|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
|
|
#4832 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
![]() eeeee tam ciepła, mi przed wczoraj na pół dnia W OGÓLE wodę wyłączyli! Jeśli to nie Twoja wina, że coś nie wychodzi tak jak marzyłaś, to się nie przejmuj. Przeczytaj sobie relacje naszych żon, wiele z nich pisało, że coś nie było takie jak sobie wymarzyły, tylko wyszło jeszcze lepiej. Daj się zaskoczyć! Trzymam ![]() Malwuś miała fioletowy makijaż i są foty na poczcie, tylko się trudno otwierają, bo są duże
|
|
|
#4833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ zamówił inną sale na butelki ( u nas się mówi POLTER, u Was też? ) bo spodziewa się około 60-70 osób (tak jak na wesele) i to nie są goście weselni, poza najbliższą rodziną ale sami znajomi, koledzy, których nie mogliśmy zaprosić na ślub, zapas wódki TŻ robi od pół roku na tę okazję i nasze butelki będą tydzień przed, przyjaciel TŻ specjalnie wraca z Norwegii tydzień przed ślubem żeby być na butelkach ![]() wczoraj chłopcy skończyli szlifować SYPIALNIĘ i taką skryteczkę za kuchnią więc wczoraj wieczorem z TŻ malowaliśmy i sprzątaliśmy, ale syfu i tak jest mnóstwo, wszędzie biało Halogenom powiedziałam stanowcze NIE, kupimy jakiś ładny żyrandol. I w sobotę będą już kłaść panele a więc coraz bliżej do końca
|
|
#4834 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykre to, że ludzie w taki sposób mogą zepsuć przygotowania do wymarzonego dnia Trzymaj się i nie daj się im![]() Cytat:
Ludzie mają nierówno pod sufitem.Cytat:
Dobrze, że szybko odpowiedział, to nie będziesz się długo denerwowała![]() Cytat:
Przeciwności tylko wzmogą radość wyczekiwanego Będzie dobrze zobaczysz
|
|
#4835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Ludzie są rąbnięci
|
||
|
|
|
#4836 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny jesteście przekochane, że mnie wspieracie, już dzisiaj mam mniejszego nerwa, ale cały czas się zastanawiam, czy nie poprosić Kindzi o przygotowanie mi jakiejś przemowy na następną przymiarkę... Kindzia - ken ju help mi? Ja słyszałam, żeby do buta nalażć ciepłej wody i wtedy chodzić to troszkę je rozbije, to może spróbuj te wycięcia przy palcach tak namoczyć i rozbić...? Post Blue, ja bym wysłała dla każdej, ale TZ mi nie pozwala... Koleżanka mnie pocieszyła, że to nie tłuszcz, tylko erotyczna powierzchnia użytkowa
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przyszły gadżety na panieńsko-kawalerski
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak robić 2 razy to samo. Najpierw plik z listą gości poodmieniałam sobie żeby mieć do zaproszeń a teraz go przerabiam na formy podstawowe do winietek
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w razie czego mam białe butki, z drugiej ręki, są tak przyjemnie miękki że najwyżej pójdę w nich. Choć żal by mi było moich fioletowych cudeniek |
|
|
|
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4841 | |||
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny wczoraj wieczorem was podczytywałam ale już nie miałam siły odpisywać
tak więc teraz tylko napiszę za wspaniałe relacje i za buciki a jeśli chodzi o odcienie to na pewno białe buty sprawiają że sukienka wygląda na ciemniejsza jeśli jest w jakimkolwiek innym odcieniu niż śnieżej bieli. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a i przyszła dziś do mnie moja podwiązka ( jest bardzo ładna) i tuby 4 z białymi płatkami i teraz się zastanawiam czy jak są tylko białe to nie będzie za mdło? jak uważacie? |
|||
|
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
Że też musi mi się tak zawsze przytrafić
Na pewnej stronie z artykułami ślubnymi, którą wiele z nas zna, chciałam zamówić melonik i welon do dekoracji samochodu i orgnazę w odpowiednich kolorach. Wcześniej cały czas była dekoracja i nie było granatowej organzy, pojawiła się organza chciałam dokonać zamówienia i znikła dekoracja![]() ![]() Pani ze sklepu powiedziała, że będą znowu za 2-3 tyg i nie wiem czekać czy kombinować coś innego?
|
#4843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wieczorem będziemy robić drinki i będę piła z mojego fluorescencyjnego peniska, którego przytargałam z panieńskiego przyjaciółki![]() Dziewczyny poproszę o jakiegoś kopa czy baciki, bo mam wreszcie skończyć zaproszenia a nie potrafię jakoś kompa odstawić i się za to wziąć
|
|
|
#4844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przynajmniej się nie za kurzy jeśli akurat te ci się podobają to zaczekaj ale jeśli możesz znaleźć je w innym sklepie i nie stresować się przez to to poszukaj - jak nie znajdziesz to zawsze będziesz mogła zamówić te |
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pochwal się
|
|
#4847 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ekstrakt sama planuję zakupić, myślisz, że w Bomi czy Piotrze i Pawle będzie? Cytat:
|
|||
|
|
|
#4848 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny i nie pochwaliłam Wam się ale ostatnio spotkałam się z moją dobrą koleżanką ze studiów, która będzie na ślubie i powiedziała, że ona zgłasza się na organizatorkę mojego wieczoru panieńskiego |
|
|
|
|
#4850 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeżeli chodzi o buty to jak jak dziewczyny radzą, spróbuj ze skarpetą albo oddaj do szewca |
|||
|
|
|
#4851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :hahaha :Cytat:
![]() jestem już po zakupach i dziś mistrz kuchni serwuje spagetti z warzywami:P
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grzmi, znowu bedzie ulewa Co do wpraszania sie, to nie wiem co ludzie sobie mysla. Niby u mnie w pracy tez mówiły, ze sobie popiją, ale raczej chodziło to o to, ze przyjdą dziewczyny do kościoła, potem dostana flaszkę i pójdą w swoje strony sie bawić ![]() Mnie bardzo przeszkadzało, to ze tata najpierw mowił, ze tych nie zapraszamy, potem tamtych. A 2 miesiące przed chce aby pozapraszała tych ludzi. A teraz z mojej strony odpada juz na dzien dzisiejszy 20 osób i zostaje 30. Wiec zrobie ta przyjemność tacie i zaproszę te 7 osób. Troche będzie mi głupio, bo to miesiąc został. Ale zależy mi na tym, aby parkiet nie był pusty a ludzie sie bawili. |
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że jestem w pracy... właśnie luneło... ściana wody za oknem... świata nie widać...
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
propozycja tytułu z krewetą na kolejny wątek wymiata
umieram dziś przez @ ale musze się przemęczyć nie mam jakoś weny na zakupy ślubne, kombinuje z dekoracjami itp i brak mi weny twórczej |
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
osiwieję zaraz. mam arkusz z listą gości (podlicza mi potwierdzonych na 67 osób). skopowiałąm nazwiska do drugiej zakładki żeby je odmienić do winietek i tu arkusz wylicza mi 68 osób. szukam od 20 minut błędu i nie mogę znaleźć. A przecież to musi być ta sama liczba.
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
93 dni do ślubu
(ah chciałabym by to było już!) Co ja tutaj załatwiłam? 1. Sala ok. 70 osób2. Foto + video 3. Samochód do ślubu BMW x6 4. Fryzjer godz. 8.30 5. Kosmetyczka godz. 10.00 6. Zaproszenia (większa część do rozdania) 7. Świadkowie wybrani, poinformowani, świadomi Brat mój, Brat TŻ ![]() 8. Kurs przedmałżeński zrobiony 9. Alkohol kupiony 100 x 0.5 Soplica ![]() 10. DJ umówiony 11. Pierwszy taniec- a) Adele- one and only, b) marek tranda-moja dumka, c) enej-przepraszam d) mesajah- każdego dnia TO JESZCZE DO USTALENIA 12. Obrączki - http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,5368 Co muszę załatwić? aaaaaa!! 1. SUKNIA (nadal ostatecznej decyzji BRAK) 2. Kwiaty, bukiety itp HELP- jak długo przed trzeba się tym zająć?! 3.Buty (moje i TŻ) 4. Garnitur dla TŻ 5. Zrobić winietki 6. Ustalić plan rozsadzenia gości 7. Kupić: resztę alkoholu 8. Biżuterię 9. Owoce 10. napoje 11. Wybrać torty 12. Pofarbować włosy - czarny! 13. Pazurki 14. Spisać Protokół z Księciem 15. Wyciągnąć akty od pożal się Boże "księdza" ;/ Wiem, że zapomniałam wielu istotnych rzeczach ale nie mam pojęcia o czym! Dziewczyny, proszę jeśli coś wyłapałyście to podpowiedzcie ![]()
Edytowane przez kingsof Czas edycji: 2012-07-12 o 13:09 |
|
|
|
#4858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Protokół i wszystkie sprawy z nim związane (spowiedzi, zaświadzenie z USC, poradnia, dni skupienia, zapowiedzi, akty chrztu bierzmowania urodzenia) 2. Bielizna, pończochy, rajstopy 3. Welon, woalka, grzebyczek, kwiat- chyba że to ujmujesz w biżuterii 4. podziękowania dla rodziców, prezenty itp 5. nie wiem jak z podziękowaniem dla gości- my np. mamy ciasto zamówione tzw. paczki weselne Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Aha zapomniałam dodać Gratuluję zestawienia bo całkiem sporo macie już załatwione
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Rozeznanie
|
A mi sie spodobal taki makijaz i na nim wzorowała sie Berta.
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Twojego planu dodałabym papierologię, poradnię, może pazurki, próbna fryzura i makijaż jeśli planujesz.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

caly dzien stracony na blokowaniu kart, kompletnie wszystkiego nam sie odechcialo, takze tancow
tak jest najladniej
) bo spodziewa się około 60-70 osób (tak jak na wesele) i to nie są goście weselni, poza najbliższą rodziną ale sami znajomi, koledzy, których nie mogliśmy zaprosić na ślub, zapas wódki TŻ robi od pół roku na tę okazję
i że one teraz obrażone i co to będzie.

Ludzie są rąbnięci
czekam na zdjęcia, bo mam pewien niedosyt
Koleżanka mnie pocieszyła, że to nie tłuszcz, tylko erotyczna powierzchnia użytkowa