Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 07:31   #661
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ja przeciwnie- filtr jest dla mnie bardzo dobrą bazą pod podkład. Lepiej się rozsmarowuje i ładniej wtapia, do tego dłużej cera jest nawilżona.
U mnie jedyny filtr, na którym podkład jako tako wyglądał to był dzieciaczek LRP i podkład Dream Matte Mousse Maybelline (bo go nie destabilizował). Nigdy wcześniej nie miałam po filtrze takiej matowej cery, ale sam podkład mnie podsuszał, zresztą filtr chyba też, bo ma alkohol w składzie.
Na obecną Avenkę próbowałam nakładać podkład, ale w sumie tylko mineralny TBS jako-tako wyglądał (jak byłam nad morzem rok temu to właśnie tego podkładu używałam na filtr). Zresztą ja nie lubię kryjących podkładów, wolę rozświetlajace a te w połączeniu z filtrami dają taką latarnię na twarzy, że szok

Cytat:
Wytrąbiłam na rolkach na udo-biodro wykręciło mnie przy hamowaniu takim co to się prostopadle tylną nogą do przedniej kółkami trze o asfalt- chyba za wcześnie zaczęłam i bęc. Ciekawe czy będzie sioniorek... W sumie to miło dla odmiany na trzeźwo zarobić jakiś

Wrzucam zdjęcia kolorówki wreszcie
Tak jakoś m isię wydaje, że wcale nie mam tego dużo...
Auć, współczuję
Idę oglądać

Wczoraj przeszły u mnie 2 burze, akurat jak miał się zaczynać Tour de Pologne. Oglądam to tylko dlatego, że ładne tereny pokazują jak kolarze jadą. Wczoraj akurat mało co było, ale w pierwszym dniu różne zabytki w Karpaczu pokazywali
Stary 2012-07-12, 08:34   #662
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś miałam Essence, szybko zgęstniał, ale chyba wycofali albo jest teraz inny. Potem kupiłam Catrice, też wycofali ale jeszcze mi nie zgęstniał. Następny chcę Manhattan (jeśli jest u nas ) albo Gosh. Ogólnie to tu chyba większość jest podobna w jakości. Lubię go właśnie na takich metalicznych lakierach albo na brokat nałożony na jakąś ciemną bazę Tylko to raczej manikiur na jeden dzień, bo ta matowość się z czasem "poleruje". Spróbuj z czymś tańszym na początek
Dzięki Rozejrzę się na pewno, bo mnie zainteresowałaś i myślę, że na jesień byłby fajny taki efekt matu

Cytat:
Wytrąbiłam na rolkach na udo-biodro wykręciło mnie przy hamowaniu takim co to się prostopadle tylną nogą do przedniej kółkami trze o asfalt- chyba za wcześnie zaczęłam i bęc. Ciekawe czy będzie sioniorek... W sumie to miło dla odmiany na trzeźwo zarobić jakiś
Uuuu mam nadzieję, że nie boli bardzo

Cytat:
Jak już pisałam - boska kolekcja, taka kolorowa, ale naprawdę wydaje Ci się, że nie masz tego dużo?
W sumie mnie ciężko ocenić, ile ja mam - trzymam to w kilku miejscach i jeszcze zostawiłam u rodziców i zabieram jak mam ochotę.. Ale lakierów na pewno mam kilka razy mniej, więcej czuję się rozgrzeszona, jeśli chodzi o przyszłe zakupy.

Jesteś zadowolona z lakierów Bell Glam Wear? Ja mam jeden i jest ok, a u Ciebie widzę tyle ciekawych odcieni...
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 08:44   #663
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Też tak uważam, ale właśnie dlatego staram się wybieram filtry bez parsolu, chociaż niedługo to już chyba ani jednego nie będą produkować.

Jakbym miała specjalną kolorówkę kupować, dobierać i sprawdzać składy z lupą literka po literce to chyba bym zwariowała. Z drugiej strony - jak ma mnie nie chronić i tak, bo kupię filtr który codziennie będę destabilizować to po co mi to w ogóle jak ze zwykłym kremem przyjemniej.
to prawda, nie kojarzę żadnej aptecznej marki, która produkuje filtry bez tego dziadostwa
a dobrze byłoby znaleźć
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
kochanie ja też używam pudru LU na Avene i podobno on nie destabilizuje. Nie jestem jakąś maniaczką w sprawdzaniu składów i tego co destabilizuje a co nie, jednak wiem, że na filtr nie nałożę podkładu, bo będę się czuć ciężko. Wystarcza mi korektor na niespodzianki, skrobia dla matu i LU dla ożywienia cery
ja też używam Lucidity, ale kurczę, mam też inne pudry, i co, mają leżeć i się kurzyć
Cytat:
Hmm, całkiem ładny makijaż, ale ostatnie dwa zdjęcia to jakaś fotoszopowa masakra jest https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...rono-i-limonka
faktycznie ostatnio Aga preferuje taką mocną ingerencję
Cytat:
Używacie konturówek do ust? To chyba jedyny gatunek kolorowy jakiemu się udało przede mną uchować, ale jak zobaczyłam tego posta http://www.vampyvarnish.com/2012/07/...atches-review/ to mu się zamarzyła taka Perfect Nude
używacie
mam dość jasne usta i niektóre błyszczyki zwyczajnie wyglądają na mnie za blado, wtedy zaznaczam mocniej kontur i pocieram wargami, żeby kolor rozszedł się po ustach, wtedy dopiero błyszczyk wygląda tak, jak wg mnie powinien
do pomadek raczej rzadko, ale też się zdarza

co do kosmetyków przeciwstarzeniowych mnie kusi zestaw Strivectin w Sephorze - kosztuje teraz 50zł zamiast 129, miałam próbkę różowego kremu i bardzo mi pasował, nie mam zmarszczek jako takich, ale mimiczne pod oczami mocno "rozprostował" - i choć była to mała próbka, bo zaledwie 3ml, starczyła mi na kilka tygodni
a tu jest w zestawie z kremem stricte pod oczy i żelem do mycia twarzy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 09:07   #664
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
co do kosmetyków przeciwstarzeniowych mnie kusi zestaw Strivectin w Sephorze - kosztuje teraz 50zł zamiast 129, miałam próbkę różowego kremu i bardzo mi pasował, nie mam zmarszczek jako takich, ale mimiczne pod oczami mocno "rozprostował" - i choć była to mała próbka, bo zaledwie 3ml, starczyła mi na kilka tygodni
a tu jest w zestawie z kremem stricte pod oczy i żelem do mycia twarzy
Mnie krem pod oczy Strivectin nie pasował, był za mocny i aż mnie piekło Oddałam mamie - proponowałabym Ci najpierw przetestować.
Ale ten różowy krem jest faktycznie fajny.
Stary 2012-07-12, 09:27   #665
kochanie
Wtajemniczenie

Rzyrafko, już pisałam, ale co tam - super zbiór!
Mi ostatnio makijaże Agi się nie podobają, tzn może na żywo są ładne, ale tak mocno je przerabia, że wygląda to strasznie nienaturalnie...

W tym artykule, co wkleiłaś (mam ten TS w domu, ale jeszcze nie czytałam) w ostatniej ramce jest rzeczywiście ciekawa rzecz. Te filtry, które mogą wpływać na gospodarkę hormonalną to filtry przenikające, tu można na ten temat przeczytać: http://www.femineus .pl/index.php?topic=3082.0 Tylko trzeba usunąć spację przed kropką, bo mi nożyczkuje link Chyba też właśnie w tym wątku jest napisane, które firmy używają tych substancji. Niby to mała ilość, ale stwierdziłam, że skoro i tak nie szaleję za filtrami Avene, to mogę używać filtrów bez tych podejrzanych

Wczoraj użyłam nowego samoopalacza YR na nogi i się obudziłam z opalonymi Póki co podoba mi się, rano niestety czułam zapach samoopalacza z bliska, ale prysznic pomógł
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 09:32   #666
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
To nie przez to, że podłoże było wilgotne? Ja wczoraj zrobiłam tylko 4 km i wróciłam do domu, żadna frajda jak ci się rolki ślizgają.

Ja mam na jednej nodze teraz cztery krwiaki, no fantastycznie to wygląda do sukienki.
Stary 2012-07-12, 09:35   #667
kochanie
Wtajemniczenie

A, no i wczoraj nie poszłam biegać Położyłam się na chwilę, żeby przeczekać deszcz.... obudził mnie TŻ o 21. Wstałam, umyłam się i po godzinie poszłam spać. Jestem beznadziejna jeśli chodzi bieganie

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Zapomniałam: rzyrafko, ała Ja mam ostatnio na każdej nodze siniaka, nie wiem skąd, a jeszcze we wtorek się nadziałam udem o biurko, oczywiście mam ślad po tym Jakbym jeździła na rolkach, to bym miała całe nogi w siniakach

Stary 2012-07-12, 09:46   #668
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
W tym artykule, co wkleiłaś (mam ten TS w domu, ale jeszcze nie czytałam) w ostatniej ramce jest rzeczywiście ciekawa rzecz. Te filtry, które mogą wpływać na gospodarkę hormonalną to filtry przenikające, tu można na ten temat przeczytać: http://www.femineus .pl/index.php?topic=3082.0 Tylko trzeba usunąć spację przed kropką, bo mi nożyczkuje link Chyba też właśnie w tym wątku jest napisane, które firmy używają tych substancji. Niby to mała ilość, ale stwierdziłam, że skoro i tak nie szaleję za filtrami Avene, to mogę używać filtrów bez tych podejrzanych
Matko, już można zgłupieć z tymi filtrami na prawdę No cóż, ja tam jestem zdania, że i tak na coś umrzec trzeba i czy filtry mi zaszkodzą czy nie to już trudno powiedzieć. Prędzej mi się organizm rozleci od niezdrowego żarcia niż od filtra

Krakowianki: czy w bibliotece na Rajskiej, w czytelni można robić fotki jak sie coś potrzebuje z książki? Czy tylko można kserować?
Stary 2012-07-12, 09:56   #669
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wrzucam, przepraszam za jakość, nie mogę z tym aparatem
Nie jest to nic odkrywczego, ale ze zdziwieniem odkryłam, że nie śledzę nic na ten temat i wystarcza mi świadomość samego filtrowania się. Ostatnia ramka chyba ważna.
Dzięki, ciekawa rzeczywiście ta ostatnia ramka. Też w sumie nic nie czytuję na ten temat, jednak się powinno, zamiast się smarować i nie zastanawiać nad tym co się robi.

Cytat:
Hmm, całkiem ładny makijaż, ale ostatnie dwa zdjęcia to jakaś fotoszopowa masakra jest https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...rono-i-limonka
Masakra jest dobrym określeniem, w ogóle mam wrażenie że po 1. ostatnio Aga chyba nie ma pomysłów na makijaże i kombinuje za bardzo, a po 2. coś gorzej wygląda ostatnio, może dlatego tak zaprzyjaźniła się z PS?

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Uuu fajne niektóre kolory! Czuję się zacofana, nie mam matowego topu. Jaki polecasz?
Ja polecam China Glaze. Aczkolwiek nie wiem, czy mój jeszcze żyje. Chyba z rok go nie używałam.

Cytat:
Oo, idę po kawkę i będę oglądać.

Cytat:
A, no i wczoraj nie poszłam biegać Położyłam się na chwilę, żeby przeczekać deszcz.... obudził mnie TŻ o 21. Wstałam, umyłam się i po godzinie poszłam spać. Jestem beznadziejna jeśli chodzi bieganie
Ja wczoraj pobiegłam do apteki wykupić receptę, było po deszczu, powietrze wilgotne, mimo że dystans znacznie krótszy niż dzień wcześniej i z przerwą na zakupy to nie dobiegłam spowrotem. Bardzo ciężko się oddychało.

Jestem dzisiaj wykończona, mam zakwasy po dwóch dniach biegania i nie mam siły na nic.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 10:08   #670
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Matko, już można zgłupieć z tymi filtrami na prawdę No cóż, ja tam jestem zdania, że i tak na coś umrzec trzeba i czy filtry mi zaszkodzą czy nie to już trudno powiedzieć. Prędzej mi się organizm rozleci od niezdrowego żarcia niż od filtra
Też tak sądzę. Mi akurat łatwo było porzucić filtry przenikające, ale gdybym tak jak Ty lubiła Avene, to bym machnęła ręką
Cytat:
Masakra jest dobrym określeniem, w ogóle mam wrażenie że po 1. ostatnio Aga chyba nie ma pomysłów na makijaże i kombinuje za bardzo, a po 2. coś gorzej wygląda ostatnio, może dlatego tak zaprzyjaźniła się z PS?
A rzeczywiście gorzej wygląda ostatnio? Bo z tego co czytałam, to ona myśli, że wygląda lepiej po tych zastrzykach... (ja nie oceniam, nie wiem, czy wygląda lepiej czy gorzej, nie zastanawiałam się)

Stary 2012-07-12, 10:23   #671
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A rzeczywiście gorzej wygląda ostatnio? Bo z tego co czytałam, to ona myśli, że wygląda lepiej po tych zastrzykach... (ja nie oceniam, nie wiem, czy wygląda lepiej czy gorzej, nie zastanawiałam się)
Yyy zastrzykach? Nie czytałam nic o tym, ja tylko lukam na zdjęcia.

Mam wrażenie że jest jeszcze bledsza i chudsza niż kiedyś i tak zmizerniała.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-07-12, 10:27   #672
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

Mam wrażenie że jest jeszcze bledsza i chudsza niż kiedyś i tak zmizerniała.
Na pewno powiększała usta, wstrzykiwała też coś w twarz - na pewno w okolicy ust i oczu - pisała o tym na blogu Wrzucała też makabryczne zdjęcia z tego procesu Czytałam o tym akurat, bo mi ktoś powiedział, teraz nie śledzę jej bloga, więc nie wiem, co tam dalej robiła

Stary 2012-07-12, 10:28   #673
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie krem pod oczy Strivectin nie pasował, był za mocny i aż mnie piekło Oddałam mamie - proponowałabym Ci najpierw przetestować.
Ale ten różowy krem jest faktycznie fajny.
dobrze, że piszesz już ten różowy jest taki dość wyczuwalny za sprawą mentolu (trochę jak antycellulitowy Eveline, który mrozi ciało, tak ten krem skórę twarzy)
Cytat:
nie miałam pojęcia, dzięki za uświadomienie
Cytat:
na jej blogu można zobaczyć nawet zdjęcia z tych zabiegów (nie polecam, dużo krwi i generalnie niesmaczne, ale może przydatne dla zainteresowanych tematem poprawiania urody)
Double with me?
Stary 2012-07-12, 10:35   #674
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jak makabryczne zdjęcia to chyba nie będę zgłębiać tematu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-07-12, 10:35   #675
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, ciekawa rzeczywiście ta ostatnia ramka. Też w sumie nic nie czytuję na ten temat, jednak się powinno, zamiast się smarować i nie zastanawiać nad tym co się robi.
W ogóle dość interesujący artykuł, podoba mi się, że polecają stosowanie serum - to ciągle niedoceniany kosmetek. Z polecanych miałam dużą próbkę serum wygładzająco-rozświetlającego AA Prestige - jest świetne, na pewno je kiedyś kupię

Cytat:
Ja polecam China Glaze. Aczkolwiek nie wiem, czy mój jeszcze żyje. Chyba z rok go nie używałam.
Dzięki, będę się rozglądała. kupowałaś na All?

Cytat:
Ja wczoraj pobiegłam do apteki wykupić receptę, było po deszczu, powietrze wilgotne, mimo że dystans znacznie krótszy niż dzień wcześniej i z przerwą na zakupy to nie dobiegłam spowrotem. Bardzo ciężko się oddychało.

Jestem dzisiaj wykończona, mam zakwasy po dwóch dniach biegania i nie mam siły na nic.
Ja nie lubię biegać po deszczu i na początku zawsze robiłam co najmniej dwa dni przerwy, tak wyczytałam w wielu artykułach i planach treningowych dla początkujących - organizm musi się zregenerować.

Cytat:
Na pewno powiększała usta, wstrzykiwała też coś w twarz - na pewno w okolicy ust i oczu - pisała o tym na blogu Wrzucała też makabryczne zdjęcia z tego procesu Czytałam o tym akurat, bo mi ktoś powiedział, teraz nie śledzę jej bloga, więc nie wiem, co tam dalej robiła
Widziałam te zdjęcia, koszmar! Mnie się nie podobają te powiększone usta...
Stary 2012-07-12, 10:38   #676
isa666
Zakorzenienie

O, nie wiedziałam, że Aga coś poprawiała.
Mnie takie zdjęcia nie przerażają, zaraz looknę
Stary 2012-07-12, 10:41   #677
emememsik

Cytat:

Krakowianki: czy w bibliotece na Rajskiej, w czytelni można robić fotki jak sie coś potrzebuje z książki? Czy tylko można kserować?
Oczywiście, że można. Nie spotkałam się z tego typu zakazem w żadnej bibliotece, nawet w Jagiellońskiej w czytelni ludzie robią zdjęcia jakichś starych druków.
Stary 2012-07-12, 10:42   #678
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
W ogóle dość interesujący artykuł, podoba mi się, że polecają stosowanie serum - to ciągle niedoceniany kosmetek. Z polecanych miałam dużą próbkę serum wygładzająco-rozświetlającego AA Prestige - jest świetne, na pewno je kiedyś kupię
Mówisz że dobre? Ja muszę wrócić do mojego Flavo C, tęsknię za nim.
Jak bym postanowiła coś z tym nieszczęsnym filtrem to bym mogła już zamawiać a tak się bujam i waham.

Cytat:
Dzięki, będę się rozglądała. kupowałaś na All?
Tak ale dawno już, kurcze muszę go wyjąć i zobaczyć czy jeszcze jest sprawny.

Cytat:
Ja nie lubię biegać po deszczu i na początku zawsze robiłam co najmniej dwa dni przerwy, tak wyczytałam w wielu artykułach i planach treningowych dla początkujących - organizm musi się zregenerować.
No ja na pewno teraz jakąś przerwę zrobię. Ale wczoraj aż się prosiło żeby się przebiec, ale teraz juz wiem że po deszczu nie ma szans tego robić.

Nie wiecie czy w jakiejś sieciówce dostanę Yoskine? Albo gdzie w Krakowie (em, rzyrafko?)?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-07-12, 10:45   #679
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiecie czy w jakiejś sieciówce dostanę Yoskine? Albo gdzie w Krakowie (em, rzyrafko?)?
ze strony Dax:
Ekskluzywne kosmetyki marki YOSKINE dostępne są w drogeriach sieciowych Natura i Superpharm oraz w najlepszych perfumeriach i drogeriach
tu szczegóły: http://www.yoskine.pl/gdzie-kupic
Double with me?
Stary 2012-07-12, 10:46   #680
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Oczywiście, że można. Nie spotkałam się z tego typu zakazem w żadnej bibliotece, nawet w Jagiellońskiej w czytelni ludzie robią zdjęcia jakichś starych druków.
Dzięki, tak myślałam, że Ty będziesz wiedziała

ice nie jestem pewna czy Yoskine nie widziałam w SP czasem?
Stary 2012-07-12, 10:47   #681
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Właśnie brat przyszedł do domu, z głową wszystko ok i ma tylko opatrunki na twarzy. Rzeczywiście to było zderzenie czołowe, mama musiała coś przekręcić jak mi relacjonowała, policja uważa, że wina jest obustronna. Ten drugi koleś ma połamane kości twarzy i generalnie jest w okropnym stanie, ale nie miał kasku.
Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało?
Cytat:
Co do kremów, to akurat pod oczy używałam od dłuższego czasu tylko tych z górnej półki... Świetne efekty dały u mnie Time Zone z Estee Lauder (Advanced Night Repair też jest ok, chociaż rezultaty nie są spektakularne), Success Eye Tech i Abeille Royale z Guerlain.
Jeśli chodzi o cerę, to stawiam raczej na serum, bo mocniejsze kremy często mi się rolują albo czuję, jak nieprzyjemnie napinają mi skórę, a liftingu jeszcze nie potrzebuję. Stosuję je na noc. Bardzo lubię Advanced Night Repair, a moim ostatnim hitem jest serum Nutriganics z The Body Shop.
A na dzień stawiam na mocne nawilżenie.
Ja z wysokopółkowych byłam zachwycona Anti-Gravity Clinique pod oczy, ostatnio widziałam go na all, ale chyba w tym miesiącu już się nie skuszę, poczekam na kolejny przypływ gotówki

Cytat:

Lecę zaraz oglądać

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 10:51   #682
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ze strony Dax:
Ekskluzywne kosmetyki marki YOSKINE dostępne są w drogeriach sieciowych Natura i Superpharm oraz w najlepszych perfumeriach i drogeriach
tu szczegóły: http://www.yoskine.pl/gdzie-kupic
Cytat:
ice nie jestem pewna czy Yoskine nie widziałam w SP czasem?
Dzięki

Nie wiedziałam, że są ekskluzywne.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-07-12, 11:02   #683
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
nie miałam pojęcia, dzięki za uświadomienie
na jej blogu można zobaczyć nawet zdjęcia z tych zabiegów (nie polecam, dużo krwi i generalnie niesmaczne, ale może przydatne dla zainteresowanych tematem poprawiania urody)
Też do niedawna nie wiedziałam, ale czasem dobrze jest poczytać - zwłaszcza to forum, laboratorium urody i to byłe forum Barbary Kwiatkowskiej, choć tam są raczej stare informacje...

Cytat:
Widziałam te zdjęcia, koszmar! Mnie się nie podobają te powiększone usta...
Ja też żałuję, że widziałam te zdjęcia - do czego to prowadzi człowieka ciekawość... Mi się nie podobały na zdjęciach z bloga, teraz w tym ostatnim makijażu przestały mi się rzucać w oczy... Choć raz był taki makijaż "różowy", Aga pomalowała usta na fuksjowo i wyglądało to okropnie...
Cytat:
W naszej bibliotece politechniki jest taki zakaz. Oczywiście dużo ludzi i tak robi zdjęcia

Stary 2012-07-12, 11:30   #684
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że piszesz już ten różowy jest taki dość wyczuwalny za sprawą mentolu (trochę jak antycellulitowy Eveline, który mrozi ciało, tak ten krem skórę twarzy)
A mnie on jakoś nie chłodził, nie zauważyłam na twarzy tego efektu.

Cytat:
Mówisz że dobre? Ja muszę wrócić do mojego Flavo C, tęsknię za nim.
Jak bym postanowiła coś z tym nieszczęsnym filtrem to bym mogła już zamawiać a tak się bujam i waham.
Kusisz tym Flavo C A serum z AA naprawdę przyjemne, bardzo fajnie nawilża, wygładza skórę (ale nie daje efektu silikonowego) i daje piękny efekt rozświetlenia - ma bardzo ładne drobinki. Moim zdaniem, efekt podobny, ale fajniejszy niż przy Idealiście Even Skitone Illuminator, a cena o wiele niższa

Cytat:
Choć raz był taki makijaż "różowy", Aga pomalowała usta na fuksjowo i wyglądało to okropnie...
Zgadzam się z Tobą...
Ponawiam jeszcze pytanie o BB Garniera - którą masz wersję kolorystyczną i czy nie jest bardzo różowa? Bo ja jestem typem raczej żółtawym
Stary 2012-07-12, 11:32   #685
emememsik

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało?
Mój brat czuje się dziś dobrze, bardziej martwi się o tego drugiego chłopaka. Podobno może minąć pół roku zanim będzie mógł w miarę normalnie funkcjonować.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
W naszej bibliotece politechniki jest taki zakaz. Oczywiście dużo ludzi i tak robi zdjęcia
A to dziwne, ciekawe czemu coś takiego wymyślili.
Stary 2012-07-12, 11:35   #686
bossy
Zakorzenienie

hej, dla zainteresowanych - w aptece Ziko (stacjonarnej) jest promocja na micele biodermy sebium. 3 x200ml kupiłam za niecałe 39zł. W internetowej takiej promocji nie ma

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 11:37   #687
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Kusisz tym Flavo C A serum z AA naprawdę przyjemne, bardzo fajnie nawilża, wygładza skórę (ale nie daje efektu silikonowego) i daje piękny efekt rozświetlenia - ma bardzo ładne drobinki. Moim zdaniem, efekt podobny, ale fajniejszy niż przy Idealiście Even Skitone Illuminator, a cena o wiele niższa
Jak czytam takie rzeczy to od razu mam ochotę wybrać się do sklepu muszę pomyśleć, może kupię to i odłożę Flavo C do jesieni?

Cytat:
Mój brat czuje się dziś dobrze, bardziej martwi się o tego drugiego chłopaka. Podobno może minąć pół roku zanim będzie mógł w miarę normalnie funkcjonować.
No to niedobrze
Motywujesz mnie do zakupu kasku.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-07-12, 11:47   #688
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Jak czytam takie rzeczy to od razu mam ochotę wybrać się do sklepu muszę pomyśleć, może kupię to i odłożę Flavo C do jesieni?
Mnie się naprawdę spodobało, a używałam już naprawdę wielu produktów tego typu, zazwyczaj z górnej półki, a tu takie zaskoczenie. Moim zdaniem to fajny wybór na lato, kiey efekt rozświetlonej skóry świetnie się sprawdza. Nawet po nałożeniu kremu był widoczny taki delikatny glow

Było w promocji w gazetce SP, ale od dziś chyba weszła nowa.. W Sephorze kosztuje chyba 75 zł.
Stary 2012-07-12, 13:34   #689
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ponawiam jeszcze pytanie o BB Garniera - którą masz wersję kolorystyczną i czy nie jest bardzo różowa? Bo ja jestem typem raczej żółtawym
Jej, przepraszam, miałam odpisać... i zapomniałam Mam ten jasną wersję (02?) Ja tam w ogóle różu nie widzę, też jestem żółtawa Miałam wczoraj zrobić zdjęcie... i zasnęłam, postaram się, to może dziś się uda
Cytat:
A to dziwne, ciekawe czemu coś takiego wymyślili.
Chyba chodzi o prawa autorskie - ale już kserować książki płacąc sporo za stronę to już można
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
hej, dla zainteresowanych - w aptece Ziko (stacjonarnej) jest promocja na micele biodermy sebium. 3 x200ml kupiłam za niecałe 39zł. W internetowej takiej promocji nie ma
Ooo cześć A wiesz, czy hydrabio też jest w promocji?

Stary 2012-07-12, 13:40   #690
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Jej, przepraszam, miałam odpisać... i zapomniałam Mam ten jasną wersję (02?) Ja tam w ogóle różu nie widzę, też jestem żółtawa Miałam wczoraj zrobić zdjęcie... i zasnęłam, postaram się, to może dziś się uda
Nic nie szkodzi A czy on jest bardzo jasny czy taki... normalny? Bo ja jestem lekko opalona (chociaż twarz mam jednak nieco jaśniejszą od reszty ciała) i dumam nad tym 03 - medium, ale pamiętam, że kiedyś oglądałam jego tester i wydawał mi się lekko wpadający w róż.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości