|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
wazne zeby mnie ktos zrozumial a pozatym to tez dziekuje za rade co do perfum to sie jeszcze zastanowie
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z perfumowanych: -Indecence miałam dwa razy i-jak dla mnie był to ładny zapch, delikatny i miał coś w sobie, teraz czekam na jakiegoś sponsora który by mi go kupił. -próbeki Treselle- ale jak dla mnie za duszna, wogóle mi śmierdziała -próbki extraoridnary-duszny, nie dla mnie -probki black dress-do lekich zapachów nie nalezy, ale na wieczór czemu nie, miała coś w sobie -crystal aura-wyczuwam w nich ogórki takie na mizerie z toaletowych: -pur blanca- miałam kilka razy, ostatnio jak kupiłam cały zestaw, strasznie ją męczyłam, dawniej strasznie mnie się podobała,a ostatnio zaczeła mi śmierdzieć, sama sie dziwie czemu -wink- słodki, chyba aż za słodki jak dla mnie, z początkiem był przyjemny zapach i lubiałam się nim otaczać z czasem zaczął mnie drażnić i dusić. -celebre miała przeważnie moja mam ale ja czasami tez się nim psikałam jak dla mnie ładny, delikatny tylko szkoda że tak nie trwały zresztą jak wszystkie wody toaletowe avonu -pamiętam była taka seria zapachów jak magnolia, lawenda i chyba pączek róży, ach lubiłam te wody tak jak te co wcofali w takich buteleczkach, których kolorki to żółty, czerwony i fioletowy, miały jakieś kwiatuszki namalowane nie pamietam jak się nazywały, ale ładnie pachniały -no i passion dance, ale jak dla mnie za ciężki |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie sugeruj się tym, że napisałam "śmierdzidełka". wybór perfum to indywidualna sprawa, każda z nas ma inny nosek i na każdej z nas te same perfumy będą inaczej pachnieć.Dziewczyny pamiętacie jeszcze Women of Earth, Millenia, Starring, Casbah? Były super i do dziś ubolewam, że je wycofali |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a avon no niesety ma talent to wycofywania rzeczy mi brakuje seri naturals lawenda i rumianek, tych wód magnolia, lawenda, poczek rózy i wiele innych rzeczy |
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
nie ma za co
przepraszam za post po poście i pozjadane literki
|
|
|
|
#2679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś była fajna seria do ciała z mlekiem, w takich kanciastych butelkach, z miodem też pamiętam... i wiele innych rzeczy. Chyba przejrzę dzisiaj stare katalogi... |
|
|
|
|
#2680 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o wody to najbardziej lubię Incadessence
) Ma w sobie coś takiego... Może dlatego, że jestem do niego tak bardzo przywiązana już i wogóle przypomina mi miłe chwile z przeszłości i pozwala przenieść się choć na chwilę wstecz... Chyba sentyment normalnie Potem LBD, ale używam tylko od święta. Zazwyczaj na jakieś specjlne okazje, wyjścia itp.Ostatnio polubiłam również Extraordinary... Świetny zapach... Jak dla mnie nie jest on duszny...Far Away też bardzo lubię, ale dawno nie miałam już... Ostatnią buteleczkę zużyłam przed wakacjami. Lubiłam go bardzo, taki słodziutki zapaszek, ale też nie przesadnie słodki. W sumie musiałabym pomyśleć nad zakupem Bo wtedy już się nim znudziłam, ale teraz chętnie bym do niego wróciła Z wód toaletowych to Pur Blanca... Też używam od dawien dawna, najczęsciej to właśnie tą wodą psikam się na dzień... Taka delikatny zapach, ale mimo to wyczuwalny i bardzo przyjemny.Przed Świętami kupiłam sobie Passion Dance. Zapach fajny, podoba mi się. Ale strasznie nietrwaly. Prawda jest taka, że psikam, psikam i nie czuje Wogóle po pół godzinie już go wogóle nie czuć. A szkoda Teraz zastanawiam się nad In Bloom... Ale niestety jeszcze nawet nie miałam okazji zobaczyć jak pachnie... Ale ciekawie wygląda To tyle na temat zapachów ) Myślałam, że wydam więcej na K02 kiedy go zobaczyłam pierwszy raz... A tymczasem moje zakupy ograniczył się do : Kremu Odżywczego Brzoskwinia i Mleczko Migdałeowe + maseczka z tej samej serii, 2 kulek (Surrender i Celebre). Balsamu ujędrniającego ze SSS nie zamawiałam jednak bo koleżanka dzwoniła, że jakieś cudo znalazła i mi kupiłą. Więc najpierw chcę zobacyć i wybróbować to co ona tam wyszperała ) Pozadrawiam, Buziaki
|
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
a tak z ciekwości nie orientujecie się kiedy będzie kat 05/2007
bo straciłam rachube, nie bijcie, że oto pytam ,a pytam bo ciekawi mnie sprawa z szminkami regenerującymi widze że w kat 03 są po ok 20 zł w 04 za ok 25 zł i są z dzwoneczkiem to teraz ciekawi mnie czy je wycofają, czy zmienią opakowania bo jak zamierzają wycofać to cie chyba musze zaopatrzyć, a i ciekawi mnie czy w końcu promocja na szminki diamentowe bedzie
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni pojawil sie 9 stycznia
|
|
#2683 |
|
Zadomowienie
|
04 był 9 stycznia, więc 05 coś koło 9 lutego.
|
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
acha dzięki majulka
|
|
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
In Bloom w ogóle mi nie odpowiada i chyba nie jest trwały. Wylałam sobie na nadgarstek pół próbki i po niedługim czasie nie czułam już nic.
Crystal Aura też jest nieciekawy-jak potarłam kartkę w katalogu, to się ucieszyłam, bo pachniały podobnie jak J'adore Diora, ale to było mylne wrażenie, bo po użyciu próbki czułam już tylko świeże ogórki i melona. Najbardziej lubię Extraordinary, LBD tez jest fajny. |
|
|
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z Crystal Aurą faktycznie coś musi być z tymi ogórkami bo pamiętam jak się tylko pojawiła to wiele osób na tym wątku stwierdzało że czuje jakieś ogórki. |
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam! Coś czasu nie mam zaglądać tu do Was i pisać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do Beyond Colour to z boku w kat.4 jest informacja: W następnym katalogu poznasz ANEW BEAUTY - luksusową linię kosmetyków do makijażu opracowanych w oparciu o technologię zwalczająco oznaki starzenia. Więc sporo zamieścili to akurat na tej stronie to pewnie ta linia zastąpi Beyond Colour. Więc i wyprzedaże pewnie będą... No ale tego wszytskiego się dowiemy 6 lutego
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście torebkę In Bloom na żywo?
Ja widziałam w COK-u i powiem szczerze, że totalne brzydactwo. Jeśli była juz o tym mowa to sorki. |
|
|
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...a mam pytanko do Ciebie składasz zamówienie juz z kat 04 więc może ktoś zamawiał kolekcje biżuterii Taline która pojawiła się w kat 03. Bo ciekawi mnie jak ona w realu wyglada |
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 9 stycznia
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Dziewczęta czy mogłybyście mi coś powiedzieć lub doradzić w sprawie Tressel silver, proszę? Chce kupić z 03? Mi osobiście barzdo podoba się Extraordinary, LBD i Blue Rush. Posmarowałam sobie nadgarstki nowym zapachem In Bloom i długo sie utrzymywał. Kupiłam sobie złota torbę Kithira. Kolor stonowany, rzekła bym że taki lekko miedziany nawet. Torba wykonana porządnie, jak sie będzie sprawowac to się zobaczy. Pozdrawiam |
|
|
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie się Terselle Silver nie podoba, z kolei moja koleżanka w pracy była nim zachwycona. Czułam ten "smrodek" cały dzień... Na Tobie In Bloom pachniał długo, to tylko dowodzi, że każda z nas to jedno wielkie indywiduum. Torba Kithira jest wykonana porządnie, gdyby tylko była w czarnym kolorze, kupiłabym ją od razu, bo złoty do niczego mi nie pasuje.
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się strasznie wałkował. Może zmienią szatę graficzną i wprowadzą jako nowość. Polecam rożświetlająco-antystresowy. Mus też jest dobry
|
|
|
|
#2697 | |
|
Rozeznanie
|
To Surrender dla Niego i to jak pamiętam woda po goleniu
Cytat:
Pryskam się na zmianę ahh ![]() Pamiętam ją...też załuję że jej już nie ma ;/ Wycofują wszystko to co fajne.. :| albo seria Naturals z zielona herbata...albo truskawkowa..:|
|
|
#2698 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sie dzis od mojej Konsultantki Hexxanki dowiedzialam, ze nie dostane niebieskiej torby Halle i kuferka na kosmetyki
Szkoda mi zwlaszcza kuferka, bo podobno juz ma go w ogole nie byc..
|
|
|
|
#2700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

To tyle na temat zapachów
bo straciłam rachube, nie bijcie, że oto pytam ,a pytam bo ciekawi mnie sprawa z szminkami regenerującymi widze że w kat 03 są po ok 20 zł w 04 za ok 25 zł i są z dzwoneczkiem to teraz ciekawi mnie czy je wycofają, czy zmienią opakowania bo jak zamierzają wycofać to cie chyba musze zaopatrzyć, a i ciekawi mnie czy w końcu promocja na szminki diamentowe bedzie