|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
i tak czuję się paskudnie! ![]() Tak A tymczasem zbieram się do spania, bo jutro nie wstanę słodkich snów! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
![]() to co podesłać Ci mój adres na pw żebyś mogła paczuszkę z moją częścią nagrody wysłać? dobranoc ![]() młoda godz jeszcze
|
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Kolejny dzień upału się zapowiada już jest 27 stopni a ja siedzę w nieklimatyzowanym pomieszczeniu i tak całe 8 godzin oszaleję jak Boga kocham!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
hej
no pogoda jest masakryczna ![]() u mnie w pracy klima jest, więc fajnie chłodniutko tylko potem ten szok jak się wyjdzie na dwór i w tą duchotę![]() kurcze ja lubię jak jest ciepło itd, ale bez przesady. W mieście takie pogody to dramat najgorzej jest w mpk, taka duchota, że wychodząc z autobusu to normalnie cała się lepie i mokra jestem ![]() nie wyrabiam z tą pogodą, chce ochłodzenia
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho?
Justyna gdzie się włóczysz? ![]() i gdzie reszta? ![]() u mnie dzisiaj jako tako ![]() I jogurt brzoskwiniowy z musli II baton musli (nie miałam niczego innego, co mogłabym wziąć do pracy )III gołąbek, młoda kapusta w między czasie kilka wiśni IV lód waniliowy w polewie czekoladowej z migdałami (rodzice kupili, bo mają dziś rocznicę ślubu, więc zostałam zmuszona, nie to żebym sobie od tak go zjadła V grejpfrut, miseczka malin VI grahamka z 2jajkami na twardo za dużo zwłaszcza, że te ostatnie posiłki się tak skumulowały, że w sumie odkąd wróciłam z pracy to co trochę coś jadłam
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Booooże jak duszno byłam na zakupach w tesco, potem sprzątałam, ćwiczyłam i dopiero mam czas w sumie to powinnam już spać A propo ćwiczeń: jeździłam dziś na rowerku! i właśnie wyszłam spod prysznica, bo byłam spocona jak szczur TŻ dzisiaj pół dnia składał ten rowerek bożżżżżżżże, instrukcja do no ale jakoś złożył i chodzi! oby mi ta radość szybko nie przeszła Ładne żarcie lóóóóód z Lidla? brzmi Lidlowo ![]() No to moje żarcie miałam dzisiaj dzień białkowy ![]() ś: kromka chleba Dukana z szynką z piersi indyka; jajko na miękko 2 śn: kromka chleba Dukana z szynką i serkiem wiejskim o: pierś z kurczaka; jajko sadzone; plaster twarogu k: 2 jajka na twardo w sosie kefirowo-musztardowym ![]() Monotonnie i za dużo jajec chciałam się oczyścić trochę...
|
|
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz się cieszysz ale z czasem pewnie Ci się znudzi no ale i tak trzeba się spiąć i zmobilizować do tego a z czasem jest coraz trudniej, bo na początku to wiadomo że zawsze inaczej![]() lód z Netto ![]() ale w Lidlu, Netto i Biedronce są praktycznie te same lody, różnią się tylko nazwą no i minimalnie smakiem, ale to głównie różnica w czekoladzie i tyle ale wszystkie są podobne![]() ładnie tylko trochę mało ![]() hej ja już po pracy, dziś 4h więc szybko zleciało i już weekend dzisiaj z TŻtem się widzę wieczorem, jutro jeszcze nie wiem dokładnie co i jak, a w niedz najprawdopodobniej pojedziemy gdzieś ze znajomymi nad wodę, poopalać się itd przydałoby się, bo taka blada jestem, że maskara aż wstyd przy takie pogodzie
|
|
|
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Siema
Ja widzę, że czerwiec to był miesiąc masakry dla naszych diet Ale w tej pracy wytrzymać to dramat jeść mogłabym sobie co bym chciała , burgery, wypasione kanapki, żeberka, nuggetsy, frytki itp itd no i najróżniejsze ciasta i ciasteczka i lody! idzie oszaleć jak się tam codziennie przebywa Ale trzeba spiąć tyłek w końcu Ja sobie wymyśliłam teraz dietę grejpfrutową a coo I dzisiaj było np tak: 1. jogurt truskawkowy light , grejpfrut 2. sałatka (sałata,pomidor,ogórek,pa pryka, 2 jajka, szynka) kubek zupy pomidorowej 3. kubek zupy 4. sałatka (sałata,pomidor,papryka,j ogurt nat.) grahamka, grejpfut i tak miało to w założeniu lepiej wyglądać ale mówię Wam aż żal I sory ,że mnie tyle nie było znowu
|
#4899 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w końcu się pojawiłaś czemu tak rzadko do nas zaglądasz? przypomina, że są priorytety, i my i nasz wątek to podstawa![]() opowiadaj co tam u Ciebie? jak się pracuje, jak z TŻtem i w ogóle wszystko i zdjęcia jakieś chcemy![]() Cytat:
![]() teraz już jest lepiej ale jeszcze nie idealnie![]() ale z jedzeniem lepiej, od pon planuję znów się brać za ćwiczenia za miesiąc mam wesele, trzeba schudnąć![]() Cytat:
![]() ale pamiętaj-chwila przyjemności, całe życie w udach nie warto![]() Cytat:
ja kiedyś miałam taki okres, że codziennie jadłam grejpfruta, albo szkl soku grejpfrutowego i efekty były ![]() Cytat:
u mnie dzisiaj średnio, troszkę poszalałam ale cóż-weekendCytat:
za asertywność![]() ale raz na jakiś czas przecież możesz coś sobie zjeść i Ci nie zaszkodzi wszystko można, byleby z umiarem
|
||||||
|
|
|
#4900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W pracy w porządku. Chociaż pod względem zarobków dużo gorzej niż w ubiegłym roku. Mam mniej godzin , bo jest mały ruch i kiepska pogoda a przez to mniej zarabiam. Chyba zbyt dużo oczekiwałam przed przyjazdem tu no ale nie jest źle i tak dużo lepiej na tym wyjdę niż jak bym miała siedzieć w polsce Z TŻ raz lepiej raz gorzej ale generalnie jest dobrze nie mam się z nim o co kłócić ani nic, najwyżej on musi znosić moje fochy i humorki i tyle Od jutra ćwiczysz ? Ja też! Bo dziś znowu się obżarłam
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a miałaś pracować w dwóch miejscach chyba? nie dało rady w końcu jakoś ze sobą tego połączyć?a jakieś zdjęcia masz dla nas? ![]() tak, od jutra ćwiczę ![]() dzisiaj były tylko brzuszki ale znów pogrzeszyłam![]() cały tydz się starałam a potem w weekend taka rozpusta, że maskara ![]() ale od jutra znów się pilnuję i z dietą i z ćwiczeniami i nie ma to tamto
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńńńń doberek!
![]() Tęskniłyście za mną? ![]() no i wypoczęłam, poopalałam się, no i fajnie teraz żal do pracy chodzić masakrycznie mi się nie chce... lenia mam Paulina, super że się odezwałaś obiecałaś! podziwiam Cię, że jesteś twarda U mnie dziś trochę chłodniej znaczy na chwilę obecną 22 stopnie
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja już po pracy, dziś 6h ale irytuje mnie ostatnio ta robota, w ogóle nie chce mi się tam chodzić potrzebuje wakacji![]() w ogóle powiem Wam, że zakochałam się w mrożonej kawie choć u mnie też trochę chłodniej niż wcześniej ale niewieleCytat:
![]() a wczoraj gdzie się włóczyłaś, że dopiero dzisiaj do nas zajrzałaś? ![]() super, że weekend udany
|
|
|
|
|
#4904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Doooobry
![]() Cytat:
oczywiście bez cukru ![]() dzisiaj i u mnie chłodniej 29 stopni ![]() Cytat:
wczoraj byłam tak padnięta po pracy, że poszłam spać ![]() zdjęcia
|
||
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z cukrem, ale nic innego nie słodzę, więc nie ma tragedii ![]() u mnie też było chłodniej, ale nie wiem dokładnie ile stopni ale całkiem przyjemnie, bo w końcu wiaterek się pojawił, więc nie ma takiej duchoty jak wcześniej![]() moje dzisiejsze podsumowanie I jogurt jagodowy z musli II grahamka z serem i ogórkiem kiszonym III zupa kalafiorowa (mało,bo nie lubię zup )IV kajzerka z serem, pomidorem, rzodkiewką i papryką V 2jajka na miękko i brzuszki zaliczone
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie zero wiatru ![]() Ale grzecznie i kolacyjka białkowa i brawo za ćwiczenia ![]() U mnie dzisiaj średnio ![]() ś: jogurt o taki o-> http://www.mullerpolska.pl/#/200/Muller Mix - Jogurty dwukomorowe ![]() 2 śn: 2 małe kromki razowca z serkiem łososiowym z pomidorem; czereśnie (sporo )o: 2 wafle ryżowe serowe z serkiem wiejskim+ mała miseczka zupy pieczarkowej k: jajecznica z dwóch jaj; 2 chlebki chrupkie; 1 wafel ryżowy serowy za dużo węgli jedyny pozytyw: 40 min na rowerku
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za ćwiczenia 40min to ładnie![]() dzień dobry ja już po pracy, dzisiaj 4h to szybko zleciało. Jutro na 6 ![]() a teraz pełen relaks przy mrożonej kawie
|
|
|
|
|
#4908 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdjęć prawie w ogóle nie mam. Nie wiem w sumie czemu ale musimy z TŻtem zacząć je pstrykać, bo żadnej pamiątki z tego wyjazdu nie będziemy mieli. Cytat:
Ja teeeeż pychota! Jak ja bym chciała, żeby tutaj były upały U mnie dzisiaj było tak: 1. sałatka (szparagi, troszkę makaronu, groszek, suszony pomidor - ok 200kcal) , grejpfrut 2. sałatka (papryka, sałata, pomidor, ogórek) 2 jajka na twardo, kuskus 3. naleśnik z czereśniami 4. grejpfrut, puree z jabłek (taki mały słoiczek dla bobasów także jakoś strasznie chaotycznie dzisiaj ![]() no i może coś poćwiczę jeszcze dzisiaj
|
|
#4909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
wiesz, że to mój zamiennik ![]() Na razie sam rowerek ![]() Cytat:
a przytyłaś coś? ![]() Cytat:
Ja już w pracy idę na kawkę!
|
|||
|
|
|
#4910 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
ja właśnie wróciłam z pracy i pijęCytat:
![]() u mnie wczoraj porażka była ale dzisiaj będzie już lepiej chociaż dzisiaj, bo weekend szykuje się grzesznyCytat:
|
||||
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie codziennie
Dzień dobry Jestem padnięta po dzisiejszym dniu idę na rowerek dobiję się całkiem
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
nie ćwicz codziennie
![]() moje dzisiejsze podsumowanie I jogurt brzoskwiniowy z musli II grahamka z serem i papryką III zapiekany makaron z mięsem mielonym IV 2małe morele V 2kromki ciemnego chleba z serem, pomidorem, rzodkiewką i papryką |
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten tydzień tylko tak chciałam, żeby się rozpędzić mam ułożony trening przez TŻ-ta jest skakanka, brzuszki, i trening Chodakowskiej także będzie mega urozmaicenie ![]() Ładnie a brzuchy były? ![]() U mnie 45 min na rowerku jak co czwartek czyli jadłam praktycznie to co tydzień temu chlebek otrębowy, ser biały, wieśniak, jajca i pierś z kurczaka oczywiście wszystko porozkładane i skomponowane na "posiłki"
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
jak tam piątek 13stego? ![]() dla mnie to zawsze udany i szczęśliwy dzień ![]() dzisiaj od rana w pracy, ale 4h to szybko zleciało, do tego zgłoszenia mi wpadły, wiec się cieszę i weekendno ale szykuje się grzeszny weekend niestety w sumie standardowodzisiaj taka mała impreza u TŻta, 2znajome pary mają przyjść, więc popijemy i pojemy a jutro już większa impreza, bo idziemy do kolegi na ur, najpierw gdzieś tam, a potem chyba do klubu. Więc choć tyle dobrego, że potańczę to pospalam kalorie![]() a Wy jakie plany na weekend? Justyna Ty chyba jakieś wesele miałaś mieć w lipcu? w ten weekend, czy kiedy? ![]() Cytat:
trzeba urozmaicać i efekty na pewno będąja się muszę znów wziąć porządnie za ćw bo u mnie ostatnio tylko brzuszki, a to też nie codziennie niby kurcze nadal do końca ta choroba mi nie przeszła, bo nadal trochę kaszel i katar mam, no ale nie będę czekać nie wiadomo ile, żeby mi przeszło, bo nigdy się nie doczekam i w ogóle już mam taką potrzebę ruchu, bo dawno nie ćwiczyłam![]() od pon już znów się za siebie biorę i nie ma to tamto
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w niedzielę poprawiny właśnie zrobiłam sobie generalne SPA teraz maluję pazury
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja wczoraj ta impreza, pojadłam trochę i popiłam. A jak wróciłam do domu i popatrzyłam na mój brzuch to maskara wielki jak nie wiem, normalnie ciążowy aż wstyddzisiaj znowu impreza, więc nic z tego, ale od pon już na prawdę ostro się za siebie biorę dieta i ćwiczenia i nie ma to tamto![]() Cytat:
![]() na miejscu macie, czy jedziecie gdzieś? jakie masz kiecki?![]() ja za tydz idę na panieński. A 4 i 5sierpnia wesele i poprawiny
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A co tu takie czystki? ![]() Ania, wesele było na miejscu a kiecunię na wesele miałam różżżżżową jakieś esyfloresy ![]() Łer ar ju? Jak dietka? U mnie... czuję się jak prosiak
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz jakieś zdjęcia? ![]() chcę zobaczyć tą różową sukienkę i tą drugą też![]() ja od wczoraj się znów za siebie wzięłam ![]() z jedzeniem się pilnuję, choć wczoraj idealnie jeszcze nie było no i wróciłam do ćwiczeń wczoraj tak w sumie na spokojnie było, na rozruch bo tak długo nie ćw że maskara![]() dzisiaj już po pracy, odpocznę trochę i właśnie się biorę za jakieś ćwiczenia ![]() codziennie na pewno nie dam rady ćwiczyć, ale chciałabym tak 4-5razy w tyg, do tego dieta i powinno być ok
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Cytat:
![]() Nie mam zdjęć ale nic mi o tym nie wiadomo ![]() Ja po tym weselu nie umiem wrócić na dobre tory ![]() Brawo za ćwiczenia ja dzisiaj 45 min na rowerku
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się nie poddajemy i dzielnie walczymy dalej ![]() ja weekend znów pewnie będę miała grzeszny, to chcę żeby chociaż w tyg było ok ![]() ![]() moje dzisiejsze podsumowanie I jogurt brzoskwiniowy, banan Intensywny trening cardio + 10min orbitreka + 50 brzuszków II 2 parówki w naleśniku III 1/4 melona IV jajecznica z 3jaj, 2kromki ciemnego chleba |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

i tak czuję się paskudnie! 
słodkich snów! 

już jest 27 stopni

)
lóóóóód z Lidla?
brzmi Lidlowo 
no ale i tak trzeba się spiąć i zmobilizować do tego a z czasem jest coraz trudniej, bo na początku to wiadomo że zawsze inaczej