|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Qmpela - ja nie miałam żadnych zawieszek ani naklejek. Naklejki to nawet odradziła nam pani manager naszego hotelu, ponieważ często się odklejają pod wpływem wilgoci jak się wódka schłodzi
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Pradip, ale z Ciebie Kruszynka
![]() Cytat:
bez przerwy sprawdza co jest na all.. godnego uwagi i na otomoto i na jakichś tam mobilkach Rok temu kupił samochód, by po miesiącu go sprzedać, "bo to nie do konca było to". Teraz kupił ogroooomnego mercedesa i caly czas cos w nim zmienia, dopracowuje. Oczywiscie, dalej się rozglada za jakimis ciekawymi propozycjami. Zupelnie nie mogę tego zrozumieć Był czas, ze co weekend jezdził gdzies po Polsce i oglądał te auta
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE!!
Wracam do Was jako PRZE SZCZĘŚLIWA Żonka!! Moze krótko napiszę jak wyglądał mój ślub i wesele, bo DZIAŁO się sporo!! A więc: piątek wstałam rano, coś o ok. 6....i zaczęłam prasować Narzeczonego koszule....jeszcze nigdy nie byłam taka nerwowa!!! ciagle wychodziły mi zgniecenia...prasowałam ją 30 min!! aż w końcu się zdenerwowałam, rzuciłam nią i zaczęłam płakać...potem zdenerwowana pojechałam do pracy na 40 min )zostałam pilnie wezwana aby wykonać pilny telefon-okazało się, że bez sensu). Wróciłam do domku i p[ojechałam z Narzeczonym się zrelaksować na masaż, następnie zakupy, potem dom, ogarnięcie podwórka, wyprasowanie koszul, welonów, potem spowiedź, na salę-ustawić winietki(okazało się że była jeszcze jakaś impreza i nie mogłam winietek ustawić-zrobiłam tylko plan gdzie kto ma siedzieć) no i na końcu wróciliśmy do domku bo mieliśmy gości- tłuczenie butelek-było sami znajomi- i było za☠☠☠...!!!! o 1 w nocy poszliśmy spać sobota 07.07.12 wstałam rano, poszłam do fryzjera, następnie musiałam jechać 30 km. do kosmetyczki, kiedy wróciłam powoli zaczęłam się szykować.....przyjechał fotograf i zaczął pstrykać zdjęcia......wszytsko było na nerowowo, bo siostra nie pomogła mi się ubrać , bo " nie pomogę ci bo ja nie zdążę"-wkurzyłą mnie ale co tam...mama szykowałą dzieciaków i wszytsko się opóźniło....no ale ubrała mnie, TŻ ubrał się z opóźnieniem-Jego rodzice przyjechali i czekali na nas jakieś 20 min....no ale kiedy byliśmy gotowi to pokazaliśmy się sobie-były ochy i achy ![]() no a potem mój TŻ wręczył mi kwiatki iii.....nawet na mnie nie spojrzał tylko pobiegł do mamusi!!!! foyograf to kręcił i kilka razy powiedział aby mnie pocałował a on nawet nie słuchał tylko rozmawiał z mamą!!!! Ale mnie wkurzył! ale tylko na chwilę szybko mi przeszł0-widziałam jaki był zdenerwowany....po jakimś czasie goście zaczęli się zjeżdzać, potem było błogosławieństwo i do kościoła.....pod kościołem było pełno ludzi! nie spodziewałam się tylko znajomych!! Msza przebiegła super, klka razy się wzruszyłam, ale przy przysiędze ciągle się uśmiechałam ( potem kilka osób myślało, że się smieję), a mój TŻcik się rozpłakał.....byłam pewna że też będę w tym momencie płakać a mi w ogóle uśmiech nie schodził z buzi.....w trakcie Mszy odpadł mi 1 kwiatek i moi świadkowie zamiast go podnieść to go zostawili zatanczyliśmy 1 taniec-> nasza piosenka to http://www.youtube.com/watch?v=u9sRJ-eOHnc potem słyszeliśmy że goście byli pod wrażeniem naszej piosenki, a tanczyliśmy "normalnie", nawet nie mieliśmy wcześniej czasu aby poćwiczyć więc "poszliśmy na żywioł". Przy 1 tańcu tak jak meyaczka zauważyłam , że miałam za suknię!!! W trakcie kilku następnych piosenek obcas wbijał mi się w halkę i suknie! Kilka razy bym się przewróciła aż w koncu zachaczyłam o podwiązany tren, wyrwałam sznureczek i .......pobiegłam do pokoju. Tam siostra mojego MĘŻa podszyła mi cała suknię od góry i potem było ok. No a ok. godz. 23 była u nas burza i nagle zrobiło się ciemno!!! Nie było prądu w całej najbliższej okolicy i okazało się, że prąd będzie dopiero ok. 4-5 rano! Ogólnie to nawet to do mnie nie docierało, tym bardziej, że goście zaczeli sami śpiewać a facet z orkiestry zaczął grać na akordeonie! Wszyscy byli w szoku że się tak przygotował! No ale po 40 min. prąd włączlyli i zaczęliśmy oczepiny. Zbierania do welonu nie mieliśmy bo nie chcieliśmy.... Reasumując.....po kilku "wpadkach, nieprzyjemnościach" to był mój najszczęśliwaszy Dzień!!! Jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa! Wszyscy mi mówili, że ciągle się śmieję, nawet mój fotograf się zapytał czy mnie buzia nie boli niedziela (poprawiny) o 15 zjechali się goście na poprawiny i zaczęliśmy się znowu bawić...było za☠☠☠..!! wybawiłam się jeszcze lepiej niż na weselu..mieliśmy super DJa.......goście zadowoleni nie chcieli wracać do domu...... a w drodze do domu uzmysłowiłam sobie, że nie kupiliśmy wina na wesele!!! mieliśmy ostatnio tyle na głowie że zapomnieliśmy kupic! To chyb a wszytsko....jak mi się przypomni coś to dodam... ![]() aha!!!!! w drodze do ołyarza przede mną i moim Mężem szła moja siostra z obrączkami (9lat) a po jej bokach mój brat (6 lat) i przybrana córeczka mojego starszego brata (6 lat)....teściowa mi mówiła, że moja siostra ciąhle poprawiała mojemu bratu dłonie!! Składałą je paluszek po paluszku i kazała ładnie trzymać
|
#1594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mercedes - brzmi imponująco! od zawsze robi na mnie wrażenie komfort, jaki jest w tych autach! no może oprócz klasy A... no jakoś jej nie lubię mój Mąż sprzedał Audi A4 i wraca do domu Audi A3 monika860902 czekałam na Ciebie a najlepiej to morza zdjęć
|
|
#1595 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Humor mam sporo gorszy ale dzień nadal ok (wieczorem Wam sie pożalę w klubie). ładne ramiona i dekolt? Nie wiem czego tu zazdrościć ![]() Cytat:
![]() Sukienka dopiero nabiera kształtów więc zobaczymy jak wyjdzie finalnie ![]() Jasneco jedna to wkleja ładniejsze zdjęcia a mi zazdrościcie dzieciecej postury Cytat:
![]() ![]() klask i: za wszystko i jeszcze raz wszystkiego naj naj teraz jeszcze dużo zdjęć
|
|||||
|
|
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
Pradip!!! Będziemy się gniewać! Pewnie że jesteś zgrabna! Zapytaj TŻta co o tym myśli...
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-07-11 o 20:22 |
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - i takie podejście mi się podoba! gratulujemy i czekamy na zdjęcia
a co to jest tłuczenie butelek i zbieranie do welonu? miło słuchać relacji szczęśliwych żonek
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Dziewczynki- wrzuciłam do klubu trochę fotek z sesji. Trochę go zawaliłam ale chciałam Wam mniej więcej pokazać a dużoo tego mam
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya - polecam: http://www.empik.com/biala-masajka-h...0109,ksiazka-p
wspaniała książka. Przeczytałam wszystkie części, obejrzałam film i naprawdę książka wciąga. O motoryzacji to lepiej nic mi nie mówcie Mój TŻ pracuje w tej branży, tata i szwagier tak samo więc u Nas ciągle jest temat samochodów, napraw i części. Przy Nich to i Ja jestem biegła w tej dziedzinie monika860902 - świetna relacja Mieliście ciekawe atrakcje na weselu Zawsze coś innego Czekamy na zdjęcia ![]() Pradip - dzięki w końcu ściana jakoś wygląda bo przez 2 miesiące wisiały puste ramki i kto wchodził to się śmiał z Naszej ściany aisak42 - czemu nie podobała Ci się fryzura i makijaż?? |
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdzam- czytałam i oglądał film- polecam
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z dziewczyn chciała zdjęcie mojej fryzury więc załączam zdjęcie
|
|
|
|
#1602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo to jedno zaproszenie obejmujące ślub i chrzciny chcieliśmy w ten sposób podkreślić że Filipek to nasz maluszek, który będzie chrzczony ![]() zbieranie na wózek - dziwna ta zabawa, ale już kojarzę o co chodzi. ja niestety muszę się zgodzić z dziewczynami które uważają że to wyciąganie kasy... podobne mam wrażenie jeśli chodzi o wierszyki wspominające kopertę. Mieliśmy znajomych którzy nie tylko umieścili taki wierszyk, ale też mówili o tym na każdym kroku... zaprosili nas dość późno i nie bardzo mieliśmy przeznaczonej kasy na prezent. Więc TŻ stwierdził że bardziej elegancko będzie jeśli kupimy jakiś ciekawy prezent (wybrał ręcznie haftowany obrus w kolorze ecru) niż dawać grosze... wloszka8 - gratulacje! ![]() ![]() klask i:ewula - gratulacje!!! ![]() Pradip - może i niewiele widać, ale widać że będzie z tego cudo! śliczna suknia! robisz na jakiś wzór czy sama wymyślałaś kształt? justii - zdjęcia piękne, chociaż te w sepii nie oddają całego uroku zdecydowanie bardziej mi się podobają w kolorze z pięknym kolorem Twoich włosów ![]() qmpela - my nie mamy, bo wódki mieć nie będziemy uznaliśmy że skoro to jest impreza łączona, tj. ślub i chrzciny, to jedynie będzie tzw "welcome drink" czyli wino. I będzie to jedyny alkohol jaki zapewniamy rodzince Co innego będzie na imprezie z przyjaciółmi na której planujemy oddelegować młodego do dziadków, więc może coś się wymyśli?monika - piękna relacja! cudna piosenka!!! fajnie że niespodzianka z prądem nic wam nie zepsuła. wrzuć koniecznie chociaż jedno zdjęcie tutaj ![]() justii - ooo matko!!! jaka misterna! i w dodatku z kaliami we włosach!!! i to herbacianymi! zakochałam się w twojej fryzurce! cudna! ufff, nadrobiłam. To teraz się pochwalę, kupiłam papier do zaproszeń - transparentny! wczoraj siedziałam nad projektem i spodobało mi się jak zdjęłam kolor z papieru na teksty, stąd transparenty do tego bordowa wstążka, bo zmieniliśmy z TŻtem koncepcje samego zaproszenia. Będzie w formie otwieranego tryptyku ta wstążka jakoś mnie bardzo nakierowuje na zmianę koloru bukietu, wybrałam niebieskiego agapantusa, na jakiś prosty bordowy bukiet. kurcze jakoś mi bardziej pasuje do ecru i brązu niż ten piękny niebieski agapantus...
|
|
|
|
|
#1603 | |||
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczynki nie było mnie jeden dzień i nadgoniłyście
postaram sie co nieco nadrobić. ja wczoraj cały dzień przejeździłam z zaproszeniami (całkiem spore trasy przejechaliśmy). Jak wyjechaliśmy ok. południa to wróciliśmy do domu dopiero na 22 Cytat:
fajny wierszyk i pomysł z podwójnym imieniem... podziwiam że robicie sami zaproszenia, nie miałabym nerwów chyba do tego ![]() Cytat:
coś wypróbowałaś i masz porównanie... goździki? pomysł super- uwielbiam jeCytat:
monika860902- relacja super! uśmiech nie schodził Ci z buźki to znak że było fantastycznie... bardzo sie cieszę że wypaliło co sobie zaplanowałaś i był to najpiękniejszy dzień w życiu
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na zdjęcia
|
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracaj do zdrowia, NIE DAJ SIĘ GRYPIE ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
My nie zamierzamy mieć chyba żadnych zawieszek. jedynie co sami zamierzamy zrobić to winietki na stół. Jakoś nie kręcą mnie takie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Świetna relacja i śmiechu było dużo. Cieszę się, że bytł to twój najcudowniejszy i najszcześliwszy dzień. Gartuluje. ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Dziewczyny odebrałam buty od szewca, są świetnie rozszerzone. idealne na moją nogę ) A tak się obawaiałam. jednak podkreślił, że ślubnych raczej się nie podejmie poszerzenia bo są ze skóry z dziurkami. I boi się by się nie porwało. Będę musiała sama je poszerzyć. Nie mamy czasu zacząc rozwozić zaproszeń, a czas nagli ![]() A z dobrych info to 11 sierpnia mam pierwszą przymiarkę i zaczynamy kurs I tańca.
|
|
#1606 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Suknia jest na wzór Sophia Toli ale z przeróbkami. Ale nazwami nas tu zarzuciłaś ciekawa jestem efektówCytat:
![]() Kolor paska dobraliśmy prawie idealny i było to jedyne miejsce gdzie szewc powiedział ze pasek sam uszyje i nie robił żadnych problemów że chcę dłuży niż normalnie czy coś tam. Bardzo długo się go naszukałam i aż boje się cieszyć żeby nie zapeszać ![]() A nie macie jakiś gości z Warszawy żeby przy okazji buty zrobić?
|
||||
|
|
|
#1607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak czytam te piękne relacje, to chcę jeszcze raz to wszystko przeżyć I pomyśleć, że kiedyś tak bardzo chciałam to już mieć za sobą ![]() Cytat:
Mąż kocha duże samochody i tylko mercedesy, BMW i Audi. Ten, który kupił teraz - owszem, komfort jazdy gdzieś w trasie niesamowity, ale zaparkować to gdzieś w mieście to masakra Ja raczej jestem przyzwyczajona do małych zwrotnych samochodzików, bo i sama mała jestem Cytat:
Cytat:
Pokaż efekt końcowy zaproszeń, bo ciekawa jestem ![]() A co do tej zabawy zbierania na wózek, to rzeczywiście, różnie może być w różnych regionach. Ja jestem przeciwna takim zabawom (w sensie organizowania takiej zabawy), ale np. na weselu mojej Siostry goście sami domagali się takiej zabawy. Nikt nie byl na to przygotowany, ale zabawa musiała być
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#1608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jako że czasem bawię się decoupage, jak mam chwilę, to na 1 ślubie i 2 weselach wręczyliśmy zrobione przeze mnie szkatułki, które daliśmy w prezencie. Przyjaciele byli bardzo mile zaskoczeni takim prezentem "handmade" w weekend siadam do zaproszeń, jak już parę stworzę to na pewno wrzucę Wam zdjęcia może wtedy wyklaruje mi się koncepcja kwiatowa
|
|
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do etykietek na wódke to ja na wesele brata kleiłam na etykietkę wódki, jak wódka była schłodzona to faktycznie się lekko ruszała, ale to nie był jakiś wielki problem. Im bliżej ślubu tym coraz więcej wydatków nam wyskakuje jak na złość jeszcze pare dni przed mamy przegląd i ubezpieczenie auta. Już wiem, że nie starczy nam pieniędzy. |
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Wika28 - nie wiem jak Ona mi to zrobiła, ale po coś przecież siedziałam te 4,5 godziny
Klientka specjalizuje się w takich fryzurach, zapisy są do niej na 2 lata ale warto było Wszyscy byli zachwyceni fryzurą.Neave - Ja też się zakochałam sama w sobie Mam dużo skromności w sobie |
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - oj znam ten ból wielkiego auta... moje jest bardzo duże, ale najbardziej zdziwiło mnie to że moja mazda jest dłuższa niz kia sportage, czy volvo s60... choć muszę przyznać że mój tż jest mistrzem parkowania, nie raz wcisnął się w takie miejsca że jak ludzi podchodzili do swoich aut co stały przed nim to go przepraszali że go zablokowali hahahah
ja osobiście lubie duże autka, ale niestety niezbyt wygodnie się tym w mieście jeździ, czy po tych tutejszych wąskich dróżkach... jednak w trasę są niezastąpione.. Miałby twój tż raj na ziemi w irlandii bo tutaj kupujesz autko i jeździsz, resztę formalności załatwiasz w 3 minuty przez telefon i zmieniasz autko kiedy ci się podoba, żadnych tablic tymczasowych, podatków, stania w urzędach. Katie - ja też miałam tylko winietki, reszta jak dla mnie zbędny wydatek Pradip- mierzyłam jedną sukienkę Sophii Tolli, nawet byłam w miare zdecydowana... a jaki jest oryginalny model na którym się wzorujesz? Magnusia - fajne zdjęcia z pleneru, aż się nie mogę doczekać kiedy będę mogła sie pochwalić swoimi
|
|
|
|
#1613 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze dziś runda po rodzinie i w weekend i Kooooniec ![]() ![]() ![]() ![]() A co do butów to niestety nie mam gości z tamtych stron, poszukam jeszcze jakiegos w mojej okolicy, moze akurat znajdzie sie jakiś łaskawy Cytat:
Malgos- kuruj się biedactwo... nie ma nic gorszego niż być chorym w lecie... ![]() Ewula i Wloszka- spóźnione gratulacje ![]() klas ki:![]() ![]() kl aski:
|
|
#1614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale macie fajnie że na kurs idziecie. My jakiś czas temu tańczyliśmy w domu ale teraz nie ma na to czasu ni ochoty Tż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Blythe tylko bez trenu |
||||
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, dziś jest już znacznie lepiej... przynajmniej nie mam temperatury... ale jestem strasznie osłabiona i jeszcze siedzę w domku.
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Pradip - fajna ta sukienka, a jaki ciekawy tył! |
|
|
|
#1616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie pisałąm do swojego fotog. czy mógłby mi przesłąć kilka zdjęć ale nie da rady, bo ma inną robotę...no a w dniu ślubu nie pomyślałam aby dać komuś swój aparat....ehhh....nawet nie pamiętam jak wyglądałam ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
tłuczenie butelek-polter- dzień przed ślubem każdy może porzyjść do domu/pod dom pani młodej, zbić butelkę/szkło i wypić za zdrowie pary młodej. U nas byli sasiedzi, kumpel mojego Męża i mój kolega....no i jeszcze moja Rodzinka ale było świetnie-żadnych żulkówa zbieranie do welonu- to taki zwyczaj zbierania "na wózek". Orkiestra gra jakiś utwór a goście którzy chcą zatanczyć z młodymi muszą wrzucić jakąś kasę do welonu. Moi kuzyni uzbierali na tym dodatkowo jakies 1,500- 2 tys. zł. My jednak z tego zrezygnowaliśmy...od każdego dostaliśmy prezenty bądź pieniądze i to nam wystarczyło. Nie chcieliśmy dodatkowo wyciągać od gości kasy. No ale słyszałąm, że niektórzy przygotowali pieniądze na ten cel, ale mimo tego nie żałujemy, bo jesteđmy baaardzo zadowoleni z wesela, z tego jak się goście bawili a tym bardziej, że byli bardzo zachwyceni (podobno ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- [QUOTE=Wika28;35247174]Monika, gratulacje Jak tak czytam te piękne relacje, to chcę jeszcze raz to wszystko przeżyć I pomyśleć, że kiedyś tak bardzo chciałam to już mieć za sobą ![]() /QUOTE] ja też chciałam mieć to za sobą w czwartek i piątek przed weselem...teraz żałuję że to tak szybko zleciało!! a teraz sobie przypomniałam, że chyba szliśmy po złej stronie....tzn...po Mszy ja powinnam iść po prawej stronie a Mąż po lewej...a my chyba szliśmy odwrotnie
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - a gdzie to szkło się tłucze? i rzeczywiście się rozbija butelkę? nigdy się z tym nie spotkałam
![]() jaki znów przesąd ?? hahah a gdyby nawet był to czujesz się jakas mniej szczęśliwa przez to? |
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tego nigdy nie spotkałam. Fajnie, że co region to inne tradycje są
|
|
|
#1619 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny doradźcie mi prosze...
ostatnio wyszło że mam chyba za krótką sukienke. chciałam do niej doszyć koronke, żeby buty zakryć ale teraz tak sie zastanawiam po waszych relacjach czy nie lepiej żeby była krótsza...?? do ziemi brakuje jej tak z 5 cm i jest dość wąska w porównaniu do waszych sukienek |
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
a to już w butach z 5 cm czy jeszcze bez??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

mercedes - brzmi imponująco! od zawsze robi na mnie wrażenie komfort, jaki jest w tych autach! no może oprócz klasy A... no jakoś jej nie lubię 
klask i: za wszystko i jeszcze raz wszystkiego naj naj teraz jeszcze dużo zdjęć 

16.06.2012 
podziwiam że robicie sami zaproszenia, nie miałabym nerwów chyba do tego 
jak na złość jeszcze pare dni przed mamy przegląd i ubezpieczenie auta. Już wiem, że nie starczy nam pieniędzy.