Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 20:46   #2041
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Amani,
Cytat:
Strongus Kocham Cie za ten przegladzik!!! super sprawa! ja zawsze cos pamietam mniej wiecej, ale nie dokladnie kiedy i kto takze taki spis to dla mnie zbawienie
Biki pomysł a moje wykonanie tylko

Kasiax,
Cytat:
a popedzac nie bede Poprostu bede czekala
jak ja już będę gotowa, to trochę popędzać będę szepne mu raz czy dwa razy dziennie że może wychodzić to może posłucha no chyba że on będzie szybciej gotowy niż ja

Natalka, ależ Groszek będzie ale jeszcze trochę cierpliwości

Madzia, no i dobrze że się mąż nie dał !

Butter,
Cytat:
Strong, a wpisałaś na listę obronę Malenstfa??
bo listę mamy dopiero od 16tego.

Cytat:
Strong, co do farbowania, to to że Ty nie czujesz zapachu farby, to nie znaczy, że malec nie czuje. Maluszki mają bardziej wyczulony węch niż dorośli, bo po zapachu poznają mamę na początku (między innymi, oprócz tego jeszcze po biciu serca np.), a nie po wyglądzie. Więc młodym mamom nie zaleca się żadnych zabiegów, które zakłócają ich naturalny zapach, dlatego też np. nie poleca się perfum.
kurde... przecież ja to wiem wszystko... znów do najgłupszych nie należę... chodziło mi raczej o to że jak Kasiax, sobie dziś zafarbuje to nim urodzi dawno jej ten zapach zejdzie. No bo raczej nie urodzi za dwa dni... przynajmniej nie tego się spodziewamy.

Agnusek,
Cytat:
A ja byłam tylko na odroście a o palpitacjach Tżta coś pisałam? Hmm, to teraz nie wiem
pisałaś że zmiany włosów które TŻ doprowadzają do palpitacji serca... na bank to byłaś Ty ale posta mi się szukac nie chce.

Cytat:
Mąż mojej przyjaciółki jest też raczej chłodny i prędzej skrytykuje niż pochwali I rzadko mówi jej coś miłego...nie wiem skąd sie to u facetów bierze...

i brawa za biegi, nawet te paralityczne

Amani, sorry ale uśmiech 35 i suchy badyl zamiast storczyka mnie rozśmieszył
Stary 2012-07-11, 20:47   #2042
Amani
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Przykro mi z powodu storczyka, ale rozwaliłaś mnie tym uśmiechem...i w ogóle..postem...
milo szkoda, ze kosztem storczyka
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
dokladnie, podobny usmiech mial moj TZ wtedy tylko troche wiecej zabkow ma (na razie, bo odwdziecze sie za tego storka )

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 20:47   #2043
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia to dobrze, że wsio ok
Tylko nie wiem co z tą nadżerką robić. Na razie czekam na wyniki cytologi (za miesiąc). Zawsze sie ich boję, po tym jak kiedyś mi wyszło, ze mam wirusa HPV (nie złośliwy i sam sie wyleczył, ale mogą byc nawroty).

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 20:48   #2044
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Amani, sorry ale uśmiech 35 i suchy badyl zamiast storczyka mnie rozśmieszył

-26kg

Stary 2012-07-11, 20:48   #2045
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mama właśnie też gotuje bób Będziemy niedługo jeść..

A mnie zrobili zwrot za zdjęcia, bo nie mogli wywołać i muszę teraz iść do innego punktu

I pojawiła się znów brązowa jakaś wydzielina, więc jutro jak nic temp. spadnie i dooopa
Kurde nigdy nie jadła bobu nawet nie wiem jak to smakuje? A Wy ciągle gdzieś to żuchlacie.. takie dobre?

No a co do @ to bardzo mi przykro ...a może się mylisz?

Strong normalnie kocham Cię za ten przegląd tygodnia!!! Rewelacyjne opisy

A powiedzialaś kiedyś Tż, że jego slowa na temat Twojej figury/urody sprawiają Ci przykrość? Może on tego nie wie?

Mój mąż się stara poprawić moją samoocenę ale ja jakoś nie potrafię czasem uwierzyć w jego słowa

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Tomalinko miło, że pytasz Mąż się postawił, powiedział, ze się nie pyta i zdanie a informuje i tyle. Od poniedziałku ma 2 tyg tacierzyńskiego. Oczywiście masę złych rzeczy usłyszał ale to było do przewidzenia. A najlepsze "Gdybyś nie był synem J. to już dawno bym cię zwolniła"
No to dobrze, że Twój mąż nie ustąpił. W koncu ten urlop mu się w pełni należy. A jak tam Twoje samopoczucie?

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Kurde, już czuję że się niepotrzebnie spinam.... Okazuje się bowiem, że coraz więcej mamuś wrzesień-październik 2010 (czyli tak jak ja rodziłam Marysię) albo już urodziła, albo jest w ciąży, albo właśnie zaciążyła (Kotku, na pewno wiesz doskonale o kim piszę). No i już mam ciśnienie, że czemu ja jeszcze nie wiem że to głupie, bo przecież ledwo co się zaczęliśmy starać, ale tak mi się już groszek marzy
Oj rozumiem Cię. Też myślałam, że to będzie takie szybkie i proste..
Aż śmiać mi się chce jak sobie pomyślę jak czasem schizowałam czy przypadkiem nie jestem w ciąży Teraz wiele bym dała za zobaczenie II..

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Z mężem już ok...było jeszcze trochę kłócenia, ale już się pogodziliśmy...
Nawet gofry dostał trochę na kredyt..ale mam nadzieję, że odpracuje
Fajnie, że się pogodziliście A ja nawet znam fajny sposób na "odpracowanie"

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Wlasnie w widomosciach mowia o ginie ktory w czasie dyzuru byl pijany mial dwa promile i w czasie przebijana wod plodowych przebil dziecku glowke Co za masakra w glowie sie nie miesci Najlepsze jest to ze zadna pielegniarka ani polozna niby nie zauwazyly dopiero ojciec dziecka wyczul alkohol ..
O kurde.. a to w PL było?
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 20:49   #2046
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, nie stresuj się na zapas tymi wynikami

a co do lekarza [QUOTE] Maleństwo tak, tak już wczoraj mówili o tym w wiadomościach i ten gin już jest zwolniony z pracy i może nawet starci uprawnienia do wykonywania zawodu.[/QUOTE] to wcale to nie jest takie oczywiste... niestety.
Stary 2012-07-11, 20:49   #2047
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde mi tez Yasmin służył. Zobaczymy jak z ta Asubtelą będzie.

Strong dopisz 2- miesąc Majki 18-go

Stary 2012-07-11, 20:50   #2048
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Tomalinko,
Cytat:
A powiedzialaś kiedyś Tż, że jego slowa na temat Twojej figury/urody sprawiają Ci przykrość? Może on tego nie wie?
i to nie raz...
Stary 2012-07-11, 20:51   #2049
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tomalinko moje samopoczucie dobrze Już się nie mogę doczekać poniedziałku. Jeszcze w sobotę na niedzielę mąż ostatni raz jedzie na studia a potem będzie mój

Strong mam nadzieję, ze wyniki będą ok.

Stary 2012-07-11, 20:53   #2050
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, lista z updatowana bo jeszcze Żabeczki musiałam dopisać
Stary 2012-07-11, 20:53   #2051
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
:

dokladnie, podobny usmiech mial moj TZ wtedy tylko troche wiecej zabkow ma (na razie, bo odwdziecze sie za tego storka )

Cytat:
Tylko nie wiem co z tą nadżerką robić. Na razie czekam na wyniki cytologi (za miesiąc). Zawsze sie ich boję, po tym jak kiedyś mi wyszło, ze mam wirusa HPV (nie złośliwy i sam sie wyleczył, ale mogą byc nawroty).
ja od porodu mam bez zmian...mi gin kazala tylko obserwowac, ale chyba sie jej pozbede

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 20:54   #2052
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

idę po karmi malinkowe do lodówki... porozpuszczam się trochę
Stary 2012-07-11, 20:54   #2053
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurde, już czuję że się niepotrzebnie spinam.... Okazuje się bowiem, że coraz więcej mamuś wrzesień-październik 2010 (czyli tak jak ja rodziłam Marysię) albo już urodziła, albo jest w ciąży, albo właśnie zaciążyła (Kotku, na pewno wiesz doskonale o kim piszę). No i już mam ciśnienie, że czemu ja jeszcze nie wiem że to głupie, bo przecież ledwo co się zaczęliśmy starać, ale tak mi się już groszek marzy
Natala nie stresuj sie to nie pomoze i tak cie podziwiam, bo ja nie wiem, czy tak szybko na drugie sie zdecydujemy z jednej strony fajnie jak dzieciaczki maja mala roznice wieku, ale z drugiej to tak szybko, przeciez 3 latka to trzeba miec na oku 24 h

Cytat:
ale kwiatki mu opadają czy liście? bo jak kwiatki to po prostu przekwita a kaput jest wtedy, gdy liście wszystkie odpadną

a tak apropo, to jeden z moich starszych nabytków zrobił mi niespodziankę bo to taki już dziadziuś storczykowy, listki właśnie powoli opadały i coraz słabszy był. A ostatnio zauważyłam, że z boku mu nowy malutki storczyk wyrasta keik bodajże się to nazywa czad normalnie
moj tez mi niespodzianke zrobil chyba od roku nic nie bylo, a tu prosze rosnie nowy

Cytat:

A zrobiłam tylko słone, do ciasta dałam czosnek i posiekane oliwki, a na górę na część pomidory z cebulką, a na część serek do smarowania i podsmażonego kurczaka z pieczarkami i cukinią. Pycha- polecam

Strong, co do farbowania, to to że Ty nie czujesz zapachu farby, to nie znaczy, że malec nie czuje. Maluszki mają bardziej wyczulony węch niż dorośli, bo po zapachu poznają mamę na początku (między innymi, oprócz tego jeszcze po biciu serca np.), a nie po wyglądzie. Więc młodym mamom nie zaleca się żadnych zabiegów, które zakłócają ich naturalny zapach, dlatego też np. nie poleca się perfum.
mhmm... pycha szkoda ze nie mam gofrownicy
jesli chodzi o farbowanie jestem z toba zgodna w 100%, wlasnie dlatego zdecydowalam sie zafarbowac dzisiaj no i perfum tez zamierzam nie uzywac, tylko zastanawialam sie nad dezodorantem czy sa moze jakies specjalne, ktore maja neutralny zapach musze popatrzec, chyba ze ktoras z was uzywala ???
Stary 2012-07-11, 20:54   #2054
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Kurde nigdy nie jadła bobu nawet nie wiem jak to smakuje? A Wy ciągle gdzieś to żuchlacie.. takie dobre?
Wiesz co...on taki nijaki dla mnie jest, troszkę gorzkawy...ale nie jest zły...ale to nie jest przysmak dla mnie nie wiadomo jaki...a teraz chyba akurat jest sezon na niego i akurat tata kupił....
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 20:54   #2055
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tomalinko, i to nie raz...
To przyko mi bardzo bo to jednak bardzo ważne jest w związku...
Stary 2012-07-11, 20:56   #2056
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Natala nie stresuj sie to nie pomoze i tak cie podziwiam, bo ja nie wiem, czy tak szybko na drugie sie zdecydujemy z jednej strony fajnie jak dzieciaczki maja mala roznice wieku, ale z drugiej to tak szybko, przeciez 3 latka to trzeba miec na oku 24 h

no

A nie pokazywałam Wam arcydziela mojego arysty
To prosze
To tylko 1 z 3 pomalowanych scian
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg seby rysunki na scianie.jpg (72,2 KB, 23 załadowań)
Stary 2012-07-11, 20:57   #2057
Malensstfo
Zakorzenienie

Mykam już spać dziewczynki...dobranoc

Jutro już czwartek...AAAA!!

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Blonde mnie się podoba!!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 20:58   #2058
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strong

Blonde ja przed porodem też miałam, ale nic mi nie mówił. No nic.. poczekam na wyniki. Tylko powiedział, że lepiej wymrozić niż wypalać. oooo super malunki

Stary 2012-07-11, 20:58   #2059
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
idę po karmi malinkowe do lodówki... porozpuszczam się trochę
to Karmi mozna w koncu czy nie mozna? wlasnie dzis z ciezarna kuzynka o tym pisalam...

-26kg

Stary 2012-07-11, 20:58   #2060
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Na wtorek 17stego mozesz dodac miesieczna wizyta Dominika
ze co!!!!!!!???????? matko jak ten czas leci

Cytat:
Tomalinko miło, że pytasz Mąż się postawił, powiedział, ze się nie pyta i zdanie a informuje i tyle. Od poniedziałku ma 2 tyg tacierzyńskiego. Oczywiście masę złych rzeczy usłyszał ale to było do przewidzenia. A najlepsze "Gdybyś nie był synem J. to już dawno bym cię zwolniła"

yyyyyyy noooo yyyyyyy kopara mi opadla ja bym odpowiedziala ze gdybym nie mial/a dziecka na "wykarmieniu" to sam/a bym sie zwolnil/a

Strong super lista. 18-go Majka kończy 2 miesiące ooo a mój mąż ma w sobotę urodziny
noooo nieee!!!!!!!! nastepna!!!! bozzzz po dzieciach to widac jak ten czas leci

Cytat:
oj wiem wiem i coraz Ich wiecej ja z jednej strony bym chciala (jak tak czytam wlasnie ze coraz wiecej "naszych" mamusiek albo rodzi albo w ciazy) a z drugiej wiem ze nie jestem "gotowa" na drugiego bejbika ....glupia ja....

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

No to mamy dziś "bobowy" wieczór

ja wlasnie bobka gotuje
Cytat:

A zrobiłam tylko słone, do ciasta dałam czosnek i posiekane oliwki, a na górę na część pomidory z cebulką, a na część serek do smarowania i podsmażonego kurczaka z pieczarkami i cukinią. Pycha- polecam
jak moglas Butter no powiedz jak na noc o takich pysznosciach pisac

za kare poprosze o szczegolowy przepis (wraz z ciastem podstawowym) krok po kroku i najlepiej z fotkami
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Kotku, zawsze chciałam mieć dwie siostry!!! W kupie raźniej

je je jeeeee mam dwie siostry mam dwie siostry

Cytat:
Wlasnie w widomosciach mowia o ginie ktory w czasie dyzuru byl pijany mial dwa promile i w czasie przebijana wod plodowych przebil dziecku glowke Co za masakra w glowie sie nie miesci Najlepsze jest to ze zadna pielegniarka ani polozna niby nie zauwazyly dopiero ojciec dziecka wyczul alkohol ..

masakra!!!!!!!!! chyba bym zabila na miejscu

alez durna baba ze mnie.........siedze se jak ta matrona i se mysle "polazly gdzies baby bo taka cisza" a potem se przypomnialam ze nie odswiezylam strony

aaa i melduje z placu boju.......pokoj prawie gotowy jeszcze tylko maly pasek pomalowac no i wybrac tapete ale z tym to mozemy juz na spokojnie jak poprzenosimy meble bo jeszcze nie znalazlam odpowiedniej tapetki

aaaaaaaa Strongus!!!!!! jestes debesciara!!!!!!!!! mianuje Cie moim super najlepszym zastepca

piwo mam i nie zawaham sie go uzyc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 21:00   #2061
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Tomalinko, chyba się muszę przyzwyczaić.. ale nie ukrywam też że po porodzie zamierzam wrócić do tego stanu, kiedy słyszałam tylko że jestem idealna... bo kiedyś tak było... ale niestety nie tylko przez ciążę się skończyło, bo przed ciążą ja sama się zaniedbałam.

Kasiax
Cytat:
jesli chodzi o farbowanie jestem z toba zgodna w 100%, wlasnie dlatego zdecydowalam sie zafarbowac dzisiaj no i perfum tez zamierzam nie uzywac, tylko zastanawialam sie nad dezodorantem czy sa moze jakies specjalne, ktore maja neutralny zapach musze popatrzec, chyba ze ktoras z was uzywala ???
no ale mi o to właśnie chodziło że przecież nie zamierzasz jeszcze rodzić to dawno się ten zapach wypłucze...
Stary 2012-07-11, 21:01   #2062
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Mykam już spać dziewczynki...dobranoc

Jutro już czwartek...AAAA!!

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Blonde mnie się podoba!!
spokojnie, bedzie dobrze, a nawet bardzo dobrze

Cytat:
Strong

Blonde ja przed porodem też miałam, ale nic mi nie mówił. No nic.. poczekam na wyniki. Tylko powiedział, że lepiej wymrozić niż wypalać. oooo super malunki
bo niby mowia,ze po porodzie moze zaniknac, ale u mnie jest nadal
Mam chyba IIstop.
Dziekuje
Stary 2012-07-11, 21:01   #2063
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
to Karmi mozna w koncu czy nie mozna? wlasnie dzis z ciezarna kuzynka o tym pisalam...
Ja piję od czasu do czasu w ciązy nie piłam, dopiero teraz.

Kotku pokaż zdjęcia z postępów.

Znowu mi mąz zasnął z córcią.

Stary 2012-07-11, 21:02   #2064
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no

A nie pokazywałam Wam arcydziela mojego arysty
To prosze
To tylko 1 z 3 pomalowanych scian
No widzę że syn ma ukryty talent Picasso w pełnej krasie
Mi tam się podoba
Stary 2012-07-11, 21:04   #2065
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
oj wiem wiem i coraz Ich wiecej ja z jednej strony bym chciala (jak tak czytam wlasnie ze coraz wiecej "naszych" mamusiek albo rodzi albo w ciazy) a z drugiej wiem ze nie jestem "gotowa" na drugiego bejbika ....glupia ja....

czemu od razu głupiaJuz na ten temat pisalysmy...

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
No widzę że syn ma ukryty talent Picasso w pełnej krasie
Mi tam się podoba

Ja w ciazy pilam karmi moze ze 2 razy,ale malutko(pól szklaneczki w upaly na smaka)

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-07-11 o 21:05
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 21:04   #2066
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani, już ostatnio o tym karmi dyskutowałyśmy czy wolno czy nie. I myślę że na własną odpowiedzialność bo jednak jakiś odsetek alkoholu w nim jest. Nie piję tego karmi dziennie hektolitrami a tylko na smaczek. No a znów z drugiej strony, nie ma bezpiecznej dawki alkoholu w ciąży. tak wiec jak mówiłam, na własną odpowiedzialność.

Blonde, ładne rysunki

Kotek, jak na placu boju? idziecie ku końcowi?
Stary 2012-07-11, 21:06   #2067
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Amani, już ostatnio o tym karmi dyskutowałyśmy czy wolno czy nie. I myślę że na własną odpowiedzialność bo jednak jakiś odsetek alkoholu w nim jest. Nie piję tego karmi dziennie hektolitrami a tylko na smaczek. No a znów z drugiej strony, nie ma bezpiecznej dawki alkoholu w ciąży. tak wiec jak mówiłam, na własną odpowiedzialność.

Blonde, ładne rysunki

Kotku dawaj zdjecia
Stary 2012-07-11, 21:07   #2068
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, to z bułgarią wydaje się być fajne dopisaliście że jedziesz Ty, maż i ja?

super z tymi kociakami kto by się spodziewał że będziesz mieć bobaski
No pewnie! miejsce na dostawce

a z kociakami cyrk na kółkach szarpią się, gryzą i denerwują nawzajem, można się uśmiać aczkolwiek nie wiem czy pobędą u nas za długo może znajdzie się jakiś opiekun... no i wolałabym szybciej, bo się zaczynam do nich przyzwyczajać

Cytat:

Ana już zazdroszcę tego wyjazdu.

Guciu udanego wyjazdu!

No więc dziewczyny!! wczasy zapłacone
to była ostatnia chwila... bo do dzisiaj była rezerwacja i to były ostatnie 2 miejsca na Polskę jeżeli by chciała przedłużyć na następny dzień to w tym samym momencie mógl by ktoś ofertę przechwycić... i musieliśmy działać! czyste wariactwo! w pól godziny załatwialiśmy przelew i jeszcze pani na nas czekała
propozycja padła jeszcze taka, że może tydzień później czyli 10.08 ale już za ponad 2500 to ja dziękuję

bardzo się cieszę ale chyba umrę ze strachu, bo nigdy nie leciałam takim samolotem (jedynie pół godzinki takim kilku osobowym) i nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda... wiem tylko, ze mamy być już 2h wcześniej a szczegóły w piątek się dowiemy, bo jeszcze jedziemy do biura
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 21:07   #2069
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiax, jak ja już będę gotowa, to trochę popędzać będę szepne mu raz czy dwa razy dziennie że może wychodzić to może posłucha no chyba że on będzie szybciej gotowy niż ja
Strong ja mysle, ze nie bede musiala mojego popedzac, bo jak odstawie tabletki to mam przeczucie, ze od razu sie urodzi, bo pomimo tego ze biore tabletki i magnez to czuje twardnienie brzuszka i bole w podbrzuszu jak na @ Ale moze tez byc inaczej niz mysle A sa rozne metody przyspieszania porodu Ale ja nie chce na sile go wyganiac z brzuszka Chyba ze sie przeterminuje, to juz bede probowala wszystkiego
Stary 2012-07-11, 21:10   #2070
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
No więc dziewczyny!! wczasy zapłacone
to była ostatnia chwila... bo do dzisiaj była rezerwacja i to były ostatnie 2 miejsca na Polskę jeżeli by chciała przedłużyć na następny dzień to w tym samym momencie mógl by ktoś ofertę przechwycić... i musieliśmy działać! czyste wariactwo! w pól godziny załatwialiśmy przelew i jeszcze pani na nas czekała
propozycja padła jeszcze taka, że może tydzień później czyli 10.08 ale już za ponad 2500 to ja dziękuję

bardzo się cieszę ale chyba umrę ze strachu, bo nigdy nie leciałam takim samolotem (jedynie pół godzinki takim kilku osobowym) i nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda... wiem tylko, ze mamy być już 2h wcześniej a szczegóły w piątek się dowiemy, bo jeszcze jedziemy do biura

Spokojnie, napewno wrazenia beda niezapomniane
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości