U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-12, 11:52   #4831
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ooooo, właśnie wiem, co za mną chodziło, a nie potrafiłam tego określić - kapustka. Po pracy lecę na jakiś stragan w poszukiwaniu kapustki i koperku
Ja przed wyjazdem wstąpię do baru gdzie robią najlepsze schabowe z kapustką jakie jadłam

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 11:53   #4832
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
wpadam na chwilę

wszystko idzie nie tak...

od dziś nie mam ciepłej wody.......

chcę umierać.....

eeeee tam ciepła, mi przed wczoraj na pół dnia W OGÓLE wodę wyłączyli!
Jeśli to nie Twoja wina, że coś nie wychodzi tak jak marzyłaś, to się nie przejmuj. Przeczytaj sobie relacje naszych żon, wiele z nich pisało, że coś nie było takie jak sobie wymarzyły, tylko wyszło jeszcze lepiej. Daj się zaskoczyć! Trzymam
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
błagam o foto :pro si:
Malwuś miała fioletowy makijaż i są foty na poczcie, tylko się trudno otwierają, bo są duże
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 11:55   #4833
kingsof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hello!

pamietacie mnie jeszcze?

2 dni do ślubu!!!!

Ale jestem zabiegana ostatnio

Suknie wczoraj odebralam, prawie sie rozplakalam jak ja mierzylam wieczorem jeszcze mama mnie zawiazala, nawet sprawnie jej to poszlo
Wczoraj dzwonil fotograf, zeby obgadac ostatnie sprawy

Przed wczoraj moj TZ zgubil portfel caly dzien stracony na blokowaniu kart, kompletnie wszystkiego nam sie odechcialo, takze tancow nie chodzimy juz na kurs, bo to jednak duzo czasu nam zajmowalo, choc bylo bardzo fajnie.. wiec bedzie przytulaniec, ale przynajmniej mniej stresu wieczorem przyjechal facet, ktory znalazl portfel... niestety bez kasy, a bylo tam ok. 1000 zł ale jedno szczescie, ze chociaz dokumenty sie znalazly...

Wogole to od tygodnia jestem chora:/ a nie mam czasu na lezenie w lozku, bo sprawy trzeba zalatwiac.. dzisiaj jedziemy kupic soki i od razu zawozimy na sale, wodke tez trzeba zawiezc.

Madziuniusia jak chcesz moje bolerko (to tiulowe) to moge Ci je oddac, bo mi do sukni kompletnie nie pasuje. Ide bez tak jest najladniej
moge Ci przeslac zdjecia na maila jak chcesz

wczoraj zalatwilismy auto do ślubu (wiem, wiem, bardzo szybko) bedzie to BMW najnowsza piątka

pogade na sobote zapowiadają brzydką:/

Jutro paznokcie, wieczorem tluczenie i juz sobota

moj plan na sobote:

8:00 wstaję, wykąpię się, moze coś przełknę
10.30 fryzjer
12.00 makijaż
14.00 przyjezdza foto i kam
14.30 wskakuje w suknie
15.00 przyjezdza TZ z rodzinką na blogoslawienstwo;D
16.00 nasz Ślub
17.00 powitanie na sali i imprezka do bialego rana

jejku chce, zeby to juz bylo dzisiaj
robicie butelki dzień przed? Dacie radę w sobotę?
Mój TŻ zamówił inną sale na butelki ( u nas się mówi POLTER, u Was też? ) bo spodziewa się około 60-70 osób (tak jak na wesele) i to nie są goście weselni, poza najbliższą rodziną ale sami znajomi, koledzy, których nie mogliśmy zaprosić na ślub, zapas wódki TŻ robi od pół roku na tę okazję i nasze butelki będą tydzień przed, przyjaciel TŻ specjalnie wraca z Norwegii tydzień przed ślubem żeby być na butelkach

wczoraj chłopcy skończyli szlifować SYPIALNIĘ i taką skryteczkę za kuchnią więc wczoraj wieczorem z TŻ malowaliśmy i sprzątaliśmy, ale syfu i tak jest mnóstwo, wszędzie biało pomalowaliśmy w sypialni przeciwległe ściany na te same kolory, tak więc jest zielono i cytrynowo Halogenom powiedziałam stanowcze NIE, kupimy jakiś ładny żyrandol. I w sobotę będą już kłaść panele a więc coraz bliżej do końca
Stary 2012-07-12, 11:57   #4834
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na pierwszej, wyczekanej, wymarzonej przymiarce...

Aha i jeszcze ! Przez to, że moja przymiarka zaczęła się z opóźnieniem to moja siostra zapłaciła mandat, bo zapłaciła za bilet na godzinę, a wyszłyśmy po półtorej, ale pół godziny spędziłyśmy na oglądaniu jakiejś dziewczyny...
Współczuję bardzo Przykre to, że ludzie w taki sposób mogą zepsuć przygotowania do wymarzonego dnia Trzymaj się i nie daj się im

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pożalić.
Coraz częściej dowiaduję się, że ktoś w rodzinie ma do mnie pretensje i żal o to, że nie został zaproszony. My robimy wesele na 100 osób, więcej nawet sala by nie pomieściła, a i nasze fundusze ograniczone. Także zapraszamy po 50 osób z mojej strony i 50 od TŻ. Moja rodzina jest dosyć liczna, toteż zaprosiłam wiadomo - ciotki, wujków no i bliskich kuzynów plus najbliższych, najserdeczniejszych przyjaciół, ktorych zabraknąć nie może. A teraz dowiaduję się od różnych osób, że ten, czy tamten poobrażany, bo go nie zaprosiłam. Obrazili się moi dalsi kuzyni, których widzę dosłownie 1 raz do roku, obrazili się moi znajomi z pracy, nie odzywają się do mnie. Jeszcze niedawno była taka sytuacja, że gadali jeden przez drugiego "ale sobie pojemy na twoim weselu", a ja się nie odzywałam, bo i tak ich nie zamierzałam zaprosić. A teraz, jak już widzą, że zaproszenia nie dostaną, to ciągle obrabiają mi tyłek.
Moja babcia co chwila do mnie przychodzi z rozżaloną miną, że nie zaprosiłam stryjenki Tereni i wujenki Heli i że one teraz obrażone i co to będzie.
U mnie już też jest taka sytuacja. Focha strzelił szwagier przyjaciela rodziców TŻta!!! Ich to było oczywiste, że zaprosimy, bo przyjaźnią się od lat i są dla nich jak rodzina, ale z tamtymi kilka lat temu byli razem na grillu i się upominają o zaproszenie Ludzie mają nierówno pod sufitem.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj oficjalnie złapaałam w☠☠☠☠a totalnego
Kupiłam na allegro zawieszki na wódkę.
Wysłałam maila do gościa że proszę zawieszki na BIAŁYM kartoniku i wstążce ecru i co?
Mam ecru kartonik i ecru wstążkę i wygląda to jak stary pożółknięty papier chyba mnie trafi!
Napisałam do gościa maila co dalej, bo ku&%^&*$678wa mamy je personalizowane, 100 zawieszek więc on z nimi nic nie zrobi, a ja ich nie chcę mieć.
Widziałam, że ładnie się zachował Dobrze, że szybko odpowiedział, to nie będziesz się długo denerwowała

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
wszystko idzie nie tak...

od dziś nie mam ciepłej wody.......

chcę umierać.....
Oddychaj głęboko Przeciwności tylko wzmogą radość wyczekiwanego Będzie dobrze zobaczysz
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:07   #4835
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

I zaczęłam chodzić w butkach ślubnych i mam problem bo cisną mnie wycięcia na palce i to strasznie. Cierpną mi palce i czuję, że krew nie dopływa. Nie wiem czy to się da rozchodzić
Może idź z butkami do szewca, żeby Ci je rozbil w tych miejscach, w ktorych cisną. Ewentualnie domowym sposobem ubierz do nich grubszą, namoczoną w ciepłej wodzie skarpetę. Jeśli to nie pomoże, to chyba tylko szewc zostaje

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
U mnie już też jest taka sytuacja. Focha strzelił szwagier przyjaciela rodziców TŻta!!! Ich to było oczywiste, że zaprosimy, bo przyjaźnią się od lat i są dla nich jak rodzina, ale z tamtymi kilka lat temu byli razem na grillu i się upominają o zaproszenie Ludzie mają nierówno pod sufitem.
Jak się w ogóle można upominać o zaproszenie Ludzie są rąbnięci
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:07   #4836
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość

Wrzucam Ci zdjęcia Migdały w wymarzonych 5 kolorach, na które czaiłam się 2 miesiące, bo były drogie. Do tego woreczki z Chin. I karteczki, które namiętnie wycinam.

Kochana, pozostaje życzyć, żeby ta następna przymiarka wynagrodzila Ci pierwszą A jak masz za dużo cycka, wysyłaj do mnie priorytetem!
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

czekam na zdjęcia, bo mam pewien niedosyt

Bo co? ciotunia lubi sobie podjeść a wujek popić, a w bliższej rodzinie wesela się już skończyły? W ogóle się tym nie przejmuj, na weselu macie się bawić z rodziną, przyjaciółmi, ludźmi których znacie i tymi, co im na Was i Waszym szczęściu zależy i takimi, co gdyby nie dostali zaproszenia, to przyszliby na sam ślub, żeby życzenia złożyć, a nie rozpowiadali na prawo i lewo jacy to są pokrzywdzeni.

Przeczytałam rowerek i aż patrzę na swoje cyce jak tam można mieć rowerek? Może mi się poprzestawiało, bo tour de Pologne dziś koło nas jedzie

Śliczna

Będzie, może Ci się tylko taki stresior włączył Jak uważają, że trzeba poszerzyć niech poszerzają, żeby Ci biust ładnie w sukni leżał.
A z odchudzaniem to tak już jest, wody Ci ubyło czy tam czegoś i waga to pokazuje a w centymetrach jeszcze nie widać. Tylko uważaj z dietami, żeby Ci się cera np. nie pogorszyła.
Zgadzam się z przedmówczynią. Jeśli im tak zależy to niech przyjdą do kościoła - tam się zmieści każdy!
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Moniq przykro mi, że tak Cię potraktowano. To jest po prostu skandal, zostawia się w salonie grube pieniądze a traktują człowieka jak intruza co najmniej. Szkoda słów.

I zaczęłam chodzić w butkach ślubnych i mam problem bo cisną mnie wycięcia na palce i to strasznie. Cierpną mi palce i czuję, że krew nie dopływa. Nie wiem czy to się da rozchodzić

Dziewczyny jesteście przekochane, że mnie wspieracie, już dzisiaj mam mniejszego nerwa, ale cały czas się zastanawiam, czy nie poprosić Kindzi o przygotowanie mi jakiejś przemowy na następną przymiarkę... Kindzia - ken ju help mi?
Ja słyszałam, żeby do buta nalażć ciepłej wody i wtedy chodzić to troszkę je rozbije, to może spróbuj te wycięcia przy palcach tak namoczyć i rozbić...?

Post Blue, ja bym wysłała dla każdej, ale TZ mi nie pozwala... Koleżanka mnie pocieszyła, że to nie tłuszcz, tylko erotyczna powierzchnia użytkowa

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:09   #4837
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziewczyny, przyszły gadżety na panieńsko-kawalerski Otaczają mnie fiutowe miski, rurki i parasolki do drinków
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:09   #4838
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Nie ma to jak robić 2 razy to samo. Najpierw plik z listą gości poodmieniałam sobie żeby mieć do zaproszeń a teraz go przerabiam na formy podstawowe do winietek

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:09   #4839
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Może idź z butkami do szewca, żeby Ci je rozbil w tych miejscach, w ktorych cisną. Ewentualnie domowym sposobem ubierz do nich grubszą, namoczoną w ciepłej wodzie skarpetę. Jeśli to nie pomoże, to chyba tylko szewc zostaje

No chyba będę musiała spróbować z tą skarpetą
A w razie czego mam białe butki, z drugiej ręki, są tak przyjemnie miękki że najwyżej pójdę w nich. Choć żal by mi było moich fioletowych cudeniek

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:09   #4840
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Myśl na tytuł dobra
za załatwione sprawy.

No to w sumie już jesteś mężatka A facetów może zamknij w pokoju bez klamek żeby sobie nic więcej nie zrobili
Stary 2012-07-12, 12:10   #4841
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej dziewczyny wczoraj wieczorem was podczytywałam ale już nie miałam siły odpisywać
tak więc teraz tylko napiszę
za wspaniałe relacje
i za buciki
a jeśli chodzi o odcienie to na pewno białe buty sprawiają że sukienka wygląda na ciemniejsza jeśli jest w jakimkolwiek innym odcieniu niż śnieżej bieli.

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Hejka Przeczytalam wczoraj relacje Lady Piekny dzien Super, ze moze tak wyjsc, jak sie chcialo...

BROWNIES Z OREO smakowaly tak, ze pierwsze 10 min i juz z dwoch talerzy jeden byl pusty- niektorzy brali nawet po 3! DZIEKI RAZ JESZCZE ZA PRZEPIS!!!

Paulinko odpisze Ci jak tylko wroce do domu, poki co, siedze w pracy i pytam Was jak Wam sie podobaja te buciki?
bardzo ładne buty

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a ja dziś dostałam @ i jestem happy, bo nawet jeśli mi się przesunie to nie dostanę na ślub
ja też dostałam ale się nie ciesze bo mnie wszystko boli i mam jakiś kiepski humor. A @ mam tak nieregularną ze i tak sobie nie wyliczę kiedy dostanę następna..

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
aa i kupilam kiece na poprawiny, łazilam za nią 2 tygodnie i nic! wkoncu kupilam tą:P wczoraj jest taka slubna dalam 260zł, ale przynajmniej mam:P jest z bardzo dobrego materialu, ma naszyte takie rożyczki z tiulu i usztywniany gorsecik wyglądam w niej miodzio
bardzo fajna sukienka. Ma spore wcięcie w dekolcie - ładnie się to układa ? pytam z ciekawości bo sama nie wiem jaki dekolt powinna mieć moja..

a i przyszła dziś do mnie moja podwiązka ( jest bardzo ładna) i tuby 4 z białymi płatkami i teraz się zastanawiam czy jak są tylko białe to nie będzie za mdło? jak uważacie?
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:13   #4842
magdalennne
Wtajemniczenie

Że też musi mi się tak zawsze przytrafić Na pewnej stronie z artykułami ślubnymi, którą wiele z nas zna, chciałam zamówić melonik i welon do dekoracji samochodu i orgnazę w odpowiednich kolorach. Wcześniej cały czas była dekoracja i nie było granatowej organzy, pojawiła się organza chciałam dokonać zamówienia i znikła dekoracja Pani ze sklepu powiedziała, że będą znowu za 2-3 tyg i nie wiem czekać czy kombinować coś innego?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:16   #4843
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przyszły gadżety na panieńsko-kawalerski Otaczają mnie fiutowe miski, rurki i parasolki do drinków
moja siostra idzie w piątek na panieński i też mam sporo takich gadżetów w domu A wieczorem będziemy robić drinki i będę piła z mojego fluorescencyjnego peniska, którego przytargałam z panieńskiego przyjaciółki

Dziewczyny poproszę o jakiegoś kopa czy baciki, bo mam wreszcie skończyć zaproszenia a nie potrafię jakoś kompa odstawić i się za to wziąć
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:20   #4844
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Że też musi mi się tak zawsze przytrafić Na pewnej stronie z artykułami ślubnymi, którą wiele z nas zna, chciałam zamówić melonik i welon do dekoracji samochodu i orgnazę w odpowiednich kolorach. Wcześniej cały czas była dekoracja i nie było granatowej organzy, pojawiła się organza chciałam dokonać zamówienia i znikła dekoracja Pani ze sklepu powiedziała, że będą znowu za 2-3 tyg i nie wiem czekać czy kombinować coś innego?
jeżeli będzie za 3 tygodnie i nawet będziesz czekać ponad tydzień na to ( w co wątpię) to i tak jeszcze tydzień przed czasem będzie.
Przynajmniej się nie za kurzy
jeśli akurat te ci się podobają to zaczekaj ale jeśli możesz znaleźć je w innym sklepie i nie stresować się przez to to poszukaj - jak nie znajdziesz to zawsze będziesz mogła zamówić te
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:22   #4845
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
moja siostra idzie w piątek na panieński i też mam sporo takich gadżetów w domu A wieczorem będziemy robić drinki i będę piła z mojego fluorescencyjnego peniska, którego przytargałam z panieńskiego przyjaciółki

Dziewczyny poproszę o jakiegoś kopa czy baciki, bo mam wreszcie skończyć zaproszenia a nie potrafię jakoś kompa odstawić i się za to wziąć
Mówisz, masz Do zaproszeniowej roboty odmaszerować natentychmiast!
Stary 2012-07-12, 12:23   #4846
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Bry

Lady: pobeczałam się przy relacji

Jeszcze czyjąś relację przeczytałam -

Przygoda z przymiarką: współczuję i babę to bym ubiła za brak profesjonalizmu

Komary na krewecie: I złota myśl: Komary gryzą po krewecie, ale i tak będę najpiękniejszą PMką na świecie!

A ja załatwiłam sporo rzeczy:
- mam bieliznę na noc poślubną
- mam stanik na drugi dzień
- zamówiłam bukiet, butonierkę, dekorację auta, kompozycje z kwiatów na stoły
- moi rodzice kupili wino
- kupiłam prezent dla TŻa
- i pewnie coś jeszcze, ale nie pamiętam co

Właśnie biorę się za drukowanie winietek i liścików na paczuszki ciasteczek
co tam Tż kupiłaś?: pochwal się
Stary 2012-07-12, 12:25   #4847
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Komary gryzą po krewecie, ale i tak będę najpiękniejszą PMką na świecie!

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
No właśnie zastanawiałam się czy nie pomyślą, że chcę się na siłę pochwalić winami czy coś takiego Zastanowię się jeszcze. A może podobierać wina do dań? Wtedy to ma sens - propozycja wina do każdego dania.

Dziękuję bardzo! Mam ekstrakt waniliowy, więc bez problemu. Jestem fanatyczka pieczenia i nie uznaję sztucznych aromatów.
To świetny pomysł! Ułatwisz wybór osobom, które sa skrępowane, bo sie nie znają i nie chcą się skompromitować.
Ekstrakt sama planuję zakupić, myślisz, że w Bomi czy Piotrze i Pawle będzie?

Cytat:

Post Blue, ja bym wysłała dla każdej, ale TZ mi nie pozwala... Koleżanka mnie pocieszyła, że to nie tłuszcz, tylko erotyczna powierzchnia użytkowa
Boski tekst! I tego się trzymaj, ładne cycki to dar. Na mojej erotycznej powierzchni użytkowej, to już komornik siadł
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:25   #4848
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:

Też mam takie - ohyda

Cytat:
Mówisz, masz Do zaproszeniowej roboty odmaszerować natentychmiast!
Cierpliwość - aż strach się bać!
Stary 2012-07-12, 12:25   #4849
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

bacik zmuszający do roboty

Dziewczyny i nie pochwaliłam Wam się ale ostatnio spotkałam się z moją dobrą koleżanką ze studiów, która będzie na ślubie i powiedziała, że ona zgłasza się na organizatorkę mojego wieczoru panieńskiego

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:39   #4850
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Wpadałam tylko na chwilę, korzystam z kompa M., bo mój netbook złapał wirusa.

Wyskakuje mi napis, że komputer zablokowany za przechowywanie dziecięcej pornografii i żebym zapłaciła 500zł grzywny. Co za bzdura.
Oj nie ładnie takie rzeczy na kompie zapisywać

Cytat:

Przeczytałam rowerek i aż patrzę na swoje cyce jak tam można mieć rowerek? Może mi się poprzestawiało, bo tour de Pologne dziś koło nas jedzie

Cytat:
Zgadzam się z przedmówczynią. Jeśli im tak zależy to niech przyjdą do kościoła - tam się zmieści każdy!

Dziewczyny jesteście przekochane, że mnie wspieracie, już dzisiaj mam mniejszego nerwa, ale cały czas się zastanawiam, czy nie poprosić Kindzi o przygotowanie mi jakiejś przemowy na następną przymiarkę... Kindzia - ken ju help mi?
Ja słyszałam, żeby do buta nalażć ciepłej wody i wtedy chodzić to troszkę je rozbije, to może spróbuj te wycięcia przy palcach tak namoczyć i rozbić...?

Będzie dobrze Ja ze swojej strony mogę ci szczerze polecić ćwiczenia INSANITY. ćwiczę je 2 tydzień i naprawdę widać efekty jak się zważyłam po tygodniu to waga pokazała -1,7kg a naprawdę się nie głodzę. Tylko to są bardzo ciężkie ćwiczenia, ale idzie się przyzwyczaić

A jeżeli chodzi o buty to jak jak dziewczyny radzą, spróbuj ze skarpetą albo oddaj do szewca
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:42   #4851
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:

Komary na krewecie: I złota myśl: Komary gryzą po krewecie, ale i tak będę najpiękniejszą PMką na świecie!
:hahaha :

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Schabowy, ziemniaczki i kapustka zasmażana Za mną ten zestaw chodzi od kilku dni.
ja jestem na diecie
jestem już po zakupach i dziś mistrz kuchni serwuje spagetti z warzywami:P
Stary 2012-07-12, 12:42   #4852
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

do roboty

grzmi, znowu bedzie ulewa

Co do wpraszania sie, to nie wiem co ludzie sobie mysla. Niby u mnie w pracy tez mówiły, ze sobie popiją, ale raczej chodziło to o to, ze przyjdą dziewczyny do kościoła, potem dostana flaszkę i pójdą w swoje strony sie bawić
Mnie bardzo przeszkadzało, to ze tata najpierw mowił, ze tych nie zapraszamy, potem tamtych. A 2 miesiące przed chce aby pozapraszała tych ludzi. A teraz z mojej strony odpada juz na dzien dzisiejszy 20 osób i zostaje 30. Wiec zrobie ta przyjemność tacie i zaproszę te 7 osób. Troche będzie mi głupio, bo to miesiąc został. Ale zależy mi na tym, aby parkiet nie był pusty a ludzie sie bawili.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:47   #4853
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Jak dobrze, że jestem w pracy... właśnie luneło... ściana wody za oknem... świata nie widać...
Stary 2012-07-12, 12:48   #4854
klaudusk_a
Zakorzenienie

propozycja tytułu z krewetą na kolejny wątek wymiata

umieram dziś przez @ ale musze się przemęczyć

nie mam jakoś weny na zakupy ślubne, kombinuje z dekoracjami itp i brak mi weny twórczej

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:48   #4855
aleksandrettaa
Zakorzenienie

osiwieję zaraz. mam arkusz z listą gości (podlicza mi potwierdzonych na 67 osób). skopowiałąm nazwiska do drugiej zakładki żeby je odmienić do winietek i tu arkusz wylicza mi 68 osób. szukam od 20 minut błędu i nie mogę znaleźć. A przecież to musi być ta sama liczba.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 12:49   #4856
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
:hahaha :

ja jestem na diecie
jestem już po zakupach i dziś mistrz kuchni serwuje spagetti z warzywami:P
Jak na diecie jesteś to w takim razie mikro schabowy, mały ziemniaczek i duużo kapustki

Stary 2012-07-12, 12:50   #4857
kingsof
Raczkowanie

93 dni do ślubu
(ah chciałabym by to było już!)

Co ja tutaj załatwiłam?
1. Sala ok. 70 osób
2. Foto + video
3. Samochód do ślubu BMW x6
4. Fryzjer godz. 8.30
5. Kosmetyczka godz. 10.00
6. Zaproszenia (większa część do rozdania)
7. Świadkowie wybrani, poinformowani, świadomi Brat mój, Brat TŻ
8. Kurs przedmałżeński zrobiony
9. Alkohol kupiony 100 x 0.5 Soplica
10. DJ umówiony
11. Pierwszy taniec-
a) Adele- one and only, b) marek tranda-moja dumka, c) enej-przepraszam d) mesajah- każdego dnia TO JESZCZE DO USTALENIA
12. Obrączki - http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,5368

Co muszę załatwić?
aaaaaa!!
1. SUKNIA (nadal ostatecznej decyzji BRAK)
2. Kwiaty, bukiety itp HELP- jak długo przed trzeba się tym zająć?!
3.Buty (moje i TŻ)
4. Garnitur dla TŻ
5. Zrobić winietki
6. Ustalić plan rozsadzenia gości
7. Kupić: resztę alkoholu
8. Biżuterię
9. Owoce
10. napoje
11. Wybrać torty
12. Pofarbować włosy - czarny!
13. Pazurki
14. Spisać Protokół z Księciem
15. Wyciągnąć akty od pożal się Boże "księdza" ;/

Wiem, że zapomniałam wielu istotnych rzeczach ale nie mam pojęcia o czym!
Dziewczyny, proszę jeśli coś wyłapałyście to podpowiedzcie

Edytowane przez kingsof
Czas edycji: 2012-07-12 o 13:09
kingsof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:01   #4858
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
93 dni do ślubu

Co ja tutaj załatwiłam?
1. Sala ok. 70 osób
2. Foto + video
4. Fryzjer godz. 8.30
10. DJ umówiony
11. Pierwszy taniec-
a) Adele- one and only, b) marek tranda-moja dumka, c) enej-przepraszam d) mesajah- każdego dnia TO JESZCZE DO USTALENIA

Co muszę załatwić?
aaaaaa!!
3.Buty (moje i TŻ)
4. Garnitur dla TŻ
5. Zrobić winietki
8. Biżuterię
9. Owoce
10. napoje
11. Wybrać torty

Mi się tylko to przypomina:
1. Protokół i wszystkie sprawy z nim związane (spowiedzi, zaświadzenie z USC, poradnia, dni skupienia, zapowiedzi, akty chrztu bierzmowania urodzenia)
2. Bielizna, pończochy, rajstopy
3. Welon, woalka, grzebyczek, kwiat- chyba że to ujmujesz w biżuterii
4. podziękowania dla rodziców, prezenty itp
5. nie wiem jak z podziękowaniem dla gości- my np. mamy ciasto zamówione tzw. paczki weselne

Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Aha zapomniałam dodać
Gratuluję zestawienia bo całkiem sporo macie już załatwione
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:01   #4859
Nika0208
Rozeznanie

A mi sie spodobal taki makijaz i na nim wzorowała sie Berta.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e650bf1e00131fa94ec69287.jpg (20,1 KB, 51 załadowań)
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-12, 13:03   #4860
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
93 dni do ślubu

Co ja tutaj załatwiłam?
1. Sala ok. 70 osób
2. Foto + video
4. Fryzjer godz. 8.30
10. DJ umówiony
11. Pierwszy taniec-

Co muszę załatwić?
aaaaaa!!
3.Buty (moje i TŻ)
4. Garnitur dla TŻ
5. Zrobić winietki
8. Biżuterię
9. Owoce
10. napoje
11. Wybrać torty

Co do kwiatów, to nie musisz jakoś bardzo wcześnie zamawiać. Jak rozmawiałam z panią w kwiaciarni to mi mówiła że w sezonie terminy są dość oblegane, a na jesień to już jest dużo spokojniej. Dla Twojego spokoju możesz przedzwonić do jakiejś i się zapytać kiedy masz przyjść
Do Twojego planu dodałabym papierologię, poradnię, może pazurki, próbna fryzura i makijaż jeśli planujesz.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości