|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Helo... witam się z samego piątkowego rana
![]() Postanowiliśmy dziś rano, że będziemy malować sypialnię ![]() ![]() Malenstfo, Kaska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Butter, jakie sobie walniecie kolorki co?
![]()
#2523 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie z tym USC ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
Agnusek, może dziś da się zaatakować
![]() ![]() no o właśnie dobre słowo, podekscytowana... mam nadzieję że się nie popłaczę jak TŻ powie "dziecko zrodzone przez tą kobietę, jest moim dzieckiem" ![]()
#2525 |
Zakorzenienie
|
Witam Was piątkowo!
![]() Która jest przesądna? Przecież dziś piątek 13-go ![]() Przeleciałam Was aż huczało! Także nie oczekujcie bardzo szczegółowej odpowiedzi ![]() Strong, niefajne te doliny ![]() ![]() Butter, o kurcze! To miałaś przeżycia z lady (z)gagą ![]() ![]() Malensstfo ![]() ![]() ![]() Kasia, Malensstfo, trzymam dziś przemocno wszystkie kciuki! ![]() ![]() Mrowinka, skoro mąż pracuje w sobotę i poniedziałek, to może chociaż w niedzielę na jakiś obiad i spacer wyskoczycie? ![]() Bika, tak piszesz o swoim mężu, że się interesuje, że podsuwa pytania, że tak się w temat wczuwa... Z jednej strony zazdroszczę! ![]() ![]() Zaaabcia, śliczny Twój karmnik! W ogóle nie wygląda ja te wszystkie rozciągnięte bawełny ![]() Bika - śliczne nowe ciuszki! I brzuszek ![]() Strong - Kamilek zdecydowanie urósł! ![]() ![]() A na przegląd tygodnia chyba nikt nic nowego nie zgłaszał. I bardzo fajny koszyczek ![]() ![]() onyks, jak w ogóle się czujesz? Masz mdłości? Butter, jestem przerażona podejściem Twojego teścia! ![]() Emilka, czekamy na Ciebie i Lenę ![]() ![]() Tak rozmawiałyście o pszczędzianiu, skąpstwie, zakupach... My nie mamy nie wiadomo jak dobrej sytuacji (często koniec miesiąca to rosołki i kanapki z pasztetem), ale też nie głodujemy i mamy w co się ubrać. I pewnie stać byłoby nas na masło (może nie codziennie, ale co parę dni), ale zwyczajnie nie kupujemy, bo szału bym dostawała, gdybym musiała pamiętać o wcześniejszym wyjmowaniu żeby trochę zmiękło ![]() ![]() A ja dziś mam mnóstwo pracy, ale od rana jest iście piątkowo - czyt. leń aktywacja ![]() Mam dziś spotkanie z szefem. Nie wiem, czy to dobry dzień na dywaniki ![]() ![]()
#2526 |
Zakorzenienie
|
No kurcze, właśnie nie wiemy...doradźcie coś
![]() Mamy mable ciemne - wenge z kremowymi wstawkami..panele takie średnio ciemne... |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||
Zakorzenienie
|
Bryyy!!!
W ramach sprostowania: z tym maslem to byl tylko PRZYKLAD ![]() Malenstrfooo, - ![]() - ![]() Bika, swietne ciuszki, bardzo mi sie podobaja te galotki, kolorek super! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj Piatek 13tego... wszystko zdarzyc sie mozeeee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś pogoda senna.
Butter super, lubię remonty ![]() Strong macie już date wybraną na ślub?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Nikita, co Ty mi tu sugerujesz?
![]() Butter, może "ciepłe kakao", moi rodzice mają w salonie podobne meble kolorystycznie i te kakao ładnie wygląda, a jak nie to w jakąś kawę bym poszła, ale taką z mlekiem. A np. jak macie jakieś półeczki czy elementy które możnaby pomalować na inny kolor to do tej kawy, czekoladkę dodać ale też mleczną ![]() cześć Aaby ![]() ![]() dziękuje za komplementy co do brzusia i koszyczka ![]()
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Madziu, nie ale myślę że wybierzemy jak mały się urodzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2532 |
Konto usunięte
|
Maleństwo, wpadłam tylko napisać, że trzymam kciuki, chociaż wiem, że to tylko formalność i zdasz śpiewająco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Strong a jak ta data nie wypadnie w sobotę??
![]() ![]() Butter ja też lubię jak coś się dzieje ![]() W ogóle to jestem dziś mega radosna. Bo jutro mąż jedzie na studia, w niedzielę wraca i ... ma 2 tyg wolnego tylko dla nas: bez pracy, bez nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba mam ochotę na elegancją sypialnię i chyba pójdę tym tropem, co mówisz....tylko staranniej niż poprzednio wybiorę odcienie... A meble mamy te: http://brw.com.pl/pl/produkt/4892-%C...pialnia/v/4600 to całe wenge http://brw.com.pl/pl/produkt/1213-sz...pialnia/v/1156 z tą beżową wstawką (ona jest ze skóry) http://brw.com.pl/pl/produkt/1205-sz...pialnia/v/1148 cała wenge http://brw.com.pl/pl/produkt/1212-ko...ialnia/v/13838 nr 1 I chciałabym jeszcze TŻ namówić na pomalowanie salonu, kuchni i schodów ![]() ![]() Madziu, kiedy zobaczymy zdjęcia Majeczki z sesji?? ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-07-13 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
Madziu, w końcu się sobą nacieszycie
![]() wróżysz mi sobotę? ale którą? ![]() ![]() a apropos to w sobotę USC ślubów nie daje? Martynka, bo przesądy są dla starych babeczek. ![]() ![]()
#2537 |
Zakorzenienie
|
Butter bardzo ładne te meble.
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Butter teraz ta laska jest na urlopie i wyjechała. Więc sama czekam na te zdjęcia ![]() Strong chyba daje i w soboty i piątki. Nie wiem jak z innymi dniami. A ty już masz chyba ciążę donoszoną, prawda?? ![]() Zgadnijcie co mi dziś kurier wiezie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Butter, a mówisz że panele też ciemne... to wiesz... ja bym się do tej elegancji szarpnęła jeszcze na trochę życia, może Ci się nie spodobać ale walnęłabym tam coś jak pisałam wcześniej na szafeczkach czy jakichś elementach coś trawiastego, my mamy w przedpokoju taką fajną chyba" świeża trawa".... myślę że by to fajnie wyglądało, wszystko takie eleganckie ciemne i takie elementy życia...
ale ogółem do sypialni najlepiej czerwień bo pobudza życie erotyczne ![]()
#2539 |
Zakorzenienie
|
:d:d:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje w imieniu synka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Madzia, 16 lipca zaczynam 38 tydzień więc jeszcze całe 3 dni
![]() a ja też dziś czekam na paczkę ![]() ![]()
#2542 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Co zamówiłaś?? Masz już wszystko gotowe na przyjście małego?? Torba spakowana?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Martynka, w zeszłym roku chyba to był maj, 13 wypadało w piątek, miałam maturę z gery w ten dzień, potem jechaliśmy do Gliwic na juwenalia i zepsuło nam się auto na autostradzie (koszt naprawy 1500zł), i jeszcze na koncercie zrzucili mi okulary i wiadomo... zdeptali... a w poniedziałek miałam znów jakąs maturę i byłam bez okularów bo w weekend mi nikt moich nie naprawił. Naprawili w pon. i koszt był też spory... więc
![]()
#2544 |
Zakorzenienie
|
Malenstwo, Kasiu -
![]() Mrowinko... myślałam trochę o Waszej sytuacji... Czytałaś może książkę "Dziecko z chmur"? Ja ją czytałam 3-4 lata temu, dostałam ją od koleżanki która walczyła o dziecko kilka lat.... Wiele w jej życiu zmieniła, przede wszystkim podejście do tematu posiadania dziecka. Dodam tylko, że teraz ma 1,5 roczną Amelkę - naprawdę polecam ![]() a tak jeszcze zapytam, jeśli mogę rzecz jasna. Co Ciebie i męża blokuje przed laparoskopią? |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
Madzia, flanelki kupiłam, osłonki na sutki, gruszkę do noska, majtki jednorazowe, termometr dla małego i kocyk z żyrafką
![]() ![]() ![]() dziś tez będziemy wózek prać i jestem gotowa ![]()
#2546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, to czekamy na zdjęcia w związku z tym ![]() Cytat:
Panele nie są ciemne....takie średnie ![]() Ale masz na myśli trawiastą zieleń w ozdobach czy na ścianach? Na ścianach nie chcę... chcę tę ścianę za łózkiem w innym kolorze, a reszta w innym...za łózkiem ciemniejszą, reszta jaśniejsza... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | ||
Wtajemniczenie
|
Liczę na to
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do tematu masła, to zdarzało mi się w ogóle nie smarować pieczywa, a teraz uwielbiam taki ciepły chlebek/bułkę/bagietkę z masełkiem ![]() Ostatnio kupiłam margarynę i kompletnie mi nie odpowiadał jej smak, choć np. jak mieszkałam z rodzicami to jadłam. Cytat:
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35268635]Maleństwo, wpadłam tylko napisać, że trzymam kciuki, chociaż wiem, że to tylko formalność i zdasz śpiewająco ![]() Maleństwo, też się przyłączam do masowego trzymania kciuków - musisz zdać śpiewajaco z takim wsparciem! ![]()
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Butter, a no jak tak chcesz to tylko dodatki daj w trawce
![]() ![]()
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Jakto co... no ze mi sie koszyczek podobal.
![]() A ja nie znosze bo remontujesz jeden pokoj z w calym domu robi sie roz☠☠☠☠ziel. ![]() Cytat:
![]() Butter, z kolorem nie pomoge ale meble masz piekne! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuu no to nie ciekawie.... ja mialam jechac do wisni wogole dzisiaj ale wole spedzic ten dzien z synkiem..... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.