Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 21:50   #1081
mikados
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Napisane przez inusia89 Pokaż wiadomość
satysfakcje,większą pewność siebie i poczucie własnej wartości ale tak jak pisałam wcześniej nie można dać się zwariować i w paranoję wpaść, raz się żyje i nie można wszystkiego sobie odmawiać, ważne by się nie objadać i dokonywać mądrych wyborów...dziś na zakupach byłam i tak idę obok półki ze słodyczami a tam moje ukochane kinder bueno i sama do siebie ,że jak się zaraz kopnę w dupę,że przecież kupiłam sobie nektarynki,brzoskwinie i czereśnie i gorzką czekoladę więc mogę się obyć bez kinder...ale tak jak Ciebie zaprasza facet to dlaczego w weekend nie pójdziesz? idź napij się piwka i spraw przyjemność tym wyjściem sobie i facetowi,jeżeli pilnujesz się, nie jesz tłustych rzeczy, nie objadasz się fast foodami i słodyczami to chyba na małe piwko możesz sobie pozwolić
Co racja to racja ! Pagzik słuchaj Inusi dobrze dziewczyna mówi ... nawet po piwku
mikados jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 21:51   #1082
daktylek1987
Wtajemniczenie

A ja miałam właśnie niezapowiedzianych gości, ciasteczka przynieśli, takie kruche z czekoladą....A ja zjadłam tylko 1 Dumna normalnie z siebie jestem

Zobaczyłam dziś na wadze coś co mnie niesamowicie zmobilizowało, ale ciii, zobaczymy czy do ważenia w niedzielę się utrzyma, szczególnie, że okres za 5 dni powinnam dostać.

Widzę, że większość z nas ma lub panuje tatuaż. Ja właśnie 3 jaki bym chciała to napis. I jak tu się zdecydować na jeden?

Inusia dobrze mówi, sama też tak uważam, dieta dietą, ale nie dajmy się zwariować, pojedyncze odstępstwo, o ile naprawdę będzie pojedyncze nie zaszkodzi.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2012-07-11 o 22:02
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 22:46   #1083
madziek1988
Raczkowanie

GG do madziek1988

hej!
ja napisze na 3 tematy
- co do kremow na rozstepy slyszalam , ze najlepsze sa kremy dla kobiet w ciazy mam taki , ale ja nie potrafie systematycznie sie nim smarowac...wolalabym zeby byly chyba biale bo nie rzucaja sie tak w oczy
- teraz cos z czego jestemdumna, niedawno wrocilam z pizzerii z kuzynką i co zamówiłam? sok pomaranczowy i sałatke z tunczykiem, zero piwa i pizzy i innych fast foodow i nawet mnie nie ciaglo;p
- i ostatnie dolujace, powiecie ze jestem glupia ze nie robie tego tego testu bo mialabym spokoj, ale tak mnie to przeraza ze wole sie oszukiwac chybai zwklekac iludzic ze on przyjdzie, a z kazdym dniem obawiam sie ze to nie nadejdzie...ehhhide sie dolowac dalej pa

START: 1 marzec
KONIEC: może kiedyś nastąpi
madziek1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 22:48   #1084
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
No to trzymam mocno kciuki

Ty trzymaj za moje turbo fire

Ściągnęło mi się na razie 61%, oglądałam to co się ściągnęło i to będzie po prostu walka nie z tej ziemi

Ale dam radę... Muszę !

Dobrze prawi. Polac jej
Gratuluje motywacji i checi do cwiczen

Edytowane przez sylwusiach
Czas edycji: 2012-07-11 o 23:13
sylwusiach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 23:07   #1085
sylwusiach
Zakorzenienie

balam88

Wygladasz w niej naprawde szczuplo Paulina ma racje nie wygladasz na 94 kg

segregator1

Umnie codziennie jest deszczowo... tesknie za sloncem!

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj na obiad zjadłam omlet z 2 jej z tuńczykiem, do tego mizeria z jogurtem. Taki obiad na leniwca

U mnie wiatr się zerwał, grzmi, chyba burza będzie. I co chwilę mi internet rozłącza

O właśnie znowu, musiałam iść wyłączyć modem na chwilę. Wiem, że jak burza to powinno się odłączyć wszystko, ale na razie same pojedyncze grzmoty, na szczęście bez błyskawic

Ja nie mam cierpliwości do lumpków, w Krakowie ich sporo, ale jakoś mnie nie ciągnie, nie umiem nigdy nic znaleźć.
u mnie nawet podczas burzy wszystko powlaczane

Cytat:
A takw ogóle to cześć Wam ja właśnie z miasta wróciłam, ale duchota ufff a jeszcze głowa mnie strasznie boli i słabo mi dziś coś :/ pewnie przez pogodę...nakupowałam owoców, ostatnio wyczytałam ,że brzoskwinie są wskazane przy odchudzaniu!!! mają zaledwie ok 46kcal a baaardzo dużo witamin z grupy B, oraz wit A, magnez,potas,żelazo, chronią kości przed osteoporozą,antystresowo działają bo posiadają niacynę która wpływa na wzrost seroiny hormonu szczęścia czy jakoś tak i dodatkowo dotlenia i odżywia skórę,oczyszcza organizm i poprawia metabolizm nie wiedziałam,że tak dobra dla organizmu jest brzoskwinia afrodyzjak
kupilam na lumpie koszulę taką dłuższą na guziczki,z tyłu wiązana w czarno białe prążki poprzeczne drobne super zakup ,zsdowolona jestem bo właśnie taką chciałam rozmiar 42, na brzuchu luźna tylko w biuście opięta na ostatni guzik nie zapinam bo za obcisła ale tak to suuuper zadowolona jestem,tyle szczęścia za całe 15zł do długich leginsów i koturn będzie jak ta lala Załącznik 4772795
Fajna tunika - koturny i leginsy swietny pomysl bedziesz sexi

Cytat:
Napisane przez balam88 Pokaż wiadomość
tu jest filmik zachęcający
http://www.youtube.com/watch?v=oRGTu...feature=g-hist
ale ćwiczeń jako takich nie ma na youtube ściągałam je z chomika
a ja mam filmik i muzyke motywujaca
http://www.youtube.com/watch?v=fuLATXR-n4Q

Cytat:
Ściągam to TF, kupiłam transferu 5 gb:P (bo to w całości ma 4,2) zapłaciłam 5,50 przelewem i ściągam.

Dam radę myślę...

Ja lubię takie zorganizowane cwiczenia. Jeśli cwicze sama to mam wrażenie, że NIC to nie daje, bo ja coś robię źle
tez chyba sobie sciagne , tylko czy dam rade???????

Cytat:
Napisane przez ojp Pokaż wiadomość
Mi osobiście się nie podoba ten tatuaż. Może gdyby było inne wykonanie... Ja zastanawiam się nad tatuażem również. Tyle, że nie chcę obrazków, a słowa. Tak jak w załączniku.
Moim faworytem jest: Per aspera ad astra. W łacinie oznacza to: Przez ciernie do gwiazd.

Gratulacje ! I rzeczywiście, tatuaż ładnie wykonany.

Ja też na weselicho idę, tyle, że we wrześniu. Sukienka już kupiona, buty też, żakiet również. Pewnie na kilka dni przed, wrzucę Wam zdjęcie. Madzia, czytałam, że jak rozstępy są czerwone, to łatwiej z nimi walczyć ! Stosujesz jakieś kremy ?

Przygarniemy ! I życzymy wytrwałości.

Witam wszystkie nowe dziewczyny, bardzo się cieszę, że nowych duszyczek ciągle przybywa. Ja czytam regularnie, ale mało się udzielam, bo nie pracuję z komputerem. Gratuluję wszystkich sukcesów, w kg i cm.
a wiec czekamy na foty

Cytat:
oj dziewczyny ale brzuch mnie boli...wypiłam 2 kawy i pojadłam czereśni i zdycham...:he lp:
to sobie namieszalas .. trzymasz sie jakos?

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Wlasnie bylam na rekonansie na silowni i poznalam mila pania trenerke osobista ktora bedzie pracowac ze mna od soboty trzymac kciuki
trzymamy i nie puszczamy
Stary 2012-07-11, 23:11   #1086
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
oj dziewczyny ale brzuch mnie boli...wypiłam 2 kawy i pojadłam czereśni i zdycham...:he lp:
mieszanka wybuchowa:P moze herbaty napij sie zielonej albo miety?

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez madziek1988 Pokaż wiadomość
hej!
ja napisze na 3 tematy
- co do kremow na rozstepy slyszalam , ze najlepsze sa kremy dla kobiet w ciazy mam taki , ale ja nie potrafie systematycznie sie nim smarowac...wolalabym zeby byly chyba biale bo nie rzucaja sie tak w oczy
- teraz cos z czego jestemdumna, niedawno wrocilam z pizzerii z kuzynką i co zamówiłam? sok pomaranczowy i sałatke z tunczykiem, zero piwa i pizzy i innych fast foodow i nawet mnie nie ciaglo;p
- i ostatnie dolujace, powiecie ze jestem glupia ze nie robie tego tego testu bo mialabym spokoj, ale tak mnie to przeraza ze wole sie oszukiwac chybai zwklekac iludzic ze on przyjdzie, a z kazdym dniem obawiam sie ze to nie nadejdzie...ehhhide sie dolowac dalej pa
bedzie dobrze
tez musze sie czyms pochwalic. Ostatnio bylismy z Tz w KFC i on zamowil dla siebie caly zestaw a ja zamowilam tylko salatke, w ktorej ylo kilka pomidorkow koktajlowych i salata bez sosow i o dziwo mnie tez jakos szczegolnie nie ciagnelo do tego kurczaka i majonezu

P.S. Dziewczyny przepraszam za zamieszanie z moimi postami ale cos mi serwer szwankuje lecicie z tymi postami dobranoc!

Edytowane przez sylwusiach
Czas edycji: 2012-07-11 o 23:14 Powód: przecinki itp
sylwusiach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 23:12   #1087
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
hej!
ja napisze na 3 tematy
Też tak kiedyś myślałam, olałam sprawę, bo przecież naturalnie mam jasną skórę i jak się zrobią białe, to nie będzie ich widać. Błąd! Nawet nie wiesz jak teraz tego żałuję. Teraz już nic nie da się z nimi zrobić (poza drogimi profesjonalnymi zabiegami, po których wizualnie znikają, ale wciąż są wyczuwalne w dotyku), a wierz mi, są widoczne, a ja naprawdę blada jestem. Opalanie nic też nie daje, bo rozstępy się nie opalają i widać je jeszcze bardziej (tak słyszałam, sama się nie opalam). Nawet jakby ich nie było bardzo widać, to czuć je wyraźnie w dotyku. Zmobilizuj się jakoś i postaraj się ich pozbyć póki jest jeszcze szansa. Co z tego, że uda się schudnąć, jak skóra nie będzie ładna, tylko naznaczona rozstępami. Czasem je widać bardziej, czasem mniej, ale są, niestety

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 23:14   #1088
andzia1989r
Zakorzenienie

Filmiki motywujące do cwiczeń:

http://www.youtube.com/watch?v=eNnly...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=MOaAd...eature=related

andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 00:01   #1089
Marti_ni
Raczkowanie

hej dziewczyny!!

Mogę się do was dołączyć?

daktylek1987 masz racje, rozstępy się nie opalają(informacja jak najbardziej sprawdzona na sobie), poza tym te zagojone białe nity, złośliwie się błyszczą przy ciemniejszym kolorze skóry, jakby mało problemów dostarczały...
Marti_ni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 01:01   #1090
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marti_ni Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!

Mogę się do was dołączyć?

daktylek1987 masz racje, rozstępy się nie opalają(informacja jak najbardziej sprawdzona na sobie), poza tym te zagojone białe nity, złośliwie się błyszczą przy ciemniejszym kolorze skóry, jakby mało problemów dostarczały...
Hej! Pewnie ze mozesz dolaczyc!
Napisz wzrost,wage poczatkowa i wage docelowa
Stary 2012-07-12, 07:42   #1091
mikados
Rozeznanie

Cytat:
o tak wyglądam w niej
Ty ważysz 94 kg?? No co Ty? Zupełnie tego nie widać

U mnie do poniedziałku zero ćwiczeń bo mam gościa i nie będzie czasu na ćwiczenia raczej spacery po mieście i lesie mam nadzieję, że bardzooooo długie

Miłego dzionka

Edytowane przez mikados
Czas edycji: 2012-07-12 o 07:44
mikados jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 09:23   #1092
andzia1989r
Zakorzenienie

Hej kobiety

Nie wiem jak u was, ale u mnie od wczoraj nieco chłodniej. Jest czym oddychać

Plan na dziś:

TF dzień 1-wszy

+ 300 brzuszków

+ 500 x skakanka

+ 500 x motylek

Coś czuję, że umrę wieczorem A chcę sobie jeszcze hula hop kupic, bo twister coś słabo na tą talię mi działa:P

Plan żywieniowy (poprawiajcie mnie jak zobaczycie jakieś babole, bo raczkuję jeśli chodzi o układanie sobie posiłków):

Śniadanie: Herbatka zielona z mandarynką + 2 kromeczki chleba orkiszowego z chudą szynką, sałatą, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką + szczypiorek do tego.

Obiad: jako, że wczoraj ugotowałam sobie za dużo ryżu to dziś go wykorzystuję i robię oszukańcze risotto. A więc ryż + warzywa (brokuł, kalafior, brukselka, marchewka, fasolka szparagowa) szklę na 1 łyżce oliwy na małym ogniu, do tego wypiekam trochę mięska mielonego i dodaję domowy sos pomidorowy na bazie jogurtu naturalnego nie śmietany.

Podwieczorek: banan

Kolacja: Chudy twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mikados Pokaż wiadomość

U mnie do poniedziałku zero ćwiczeń bo mam gościa i nie będzie czasu na ćwiczenia raczej spacery po mieście i lesie mam nadzieję, że bardzooooo długie

Miłego dzionka
Podobnie o spacerach myślę na wczasach Bo 3 sierpnia z Tż-tem jadę a 12 rano wracamy

No, ale może morze będzie łaskawe i w nim popływam. Spacerki plus dużo wieczornego ruchu

Zobaczymy.

Na razie przez ten czas co mi został chcę zrzucic trochę sadełka co by lepiej się czuc w moim bikini (jak się zbiorę na odwagę i znajdę aparat to może wam zrobię zdjęcia )
Stary 2012-07-12, 10:06   #1093
segregator1
Raczkowanie

Cytat:
Hej kobiety

Coś czuję, że umrę wieczorem A chcę sobie jeszcze hula hop kupic, bo twister coś słabo na tą talię mi działa:P
Ja kupiłam sobie w zeszłym roku takie duże hula hop z masażerami. Generalnie super sprawa, często ćwiczę i szybko są efekty. Ale po pierwszych razach to 3 tygodnie miałam takie siniaki na całej talii jakby mi ktoś nieźle wpie***ył Jak znajdę zdjęcie to Wam pokarzę, bo inaczej nikt nie uwierzy

Start -->96,9kg - 91,5kg
- Cel--> 69kg

segregator1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 10:18   #1094
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez segregator1 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam sobie w zeszłym roku takie duże hula hop z masażerami. Generalnie super sprawa, często ćwiczę i szybko są efekty. Ale po pierwszych razach to 3 tygodnie miałam takie siniaki na całej talii jakby mi ktoś nieźle wpie***ył Jak znajdę zdjęcie to Wam pokarzę, bo inaczej nikt nie uwierzy

Słyszałam o tym już

Ale czego się nie robi dla pięknej talii
Stary 2012-07-12, 11:11   #1095
Marti_ni
Raczkowanie

Wzrost 170cm
Waga kiedy zaczęłam odchudzanie 85-86, teraz jest 76 i ciągle walcze
Cel 60kg
Marti_ni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 11:49   #1096
inusia89
Rozeznanie

hej dziewczyny
jakoś przeszło i obyło się bez rewolucji
na rozstępy tak jak Wam kiedyś pisałam te wszystkie balsamy i kremy nic nie dają, pic na wodę to jeden wielki...na to jedynie maści..jest jakaś niemiecka na blizny po oparzeniach i operacjach i na rozstępy tak na ulotce jest,która faktycznie działa ale ja nazwy nie znam i można tylko w aptece w niemczech...a z polskich maści to CEPAN maść na bazie cebuli (śmierdzi) ale mówią,że skuteczna jest to maść typowa na blizny, 2 razy użyłam ale to za mało
inusia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 12:08   #1097
madziek1988
Raczkowanie

GG do madziek1988

zdooooooooooołowana.....

Stary 2012-07-12, 12:35   #1098
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
zdooooooooooołowana.....

co sie stalo?
Stary 2012-07-12, 13:05   #1099
balam88
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
dziś mam cały dzień w biegu, idę drukować moją pracę magisterską w końcu sprawdzoną przez mojego promotora, a obrona za tydzień tylko muszę wszystkie papiery złożyć do dziekanatu jutro i stąd mam tyle biegania zajrzę na pewno wieczorem jak się z tym ogarnę
miłego dnia kochane kluseczki
balam88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 14:03   #1100
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
dziś mam cały dzień w biegu, idę drukować moją pracę magisterską w końcu sprawdzoną przez mojego promotora, a obrona za tydzień tylko muszę wszystkie papiery złożyć do dziekanatu jutro i stąd mam tyle biegania zajrzę na pewno wieczorem jak się z tym ogarnę
miłego dnia kochane kluseczki
Balam to ja będę 3mać kciuki!!! Tobie również miłego dnia
Stary 2012-07-12, 15:17   #1101
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

dziś miałam straszną ochote na słodycze i zjadłam die kostki czekolady gorzkiej. Ale masakra, jak mnie wzięło. A ten wariat jeszcze jadł przy mnie mlecznego grześka, myślałam, że go zabiję. A waga znowu rozpoczęła faze stania.
Stary 2012-07-12, 17:37   #1102
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pagzik Pokaż wiadomość
dziś miałam straszną ochote na słodycze i zjadłam die kostki czekolady gorzkiej. Ale masakra, jak mnie wzięło. A ten wariat jeszcze jadł przy mnie mlecznego grześka, myślałam, że go zabiję. A waga znowu rozpoczęła faze stania.
ja już długi czas stoję w miejscu więc się nie ważę nawet ale wiem ,że za bardzo sobie folguję...ale pocieszam się tym ,że za 2 tyg jadę na roboty w pole to pot po pupie non stop będzie ciekł
Stary 2012-07-12, 18:37   #1103
balam88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Sama ostatnio sobie myślałam, że jak już zamienimy się w super laski (fizycznie oczywiście, bo teraz też jesteśmy super ) to fajnie byłoby się spotkać na ciacho (a co, wtedy będziemy mogły sobie pozwolić ).
to jest super pomysł

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
balam88

Wygladasz w niej naprawde szczuplo Paulina ma racje nie wygladasz na 94 kg

tez chyba sobie sciagne , tylko czy dam rade???????
sylwusiach dziękuję ale serio ważę 94
dasz radę razem damy radę
Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
tez musze sie czyms pochwalic. Ostatnio bylismy z Tz w KFC i on zamowil dla siebie caly zestaw a ja zamowilam tylko salatke, w ktorej ylo kilka pomidorkow koktajlowych i salata bez sosow i o dziwo mnie tez jakos szczegolnie nie ciagnelo do tego kurczaka i majonezu
brawa za silną wolę

Cytat:
Hej kobiety

Nie wiem jak u was, ale u mnie od wczoraj nieco chłodniej. Jest czym oddychać

Plan na dziś:

TF dzień 1-wszy

+ 300 brzuszków

+ 500 x skakanka

+ 500 x motylek

ale wycisk mam nadzieję że jutro nie będzie ci ciężko z zakwasami, hula hop dobry pomysł, sama mam takie z wypustkami i ładnie na talię działa

Cytat:
Balam to ja będę 3mać kciuki!!! Tobie również miłego dnia
dziękuję
Cytat:
ja już długi czas stoję w miejscu więc się nie ważę nawet ale wiem ,że za bardzo sobie folguję...ale pocieszam się tym ,że za 2 tyg jadę na roboty w pole to pot po pupie non stop będzie ciekł
zobaczysz jeszcze jaka szczuplutka z tej pracy wrócisz, a my wszystkie będziemy tak

Edytowane przez balam88
Czas edycji: 2012-07-12 o 18:38
balam88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 19:31   #1104
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

W końcu poszłam na moj fitness po 3 dniach spokoju: godzina stepu i godzina sztang. W końcu zmęczona ! Mięśnie lekko drżały, ale ja kocham to uczucie. Bardzo chętnie umowie sie z Wami na ciacho, moje ulubione to napoleonka dziewczyny a z jakich miast jestescie? Ja z Wrocławia.
Stary 2012-07-12, 20:10   #1105
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
to jest super pomysł

sylwusiach dziękuję ale serio ważę 94
dasz radę razem damy radę

brawa za silną wolę

ale wycisk mam nadzieję że jutro nie będzie ci ciężko z zakwasami, hula hop dobry pomysł, sama mam takie z wypustkami i ładnie na talię działa

dziękuję

zobaczysz jeszcze jaka szczuplutka z tej pracy wrócisz, a my wszystkie będziemy tak
hehehe fajnie by było

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
W końcu poszłam na moj fitness po 3 dniach spokoju: godzina stepu i godzina sztang. W końcu zmęczona ! Mięśnie lekko drżały, ale ja kocham to uczucie. Bardzo chętnie umowie sie z Wami na ciacho, moje ulubione to napoleonka dziewczyny a z jakich miast jestescie? Ja z Wrocławia.
ja też z dolnegosląska tylko ja w górach mieszkam a do Wrocka mam jakieś 120km napoleonka ja też uwielbiam serniczek na zimno,szarlotkę...ogólnie nie lubię biszkoptów bo dla mnie za suche, wolę na kruchym cieście lub francuskim i sernik na zimno

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2012-07-12 o 20:12
Stary 2012-07-12, 20:11   #1106
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

No, to nie jest taka odległośc, by nie dało się jej pokonac a reszta?
Stary 2012-07-12, 20:15   #1107
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:

Dobry pomysl z tym spotkaniem
Pochodze z malej miejscowosi na podlasiu,ktora graniczy z warmia i mazurami:P Czarnawies-to moje miejsce na ziemi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-12, 20:20   #1108
madziek1988
Raczkowanie

GG do madziek1988

Ja z Jaworzna koło niedaleko Sosnowca i Katowic

Stary 2012-07-12, 20:42   #1109
agusia_264
Rozeznanie

inusia postanowiłam skorzystać z Twojego zaproszenia tylko nie wiem czy jest nadal aktualne?
16.03.2012 - 80,8
17.06.2012 - 73,7
jest : ....
Cel: 55,0
175cm
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-12, 20:56   #1110
madziek1988
Raczkowanie

GG do madziek1988

agusia jak przez miesiac zrzuciłas ponad 10kilo?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości