U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 15:08   #4651
olajakzam
Raczkowanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Relacja z (do tej pory) najpiekniejszego dnia w zyciu LadyStar

Piątek 06.07.2012

Rano wyczekiwalam na wiadomosc ze szpitala, ze brat na 100% wychodzi. Jak się okazalo postanowiono mu zalozyc 2 szwy i mial zostac w szpitalu ale gdy zapytal czy jest szansa zeby jednak wyszedl na sobote, bo to bardzo wyjatkowa sytuacja, i jak jego lekarka dowiedziala się jaka to wyjatkowa sytuacja to powiedziala – no to oczywiscie, ze pan wychodzi!! Zalozyli mu szwy i o 16 już mogl przyjechac do domu.

Na 18 bylam umowiona na paznokcie, ale zamienilam się z mama, która była na 14, aby ona mogla pojechac do Katowic.
Paznokcie wyszly zle, bylam zla, bo manicurzystka nie miala takiego koloru lakieru jak chcialam, ani takich ozdob. Na szczescie w domu okazalo się ze nie są takie zle, a wrecz nawet prawie takie jak chcialam – nudowe z lekko rozowym polyskiem, tylko niektore biale ozdoby na serdecznych palcach mienily się na zielono :/ ale na szczescie nie rzucalo się to tak w oczy.

Poza tym prawie caly dzien robilam menu na stoly i menu drinkow oraz listy z goscmi – pionowe na stoly i poziome na tablice glowna. Nie spodziewalam się ze tak dużo czasu mi to zajmie.
Przyjechal brat, bylam taka szczesliwa. Pojechalismy z TZ na sale, ustawilismy spisy gosci, menu, bylam wzruszona. Sala wygladala tak pieknie, nie moglam uwierzyc, ze to wszystko dla nas.
Pojechalismy do tesco dokupic kolorowe alkohole na drinki. Wrocilismy na sale, cwiczylismy pierwszy taniec, wychodzil za kazdym razem bez pomylki. Nawet jak się wyglupialismy to już robilismy kroki automatycznie.

TZ pojechal do domu, a ja spedzalam ostatni panienski wieczor przygotowujac ostatnia liste rzeczy do zrobienia w sobote. Zasnelam ok. 1:30 bez zadnych problemow. Bardziej stresowalam się przed jakimis wyjazdami niż przed wlasnym weselem.

Sobota 07.07.2012

Budzik mialam ustawiony na 8:30, ale jak zadzwonil to tak bardzo nie chcialo mi się wstawac. Zadzwonilam do mamy czy nie moglybysmy się zamienic godzinami u fryzjera, bo ja bylam umowiona na 9, ona na 10. Zgodzila się więc moglam pospac jeszcze przynajmniej pol godzinki

TZ mowil, ze zasnal o 3 nad ranem, a o 5 obudzil sie juz wyspany

Nie moglam uwierzyc ze to JUZ. Bylam spokojna i szczesliwa, slonko zagldalo mi do sypialni. Zalozylismy z bratem dekoracje na ogrodzenie i pojechalam do fryzjera. Humor mialam swietny, kolejne osoby, które przychodzily do fryzjera nie mogly uwierzyc ze jestem panna mloda, bylam przeszczesliwa oaza spokoju, smialam się i zartowalam caly czas. Fryzura wyszla idealnie, makijaz również. Powiem od razu ze wytrzymal cala noc. Nawet cienie mi się nie zrolowaly. Chyba 3 razy uzylam tylko bibulek matujacych. Więc bylam w szoku ze przy takim upale nic mi nie splynelo.

W miedzyczasie brat pojechal po bukiety dla druhen – wyszly piekne – biale eustomy wygladaly jak miniaturki moich piwonii.

Jak bylam u fryzjera zadzwonil TZ, ze dzwonil kamerzysta i zepsul mu się samochód i nie ma jak przyjechac. Ja oczywiscie zawal. Na szczescie TZ od razu mowi ze już wszystko zalatwione. Bo zadzwonil do mnie dopiero jak udalo mu się zalatwic ta sprawe, jakby zadzwonil wczesniej to chyba bym się poryczala. TZ wykrzyczal się na niego, ze „co nas to obchodzi, ze zepsul mu się samochód, niech wezmie taksowke, kolege, szwagra, kogokolwiek!! ma być i koniec!!” Gosc zadzwonil za kilka minut, ze stara się ale nikt nie chce go zawiezc. TZ zadzwonil po naszego swiadka, który od rana obdzwanial nas czy nie trzeba nam w czymś pomoc, więc mogl się w koncu na cos przydac I pojechal po ciula. Bylam wsciekla cale wesele na tego idiote. Nawet nie chcialo mi się z nim rozmawiac.

Za to fotograf był super! Jechal z Rzeszowa – mial być na 12. Wybija godzina 12:00 on dzwoni do drzwi Niestety z 5 druhen tylko jedna była na 12, więc tylko z nia i z mama zrobilysmy zdjecia z przygotowan, a nastepnie fotograf pojechal do TZta. Dzwonie do niego, ze fotograf już jedzie, a w tle slysze orkiestre!!!! Normalnie serce mi stanelo – Zaczelam krzyczec – Aaaaaaaaaaaa to już!!!! W miedzyczasie zadzwonila dekoratorka kosciola z pytaniem czy mamy druzbow – ja mowie ze OCZYWISCIE helołłłł !!! – 5 par!!! Ona zdziwiona, mowi ze nie była przygotowana na 5 par druzbow (kolejna nieodpowiedzialna osoba której chyba 1000 razy mowilam ze mamy 5 par!!) niestety nie udalo nam się zalatwic krzesel dla druzbow więc siedzieli na lawkach, a nie tak jak wstepnie planowalam na krzeslach w ksztalcie litery V.

W domu zapanowal chaos – przyjechaly wszystkie druhny, kazda się ubierala, biegala. Mnie zaczely wciskac w suknie, nagle ktos krzyczy, ze TZ już jest na bramie, chlopaki z okolicy zrobili 3 bramy. Następnie ktos inny krzyczy, ze to nie TZ (bo w domu naprzeciwko tez było wesele) po czym mój brat – Aaaaa... to jednak ON.!!!! idzie pieszo z ostatniej bramy (mial do przejscia jakieś 20 m ) A ja w placz Tak się wzruszylam jak go zobaczylam z okna. I w tym momencie, jak mnie druhy zobaczyly zaczely mnie zajmowac czymś innym, poprawiac pas, wciskac w reke butonierke, odciagac od okna. Orkiestra już grala, a jedna druhna stwierdzila ze mam krzywo pas i jeszcze mi go raz zawiaza A TZ czekal na mnie na tym upale. W koncu wyszlam. TZ mial oczy jak 5 zlotowki i uslyszalam tylko „łał... ale piekna... i jaka biała...” hehe TZ wygladal oszalamiajaco, ale widzialam w jego oczach stres. Ogolnie przyjechali za wczesnie. Była godzina 14, a my już byliśmy gotowi na blogoslawienstwo. Chwile odczekalismy, przywitalam się z goscmi i rozpoczelismy blogoslawienstwo. Bylam usmiechnieta i niewzruszona jedynie szalenie szczesliwa. Co tu dużo mówić – uwielbiam być w centrum uwagi Dostalam od TZta bukiet – był idealny – dokladnie taki o jakim marzylam – bez zadnych ozdob, piwonie jakby zebrane z laki.

Pojechalismy do kosciola – jechalismy powoli, TZ po drodze odebral telefon, domyslilam się ze ktos mu powiedzial ze jednak się cos uda. Nie wiezialam co, ale nie spodziewalam się zadnej niespodzianki. Pod kosciolem byliśmy dosyć wczesnie, witalam się z goscmi, robilismy sobie zdjecia. Przyjechali swiadkowie. Ok. 14:50 wszyscy goscie weszli do kosciola, TZ również. Mama rozpiela mi tren, weszla do kosciola, a my z tata zaczelismy wchodzic jak uslyszelismy marsz Wagnera. Szlismy powoli. Widzialam katem oka, ze mnostwo osob było wzruszonych. Doszlismy do oltarza, tata przekazal moja reke TZtowi. Usiadlam na krzesle, zadowolona i taaaaka szczesliwa. I nagle przypomnialam sobie ze nie zaslonilam twarzy welonem idac z tata. Troche mnie to wyprowadzilo z rownowagi (az mialam ochote powtorzyc te scene ) ale TZ chwycil mnie za reke – i mowi – nie przejmuj się, to tylko szczegol . Msza przebiegala w milej atmosferze, kazanie było bardzo milosne i romantyczne. Do przysiegi podeszlismy do oltarza. TZtowi zmienil się głos, był bardzo zestresowany, a ja... tylko lekki stresik, balam się glowie tego ze się przejezycze, ale ciagle usmiech nr 5 i wyspiewalam przysiege bez chwili zawahania, wszyscy mi potem mowili, ze brzmialo to tak jakbym już 10 raz brala slub, zero stresu, usmiech, pewnosc siebie. I tak właśnie się czulam. TZ zalozyl mi obraczke bez problemu, ja mialam niewielki problem, ale pomoglam sobie druga reka i na sile mu ja wcisnelam

W miedzyczasie graly skrzypce, było pieknie. Kosciol (z tego co udalo mi się zobaczyc) był ubrany bardzo ladnie, prawie tak jak na wklejanym wczesniej foto, tylko te lawki dla drozbow mnie irytowaly troszke. Dywan był bialy, jednak wyobrazalam sobie, ze będzie na cala dlugosc kosciola, a był tylko na polowie.

Na koncu organista zaczal grac marsz Mendelsona. Szlismy z mezem powoli przez kosciol, ja oczywiscie ciagle usmiech nr 5 przed samym wyjsciem zatrzymalismy się zeby goscie mogli wyjsc na zewnatrz, a następnie ruszylismy do wyjscia. Wystrzelily tuby, polecialy grosiki, zrobilismy grupowe zdjecie i zdecydowalismy się na zyczenia w sali, bo upal był nie do zniesienia. Skrzypaczka miala nam przygrywac przy zyczeniach więc pojechala z nami do sali.

Schodzimy z kolejnych schodow z kosciola, a tam zamiast naszego pieknego czarnego mercedesa, ktorym przyjechalismy stoi dorozka!!!!! Na pierwszy rzut oka bylam przerazona!! Wiem, ze to dziwne, ale nie lubie koni. Boje się ich, są dla mnie piekne pod warunkiem, ze widze je na obrazach. TZ kilka razy mowil mi ze chcialby jechac dorozka, ale ja kategorycznie mu zabranialam. Więc przez pierwsze 30 sekund bylam na niego wsciekla!! Ale wszyscy zaczeli bic brawo, ta dorozka była taka piekna, więc mu troszke wybaczylam. Następnie mialam mysl – cholera, splynie mi makijaz na sloncu, rozleci mi się fryzura!! Ale TZ był przygotowany – mial ze soba parasolke, zeby schowac się przed sloncem (teraz już wiem czemu mnie codziennie pytal czy kupilam parasolke, a ja mu odpowiadalam – na cholere nam parasolka jak nie będzie padac! - nie mialam pojecia o co mu chodzi). Parasolka się jednak nie przydala – slonko swiecilo, ale lekki wiaterek nie dawal nam odczuc upalu, było przepieknie, jechalismy powoli – tak jak marzylam, a za nami korowod samochodow, ludzie z domow nam machali. Jako, ze mielismy do przejechania ok. 3 km to caly przejazd trwal ok. 10-15 min.
pięknie!!! a zdjęciunie???
Stary 2012-07-11, 15:09   #4652
megan713
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Byłam tam z Chatka, wiem,że baby nie teges, ale co im poradzę, jak tam justina mają... Dziękuję za pomoc!
haha może dlatego tak nochal zadzierają? no chyba że powiesz że masz ślub we wrzesniu tego roku i pili Cię termin! ;p wtedy będą szczęśliwe i skaczące ;p
jeszcze polecam Carmen - pomocne i sympatyczne babeczki. kawałek dalej na Jana Pawła są.

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:11   #4653
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
haha może dlatego tak nochal zadzierają? no chyba że powiesz że masz ślub we wrzesniu tego roku i pili Cię termin! ;p wtedy będą szczęśliwe i skaczące ;p
jeszcze polecam Carmen - pomocne i sympatyczne babeczki. kawałek dalej na Jana Pawła są.
akurat JA 8465 ma nie byc w kolekcji za rok, wiec jestem trochę w kropce i nie wiem juz sama co robić.

Muszę pojsc na mierzenie, mam czas, checi a nie mam kompana

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:18   #4654
kingsof
Raczkowanie

Ladystar- popłakałam się jak głupia przy Twojej relacji nie wiem co to będzie jak my będziemy ślubować. Mój brat jest poważnie chory.... bardzo się boję o niego, ma być naszym świadkiem i modlę się, żeby mogło się to spełnić
Stary 2012-07-11, 15:20   #4655
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Gartulacje kochana jeszcze raz! Cudowna relacja Nie mogę się doczekać zdjęć

Warszawianki: Zbieram namiary na salony ślubne, zapodajcie prosze co znacie

Koniecznie: Moda i Młoda na Koprzywiańskiej.

Nie polecam żadnych na Jana Pawła - baby z PRLu, niemiłe i niepomocne.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35231378]Ile płaciłyście księdzu za wypisanie aktu chrztu z adnotacją o bierzmowaniu?[/QUOTE]

20zł.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:21   #4656
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Godzinę temu była mega ulewa i burza a teraz znowu sóńce daje czdu...
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35230037]tym co się nie podobają to się nie znają [/QUOTE]
Dokładnie tak
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35230775]kurde bele równie dobrze możesz w domu zemdleć. Nie tylko chorzy ludzie mdleją[/QUOTE]
Dokładnie, przecież to nie trzeba mieć dodatkowych schorzeń, żeby się źle poczuć.

Dusza idź do innego lekarza, wystawi Ci na pewno zaświadczenie. Przecież nie nidziesz pracować ciężko fizycznie, ani na wysokościach. Będzie dobrze

Lady relacja boska Strasznie się cieszę, że brat mógł być razem z Tobą. Czekamy na fotki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:23   #4657
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Godzinę temu była mega ulewa i burza a teraz znowu sóńce daje czdu...

Dokładnie tak

Dokładnie, przecież to nie trzeba mieć dodatkowych schorzeń, żeby się źle poczuć.

Dusza idź do innego lekarza, wystawi Ci na pewno zaświadczenie. Przecież nie nidziesz pracować ciężko fizycznie, ani na wysokościach. Będzie dobrze

Lady relacja boska Strasznie się cieszę, że brat mógł być razem z Tobą. Czekamy na fotki
koziczka to Ty dostaniesz bo teraz u mnie jest ulewa z burzą
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:24   #4658
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35231378]Ile płaciłyście księdzu za wypisanie aktu chrztu z adnotacją o bierzmowaniu?[/QUOTE]

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35231768]a muszę być przy wypisaniu tego? czy może podejść np. moja mama? Bo ja mieszkam w innej miejscowości[/QUOTE]
Mi wyciągała mama i dała księdzu 50 zł (goopi ksiądz), a TŻ nie dawał żadnego pieniążka
Stary 2012-07-11, 15:25   #4659
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
akurat JA 8465 ma nie byc w kolekcji za rok, wiec jestem trochę w kropce i nie wiem juz sama co robić.

Koniecznie jedź na Koprzywiańską! Umawiasz się na konkretną godzinę i masz panią do dyspozycji,. A teraz jest duża wyprzedaż.

http://www.mlodaimoda.pl/

Panie są przemiłe, można mierzyć a mierzyć i wspaniale doradzają.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-07-11, 15:25   #4660
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35232729]koziczka to Ty dostaniesz bo teraz u mnie jest ulewa z burzą[/QUOTE]
Protestuję Ja tych chmurek do Ciebie nie będziłam
Stary 2012-07-11, 15:28   #4661
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Protestuję Ja tych chmurek do Ciebie nie będziłam
mieszkasz na dolnym, a ja na górnym więc musiałaś je do mnie zapędzić
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:31   #4662
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
btw brakuje nam relacji z 30go czerwca
Oj to chyba do mnie...
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:33   #4663
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Oj to chyba do mnie...
ściskaj poślady i pisz nam tu
Stary 2012-07-11, 15:33   #4664
MiciaKicia
Zakorzenienie

Woooow LAdystar cudowna relacja!!!!!!!!!!! Jestem ciekawa jak wyglądałaś

ja kupiłam dziś bieliznę na rzekomą noc poślubną.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:34   #4665
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Woooow LAdystar cudowna relacja!!!!!!!!!!! Jestem ciekawa jak wyglądałaś

ja kupiłam dziś bieliznę na rzekomą noc poślubną.
poprosimy fotki
Stary 2012-07-11, 15:38   #4666
Blacky
Zadomowienie

Cytat:

Kurcze, taki piękny model (i popularny), a go wycofują? Na pewno? Miałam nadzieję iść w niej na odnowiny po 10 latach ślubu.

W razie czego można szukać używanej.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-07-11, 15:43   #4667
MiciaKicia
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35232981]poprosimy fotki[/QUOTE]
a taka zwykła haleczka była promocja w obsessive
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i-obsessive-mistia-babydoll-31829.jpg (79,4 KB, 32 załadowań)

Stary 2012-07-11, 15:50   #4668
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kurcze, taki piękny model (i popularny), a go wycofują? Na pewno? Miałam nadzieję iść w niej na odnowiny po 10 latach ślubu.

W razie czego można szukać używanej.
Tak przeczytałam w necie, ale chcę się dowiedzieć w salonie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 15:57   #4669
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Tak przeczytałam w necie, ale chcę się dowiedzieć w salonie
Koniecznie! W razie czego powiedz im, że ja uważam, że wycofanie modelu byłoby ogromnym błędem.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-07-11, 15:58   #4670
carmelova
Zakorzenienie

Lady piękna relacja

Mnie dopada stres. Boję się, że tak wiele rzeczy nam zostało do zrobienia, że tyle szczegółów do przemyślenia... Chociażby takie drobiazgi jak to gdzie schować kosze dla rodziców, albo kupić świece do kandelabrów, których nigdzie nie ma :/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 16:03   #4671
kingsof
Raczkowanie

Miciu, jak subtelnie

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Czy któraś z Was posiada jeszcze NK?
Stary 2012-07-11, 16:11   #4672
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Miciu, jak subtelnie
no ajak

kurde dalej nie mamy pioerwszego tańca........ znalazłam fajną piosenkę, mam ciary jak tego słucham i jestem wzruszona więc chyba ona zostanie.. ale jeszcze nie wiem jak do niej zatańczymy...
http://www.youtube.com/watch?v=RoCi5...feature=fvwrel cudna.... i ten jego głos
chyba zwykły przytulaniec z patrzeniem sobie w oczy będzie git takie mam wyobrażenie

albo to http://www.youtube.com/watch?v=CTzP0U4933I&feature=fvst pod warunkiem, że TŻ zdoła nauczyć się kroku podstawowego walca;] ale i tak ja bym musiała mu liczyć do ucha hahaha

w piątek TŻ przyjeżdza do mnie
i załatwiania cd ;]

Stary 2012-07-11, 16:22   #4673
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
kurde dalej nie mamy pioerwszego tańca........ znalazłam fajną piosenkę, mam ciary jak tego słucham i jestem wzruszona więc chyba ona zostanie.. ale jeszcze nie wiem jak do niej zatańczymy...
http://www.youtube.com/watch?v=RoCi5...feature=fvwrel cudna.... i ten jego głos
chyba zwykły przytulaniec z patrzeniem sobie w oczy będzie git takie mam wyobrażenie

albo to http://www.youtube.com/watch?v=CTzP0U4933I&feature=fvst pod warunkiem, że TŻ zdoła nauczyć się kroku podstawowego walca;] ale i tak ja bym musiała mu liczyć do ucha hahaha
Do tej pierwszej też da się walca zatańczyć.

Opcja z liczeniem odpada - to bardzo widać. Gorąco odradzam.

A na weselu ostatnio para tańczyła do tego i było pięknie: http://www.youtube.com/watch?v=y32tvaQYqeA
Co prawda to było w klimacie, bo ślub brał kolega, z którym od lat jeździmy na żagle.

Cytat:

Już dawno nie.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-07-11, 16:25   #4674
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Miciu, jak subtelnie

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Ja Dużo bardziej wolę nk niż fb. Co prawda wchodzę na konto raz na miesiąc ale jest.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 16:30   #4675
Blacky
Zadomowienie

Przeczytajcie lepiej dokładnie regulaminy i politykę prywatności NK - w przeciwieństwie do FB nie da się spersonalizować ustawień. Ja skasowałam konto, jak dostałam do zaakceptowania jakąś nową politykę.

O już znalazłam. To była Biała Sukienka w tej aranżacji: http://www.youtube.com/watch?v=sHZVBqzD7n8

Było bardzo wzruszająco

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-07-11, 16:40   #4676
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Miciu, jak subtelnie

Sto lat tam nie byłam, ale konto jest
Stary 2012-07-11, 16:53   #4677
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Do tej pierwszej też da się walca zatańczyć.

Opcja z liczeniem odpada - to bardzo widać. Gorąco odradzam.

A na weselu ostatnio para tańczyła do tego i było pięknie: http://www.youtube.com/watch?v=y32tvaQYqeA
Co prawda to było w klimacie, bo ślub brał kolega, z którym od lat jeździmy na żagle.

Już dawno nie.
no właśnie jak tak sobie słuchalam tej pierwszej to też walcowa
ale TŻ nie pojmie kroku.. niestety ma 2 lewe nogi jeśli chodzi o taniec :/ dlatego najbezpieczniej bedzie sie poprzytulac chyba

Stary 2012-07-11, 16:54   #4678
Nattiv
Zakorzenienie

Jak byliśmy w poniedziałek prosić wujka Tż to opowiadali z żoną jak to było u nich na weselu. Czajcie, że wtedy dziadek Młodej miał do garniaka trampki, bo zapomniał przebrać Widzieliśmy na zdjęciach

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 16:56   #4679
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jak byliśmy w poniedziałek prosić wujka Tż to opowiadali z żoną jak to było u nich na weselu. Czajcie, że wtedy dziadek Młodej miał do garniaka trampki, bo zapomniał przebrać Widzieliśmy na zdjęciach
popatrz jak dziadek wiedział że za X lat trampki na weselu będą modne
Stary 2012-07-11, 17:09   #4680
MiciaKicia
Zakorzenienie

moje majtki na wesele http://sklep.hamana.pl/p/pl/268/sofia+majtki.html
jedyne ecru jakie były na mnie dobre i skrojone tak, że nigdzie nie uciskają. Mają bajeczną koronkę ahhh choć troszke mi obrus przypominają

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości