|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Cytat:
Ma tez już chyba swoją kolekcję biżuterii i torebek, pewnie za różne szoł w tv też jej płacą. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Chyba gdzieś już ją widziałam - nie podoba mi się jej układ szczęki ] ;-> i ciemne brwi do tlenionych włosów - akurat jej nie pasują. Takie normalne jej ałtfity - jets przyzwoicie : ) Edytowane przez kwiat wisni Czas edycji: 2012-07-12 o 12:04 |
||
|
|
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko zdjęcie pewnie było na starym blogu?
|
||
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
Kenza wybiła się na blogowaniu, z tego co kiedyś oglądałam jej bloga to prowadziła wywiady z jakimś gwiazdami dla MTV czy jakiejś VIVY, poza tym jest modelką i ma jakieś własne kolekcje ubrań. obrotna dziewczyna
|
|
|
|
#1954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. zaslugujesz na zdrowa przekaske .a propos instytucji panstwowych, to akurat w takich sadach powszechnych ubiory "personelu" wyzszego i nizszego rzedu wolaja czesto o pomste do nieba. latem jest oczywiscie apogeum - czesc osob mozna byloby od razu na plaze poslac... zablysnela znajomoscia statystyk .
|
|
|
#1957 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak btw, przy takiej pogodzie jak ostatnio czasem trzeba ubrać się lżej, tym bardziej, że na własne ciuchy i tak zakładasz "strój służbowy", który grzeje jak jasna cholera, zwłaszcza w mocno naświetlonej sali
|
|
|
#1959 |
|
Żona Gargamel
|
Kenza reklamuje też ciuchy z nelly.com, ma swoją biżuterię, program prowadziła z koleżanką, była korespondentką dla MTV... Pewnie sporo innych rzeczy również, niezła kariera
![]() Mnie z kolei zastanawia takie coś: skoro jest fotomodelką to rozumiem te jej podróże (aczkolwiek irytuje mnie jej ciągłe bieganie w stroju kąpielowym, i ta figura, ach zazdrość ). Ale jakim cudem ona tego swojego chłopaka zawsze ze sobą ciągnie do każdej pracy? Btw boska para I CZEMU ONA MA TAKĄ IDEALNĄ FIGURĘ, I HATE HER ![]() Oooo tak I więcej tam nie wróciła
Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2012-07-12 o 12:29 |
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Chocarome ciągle pisała o innej blogerce, która miała ileś tam wyświetleń, które podobno 'nie były prawdziwe' i ogólnie coś tam było tez o reklamach i takie tam bzdety. Pamiętam że sama wtedy pisałam ale to bylo dawno temu, już nie pamiętam dokładnie wszystkiego.
To śmieszne było. A chocarome miała kilka kont i robiła reklamy na różnych wątkach np. o 'blogach które lubisz' tam wklejała swojego bloga i takie tam.
|
|
|
|
#1961 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No ale my jesteśmy 10000000 lat za murzynami by kopiować inne mądrzejsze narody (i mówi to patritka - więc już to coś znaczy). ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
Pazur Kamili pazurem, ale mnie od patrzenia na ten jej strój dnia zęby bolą.
Gdzie ona pracuje? Kiedyś miała zdjęcia w pracy i chyba w jakimś urzędzie pracowała, takie odniosłam wrażenie, ale teraz to już nie wiem. No i jej logika: 27 stopni= zakryte buty z PVC, ochłodzenie= top bez ramiączek i okulary przeciwsłoneczne. |
|
|
|
#1963 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- http://newlifewithfashion.blogspot.com/2012/01/13.html jest i post w pracy! swoją drogą pracodawcy nie szanuje, bo ma włosy rozpuszczone! Edytowane przez zekori Czas edycji: 2012-07-12 o 12:42 |
|
|
|
|
#1966 |
|
BAN stały
|
Usunęła kalendarz z bocznego panelu - nie chce mi się szukać - nie na moje nerwy jest przelatywanie przez te wszystkie notki. One są obleśne.
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Nie rozumiem dlaczego ludziom zależy tak na oglądalności? Mnie już trochę przerażają statystki na blogu odkąd dodałam linka w podpisie - boję się napływu hejterów i tępych nastolatek - w sumie jedną już zablokowałam bo mi komentować nie potrafiła tak jak lubię.
|
|
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
http://1.bp.blogspot.com/-oE5G9BmoHG...133c0070_b.jpg a tak Kamila idzie do szkoły.
|
|
|
|
#1968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Blondi wyznala ze w rok zarobila 5 milionow koron. Zaczeli sie wypowiadac najrozniejsi specjalisci a nawet psychologowie ktorzy probowali jakos racjonalnie wytlumaczyc jak to mozliwe ze taka mase ludzi interesuja zdjecia wlosow/brzucha/jedzenia jakiejs dziewczyny. Pocieszam sie tym ze wieksza czesc zarobkow tak musialy oddac urzedowi skarbowemu. Teraz proporcje sie zmienily bo pojawilo sie duzo innych mlodych dziewczat ale i tak z ostatnich raportow wynika ze kenza zarabia najwiecej wiec nie ma sie co dziwic ze zwiedza swiat wzdluz i wszerz. Lista najpopularniejszych blogow: http://www.bloggportalen.se/BlogPort.../TopLists?tl=1
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, niektórym to nie wystarcza - choćby nasza ulubiona szatniarka z miasta na W. wielokrotnie doświadczyła bólu kasowanego konta za spamowanie reklamami. Ale takie wchodzenie na wszystkie możliwe blogi i pisanie czegoś w stylu "dodałam cię do obserwowanych, koniecznie obczaj mojego feszyn blogaska, rewanżyk?" kojarzy mi się z zamierzchłymi czasami Epulsa, gdy to gimbuski liczyły, że ktoś im kupi konto premium, jak się dobrze wypromują
![]() Nic nie mam do stylizacji Chocarome, są ładne i dziewczęce, ale drażni mnie tona fotosklepu na twarzy i zestawienie jasne włosy + bardzo ciemne brwi. Wyczuwam inspirację Emmą Watson, ale jej to zdecydowanie nie pasuje i jak dla mnie powinna albo zmienić kolor włosów na ciemniejszy, albo inaczej wyregulować brwi i zrezygnować z kredki (bo nie wierzę, że naturalnie ma aż tak ciemne, jak tutaj ). Może być jedno i drugie. |
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie zarabiania na blogu, to ostatnio natknęłam się na wpis u "króla blogerów". Ci znani blogerzy zarabiają na postach, no bo z banerków to się przecież nie wyciągnie kilkanaście tysięcy.
Cytat:
|
|
#1973 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
i chodzilo mi tez o stylizacje typu dzinsy z cekinami i bluzke ledwo zakrywajaca pepek - w tym nie jest przewiewniej niz w bluzce koszulowej z krotkim rekawem i lzejszej spodnicy o klasycznym ksztalcie. niby pod toga tego (pepka) nie widac, ale jakos na sale trzeba dojsc... Cytat:
reklama kosztuje .
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrzę na tą chocarome i ani mi się nie podoba z twarzy, ani z figury i tak w ogóle sobie myślę, że jest bardzo zwyczajna. I ona niby jest fotomodelką?
|
#1975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dżinsów z cekinami i krótkich bluzek nie widziałam od lat.... myślałam, że chodzi tu bardziej o gołe ramiona i odkryte nogi.... na początku uważałam, że to absolutnie nie wypada ale już mi przeszło ramiona zakrywam, ale z sandałków w upały nie zrezygnuje chociażbym kogoś tym rozwalała ![]() kim jest król blogerów, bo chyba znowu jestem nie w temacie
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
kominek, największy polski bloger
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co sie z tym kominkiem stalo. Kilka lat temu uwielbialam czytac jego bloga, wystarczyl tylko sam tekst zeby przyciagnac mase ludzi. Teraz na jegu blogu mozna znalezc tylko akcje, wspolprace, wycieczki, banery i narzekanie ze inni frajerzy robia cos za darmo jak mozna przeciez wyciagnac z tego kase. Po tym jego teamie z faszionelka wrzucilam go na liste leechblokera zebym nawet przypadkiem nie nabila mu wejsc.
|
#1978 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po jednym z postów Niemodnych Polek w moim mózgu automatycznie pojawia się skojarzenie Chocorome = Hermiona Ona jest bardziej hermionowata niż sama Emma Watson imho. Ale umiejętności obróbki zdjęć w fotoszopie jej zazdroszczę (też bym sobie zmieniała kolor tęczówek na morski ), wiem wiem, dla chcącego nic trudnego, ale jakoś nigdy nie było mi to potrzebne do szczęścia.Abstrahując od szacunku lub jego braku dla pracodawcy, Kamila ładnie wygląda w takiej fryzurze, jaką miała w styczniowym poście z miejsca pracy (ciekawe, kto jej w pracy zdjęcia robił) ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#1980 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

Tylko zdjęcie pewnie było na starym blogu?
. zaslugujesz na zdrowa przekaske

Btw boska para

.

)