|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
I nawet często są na nim konkursy/rozdania.
|
|
|
|
#2162 |
|
Rozeznanie
|
Chyba przyszedł mój Szajniboks - awizo w drzwiach zastałam z wpisaną godziną - dziwne, bo byłam wtedy w domu
![]() Nic to, trza się kopnąć po niego.. Dodałam na blogasku dwie nowe zakładki, ale nosi mnie na inne zmiany jeszcze..
|
#2163 | |
|
Konto usunięte
|
Tak
Cytat:
![]() Ja to mam wręcz wyrzuty sumienia jak dwa posty pod rząd pochodzą z współpracy Nawet biorąc pod uwagę fakt, że takich postów jest niewiele, a prawie wszystko recenzowane było kupowane przeze mnie
|
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to idę szukać co gdzie i jak, przyznaję że tej dziołchy nie znałam
|
|
#2165 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#2166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj go opisywałam u siebie na blogu, ale może lepiej nie wchodź żeby nie popsuć sobie niespodzianki, chyba że już gdzieś widziałaś zawartość Mi się podoba
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Blog jest dla mnie bardzo ważny, ale nigdy nie będzie ważniejszy od rodziny, życia prywatnego itd...Rodzina przede wszystkim. |
|
|
|
|
#2169 |
|
Rozeznanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35258413]Aguu, chętnie poznam Twoje zdanie odnośnie tego Shiny, czy podoba Ci się bardziej czy mniej od poprzedniego
Dzisiaj go opisywałam u siebie na blogu, ale może lepiej nie wchodź żeby nie popsuć sobie niespodzianki, chyba że już gdzieś widziałaś zawartość Mi się podoba [/QUOTE]Tja, ja i moja silna wola... powiedziałam sobie, że nigdzie nie wleze coby sobie nie psuć frajdy.. i oczywiście wlazłam.. do Ciebie też zresztą ![]() Po pierwszych rzutach oka - podoba mi się i z chęcią potestuję te kosmetyki. Porównując do zawartości czerwcowej - lipcowa na duży plus
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziś mamusia uświadomiła, że znów wydaję pieniądze na kosmetyki.. ''malo to ich masz?'' i ze zdziwieniem odebrała dziś kolejną paczkę z wymianki
chyba muszę się chować że coś kupuję Wy też tak macie?
|
|
|
|
#2171 | ||
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35254028]Każdy lubi co lubi i niech sobie trzyma w domu, na co ma ochotę
![]() Ale mi od samego patrzenia w grafice google na takie cuda robi się gorąco, a co dopiero jakbym to w domu miała... Nie spuściłabym z oczu na sekundę w strachu, że mi to wylezie, boję się strasznie [/QUOTE]witaj w klubie Cytat:
![]() Cytat:
)) Aleeee mam fajny dzień dzisiaj ) Doszła moja paczuszka z uzupełnieniem Balei z allegro, moje masełka Revlonu (w ciut ponad tydzień, wow) i dostałam propozycję testowania kosmetyków od Dermedica A że kiedyś miałam ich krem Hydrain2 i lubiłam to chętnie bym się zgodziła, czekam tylko na odpowiedź czy narzucają jakiś konkretny termin, bo napisałam że mam trochę kremów do pozużywania i od razu nie odrzucę ich w kąt i nie zacznę testów nowego...
|
||
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
To funkcjonowanie i obserwowanie przez innych nie dziwi mnie tak jak te współprace, gdy już dawno wyszło że pisze recenzje po jednym maźnięciu.... no, ale to nie moja sprawa, tylko tych naiwnych firm.
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasiaj85 ja tez bym go z chęcią zobaczyla;p alevEjak sie boisz ze wyskoczy w zródłach ruchu siedziowego, wyslij na pw ![]() ma ktoś współpracę z KKcenterHK? zastanawia mnie, jak to u nich działa.
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Z Werą to chyba była afera ze testowowała kosmetyk i wydawała opinie "po jednym maźnięciu"
aleve tez chce wiedzieć ktory to blog rzućcie linkiem
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... z tymi współpracami znalazłam to http://wyznania-kosmetykoholiczki.bl...logerkami.html
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
No tylko mówię, że to znalazłam
![]() Strasznie mnie dzisiaj boli głowa :/
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam przeogromny ból głowy, w sumie to od wczoraj. W dodatku mam kurs prawa jazdy i tak się stresuję, że niedługo wykorkuję pewnie.
![]() Co do KK, mam od nich jakiś lakier. Podają linki i można samemu coś wybrać. Jak już pojawi się recenzja to wrzucają zdjęcia do swojego sklepu, ale jak masz watermark, to nic nie wycinają itd, więc w sumie spoko według mnie.
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tylko pisała babka z prośbą o nr telefonu bo rozpoczęli wysyłkę
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Z kkcenterhk współpracuję ja i przypomniało mi to, że mam do zrecenzowania 2 pary rzęs już od 2 miesięcy
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym przytuliła od nich tą wielką płytkę do stempli, ale jak narazie mnie nie zauważyli
|
|
#2185 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Filtr i Lotion po opalaniu na pewno się przydadzą, Jedwab akurat miałam kupować więc strzał w dziesiątkę (chociaż po 2 użyciach wczoraj i dziś stwierdzam, że jak na razie mnie nie powala, taki zwyklaczek), a żel do ciała zużyję i zostawię sobie buteleczkę Cytat:
Ty to masz dobrze, Kasiu ![]() Cytat:
Mina mamy bezcenna ![]() Dziewczyny, znacie jakieś fajne, sprawdzone kanały na youtube z tutorialami upięć włosów? Bo jest tego strasznie dużo, a szukam jakiegoś fajnego ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- A co do Wery, mam jakieś dziwne wewnętrzne przeczucie, że chodziło o jeszcze jakąś inną aferę, ale nie chcę rozgrzebywać tematu, jeżeli nie mam pewności Ach ten zakręcony świat
|
|||
|
|
|
#2186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko pewnie za pierwszym razem ograniczają się do jakiejś sumy, więc nie wiadomo czy płytka nie jest "za droga". Za pierwszym razem dostałam jakieś nalepki, potem lakier, a teraz już 3.
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
no po prostu mnie teraz typiara rozwaliła, Kobo udostępniło moje zdjęcia na profilu, jakaś tam dziewczyna z wielkim bulwersem napisała, że sztuczne rzęsy, że jak to wygląda, że gdzie ta naturalność, no to napisałam jej, że muszę ją zmartwić, ale rzęsy są naturalne, a ta mi odpisała, że nie jesteśmy na Ty (na dodatek z małej), a ona mi nie uwierzy, że rzęsy są naturalne i wyglądają tandetnie, a ona sama ma może góra 19 lat, no tekst tygodnia... sama ma krótkie rzęsy, więc to chyba mówi samo przez się
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35259001]Też jestem tego zdania ![]() Filtr i Lotion po opalaniu na pewno się przydadzą, Jedwab akurat miałam kupować więc strzał w dziesiątkę (chociaż po 2 użyciach wczoraj i dziś stwierdzam, że jak na razie mnie nie powala, taki zwyklaczek), a żel do ciała zużyję i zostawię sobie buteleczkę Ja też chcę zobaczyć bloga współlokatorki, która jest już tu u nas taka "sławna" Ty to masz dobrze, Kasiu ![]() Moja dzisiaj została pozytywnie zaskoczona, przyleciała do mnie niemalże z paniką, że szampon się kończy i żebym zobaczyła czy są jakieś promocje w drogeriach żeby kupić coś fajnego, a ja z maksymalnym spokojem i uśmiechem na twarzy podchodzę do szafki, wyciągam kolejną (pełną) butlę szamponu i podaję do ręki z uśmiechem Mina mamy bezcenna ![]() Dziewczyny, znacie jakieś fajne, sprawdzone kanały na youtube z tutorialami upięć włosów? Bo jest tego strasznie dużo, a szukam jakiegoś fajnego ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- A co do Wery, mam jakieś dziwne wewnętrzne przeczucie, że chodziło o jeszcze jakąś inną aferę, ale nie chcę rozgrzebywać tematu, jeżeli nie mam pewności Ach ten zakręcony świat [/QUOTE]LuxyHair, ja często robię sobie fryzury za pomocą ich tutoriali
|
#2188 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję !
Od przybytku głowa nie boli
|
|
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
Ha! Zrobiłam skarpetowego koczka! Wyglądam jak pani profesor, jak to mój mąż oświadczył z podejrzanym uśmieszkiem
![]() Ponoć tylko linijki w dłoni mi brakuje
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
O lol, rzęsy miałam zrecenzować w marcu
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- A nie, jednak w maju
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

w poprzedniej edycji
おはよう! 

sorry, jestem chyba słaba psychiczne, dla mnie jest to demotywujące...Może wychodzę na taką, co narzeka ciągle, ale denerwuje mnie to, że taka osoba, która jeszcze 3 miesiące temu miała zerowe pojęcie o kosmetykach, teraz nagle ma pełno paczek ze współprac... Ktoś może powiedzieć, że zamiast się żalić mogę rozdanie zrobić i nabić sobie obserwatorów, ale chyba nie o to w tym chodzi. Blogowanie sprawia mi przyjemność, cieszę się z każdego nowego obserwatora, wierzę, że podoba mu się choć w części to, o czym piszę i muszę przyznać, że jak na moje małe zaangażowanie w blogsferze(czyt.komentowa nie innych blogów) mam dość dużą ilość komentarzy i obserwatorów, ale gdy widzę takie nabijanie sobie właśnie i komentarzy i obserwatorów, mam ochotę rzucić wszystko w☠☠☠☠u.
Lush & China Glaze lover! 

Bo jest tego strasznie dużo, a szukam jakiegoś fajnego