Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 12:04   #1891
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No raczej..... bo kłótnie wynikały z tego, że się dobrze nie znaliśmy, np teraz tż już wie co mnie doprowadza do szewskiej pasji, więc np nie mówi lub nie robi tego co mnie wkurzało i odwrotnie.... nie wiem, trzeba jakiś złoty środek znaleźć, ale czasami dobra awantura też pomaga oczyścić atmosferę zwłaszcza jak się potem równie temperamentnie godzi ale to nie dla mnie

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Matko, ale mam ssanie w żołądku
Zazdroszczę
Ja nigdy i z nikim nie doszłabym do tego typu metod - jestem zbyt nerwowa...

Bika, a gdzie te Twoje zdjęcia? Pokazuj

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:09   #1892
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Zazdroszczę
Ja nigdy i z nikim nie doszłabym do tego typu metod - jestem zbyt nerwowa...

Bika, a gdzie te Twoje zdjęcia? Pokazuj
Oj przy moim ex, to też byłam, rzucałam w niego telefonem, wylewałam mu piwo do zlewu, o 3 w nocy trzaskałam drzwiami i szłam na nogach do domu - tak mnie potrafił wkurzyć, a też moi rodzice nie należą do spokojnych i ugodowych więc mam to poniekąd w genach, ale praca nauczyła mnie pokory i cierpliwości, a z tż chyba po prostu dobrze się dobraliśmy - wiele dyskusji i problemów nas omija, bo mamy takie samo zdanie na większość tematów.

Zdjęcia w profilu
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:21   #1893
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Oj przy moim ex, to też byłam, rzucałam w niego telefonem, wylewałam mu piwo do zlewu, o 3 w nocy trzaskałam drzwiami i szłam na nogach do domu - tak mnie potrafił wkurzyć, a też moi rodzice nie należą do spokojnych i ugodowych więc mam to poniekąd w genach, ale praca nauczyła mnie pokory i cierpliwości, a z tż chyba po prostu dobrze się dobraliśmy - wiele dyskusji i problemów nas omija, bo mamy takie samo zdanie na większość tematów.

Zdjęcia w profilu
NO tak...to fajnie, że się uspokoiłaś.
Ja jestem wybuchowa, byle pierdoła wyprowadza mnie z równowagi...TŻ też nie ma lekko....te wybuchy i nakęcanie sytuacji to moja wina - wiem to. Szybko mi przechodzi...
Ale czasem TŻ sprawia mi wielką przykrość swoim zachowaniem...i tak jest teraz

Bika, a teraz a propos zdjęć! Dostaniesz baty
Wyglądasz super!!!!!!!!!!!!!! Szczuplutka przyszła mama z cudnym brzuszkiem. Nie waż się więcej narzekać, wyglądasz na prawdę ślicznie

Hania

Stary 2012-07-11, 12:28   #1894
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
NO tak...to fajnie, że się uspokoiłaś.
Ja jestem wybuchowa, byle pierdoła wyprowadza mnie z równowagi...TŻ też nie ma lekko....te wybuchy i nakęcanie sytuacji to moja wina - wiem to. Szybko mi przechodzi...
Ale czasem TŻ sprawia mi wielką przykrość swoim zachowaniem...i tak jest teraz

Bika, a teraz a propos zdjęć! Dostaniesz baty
Wyglądasz super!!!!!!!!!!!!!! Szczuplutka przyszła mama z cudnym brzuszkiem. Nie waż się więcej narzekać, wyglądasz na prawdę ślicznie
Połowa sukcesu, że masz świadomość swojej wybuchowości powiedz tż że wiesz jaka jesteś, co Cie wkurza i żeby pomógł Ci w niedoprowadzaniu do takich sytuacji..... a zresztą co ja będę pani psycholog prawić

Znów baty przecież już nie narzekam Emilka tak bosko kopie, że już w ogóle o figurze nie myślę ...... tylko gębę mam brzydką - udręczenie tż z tegorocznych wakacji "mam pomarszczone czoło i powieki" ale poważnie, zmarchy masakra

Dziękuję, dziękuję, dziękuję ale sporo to zasługa dobrego ustawienia się
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-11, 12:28   #1895
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
To zaraz przestaniesz, bo jakoś nie chciało mi się dbać o wygląd na wakacjach, czytaj robić oka, układac włosów itp. eh.
A Ty myślisz, że ja układałam włosy i robiłam oko???

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

braklo Was
To taki tytuł? O czym??

Cytat:
Agnusek...no właśnie.
Ja nie mówię, że ma klękać przede mną, kwiatami i prezentami obsypywać...ale jakoś inaczej sobie wyobrażam godzenie się...Wkurza mnie to okrutnie!

Bika, zupka wygląda super
Mnie często wkurza, ale czasem z kolei tak mnie tż rozbraja tymi zaczepkami, że serce mięknie...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie powinnaś, bo tak to Ty na pewno nie wyglądasz!!!

Zjadłam sałatkę z arbuza i wracam do pracy... oby do 16:00
Ja jadłam ostatnio sałatkę z melonem Dzięki

Cytat:

Zdjęcia w profilu
Bika charkaterna Lecę do profilu

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:32   #1896
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Swoją drogą uwielbiam tę buźkę -

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
A Ty myślisz, że ja układałam włosy i robiłam oko???

Bika charkaterna Lecę do profilu
Ale Ty bez oka wygądasz super, a ja nie

Jaki przydomek coś jak tż wczoraj powiedział "Dziubiszonka wielkobrzuszna" czy jakoś tak, czy "brzuchata"........
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Edytowane przez Bika83
Czas edycji: 2012-07-11 o 12:33
Stary 2012-07-11, 12:33   #1897
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Patrz, to u mnie to samo
A tak w ogóle, to chciałabym wyglądać jak Ty jak będe w ciąży, bo wyglądasz pięknie i nawet nie próbuj zaprzeczać!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-11, 12:35   #1898
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Połowa sukcesu, że masz świadomość swojej wybuchowości powiedz tż że wiesz jaka jesteś, co Cie wkurza i żeby pomógł Ci w niedoprowadzaniu do takich sytuacji..... a zresztą co ja będę pani psycholog prawić

Znów baty przecież już nie narzekam Emilka tak bosko kopie, że już w ogóle o figurze nie myślę ...... tylko gębę mam brzydką - udręczenie tż z tegorocznych wakacji "mam pomarszczone czoło i powieki" ale poważnie, zmarchy masakra

Bika, a nie lepiej się nie wymawiać ustawieniem, czy czymśtam innym, tylko się cieszyć, że ktoś komplementuje SZCZERZE??

Gębę masz faktycznie okropną Jejuny... kobieto I te zmarchy...a fe...

Co do TŻ jeszcze, to on wie, że ja wiem, jaka jestem. Ale wiesz, on też czasem traci cierpliwość, zaczyna się wyzłośliwiać, potem ja się wyzłośliwiam i się robi beznadziejnie...ale trudno, tak to już bywa - niestety. Ludzie się kłócą, godzą i jest ok.

Cytat:
To taki tytuł? O czym??

Mnie często wkurza, ale czasem z kolei tak mnie tż rozbraja tymi zaczepkami, że serce mięknie...
Metka napisała, że brakło słówka Was, chciała napisać, że leci nas czytać

Mnie też zazwyczaj TŻ takimi zachowaniami rozbraja...ale czasem mi się 'przeleje' i mam dośc i tak jest w tym przypadku

Hania

Stary 2012-07-11, 12:38   #1899
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Patrz, to u mnie to samo
A tak w ogóle, to chciałabym wyglądać jak Ty jak będe w ciąży, bo wyglądasz pięknie i nawet nie próbuj zaprzeczać!
Widzisz grunt to dobry fotograf

No nic nie mówię przecież, gwarantuję tylko, że będziesz wyglądała lepiej

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Bika, a nie lepiej się nie wymawiać ustawieniem, czy czymśtam innym, tylko się cieszyć, że ktoś komplementuje SZCZERZE??

Co do TŻ jeszcze, to on wie, że ja wiem, jaka jestem. Ale wiesz, on też czasem traci cierpliwość, zaczyna się wyzłośliwiać, potem ja się wyzłośliwiam i się robi beznadziejnie...ale trudno, tak to już bywa - niestety. Ludzie się kłócą, godzą i jest ok.
To już się szczerze cieszę i dziękuję

nic tylko botoks mnie ratuje, ale to po ciązy
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-11, 12:40   #1900
gucia6
Zakorzenienie

Bika, wyglądasz bosko

a zmarszczki... hmmm... trzeba nad tym pracować ... sama ostro zabrałam sie ostatnio za to

dzień dobry i idę zmywać farbę z (resztek) włosów (zanim mi wszystkie nie wyjdą )
Stary 2012-07-11, 12:42   #1901
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

cześć, przyszła mi część wyprawki co wczoraj zamówiłam, a będąc na mieście kupiłam rożek z kokosem porządny, 2 body w 5-10-15 (nie opłaca się kupować na promocjach w sklepie, większe promocje na necie - właśnie czekam na przesykę bo kupiłam pare ciuchów dzieciom tam), kupiłam kosmetyki (jednak z nivea sensitive, krem bambino i linomag do dupci, gaziki, podkłady na łóżko i dla mnie...i 250 zł poszło się rąbać porównując ceny tych samych rzeczy sprzed 3 lat jak dla synka kupowałam, to różnica ogromna...głupie podkłady z rosmanna kupowąłam po 8,99 a teraz po 14,99zł rożek z kokosem kupowałam za niecałe 40 zł a teraz najtańszy to po 53zł (tyle zapłąciłam, tańsze były te zwykłe i małe - zamówiłam u wasala za 19 zł, ale jakość pozostawia wiele do życzenia)

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:47   #1902
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Bika, wyglądasz bosko

a zmarszczki... hmmm... trzeba nad tym pracować ... sama ostro zabrałam sie ostatnio za to

dzień dobry i idę zmywać farbę z (resztek) włosów (zanim mi wszystkie nie wyjdą )
No pracuję używam dobrych kremów już od dawien dawna, bo widzę jak moja mama wygląda i mam świadomość, ze mam cerę po niej więc już wcześnie się za nią zabrałam. A co Ty robisz? Ze ostro się zabrałaś za zmarchy???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-11, 12:48   #1903
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za wyjaśnienie I super że jutro wolne!
nie ma za co

Cytat:
Nie umiem się wbić dziś jakoś. Mam zły humor....

Koleżanka mi dziś przyniosła do wypróbowania gofrownicę - może zrobię dziś gofry dla SIEBIE!! tylko dla siebie. Nie lubię mojego mężą...w ogóle go nie lubię...
pewnie ze zrob

Cytat:
Blonde tak, tak, długi weekend

Butter tak zrób! Gofery tylko dla Ciebie!
super

Cytat:
Wiecie co mnie wkurza? Że po takiej kłótni, to on zazwyczaj, jak się widzimy, to się głupio uśmiechnie, smyrnie i myśli, że jest po sprawie..

A czy ostro...u nas zawsze jest ostro - ale dziś na pożegnanie powiedziałam TŻ "taką żone sobie wybrałeś, a jeśli Ci się nie podoba to możesz zmienić, na siłę Cię nikt nie trzyma"
u mnie jest identycznie...i mnie to wkurzatzn ja moj maz twierdzi ze nic wielkiego sie nie stalo, zreszta on nie lubi sie dlugo gniewac, ja za to jestem pamietliwa

Meetka

Bylismy prawie 2 godz na placu zabaw i w sklepie po drodze
Wracalismy do domu, bo jakas wielka czarna chmura szla,a le nim doszlismy to sobie pzreszla i znowu swieci slonce
Zaraz Seba idzie spac a ja bede miala wolne
Stary 2012-07-11, 12:51   #1904
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Metka napisała, że brakło słówka Was, chciała napisać, że leci nas czytać

Mnie też zazwyczaj TŻ takimi zachowaniami rozbraja...ale czasem mi się 'przeleje' i mam dośc i tak jest w tym przypadku
Aaaa, dzięki za wyjaśnienie - mózg chyba odmawia współpracy
To możemy sobie podać łapkę, bo mam tak samo jak Ty z tżtem i swoimi odczuciami

Co do komplementów, to ja się przyznam, że mam problem z ich odbiorem Jestem na siebie zła starsznie i walcze z tym, ale gdzieś tam jest we mnie ta osoba, która ważyła dużo więcej i zamiast postrzegać siebie realnie, widzę tamtą A. Ale jak pisałam, walczę z tym, bo nie lubię się poddawać

Cytat:
Widzisz grunt to dobry fotograf

No nic nie mówię przecież, gwarantuję tylko, że będziesz wyglądała lepiej

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

To już się szczerze cieszę i dziękuję

nic tylko botoks mnie ratuje, ale to po ciązy
Botoks i liposukcja
A tak poważnie, to

Cytat:
Bika, wyglądasz bosko

Ja też mam fazę na dbanie o siebie, trwa to zawsze 2 tyg po wakacjach Nagle kupuję sterty kosmetyków, które potem leżą do następnych wakacji

Wczoraj zrobiłam włosy i usłyszałam pierwszy raz od 2 lat (po nieudanym farbowaniu przez inną fryzjerkę), że moje włosy zrobiły się ładne Ale to co z nimi robiłam/robię doprowadza tzta do palpitacji serca

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-11, 12:54   #1905
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Botoks i liposukcja
A tak poważnie, to
A ja myślałam, że żartujesz, że niby nie wiesz o co chodzi

liposukcję to sobie podaruję
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-11, 13:05   #1906
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
u mnie jest identycznie...i mnie to wkurzatzn ja moj maz twierdzi ze nic wielkiego sie nie stalo, zreszta on nie lubi sie dlugo gniewac, ja za to jestem pamietliwa
Ja też jestem pamiętliwa, a TŻ też myśli, że po chwili jest ok...
Ech te chłopy.

Napisałam do niego, a on mnie olał....teraz to już poważnie się wkurzyłam - koniec tego dobrego....

Cytat:
To możemy sobie podać łapkę, bo mam tak samo jak Ty z tżtem i swoimi odczuciami

Co do komplementów, to ja się przyznam, że mam problem z ich odbiorem Jestem na siebie zła starsznie i walcze z tym, ale gdzieś tam jest we mnie ta osoba, która ważyła dużo więcej i zamiast postrzegać siebie realnie, widzę tamtą A. Ale jak pisałam, walczę z tym, bo nie lubię się poddawać
Nie ma sprawy.

Ja mam tak samo z tymi kompleksami. Uważam siebie za dramatycznego paszteta..i jak ktoś mi prawi komplement, to myślę, że mówi bo tak wypada, albo się naśmiewa...

Hania

Stary 2012-07-11, 13:07   #1907
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też jestem pamiętliwa, a TŻ też myśli, że po chwili jest ok...
Ech te chłopy.

Napisałam do niego, a on mnie olał....teraz to już poważnie się wkurzyłam - koniec tego dobrego....

Nie ma sprawy.

Ja mam tak samo z tymi kompleksami. Uważam siebie za dramatycznego paszteta..i jak ktoś mi prawi komplement, to myślę, że mówi bo tak wypada, albo się naśmiewa...
Butter, czy Ty nie jesteś moją zaginioną siostrą-bliźniaczką???

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-11, 13:08   #1908
emigra
Zakorzenienie

bika przepieknie wygladasz
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 13:09   #1909
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, czy Ty nie jesteś moją zaginioną siostrą-bliźniaczką???

Widziałam Twoje zdjęcia...i muszę Ci powiedzieć, że nie chyba nie jesteśmy do siebie podobne
Przy moim wyglądzie to mogłabym ewentualnie być siostrą, która wchłonęła swoją bliźniaczkę w życiu płodowym

Hania

Stary 2012-07-11, 13:11   #1910
Gucia0987
Zakorzenienie

Agnusek ja też myślałam, że Ty żartujesz

Bika super wyglądasz! I brzuszek faktycznie mocno urósł!
A co do Twojego wyglądu, bez pomalowanego oka to się uśmiałam, bo na wszystkich zdjęciach jesteś w okularach słonecznych bądź tyłem

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 13:11   #1911
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Mrowinka wiesz już kiedy masz egzamin???
Tak, 19 lipca. Muszę zacząć się przygotowywać, bo przez parę ostatnich dni zupełnie się oderwałam od rzeczywistości

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
caly czas trzymam mocno za Was kciuki
Dziękuję
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 13:16   #1912
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Emigruś dziękuję Gucia też :Cmok:

Cytat:

Bika super wyglądasz! I brzuszek faktycznie mocno urósł!
A co do Twojego wyglądu, bez pomalowanego oka to się uśmiałam, bo na wszystkich zdjęciach jesteś w okularach słonecznych bądź tyłem
A jak myslisz? Dlaczego?

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35229653]Tak, 19 lipca. Muszę zacząć się przygotowywać, bo przez parę ostatnich dni zupełnie się oderwałam od rzeczywistości

Dziękuję [/QUOTE]

O czyli przyszły tydzień wązny dla wielu z nas najpierw wizyty, ja mam rocznicę ślubu 18go i 19 Twój egzamin
A date do szpitala też masz już wyznaczoną???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-11, 13:20   #1913
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
O czyli przyszły tydzień wązny dla wielu z nas najpierw wizyty, ja mam rocznicę ślubu 18go i 19 Twój egzamin
A date do szpitala też masz już wyznaczoną???
Też mam w przyszłym tygodniu rocznicę - w poniedziałek minie rok od ślubu
W szpitalu nie byłam jeszcze.

Obejrzałam zdjęcia - ciąża Ci służy
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 13:21   #1914
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Emilko - wielkie gratulacje kochana dzielna mamusia i tatuś!

Żabciu - nie przejmuj się i nie słuchaj, Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla Twojego dziecka.
Stary 2012-07-11, 13:26   #1915
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Widziałam Twoje zdjęcia...i muszę Ci powiedzieć, że nie chyba nie jesteśmy do siebie podobne
Przy moim wyglądzie to mogłabym ewentualnie być siostrą, która wchłonęła swoją bliźniaczkę w życiu płodowym
Ojtam, ojtam To może mentalnie chociaż? Chcesz się odciąć od rodziny?

Cytat:
No głuptas ze mnie straszny dziś Ale weźcie pod uwagę, że wczoraj odświeżyłam kolor włosów na BLOND oczywiście i trochę rozumu znów poszło z dymem Zaczynam sama siebie przerażać

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-11, 13:29   #1916
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
No pracuję używam dobrych kremów już od dawien dawna, bo widzę jak moja mama wygląda i mam świadomość, ze mam cerę po niej więc już wcześnie się za nią zabrałam. A co Ty robisz? Ze ostro się zabrałaś za zmarchy???
ostro to w moim przypadku ogólnie wzięcie się ... bo do tej poty nic nie robiłam... no poza stosowaniem kremu nawilżającego

a tak to zaczęłam uzywać na razie kremu przeciwzmarszczkowego na bazie surowców naturalnych, szukam czegoś z filtrem i zamówiłam sobie na próbę kwas hialuronowy
Stary 2012-07-11, 13:29   #1917
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35229854]Też mam w przyszłym tygodniu rocznicę - w poniedziałek minie rok od ślubu
W szpitalu nie byłam jeszcze.

Obejrzałam zdjęcia - ciąża Ci służy [/QUOTE]

No to tak:
w poniedziałek mrowinka- rocznica, bika- wizyta,
we wtorek onyks/Strong- wizyta
w środę onyks/strong- wizyta, bika- rocznica
w czwartek mrowinka- egzamin

którą jeszcze dopisać do listy????

Dziękuję :Cmok:
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-11, 13:31   #1918
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ojtam, ojtam To może mentalnie chociaż? Chcesz się odciąć od rodziny?
Ależ nie śmiała bym się odciąć Siostro

Hania

Stary 2012-07-11, 13:33   #1919
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
ostro to w moim przypadku ogólnie wzięcie się ... bo do tej poty nic nie robiłam... no poza stosowaniem kremu nawilżającego

a tak to zaczęłam uzywać na razie kremu przeciwzmarszczkowego na bazie surowców naturalnych, szukam czegoś z filtrem i zamówiłam sobie na próbę kwas hialuronowy
To ja używam kremy przeciwzmarszczkowe i nawilżające z clareny...... eh, właśnie mi się kończy ale kupuje jakie duże tubki 250ml i tanio to wychodzi

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Teraz się zastanawiam czy sobie takich "globulek" z koncentratem w środku nie kupić..... kiedyś dostałam próbki i efekt był super.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-11, 13:57   #1920
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
u mnie tez nie,ale zawsze moge sie niezgodzic albo przesunac(zwlaszcza kontrowersyjna MMR)
ja nawet nie czytalam jakie szczepionki sa ok a jakie nie, tutaj jest inaczej jak w pl ... nie musialam sama decydowac, po prostu sa takie i takimi szczepia i kropka. Nie czytalam zadnych opinii o szczepionkach, ktore lepsze ktore gorsze, zaoszczedzilam sobie robienia wody z mozgu skoro tutaj takimi szczepia dzieci i wszystko jest ok to dlaczego ja mam byc inna?
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
"O 19.00 przyszła na świat Lena Amelia 3900 i 59cm. Szczęśliwa mama"

gratulacje
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości