|
|
#151 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
Cytat:
trzymamy.. ![]()
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Dragusia88 trzymam kciuki
![]() Dziewczyny proszę poratujcie mnie... jestem w 6 tc i od 3 dni ciągle chce mi się jeść!!:/ kiedyś jadłam regularnie 5 posiłków dziennie, średnio co 3 godziny... a teraz zjem coś i za godzinę znowu jestem głodna... nie wiem co robić... jeść, czy walczyć z tym? I zjedzenie np 2 nektarynek nie zaspokaja głodu Boję się, że skończę z nadwagą 30kg;(
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
DZIEWCZYNY! UDALO SIE!!!!!!!!!!!! 6TYDZIEŃ I 2 DZIEŃ CZYLI TP. 5.03.2013R. !!!!!! MÓJ DZIDZIUŚ MA 5 MM I PIĘKNE BIJĄCE SERDUCHO!!!!!! DZIEKI ZA KCIUKI :d Oczywiście okazalo się że mam lekkiego grzyba i torbiel 4cm ;/ ale ma się sama wchłonąć ma czas do 17tygodnia, narazie się nie martwic tylko powiedziała żebym nie farbowała włosów do 12tyg tak więc prosze o wpis na listę Dragusia88 (Dagmara l.23) tp. 5.03.2013r
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-07-12 o 19:06 |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wizytę u gina mam we wtorek, więc pewnie więcej sie wtedy dowiem wiec i ja prosze o trzymanie kciukasów ![]() Ze wstepnych obliczeń tp wypada na 15 marca
|
|
|
|
|
|
#155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepsze, że ja już mam nadwagę, więc podwójnie mnie to martwi Cytat:
![]() super, gratulacje ![]() Na pewno szybko się wchłonie Cytat:
![]() a ja właśnie zakupiłam łóżko "dorosłe" dla mojej Julci Jak przyjdzie to wstawię real foto
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-07-12 o 20:41 |
|||
|
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a macie już jakieś objawy?
Mnie dalej piersi pobolewają i to dość mocno... Dragusia88 gratulacje (; Strippi ale fajne te łóżko (:
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2012-07-12 o 20:42 |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak będzie w nim spała, na razie spała w łóżeczku swoim, ale z niego już nauczyła się wychodzić, nogę daje na drugą stronę, wspina się i zeskakuje
tak jak przez płot normalnie! Łóżeczko pójdzie dla dzieci, a Julka dostała nowe łóżko Wzór konikowy nie jest przypadkiem, ja jeżdżę konno i Julcia też często wsiada, zaliczyła już pierwszą samodzielną jazdę na kucyku. Uwielbia wszystko co z końmi, a najbardziej kucyki pony
|
|
|
#159 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mojej córeczki właśnie oglądałam podobne, bardzo fajne są.. Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- A jakie macie dziewczyny plany na wakacje? Wybieracie się gdzieś, czy zostajecie w domku?
|
|
|
#160 | |||
|
Rozeznanie
|
Sisi_85 ja również mam taki apetyt a, pomimo to schudłam ok 2 kg nie mając żadnych wymiotów
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Ja jak na razie nie ma żadnych objawów sama nie wiem czy to dobrze czy nie ... od czasu do czasu mam jakieś smaki (buraczki, kapusta, żurek )![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Dziewczyny dzisiaj zauważyłam na brzuchu takie delikatne pajączki fakt jest tego niewiele ale boje się żeby nie zrobiły mi się na całym brzuchu. Czy któraś z Was ma coś podobnego ????? Podkreślam, że nie przytyłam jeszcze nic a nic. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jutro idę zrobi badania,,,trochę tego jest...oprócz podstawowych, to różyczka, toksoplazmoza i masę innych, jutro rano będą mnie kłuć...brrrrJutro muszę iść zakupic sobie nowy stanik, bo moje sztywne staniki, które zawsze nosiłam drażnią mi piersi i robia się za małe. Cycochy mało mi nie eksplodują, sa naprawdę duuuże. I tak miałam duże, bo D, a teraz to ja nie wiem. Do tego strasznie mnie bolą i dziś zauważyłam, że na brodawkach pojawiły się takie białe grudki...chyba szykują się do produkcji mleka. Dziś też parę razy zakuł mnie brzuch tak w okolicy jajników. Jeśli chodzi o apetyt, to ja znów nie mogę jeść. Nie mam na nic apetytu, wmuszam w siebie cokolwiek, mam wstręt do jedzenia jakiegokolwiek. Strippi, fajne łóżeczko ![]() Dragusia...gratulacje!!!
|
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
co do wakacji, to my już byliśmy 2 tyg nad morzem i pewnie pojedziemy drugi raz na początku września Cytat:
co do badań to mnie też to czeka, ale lekarka powiedziała mi, że przed samą wizytą mam zrobić.
|
|
|
|
#163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piersi bolą, śluzu duzo, sikam czesto noi wlosy wypadajaCytat:
ale dziewczynki chyba wszystkie lubia konie, mojego meża siostrzenica też uwielbia.Cytat:
moj tato to juz naprawde wariuje, wyszukal sobie w internecie co moge a co nie, teraz gada jak sobie poradzimy, ze on sie chyba do nas wprowadzi i bedzie nam gotowal i sprzatal a my bedziemy dziecko bawic hehe
|
|
|
#164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... za tydzień jadę do Polski(: tyle(:
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
My planowaliśmy we wrześniu tygodniowy wypad do Włoch. I teraz się zastanawiam czy podróż samolotem to dobry pomysł... jak myślicie?
|
|
|
|
|
#166 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry..
![]() Cytat:
Ja też się wybieram z rodzinką nad może w połowie sierpnia właśnie.. Liczę na piękną pogodę.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do morza we wrześniu to ja byłam dwa lata temu i powiem szczerze, że więcej nie pojadę w tym miesiącu.. Bo to już po sezonie, wszystkie knajpy zamknięte na plaży.. kompletnie nie ma co robić.. i pogoda niestety też była brzydka.. ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Musisz zapytać gina.. Myślę, że jak wszystko jest w porządku to się zgodzi, w końcu lot nie trwa chyba znów tak strasznie długo..
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe mamusie!!!
Z chęcią dołacze do Was! ![]() Szczęśliwy dzień, w którym zobaczyłam z niedowierzaniem dwie kreseczki to 1 lipiec ![]() Dziś po badaniach i wizycie u lekarza jestem w 5tc. Cieszymy się ogromnie Maluszek przyjdzie na swiat 9.03.2013 (rybka)![]() We wtorek, 17.07.2012. ide na pierwsze USG. Może kogoś ujrzymy Pozdrawiam i życzę dla was wszystkich miłego dzionka )
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj! Gratulacje..
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jest już nas coraz wiecej niedługo forum powinno ruszyć z kopyta ja mimo że nie widać to schudłam 1,5kg ;p to może nie będę aż taką wielką hipopotamicą w 9mcu ;p
|
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za miłe przyjęcie!
Pozdrawiam
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ,zazdroszcze wam już pierwszych wizyt u gina,usg i luknięcia na serduszka .... ja przestałam krwawić ale niepokój pozostał ...pierwszą wizytę mam we wtorek a czas mi się rozciąga...
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
nestelle nie martw się, zajmij sie czymś innym, idź na spacer, pooddychaj świeżym powietrzem a przede wszystkim wierz , ze wszystko będzie dobrze
Trzymam kciuki![]() Co do wyjazdów, to gin równiez mi powiedział, ze jesli sie dobrze czuje i ciaza przebiega bez problemu to mozna jechac, gorzej jak ciaza jest juz zaawansowana. Właśnie za tydzien wybieram sie z mezem na miesiac czasu do UK. 18 godz autokarem, masakra (
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
....choć nie łatwo jest nie myśleć...no cóż byle do wtorku....rozpiera mnie też ukrywanie tej wiadomości przed dziećmi,bardzo czekają na kolejne rodzeństwo (mam nawet zamówienia na Jasia i Antosie Dzisiaj z TŻ idziemy do kina ,dzieci śpią u babci (drugi raz w życiu)więc mamy trochę czasu na niemyślenie.... lejlla - ale masz fajnie i to na miesiąc....choć tego autobusu nie zazdroszcze...ja mam chorobę lokom. Aby nie mieć "sensacji"polecam homeopat.pastylki do ssania cocuccline(czy jakoś tak) nie mam po nich mdłości i można je przyjmować w ciąży...
|
||
|
|
|
|
#176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że Julka wdała się we mnie, a nie męża, który wsiada tylko okazjonalnie co do taty hehee to ja np u teściów nie mogę pić coli... tylko kupują mi cierpki sok z granatu ![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje Cytat:
ps. ja też mam chorobę lokomocyjną..
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
strippi nawet nie wiem co napisać ....bo niby jaki ja mam powód do nerwów....ale tak to jest ...jesteśmy już od tej chwili " skazane" na obawy ,nerwy i niepokój...teraz drugie serce bije w nas a potem na zewnątrz i niczego to nie zmieni...pozostanie to uczucie na zawsze i myśl -oby wszystko było dobrze...
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda, ta obawa będzie towarzyszyła już zawsze
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam się przywitać z nadzieją, że będzie mi dane zagościć tu. wczoraj na teście zobaczyłam II kreseczki, dziś zrobiłam betę - wynik 333. bardzo się cieszę, mimo, że w tym miesiącu jeszcze nie planowaliśmy starań, baliśmy się podjąć tą decyzję, żeby sytuacja się nie powtórzyła, ale też zbytnio nie staraliśmy się przeszkadzać naturze i stało się. jakiś czas temu byłam na wątku mam listopad/grudzień 2012, niestety bardzo krótko
jeszcze nikomu w rodzinie nie powiedzieliśmy i nie wiem kiedy powiemy. na przyszły tydzień jestem zapisana do lekarza.
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje ! i trzymam kciuki oczywiście!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

można sie przyłaczyć ? wczoraj zobaczyłam II

Boję się, że skończę z nadwagą 30kg;(

tak jak przez płot normalnie! 

już pierwszych wizyt u gina,usg i luknięcia na serduszka .... ja przestałam krwawić ale niepokój pozostał ...pierwszą wizytę mam we wtorek a czas mi się rozciąga...
Aby nie mieć "sensacji"polecam homeopat.pastylki do ssania cocuccline(czy jakoś tak) nie mam po nich mdłości i można je przyjmować w ciąży...
jeszcze nikomu w rodzinie nie powiedzieliśmy i nie wiem kiedy powiemy. na przyszły tydzień jestem zapisana do lekarza.