Do 30 się zbliżamy i o siebie bardziej dbamy! New Life z uśmiechem zaczynamy! :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 20:54   #121
theanna
Rozeznanie

Dot.: Do 30 się zbliżamy i o siebie bardziej dbamy! New Life z uśmiechem zaczynamy! :

Cytat:
Napisane przez bezcukrowa27 Pokaż wiadomość
A samolot plus burza to byłby największy koszmar mojego życia
Ha ha mój pewnie też
Na szczęście widziałam ją z odległości i spokojnie mogłam podziwiać błyskawice

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Uwielbiam ją i codziennie sobie dogadzam
A jak robisz?
Ja mam taki patent, że wlewam do słoiczka mleko, dosypuję kawę rozpuszczalną, cukier, kostki lodu a potem to zakręcam i energicznie wstrząsam. Wychodzi taka fajna, puszysta i ma dużo pianki (chociaż jak mam bitą śmietanę, to też na czubek dołożę, a co)
Też uwielbiam kawę mrożoną i też daję bitą śmietanę, a co! i czasem kulkę lodów waniliowych

Poza tym kusicie tą kawą mrożoną...
A mi przydałoby się zrzucić co nieco

theanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 21:06   #122
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Do 30 się zbliżamy i o siebie bardziej dbamy! New Life z uśmiechem zaczynamy! :

Cytat:
Napisane przez theanna Pokaż wiadomość
Poza tym kusicie tą kawą mrożoną...
A mi przydałoby się zrzucić co nieco
Zrób w wersji light - tylko kawa, woda, mleko, ewentualnie odrobina cukru.
Ja ostatnio tylko taką pije i ją ubóstwiam.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 16:19   #123
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Zrób w wersji light - tylko kawa, woda, mleko, ewentualnie odrobina cukru.
Ja ostatnio tylko taką pije i ją ubóstwiam.
ja rzuciłam cukier w diabły jakieś 3 lata temu, teraz kawy czy herbaty posłodzonej nie wypije za Chiny Było ciężko, ale waga pokazywała że czas najwyższy się za siebie wziąć-no i tak powoli odzwyczaiłam się od cukru, chociaż lody jem z wielką ochotą
Poza tym chciałam się pochwalić,że za dwa dni urlop i w końcu dłuuuugo wyczekiwane wczasy
Stary 2012-07-11, 17:02   #124
VwVampirka
Zakorzenienie

Mi się tez trochę przytyło... Myślę od dłuższego czasu o jakimś bezbolesnym odchudzaniu, ale będzie ciężko. Jestem uzależniona od czekolady, jak jej codziennie nie jem to mam doła...

Zostają ćwiczenia... niedawno odkryłam Zumbę. Jest to odmiana aerobiku, ale połączona z tańcem. Staram się ćwiczyć po godzince przynajmniej kilka razy w tygodniu, a korzystam z tych układów:
1. http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4
2. http://www.youtube.com/watch?v=K5XdC...eature=related
3. http://www.tvs.pl/tv/archiwum,zumba_...enter,138.html

Myślę też o zaczęciu ćwiczenia różnych odmian brzuszków, ale tu się na myśleniu kończy, bo brzuszek mam tak słaby że po kilku razach wymiękam...

A teraz trochę mniej przyjemnie,
od wczoraj tak dziwnie boli mnie noga... nic mnie nie ugryzło, nie skręciłam jej, nie poparzyłam się, a piecze mnie przy dotykaniu jakbym była właśnie poparzona, drętwieje mi i jest lekko spuchnięta... mój TŻ kiedyś miał coś podobnego i było to zapalenie żył... niestety dziś nie dostałam się do lekarza, jutro muszę znowu próbować

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 17:14   #125
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

A teraz trochę mniej przyjemnie,
od wczoraj tak dziwnie boli mnie noga... nic mnie nie ugryzło, nie skręciłam jej, nie poparzyłam się, a piecze mnie przy dotykaniu jakbym była właśnie poparzona, drętwieje mi i jest lekko spuchnięta... mój TŻ kiedyś miał coś podobnego i było to zapalenie żył... niestety dziś nie dostałam się do lekarza, jutro muszę znowu próbować
o matko, w kwestii zdrowia niewiele pomogę, bo akurat z żyłami póki co nie mam problemu - tfu tfu odpukać , ale z tym to chyba trzeba do lekarza uderzyć, na pewno cos przepisze
łooo Fuck ale mi się burza zebrała nad domem:/
Stary 2012-07-11, 18:12   #126
theanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
ja rzuciłam cukier w diabły jakieś 3 lata temu, teraz kawy czy herbaty posłodzonej nie wypije za Chiny Było ciężko, ale waga pokazywała że czas najwyższy się za siebie wziąć-no i tak powoli odzwyczaiłam się od cukru, chociaż lody jem z wielką ochotą
Poza tym chciałam się pochwalić,że za dwa dni urlop i w końcu dłuuuugo wyczekiwane wczasy
Też myślałam, by zrezygnować z cukru, ale ciężko mi to wychodziło bo uwielbiam napić się mocnej herbaty z cytryną i cukrem :/ Podobno najgorzej jest wytrzymać pierwsze 2 tygodnie bez słodzenia, ale nie trawię herbaty i kawy bez cukru więc ciężko mi wytrzymać nawet ten czas :/
Muszę spróbować chociaż ograniczyć słodzenie to może z czasem uda mi się zrezygnować z cukru całkowicie A Ty rezygnowałaś całkowicie od razu czy ograniczyłaś i tak doszłaś do momentu, że nie słodzisz wcale ?

theanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 19:21   #127
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theanna Pokaż wiadomość
Muszę spróbować chociaż ograniczyć słodzenie to może z czasem uda mi się zrezygnować z cukru całkowicie A Ty rezygnowałaś całkowicie od razu czy ograniczyłaś i tak doszłaś do momentu, że nie słodzisz wcale ?
poszłam na staż i tak siedząc przez 8 godzin w pracy często zapomniałam kupić sobie cukier po prostu z czystego lenistwa rzuciłam cukier, bo nie chciało mi się go do pracy targać
Ale fakt najgorszy były 3-4 pierwsze dni później to już z górki, poza tym miałam na tyle stresujące początki,że nie bardzo miałam kiedy wyjść i zrobić tą kawę czy herbatę
Stary 2012-08-05, 21:43   #128
amilette
Raczkowanie

Cos cichutko u Was ostatnio...
Mozna dolaczyc?
amilette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 16:51   #129
bezcukrowa27
Raczkowanie

Cześć dziewczyny bardzo długo mnie nie było ,ale dziś pomyślałam że jednak brakuje mi ulubionego forum Co u was słychać ?

Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego.”

10 maj 2011

bezcukrowa27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 18:20   #130
ijaa
Zakorzenienie

Widzę, że wątek odgrzebany.

Mam nadzieje, że przybedzie nas wiecej i na nowo rozkręcimy to miejsce.

Stary 2013-02-04, 14:30   #131
ruda1984m
Raczkowanie

Jestem bardzo za rozkręceniem siedzę właśnie w pracy do 20 - ale mam nadzieje że będzie spokój choć mamy bardzo niegrzeczne dzieciaki na hotelu (dla pytających jestem na stażu w małym hotelu sportowym przy Ośrodku Sportu i Rekreacji w moim mieście)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 14:48   #132
ijaa
Zakorzenienie

Oj pracy do 20 nie zazdroszczę.
Ja dla odmiany w dniu dzisiejszym (i jutrzejszym) mam wolne - zostało mi jeszcze sporooooo urlopu z zeszłego roku i postanowiłam go ciut wykorzystać. Sytuacja tym bardziej idealna, że przyjechała do polski moja psiapsióła która na co dzień mieszka za granicą i właśnie dzisiejsze popołudnie i wieczór, oraz jutrzejszy dzień mamy zamiar spędzić wspólnie.
Zaczynamy spokojnie od małych zakupów i kawy również w towarzystwie jej dwuletniego brzdąca, a później już tylko w babskim gronie planujemy ploty przy drinkach.

I tak apropo wyjścia to właśnie robię kilka rzeczy na raz - maluję oko, wymyślam co ubrać i doglądam obiadu który bym właśnie niechcący spaliła.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości