|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Karen, są specjalne kości, którymi pies sobie czyści zęby - w zoologicznych
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Poziomka, u mnie dużo znajomych zna bloga, czyta i dopinguje mnie Ale ja już mam swoje lata
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
U mnie sporo znajomych o nim wie i czyta, ostatnio też mama się wkręciła w dopingowanie.
No ale jak napisała Trust - swoje lata mam ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Zoila, dla Ciebie ![]() http://bestthingsinbeauty.blogspot.c...reen-gold.html może to nie rose gold ani gold gold, ale mam nadzieję, że wystarczy!
|
|
|
|
#1983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie lubię się z tym obnosić, bo wiem jak niektórzy to odbierają. Orchidea zmotywowała mnie do wprowadzenia zmian w wyglądzie bloga ![]() Czekam na opinie.. coś mi się chyba w tym nagłówku nie podoba.
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja powiedziałam nielicznym znajomym, może tylko z 5 osób wie, a są świadomi żeby nie rozpowszechniać tej informacji Po prostu wolałabym, żeby inni nie wiedzieli. A jak zobaczą, to trudno. Za to chyba cała rodzina wie
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1987 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też wiedzą, rodzina i znajomi również
Nie chwalę się na prawo i lewo, ale też nie trzymam tego w tajemnicy.Ostatnio mój ojciec się zainteresował blogiem, wymyślił mi 76545678 sposobów na rozwinięcie biznesu opartego na blogu Próbowałam mu wytłumaczyć, że blog ma być pasją, przyjemnością, a wg niego przecież jak będę recenzować 8864523 produktów tygodniowo i najlepiej jeszcze jakbym miała cały zespół innych testerów i pobierała OPŁATY za testowanie, to przecież to nadal będzie przyjemność i pasja!
|
|
|
|
#1988 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam świadomość że część ludzi weźmie mnie za kretynkę, albo uzna prowadzenie bloga za dziecinade. Mam 24 lata. |
||
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() Same rozumiecie, mając 17 lat i ogroooomne zamiłowanie do kosmetyków i szaleństwa na jakie sobie pozwalam mogą być odebrane niekorzystnie dla mnie nie mam ochoty na głupie komentarze ![]() Zazdroszczę czasem niektórym dziewczynom z YT jak nissiax83 albo nieesia25 albo innym 'beauty guru', że prowadzą takie aktywne życie w sieci, nagrywają filmiki, prowadzą bloga.. no i, są rozpoznawalne tak czy siak. Ale nie wiem, czy bym się odważyła na takie coś... nie wiem, czy chciałabym, aby cały świat mnie kontrolował, znał, a co najważniejsze oceniał chociaż, z drugiej strony jest to fajne...A więc, mam zakładać bloga i jak narazie udostępnić i reklamować tutaj i zbierać subsktybentów i odwiedzajacych ?
|
|
|
|
#1990 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko nie zbieraj subków i czytelników spamując typu "Pnienknie, obserwujemy? ;****"
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35250171]Jasne, śmiało zakładaj
![]() Tylko nie zbieraj subków i czytelników spamując typu "Pnienknie, obserwujemy? ;****" [/QUOTE]stronę wczesniej dałam przykład jak NIE spamowac wrrrr ale sie zdenerwowałam, co za dzień.
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama też chyba wiecznie przesiaduje czytając wszystkie komentarze... gorzej, jak mój dobry kolega trafił na mój blog, śmiał się ze mnie, ha ha, ale my już tak mamy
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35250171]Jasne, śmiało zakładaj
![]() Tylko nie zbieraj subków i czytelników spamując typu "Pnienknie, obserwujemy? ;****" [/QUOTE]Haha, dzięki za rady ![]() Ale nie, to nie mój styl, także spokooojnie
|
|
|
|
#1996 |
|
Life is a drink ...
|
Z mojego bardzo bliskiego grona o istnieniu bloga wie tylko przyjaciółka i pewnie kilka dziewczyn bez życia które mnie ''śledzą internetowo' bo takie też mam.
![]() Nie wstydzę się tego ale też tego nie rozpowiadam bo po co ... Pewnie jakbym wiedziała o tym np mojemu facetowi to by się cieszył, że gdzieś mam swoje 'kosmetyczne miejsce'.
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam białej gorączki, na wieść o tym, ze moj brat zawiozl moja siostre cioteczna, ktora całe zycie miala nas daleko gdzies, przypomina sobie tylko jak cos chce. umarla by, jakby tydzien dluzej poczekała na jej jakze cudne prawo jazdy(oczywiscie, zdala za 1 razem w tym tyg, nie to co ja, za 6)
gdy nie moglam zdać prawka- celowo sprawiala mi przykrosc, ciagle podnosila sobie samoocene moim kosztem. to jej komentarze spowodowaly moje histerie na placu. jej brat wiozl ja samochodem( 6osobowym) do miasta, w ktorym sie oboje uczymy, deszcz czy snieg, miala mnie daleko. a tłucz sie człowieku w taka pogode, z torbą, z jedzeniem, ciuchami , zatloczonym autobusem. ale jak cos kuwa chce, to moment wie, gdzie mieszkamy. dałam jej szansę, gdy zmarła jej bliska osoba. po jakims czasie bylo to samo. co lepsze, teraz przeszła wielką przemianę, niczym w romantyzmie, nikomu nie jeździ po ambicji, za to kreuje sie na wielka pokrzywdzoną bo "Czarna sie do niej nie odzywa, traktuje mnie jak powietrze" . Nie no, czekaj, posmaruje Ci wazeliną jak wszyscy naokoło, bo ty całe zycie biedna, smutna i pokrzywdzona. aż sie wydarłam do mojej rodzicielki i nie przebierałam w słowach. eot.
|
#1999 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2000 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35250596]Chyba mamy tą samą kuzynkę.[/QUOTE]
od razu mi lepiej ale Wam zaspamowałam, ale ja juz tak mam.
|
#2002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj spokój, nie warto tracić nerwów. Ja co prawda takiej kuzynki nie mam, ale są w mojej rodzinie dalszej takie osoby, które wywołują podobną reakcję |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
a no pisałam.
teraz to sie moj wlasny, rodzony brat popisał.
|
#2004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda nerwów, kochana Zrób coś dla siebie, zrelaksuj się... I wygarnij bratu co o tym myślisz
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Mozna do was dołączyć?Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem http://beautycandies.blogspot.com/ Zapraszam |
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;35250583]Na blogu zdjęcia z Zakopanego
[/QUOTE]Orchi, masz moje kendo, a za kilka lat będziesz miała dodatkowo moją katanę z czarnego żelaza.. żelazo musi pić krew ![]() Dzień dobry
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie macie założone blogi ? Jaka strona będzie do tego najlepsza ?
Blogger ?
|
|
|
|
#2008 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmienilam delikatnie odcienie w nagłowku na ciemniejsze, looknijcie czy lepiej :P ide robic obiad (zapiekanka makaron + pieczarki+mięso mielone+kukurydza+ser zólty+ sos pomidorowo-czosnkowy) chociaz tyle z mojej marnej wegetacji.
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;35250583]W zoologicznym kupuję takie coś do gryzienia wyglądające jak szczoteczka i piesek to gryzie
zęby ma czystsze i nie śmierdzi jej z mordki ![]() [/QUOTE] Cytat:
Dzięki ![]() Koniecznie muszę coś takiego mojej psinie kupić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

ponieważ jestem trochę maniaczką kosmetyczną i dużo swoich kieszonkowych wydaję na produkty kosmetyczne i z racji swojego wieku, mogłoby to być źle odebrane przez moje koleżanki/znajome.. no wiecie o co chodzi
a chciałabym zacząć pisać swojego bloga, z racji tego, że uwielbiam wizaż, kosmetyki, wszystko co z urodą związane i chciałabym się tym dzielić
Próbowałam mu wytłumaczyć, że blog ma być pasją, przyjemnością, a wg niego przecież jak będę recenzować 8864523 produktów tygodniowo i najlepiej jeszcze jakbym miała cały zespół innych testerów i pobierała OPŁATY za testowanie, to przecież to nadal będzie przyjemność i pasja! 

おはよう!