|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
BAN stały
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
|
|
|
|
#2402 |
|
zawsze mam racje
|
o właśnie
![]() szari: ew ramiona poćwicz, ale nie żeby schudnąć czy przypakować, tylko żeby takie jędrniejsze były. Sama to muszę uczynić
|
#2403 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ramiona to wiem, że muszę poćwiczyć . I poklasku nie szukam, jakbym szukała, to bym Wam dalej moje kotki wrzucała ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
Tym niemniej nie jestem specjalnie szczupła i mogłabym się ujędrnić, a zamiast tego siedzę z Wami na wątku o dziewczynach piszących o tym, co założyły na tyłek w ubiegłą środę
|
||
|
|
|
#2405 | |
|
Rozeznanie
|
szari Ty masz chyba złe lustro w domu czy coś.... bardzo proporcjonalna jesteś, ja nie wiem co Ty chcesz od swojej figury
![]() Cytat:
|
|
|
#2406 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Je sobie o 23 (tylko, że on może , bo dużo % ma mięśni więc spala wszystko inaczej) i pytanie: a Ty nic nie jesz?I nie było to złośliwe, normalne pytanie. Jeszcze raz takie pytanie to będę go wyręczać w robieniu białkowych koktajli
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tym niemniej nie uważam, że 38 jest specjalnie dużym rozmiarem, zwłaszcza, że widziałam fajne i ładne kobitki w rozmiarze 42 na przykład, zresztą pokazana Wam przeze mnie dziewczyna też wyglądała w sumie ładnie, poza wagą była bardzo zadbana, zawsze ładnie pachnąca, super włosy, cera, paznokcie cud miód itd.Ja się zbieram do zakupu większej ilości spódnic, ale mam tzw. marmurkową skórę i średnio mi się to widzi
|
|
|
|
|
#2408 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Popsułam moje ulubione spodnie, chciałam dostać takie same, ale nie było, to szukałam podobnych, wszystko super tylko: -wieczny problem z suwakiem, niektóre są baaardzo krótkie i na tyłku mi się spodnie blokują, a wyżej byłyby ok, hitem największym były spodnie w tally weijl, w ogóle bez zasuwaka, ani nie elastyczne ![]() -ale ok są z dłuższym zasuwakiem, tylko często spodnie mają tak 'wysoki stan' że sięgają mi ledwo za przedziałek na pośladkach. Po prostu nie wiem za wysokie mam pośladki A nawet jak lekko wyżej, to jak siądę to i tak wszystko na wierzchu. Ogólnie to co dla mojej koleżanki jest wysokim stanem, u mnie jest normalnym. Szorty jeszcze jakoś łatwiej mi kupić, ale z długimi spodniami- makabra. Ew w h&m kupię, camaieu, od święta w reserved. A dżinsow ostatnio nie lubię. Z tego wszystkiego sukienek sobie nakupowałam i obrażę się na spodnie albo zostanę dresiarą---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
Albo jakąś super skórę ma. Ja nie jem mięsa ani ryb, więc nie muszę mówić, co byle dieta ze mną robi i już zbiegam na liftingi na starość
|
|
#2409 |
|
Wtajemniczenie
|
Słuchajcie (bogowie, jak my offtopujemy), a testowałyście te Levisy niby do różnych sylwetek? Zbieram się, żeby pójść do sklepu i je przymierzyć, ale boję się, że mi się spodobają, a tu kot do wysterylizowania, jedzenie do kupienia itd.
|
|
|
|
#2410 |
|
Rozeznanie
|
nie testowałam ale podobno super opcja, ja od dwóch lat prawie nie noszę spodni.... wolę sukienki i spódniczki
|
|
#2411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja od 8 lat nie miałam zwierzęcia w ustach (i nie rozumiem podkreślenia, że ryb też nie, ryba to też mięso ), więc też średnio mi idzie... Zwłaszcza, że nie przemawia do mnie za szczególnie suplementacja
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
a znowu dla mnie rozmiarówka w h&m jest w drugą stronę ostatnio, tzn spodni, bo koszulki są duże Tzn, że ich 40 to jak 38 gdzie indziej. Ja wolę klimaty dresiarskie podomowo, tylko oczywiście nogawki wąskie, bo lubię tak po pierwsze, po 2 potrafię się o swoje własne spodnie potknąć :d
|
|
#2413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ale kupiłam je z założenia na miesiąc i zapłaciłam 30zł, więc nie mam im tego za złe ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
Mój chłopak ma identyczne, tylko niebieskie, a ja mam czerwone ![]() No, przeanalizowałyśmy już moją wagę, to idę po kanapkę |
||
|
|
|
#2414 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale wyglądały zachęcająco. A ostatnio jeansów nie noszę to się nawet nie wybieram. ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
A ekshibicjonistką nie jestem.
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
mi tam pod biurko nikt w pracy nie włazi, a siedzę sama w pokoju więc luz
![]() głodna się zrobiłam.... a lodów w zamrażalniku brak
Edytowane przez tolas Czas edycji: 2012-07-13 o 01:39 |
|
|
|
#2416 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Pamiętam wegetariańską rybę na studniówce itd ![]() Kolagenu na pewno nie łyknę
|
|
#2417 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale ogólnie trochę więcej sukienek mam zamiar u siebie wprowadzić. ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Mnie jakoś lody przestały smakować. Moim deserem nr jeden są aktualnie słoiczki dla dzieci, wiecie jakie dobre czasami Tylko już nie kupuje w rossmanie, bo znowu dostanę w gratisie krem na odparzenia
|
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
ja się najlepiej czuję w zestawie kiecka + szpilki
od razu humor mam jakby lepszy tylko do auta zakładam baleriny (dla bezpieczeństwa mojego i ogółu )dzień bez lodów to dzień stracony, niestety jestem uzależniona
|
|
#2420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam wegetariankę ![]() Hm, coś bym wymyśliła na temat blogerek, żeby wrócić na właściwe tory, ale nic mi do głowy nie przychodzi Zauroczyło mnie dzisiaj tylko zdanie Fashionelki: "Ta fioletowa tubka to krem minimalizujący porów." Nadal nie ustalono, kto to są porowie
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Przyczajenie
|
offtop
Zapraszam na bloga: czarnatruskawkaa.blogspot .com Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/czarnatr...?feature=guide Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-16 o 14:02 |
|
|
|
#2422 |
|
zawsze mam racje
|
jak mogłam przegapić arytuły o K.
"Lubię maksymalizm. Bogate zdobienia, dużą widoczną biżuterię. Jeśli to jest zaprzeczenie klasy to ja jej nie chcę mieć." " A w tym sezonie kupiłam już tak wiele rzeczy że nie wiem co może być najbardziej hot" " -Jak znajdujesz czas na robienie zdjęć, stylizację, zakupy? Uważam to za hobby. Człowiek zawsze wykroi trochę czasu na zajęcia które sprawiają mu przyjemność. Czasami jest ciężko, ale się udaje." "A musiało koniecznie być na "A” bo jako pilna uczennica na lekcji marketingu zapamiętałam że zawsze na początku największą uwagę zwracają strony mające swą nazwę na literki z początku alfabetu a na pozostałe literki mało komu chce się wchodzić. Przemyślana akcja po prostu!" ". Nie zwracam uwagi na zdanie obcych mi osób." "AS: Podkreślasz, że twój blog skupia się na "szafiarstwie", a nie na modzie. czy możesz wytłumaczyć laikowi, jaka jest między nimi różnica? KZ: Dziewczyna prowadząca blog modowy z gruntu rzeczy kreuje samą siebie na wielką znawczynię, stylistkę, projektantkę i ogólnie Boga w szpilkach Zary. To co ona wychwyci z trendów, to co ona postanowi skopiować z sklepowych manekinów jest świętością i cała reszta się nie zna, jak się z nią nie zgadza. " *czy tylko ja widzę nawiązanie do niemodnych? ![]() *i dobry komentarz "a moze po prostu i zwyczajnie nie stać Cię na ciuchy jakie oferują dzisiejsze sieciówki? NIE WIERZĘ, ŻE GDYBYŚ MOGŁA SOBIE NA NIE POZWOLIĆ TO NADAL WYGLĄDAŁABYŚ JAK WYGLĄDASZ. a jeśli chodzi o te setki 'fanów' to raczej ludzie ciekawi Twojej kolejnej porażki, gdyż nie przeczę, jesteś zjawiskiem." http://www.wiocha.pl/201615,Jedna_z_..._blog_o_modzie "Kiedyś zauważając wejścia w statystykach z różnych stron, zaczęłam na nie wchodzić, czytać co ludzie piszą. I było to dla mnie bardzo zgubne. Nigdy więcej tego nie zrobię. Jeśli komuś się coś nie podoba, to niech ma odwagę powiedzieć mi to prosto w twarz. A niech nie kryje się za ścianą animowanego avatora."
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-13 o 02:21 |
|
|
|
#2423 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
Dziewczyno, my w tym wątku jesteśmy same stare, brzydkie, zapuszczone i pryszczate, gdzie nam do przedłużania włosów ![]()
|
||
|
|
|
#2424 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na pewno nie brzydkie, zapuszczone i pryszczate! Pozdrawiam
|
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zapytaj o koty, albo pantalony to Ci odpowiemy
|
||
|
|
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej, a w ogóle to mam problem - zrobiłam dzisiaj zakupy w spożywczaku i nie zeżarło mi pieniędzy z konta. Nic, nie mam w blokadach ani zawieszeniach, na koncie co do grosza tyle, ile było. No i dylemat - pójść do sklepu i powiedzieć, że mi nie zeżarło kasy, czy robić zakupy dalej?
|
|
|
|
#2427 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wyswietla mi sie dopoki nie zacytujęedit: o, juz ok. Skąd artykul? |
|
|
|
|
#2428 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
jak mogłam przegapić dział 'przeczytasz o mnie' ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- Cytat:
|
|
#2429 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
taaa
Edytowane przez sszeri Czas edycji: 2012-07-13 o 02:15 |
||
|
|
|
#2430 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

)

.

albo zostanę dresiarą

Zauroczyło mnie dzisiaj tylko zdanie Fashionelki: "Ta fioletowa tubka to krem minimalizujący porów." Nadal nie ustalono, kto to są porowie 
Dziewczyno, my w tym wątku jesteśmy same stare, brzydkie, zapuszczone i pryszczate, gdzie nam do przedłużania włosów