|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Piercing - monroe
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Piercing - monroe
Cytat:
poza tym, od takich kolczyków niszczą się zęby, nie masz przeciwskazań? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja wpadłam na pomysł kolczyka w nosie. Poszłam do dobrego studia tatuażu (nie miałam wtedy jeszcze 18 lat). Kazali mi podpisać oswiadczenie że rodzice wiedzą, że się zgadzają i przekłuli...
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dobre studio nie przekuje Ci nawet ze zgodą - z rodzicem obok i owszem.
prywatnie odradzam. nawet jak ktoś się poszczyci jak on to dobrze nie robi i tak może zrobić "Tobie" źle. warunki prywatne a warunki studyjne to niebo a ziemia.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam pewien roblem co do kolczyka Monroe. Mam go juz tydzien ale juz drugi raz go robilam. Pierwszym razem chcialam zmienic sobie zwykly labret na bioplast.. tylko ze nie moglam przełozyc kolczyka.. zakonczenie bioplastu gdzie wciskany jest kolczyk byl 'tępy' i tak 'rozwalilam' sobie dziourke w srodku ze potem nie moglam juz przelozyc zadnego innego. Chce wiec zapytac jak i kiedy przelozyc bioplast tak zeby znow nie musiec cierpiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
sissy that walk
|
princess 16, w Krakowie są 2 baaardzo porządne studia (9th Circle i Kult), które przekłuwają bez zgody rodzica od 16 r.ż. - warto wiedzieć, że jak najbardziej jest to zgodne z prawem. Natomiast z tego co wiem w innych częściach Polski studia przekłuwają tylko za pisemną zgodą rodziców bądź przy ich obecności.
Madziarax, ze zmianą kolczyka należy zaczekać do całkowitego zagojenia się wargi, tj. ok. 3 miesiące od przekłucia. Ale całkiem możliwe, że wtedy Ci się nie udało, bo miałaś np. za gruby pręt w stosunku do kanału.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2012-07-03 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Ostatnio przeglądałam allegro w poszukiwaniu kolczyka, labreta do wargi, do kolczyka monroe. POdobaja mi sie strasznie takie z diamencikiem, to wyglada elegancko i seksownie ale nie wiem czy sa jakies inne strony gdzie taki kolczyk dostane i czy to pewne.. Najlepiej gdyby byla mozliwosc kupienia kolczyka zapakowanego sterylnie. Jeśli znacie takie PEWNE miejsca to byłabym wdzięczna za linki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.