|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Cytat:
A to zaproszenie dla PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY ![]() Kamcia zazdrości myszom, sama chce poharcować! Mamy ją
|
|
|
|
|
#2342 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ojeżu, człowiek poszedł myć podłogę w sraczu a Wy tu takie historie
![]() http://i367.photobucket.com/albums/o.../ghfkfhkfh.jpg oto SIOSTRA naszej pani cupcakecośtam. Rodzinne upodobania kulinarne widzę... Cytat:
Natomiast uwielbiam wszelkie rzeczy na wierzchu, o ile spełniają jakąś funkcję i nie są typowymi kurzołapami Uwielbiam generalnie przeszklone meble, w domu rodzinnym funkcję regału na książki pełniła u mnie szafka medyczna - kojarzycie takie szklane z każdej strony jak były u higienistek? Co do mebli w typie PRLu - podrzucam Wam kradzione z innego forum zdjęcie, jedno z moich ulubionych i najbardziej inspirujących wnętrz, jakie widziałam u Polaków w Polsce. Meble sporo starsze niż u Kamci, ale jak podane ![]() Smaaaalec z dzika! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne !
Cytat:
to wszystko jest ukartowane!
|
|
#2344 |
|
Wtajemniczenie
|
Taa, obiecałam zdjęcie i nie wrzuciłam
Mieszkanie pary architektów z W-wy, w tym mojej imienniczki, mnie ono osłabia
|
|
|
|
#2345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ebayu jest turkus z numerem 7 za 75ooo$ wiec zdarzaja sie drogie przypadki.
|
|
#2346 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
W Polsce ledwo coś ładnego powyżej 42 można dorwać Btw, jakie zdjęcie? Nie ma zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#2347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Jaaaa, das ist optimal"
|
|
|
|
|
#2348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecam generalnie forum poprzeglądać, jak ktoś nie ma pomysłu, a chciałby coś zmienić, niektórzy ludzie są tam genialni ![]() A siostry w rozmiarze milionpińcetstodziewińcet są z UK, myślę, że tam ubrania w rozmiarze jestę górą można znaleźć również w ładnych krojach Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-07-13 o 00:01 |
|
|
|
|
#2349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/d...BDQsyJbBnB.jpg |
|
|
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tam smalec z dzika Zupa z twixów!![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że kolega zakumał o co kaman jak dostał taki luksusowy alkohol! Teraz musimy zbiorowo trzymać kciuki co by harce zostały uskutecznione!
|
||
|
|
|
#2351 |
|
zawsze mam racje
|
Jest dorosła, to chyba może je zmienić jak zarobi.
Chyba, że taką ma dziwną rodzinę, że jej nie pozwala, chociaż takiego przypadku nie spotkałam. Może po prostu lubi.
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
A widzicie? Widzicie? Pisałam już jakiś czas temu, że coś się kroi między Kamcią i panem Prawdziwym Mężczyzną
Chociaż widzę, że Kama z przyjaciółką na równi przystawiają się do pana Mężczyzny. Czyżby trójkącik? ![]() A gdzie śpią naszej ulubienicy rodzice, skoro ona ma ich łóżko?
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-07-13 o 00:09 |
|
|
|
#2353 | |
|
BAN stały
|
http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3...ziennym-1.html ale tutaj chyba ktoś przesadził.
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Czuję, że jak dostane nowy to nie ja będę wybierac meble tylko oni - albo będzie na zasadzie - że ja wybieram ale oni zatwierdzają Szkoda, że nie mam jak zarobić na meble i tak dalej |
|
|
|
|
#2354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ale rozmiar 38 to NIE JEST patologiczna otyłość. Ta u siostrzyczek JEST. To się kwalifikuje do 1) leczenia zaburzeń odżywiania 2) operacyjnego zmniejszania żołądka. I bla bla, polityczna poprawność coś tam coś tam (przysięgam Wam, już nie wiem, jak mam nazywać osoby o ciemnoczekoladowym kolorze skóry - w USA to Afroamerykanie, a w Afryce? Afroafrykanie?), ale to nie ma nic wspólnego z szeroko pojętą normą, zdrowiem, estetyką, dobrym samopoczuciem itd. (Tak, naoglądałam się głupich programów na TLC )
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Tam ktoś przesadził z mieszkaniem? W takim razie tutaj bardziej, bo jest wszystko w jednym: http://www.youtube.com/watch?v=juWaO...layer_embedded#!
(Szarri, może zaczerpniesz inspiracji, chociaż to mieszkanie jest większe od Twojego)
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-07-13 o 00:13 |
|
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2357 | ||
|
zawsze mam racje
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3526554 6]natomiast zastanawiająco dużo młodych ludzi urządzających własne meiszkanie wciąż kupuje meblościanki
![]() brrr... [/QUOTE]Tyle tego w różnych sklepach meblowych, że może myślą, że to nadal jest super. Ale to przecież jest zwykle mało pojemne też, jakieś półeczki, szybki cuda, a rzeczy nie ma gdzie schować. W domu rodzinnym też miałam meblościankę (nie taką jak K.) i szczerze jej nie cierpiałam. Ja z mebli lubię tylko szafy zabudowane i komody (tylko takie proste z dużymi szufladami, nie jakieś udziwnione) i w tych szufladach przegródki materiałowe. A ozdobić pokój można ładnym kolorem na ścianie, tapetą (może być np na jednej ścianie, żeby nie było przytłaczająco), dywanem, poduszkami na kanapie i wieloma innymi dodatkami. Piszę to, bo niektórzy mówią, że nie ma strojnej meblościanki = brzydki pokój. A ogólnie to lubię minimalistyczne wnętrza, ale za to ciekawe kolorystycznie. Był kiedyś blog z 'najlepszymi' wnętrzami, ale adresu nie pamiętam. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
|
|
#2358 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i padło to nieszczęsne pytanie Jutro na blogu Kamci zdjęcia łóżka jej rodziców |
|
|
|
|
#2360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak na wynajmowaną kanciapkę i warunki dwojga studentów to mnie satysfakcjonuje na razie klik klik klik klik A to mieszkanie kiedyś już widziałam, ale nie przekonuje mnie ono jakoś specjalnie |
|
|
|
|
#2361 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ew fotel obrotowy by mógł być, jeśli byłby jasny ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
Czy tak ogólnie mówisz, że ciężko?
|
|
#2362 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się bardzo podobają wnętrza w stylu rokoko lub vintage
![]() http://creativehousedesigns.com/272/...gremitsky.html
|
#2363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
BAN stały
|
4) Moment zawahania - pójść do biblioteki i zapłacić karę czy wyzbyć się resztek honoru i poczekać (chyba z rok) do dnia, w którym biblioteczne grzechy zostają odpuszczone? Co wybierze Luiza? Jakie będzie rozstrzygnięcie tego dylematu? Sprawdź już w najbliższym odcinku!
Po roku biblioteki darują? Ja chyba od 3 lat przetrzymuję książki - uznałam, ze póki się nie upominają to wstyd mi się tam pojawiac ^^ Boję się jaka kara mi się namnożyła :O A może zapomnieli o mnie? ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
to chyba przy mocno niskim wzroście, bo u wysokich osób to normalny rozmiar Weźcie nie dobijajcie
|
|
#2366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(z Jagiellonki trzymam, ale i tak muszę oddać wcześniej Na razie chyba z 15zł mi się naliczyło i dalej nie poszłam |
|
|
|
|
#2367 |
|
zawsze mam racje
|
Ogólnie w coraz większej ilości sklepów mijają mi 44-46.
Ale tak powyżej to chyba ciężko mają kobiety, tylko jak dla mnie w rozmiarze np 48 nie da się dobrze wyglądać, czego by człowiek nie założył. -- jeśli o wnętrza chodzi to podoba mi się coś mniej więcej takiego http://www.miragestudio.eu/pl/portfo...;produkcja-119 (lustro mi się nie podoba, reszta tak)
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-13 o 00:36 |
|
|
|
#2368 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Generalnie to objętościowo mnie nie ma specjalnie dużo, ale jakaś taka obsmalczykowana jestem Może wina dużych cycków i szerokich bioder, ale wyglądam na więcej niż ważę i na większy rozmiar też wyglądam |
|
|
|
|
#2370 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

A to zaproszenie dla PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY
Mamy ją 
żeby mieć więcej kurzu do wycierania? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Polecam generalnie forum poprzeglądać, jak ktoś nie ma pomysłu, a chciałby coś zmienić, niektórzy ludzie są tam genialni