|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Raczkowanie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
GRATULUJĘ
![]() ![]() ![]() ![]()
#4892 | |
Zadomowienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Portfel... Skórzany, z dużą ilością przegródek - w końcu to On będzie utrzymywać Naszą rodzinę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje!!!
![]() ![]() ![]() Czyli ślub będzie ![]()
#4894 |
Wtajemniczenie
|
Czarnooka - ja miałam fioletowy make up tylko nie wiem czy o moj Ci chodzi
![]() ![]() Czytałam relację Lady i widziałam fotki Neny - po prostu cudo dziewczyny ![]() My odebraliśmy juz ładne dwa tygodnie temu film z wesela, poszedł do poprawki, jak z niej przyszedł dalej jest to samo i sa tak radykalne błędy ze szkoda gadać, facet sie na nas wkurza, mówi ze tylko z nami ma takie problemy a on nawet nie potrafi wpisac dobrej daty ślubu na pudełku, w dodoatku przekrecił na płycie imie mojego meża ![]() ![]()
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
cześć kochane!!
mieszkam już sobie od kilku dni w nowym domku, ach bycie żoną jest cudowne. Urządzamy się, skręcamy meble, ktore przywieźlismy z krakowa, dziś kupiliśmy pralkę, żelazko i odkurzacz a po południu jedziemy po telewizor. Relacja się pisze i obiecuję dziś/jutro wstawić na wątek. Właśnie gotuję obiad dla mężusia i latam po mieście jak oszałala w poszukiwaniu przeróżnych rzeczy. Do końca tygodnia mam jeszcze wolne i mam nadzieję troszeczkę w końcu odpocząć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() całe wieki mnie tu nie było masakra ![]() ![]() Resztę mi się ruszy po wekendzie bo TŻ przyjeżdża na urlop na dwa tygodnie i mamy masę spraw do załatwienia ![]() Praktycznie wszystko bo potem TŻ przyjeżdza dopiero na nasz ślub tak że zaczynamy od rozdawania zaproszeń a kończymy na ostanich zakupach ślubnych dla TŻ ![]() lecę nadrobić Was chociaz co z grubsza bo mnie stąd całkowicie wyrzucicie |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Raczkowanie
|
No w końcu się odezwałaś!
![]() ![]() ![]()
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ani żadna inna PM-ka też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4901 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na poczcie zdjecie makijażu.
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4903 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiktusiaczku pokazuj nam tu zdjęcia zakupionych rzeczy ale to już ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() i czekam na relacje, ja właśnie wróciłam z moim "dzielnym" psem od weterynarza.. co za strachoput trzęsła się jak osika a nikt jej nic nie robił.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
nena umieram z ciekawości!!! Napisz mi proszę szczegółowo jak się sprawdził Texas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Wtajemniczenie
|
a co pieskowi było?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35254057]
a co ile masz? [/QUOTE] co 20 dni |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Wtajemniczenie
|
A ja zapomniałam o najwazniejszym dostałam od TŻ najpiękniejszy prezent
![]() ![]() wiem że niektóre były tu przeciwne pieskom bez rodowodu ale ten jest kochany, dbam o niego najlepiej jak potrafię i zajmuje mi mnustwo czasu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
dzięki Wam za wsparcie. Jeszcze zapomniałam, że mam zapalenie pęcherza i żadnych leków, czekam, może mama mi wieczorem przyniesie....
byliśmy na sali, w piątek mają jakąś imprezę, nasze napoje już czekają, winietki oddane, plan sali jutro dowieziemy..... jest stres, mega stres..... ;(
#4911 |
Zadomowienie
|
Gosiulko, gratuluję yorka! Moja koleżanka ma i wiem jaki, właściwie jaka jest Tosia
![]() ![]() Oj, Klaudia, współczuję tak często... Ja miałam dawniej częściej, ale troszkę się uregulowało i tak co 26-27 dni jest. Mały człowieczek, wszystko będzie pięknie! ![]() ![]() ![]()
#4912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4914 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
U mnie było w drugą stronę. Miałam co około 40 dni i grzebalec powiedział , że jak jest regularnie to wszystko ok. Taki mam cykl wydłużony i tyle. Teraz biorę tabsy więc nie wiem czy mi się zmieniło coś, bo w sumie kiedyś miałam normalnie, tylko na rok przed tabsami mi się tak zmienił cykl.
#4916 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja byłam dogadać się z kamerunem, ustaliliśmy szczegóły. Odebrałam obrączki- grawer prezentuje się przepięknie! Pozostało Nam kupić wino do obiadu, skarpety i pasek TŻtowi, mi sweterek jakiś i torebeczkę i iść do organka i kościelnego dać im po 100 i poprosić kościelnego żeby skitrał ministrantów. I w zasadzie to by było na tyle ![]() aha, no i oddałam mój zaręczynowy do odświeżenia bo był już trochu porysowany, więc jutro go mam do odebrania ![]() Czekam na resztę produktów i zabieram się za plany stołów, jak skończę to Wam pokażę jak wyjdzie coś godnego uwagi ![]() Kuku gratuliren ![]() Opowiem Ci zabawną historyjkę bo bardzo mi przypominasz moją kumpelę ze studiów ![]() Odkąd zaczęłyśmy studiować KAŻDY dosłownie KAŻDY egzamin poprzedzała jej załamka i deprecha bo ona na pewno nie zda, po egzaminie nadal to samo, beznadziejnie, nic nie napisała, nagle... 5.0 , lub 4.5 w najgorszym przypadku 4.0 ![]() Tak mi się przypomniało bo egzaminu miałaś nie zdać- zdała, licencjata miałaś nie obronić - obroniłaś i teraz ten egz na mgr ![]() No i pewnego pięknie dnia już nie wytrzymałyśmy z dziewczynami, miaałyśmy banalnie prosty egzamin, dosłownie poziom licealny ze świetnym gościem, młodym, lajtowym. No i oczywiście kumpela że ona nie umie i nie zda. Po egzaminie znowu to samo. Ja już złapałam nerwa i poszłam do wykładowcy i mówię mu jaka jest sprawa i żeby ogłaszając że wszyscy zdali powiedział że ona jedna nie zdała. No i zrobił tak, a ona w ryk, zaczęła tak strasznie wyć, że jak to możliwe jak wszystko napisała itp, na co my do niej że przecież czuła że nie zda bo mówiła to do nas... Jak już skumała że zrobiłyśmy sobie jaja tak od tamtego czasu nie usłyszałyśmy od niej słowa że nie umie albo nie zda ![]() heheh przypomniało mi się, ale była akcja ![]()
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-07-12 o 14:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zadomowienie
|
była na kontrole, bo wcześniej miała problemy z kimaniem na zębach i teraz taki nowy lek stosuje i sprawdzamy tylko czy działa - działa piękne białe czyste zęby ( szkoda że moje nie są tak białe..
![]() gosiulka22 - gratuluję pieska ![]() pokaże wam mojego a co ![]() ma już 11 lat Edytowane przez Dorka__00 Czas edycji: 2012-07-12 o 14:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Donieśliśmy księdzu zaświadczenie, o którym wczoraj zapomnieliśmy. także protokół już cały mamy załatwiony ![]() Byliśmy też rozejrzeć się za butami do TŻta,ale nic ciekawego nie było ![]() W sobotę jadę na polowanie sukienki poprawinowej. mniej więcej mam koncepcję, jak będę wyglądać. mam nadzieję, że coś znajdę ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki nie było mnie tu od poniedziałku bo nie miałam wogóle czasu... w poniedziałek miałam przymiarkę sukni .. ehm mam dużo przeróbek
- suknia do skrócenia - welon do skrócenia - rękawy w bolerku do skrocenia i do obszycia paskiem cyrkonii - zrobienie ramiączek do sukni i obszyciem cyrkoniamii - bolerko z tyłu do zebrania bo za duże - wpuszczenie rękawów bo za szerokie - odprucie taśmy z cyrkoniamii i przyszycie na nowo bo źle sie układała - dorobienie kilka piór przy suwaku bo widać w 2 miejscach suwak i rzeba zakryć.. ehm tyle poprawek w poniedziałek jeszcze bylismy w salonie meblowy bo chcemy kupić sobie sypialnie no i spodobała nam sie jedna a wieczorem składanie zaproszeń .. wiązanie kokardek we wtorek musiałam teściowej pomóc w pracy później pojechaliśmy i zamówiliśy meble takie jak w linku http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-Sypialnia/242-Natalia tylko że zamówilismy - łoże 160x200 - 2 szawki nocne - toaletke - materac letnio zimowy szafy nie chcemy bo w planach mamy gdzie indziej szafę a nie chcemy sypialni zagracać sobie w środę znowu musiałam teściowej pomóc... później pojechalam zapłacić za suknię.. no i pojechaliśmy na salę uzgodnić parę rzeczy i kwote od osoby bo powiedziała że będziemy mieli taniej a więc za osobę płacimy 130zł za dzieci od 4=12 lat 65zł chatkę i swiatła dostalismy za darmo a tak wogóle to jestem chora głowa mnie boli gardło i katar niesamowity mam ehmm... od soboty zaczynam roznoscić zaproszenia zdjęcie z przymiarki w załączniku.. tylko jedna fota bo tel mi szwankowało Edytowane przez sloneczko740 Czas edycji: 2012-07-13 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.