy nogami nic nie rosnie wiec wszystko wskazuje na córunie!
ha! wiedziałam

Prince gratuluję Rozalii czekamy na zdjęcia

Luna może pójdź zrobić betę, jeśli ciąża jest powinno wskazać.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 17:00   #1221
Luna0
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuje bardzo za zainteresowanie
Zaraz lece do apteki po acard!
Bety nie robie bo chyba nawet nie chce wiedzieć za wcześnie, acard i tak wezme i tak a i wizyta i ewentualna @ lub test w poniedziałek
Bede się tylko przez weekend stresować

anusia1808Trzymam mocno kciuki!!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 17:06   #1222
amilcia
Wtajemniczenie

Hej.

Darka w bryczce

Zeberko
- oddam sukienke Darii z chrztu w dobre ręce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8602.jpg (211,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8605.jpg (156,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8606.jpg (226,3 KB, 45 załadowań)

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 17:14   #1223
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

odebrałam samochód. zdążył mi zgasnąć zanim wyjechałam z parkingu pod warsztatem. tak zrobili, że teraz sprzęgło mi łapie w zupełnie innym momencie i muszę się na nowo przyzwyczaić. wracając do domu czułam się jakbym jechała zupełnie innym samochodem.

a tak poza tym, to czekam na @, ale nic nie sugeruje, żeby się zbliżała
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 17:15   #1224
Luna0
Zakorzenienie

ale cacana
i bryka fajna wygląda na zwinną i lękką

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 18:51   #1225
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
odebrałam samochód. zdążył mi zgasnąć zanim wyjechałam z parkingu pod warsztatem. tak zrobili, że teraz sprzęgło mi łapie w zupełnie innym momencie i muszę się na nowo przyzwyczaić. wracając do domu czułam się jakbym jechała zupełnie innym samochodem.

a tak poza tym, to czekam na @, ale nic nie sugeruje, żeby się zbliżała
A może wcale nie przyjdzie

Cytat:
Dziewczyny dziękuje bardzo za zainteresowanie
Zaraz lece do apteki po acard!
Bety nie robie bo chyba nawet nie chce wiedzieć za wcześnie, acard i tak wezme i tak a i wizyta i ewentualna @ lub test w poniedziałek
Bede się tylko przez weekend stresować
No to będziemy się razem stresować
A mam pytanie a masz wrażliwe (.) czy tylko pobolewa cie brzuch?

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Hej.

Darka w bryczce
Wózek ładny ale pasażerka prawdziwe cudeńko

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:19   #1226
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

nie wytrzymalam nie czekalam na tz az wroci z pracy pojechalam wczesniej na IP bylam ok 14 a nie zgadniecie o ktorej mnie przyjeto po 17.... glodna zmeczona, Tz pol godziny wczesniej dojechal do mnie... brak bylo lekarzy na IP lekarz ktory akurat mial dyzur mial dzis duzo cesarek wiec malo go bylo na IP no i ja w ta luke gdzie go nie bylo trafilam, ale najwazniejsze ze wkoncu przyszedl, z dzidzia wszystko ok, serce bije, pseudo lozysko sie nie odkleja, klucie spowodowane moglo byc rozciaganiem macicy, mam zwiekszyc luteine 2x2 teraz mialam 1x1, nospe tez dwukrotnie zwiekszyc czyli 6 dziennie i magnez 3 razy dziennie. Ciezarowki bardzo niepokojace objawy aby udac sie na IP to: krwawienie, mocne skurcze, wydzielina wodnista - tak mi lekarz powiedzial ,,,aaaaaaaaaaa nie glaszcie brzuszkow, ja jak czekalam caly czas glaskalam jak mnie pielegniarka zobaczyla co robie powiedziala zeby przestala gdyz to tylko wzmaga skurcze - A JA TEGO NIE WIEDZIALAM NO BO SKAD,,,ZAWSZE MI SIE KOJARZYLO ZE JAK BRZUCH BOLI TO GLASKANIE POMOZE...takze sie stresu nazarlam dzis....Trafilam tez na porod cyganki w szpitalu alez ona wrzeszczala!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Esia co do plci, u nas sexik byl przed owu i w trakcie - mocniejszy zwyciezy - ale mam przeczucie ze to bedzie chlopak - ale jak juz kilka razy wspominalam najwazniejsze aby dzieciatko bylo cale i zdrowe

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:23   #1227
prince_polo
Zakorzenienie

Jak by któras zechciała mi wysłać esa to bym odesłała Zdjecie bo Myslalam że mam numer magi a gdzieś mi wsiakl

bardzo mnie boli

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 19:24   #1228
fiolusiek
Zakorzenienie

Kunegunda dobrze, że pojechałaś na IP, teraz będziesz spokojniejsza
A który to tc u Ciebie
Stary 2012-07-11, 20:16   #1229
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Prince gratuluję!

Ja wróciłam z pracy, byłam na cmentarzu i w Biedronce, zrobiłam obiad - zaczynam się specjalizować w sałatkach, dziś: sałata lodowa, pomidor, ogórek, fasolka czerwona, oliwki, ocet balsamiczny, oliwa i przyprawy. Wczoraj podobnie, tylko z cieciorką. I dzisiaj do tego - smażony Camembert Zostało mi sporo tej sałatki na jutro, to zrobię z kotlecikami sojowymi.

Teraz popijam sobie Radlerka i cieszę się odpoczynkiem...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 20:19   #1230
zebrawpaski
Zakorzenienie

kunegunda- NIE WOLNO GŁASKAĆ BRZUCHA!(niestety- a też ciągle łapki na brzuszku miałam...)

Prince- ja nie umiem z telefonu wstawić zdjęć więc nie pomogę

amilcia- podpatrzę i odezwę się na priv

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

co z Alfą?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości