|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Witajcie dziewczyny
![]() i ja chciałam Wam przedstawić moje maleństwo ![]() wg usg dzidziuś wychodzi kilka dni młodszy co sądzicie o płci ? pani dr powiedziała, że za wcześnie...aha, dostałam od niej tylko filmik, zdjęcia zrobiłam z niego
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2012-07-13 o 08:51 |
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jedynie allegro hehe ) cholera, powiem szczerze że ja sie w ogóle nie znam na tych przecenach w lumpkach nie wiem kiedy co i jak wrrr musze oblukać niektóre, ale niedaleko mnie jest ciucholand z samymi dziecięcymi ubrankami
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam worki ciuchów po dzieciach mojej sis, ide dziś do piwnicy i będę segregować... tylko że to akurat dzieciaki letnie.. no ale moze cos się przyda ![]() łóżeczko też będę mieć po Tż siostrze synku a wózek mama mi kupi z ojcem
|
|
|
#1295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
a mój mądry TŻ upiłował szczebelki z łóżeczka córki więc czeka nas zakup kolejnego ehhhhh
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczea, ja nie mam ostatnio wogole czasu żeby do Was zajrzeć :/
u mnie ok, czuje sie dobrze. Przerwałam urlop wychowawczy z dniem 2.07 ale do pracy zaglądam okazjonalnie tylko Pozdrawiam ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Według suwaczka jestem w 13 tyg i 1 dniu ciąży Czy to już II trymestr?
|
#1299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba II
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2012-07-13 o 09:06 |
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wózek także od niej dostaliśmy, tylko fotelik maxi cosi muszę dokupić, można do stelaża wózka go wpiąć. Siostra sprzedała ![]() Dziewczyny, gdzie ja mam głowę. Gratuluję wszystkich udanych wizyt, pięknych dzieciaczków ![]() Marsi 100lat! Hope, mam nadzieję że sprawa się wyjaśni z tą kasą dla tż. Tacie przejdzie, musi przetrawić tą sytuacje, ale jak zobaczy że sobie radzicie to się uspokoi. Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać, głowa mi pęka
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Djerba jak chodzi o PP to ja na Allegro przez to płacę, tylko faktycznie to dłużej trwa - bo jak wczoraj wpłaciłaś to dziś dopiero się pojawi na koncie Allegro i dopiero jutro na koncie danego Sprzedającego - nigdy poza All nie korzystałam, ale napewno pieniądze nie zginęły Fajnie, że wizyty udane ![]() A ja na jednym z portali wypatrzyłam i juz się umówiłam z babeczką, że mi sprzeda buciki 0-3 m-cy i czapeczkę z rękawiczkami 3-6 (ale my mamy duże głowy to będzie dobre na dzidziulka). Wydaje mi się, że i na chłopca i na dziewczynkę będzie Razem z przesyłką niecałe 25 zł, a rzeczy nowiutkie Dziś od rana taki miałam głód że musiałam pochłonąć 3 kanapki z serkiem z papryką
|
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
a to chyba co portal to inna interpretacja
, ja czytałam że I trym. jest do końca 13go![]() e_vel śliczne rzeczy
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2012-07-13 o 09:18 |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Miesiąc ma 4,5 tygodnia więc 3 miesiące to 13,5 tygodnia
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
no w sumie ...
|
#1306 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się już zaczął |
||
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak są cudniasie a czapulka przepiękna- tej to nie widziałam w sklepie no i oczywiście na śniadanie zjadłam co innego- widzicie tę reklamę królewskie śniadania w prawym górnym rogu? na naszej stronie? to ja właśnie wsypałam dwie łyżki musli, jogo naturalny, garść malin i borówki, troszkę orzechów włoskich i łyżka miodu pyyyycha a potem wsunęłam białą bułę z wędlinką, malinówką i cebulą
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Hope: w którym lumpku -60%? Pod Lachem?
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Od ponad miesiąca nie jadłam wędliny
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-07-13 o 09:31 |
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprawie się ![]() ja na zakupy czekam nadal na płec czyli troche jeszcze zejdzie ![]() a lumpik lubie odwiedzac w srodey bo jest wtedy 50% u Nas, w czwartki jest wszystko po 1 zł ale wtedy to jest istne szalenstwo ludzie sie bija o ciuchy itd ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- a ja ogólnie nie przepadam za wedlina i jem rzadko a w ciazy tak mnie wzielo ze wcinam az mi sie uszy trzesa
|
|
#1310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a cena z przesyłką za te 2 rzeczy 23,50 to taniej niż jakbym musiała jechać 30 lub 50 km do najbliższego Tesco
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
kochana, ja prawie przez 3 miesiące mięcha nie tknęłam
na widok a co dopiero na zapach miałam odruch wymiotny teraz jest coraz lepiej- mięsko wchodzi i nawet zaczyna smakować a już tak się martwiłam,że mi białka zacznie brakować i zacznę flaczeć i popale moje kochane mięsnie nad którymi tyle czasu pracowałam ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
oj nie wiedziałam,że tak daleko- faktycznie nie opłaca się a buciczki mój synio też nosił- miałam takie malutkie reeboczki ![]() a te co kupujesz to fajne są- bo bardzo mięcutkie i leciutkie także na pewno będziesz zadowolona |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Mięcho jem
Ale wędliny mnie w ogóle nie ciągną Zaraz tradycyjnie idę od piekarni po 2 kajzerki, w spożywczym kupię pasztet i będzie śniadanko w pracy - bułka z pasztetem i musztardą ![]() Przedwczoraj zrobiłam twarożek z pokrojoną cebulą, rzodkiewką, szczypiorkiem, śmietaną, solą i pieprzem Uwielbiam Ale teraz tylko z bułką (od chleba zupełnie mnie odrzuciło) i dużo pomidora na wierzch
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja jem na siłe, też mi nie smakuje |
||
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczoraj dorwałam taki prawdziwy twaróg na wagę pokroiłam go na grube plastry, dużo soli ( bo dla mnie twaróg to chyba jedyna rzecz,którą lubię posolić-tak to ograniczam sól) pieprz i pomidor i szczypiorek mniam smaka mi narobiłaś a dopiero co od stołu odeszłam
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja też uwielbiam twarożek, taki domowy
|
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Głodnemu chleb na myśli....skojarzyło mi się z domową nalewką malinową na spirytusie a dopiero w dalszej kolejności pomyślałam o pomidorku
![]() Hope jesli chodzi o wózek to ja bym na Twoim miejscu kupiła 2 w 1 skoro masz fotelik, ja np zimą i tak nie będę woziła dziecka w foteliku wpiętym do stelaża tylko normalnie w gondoli bo po pierwsze będzie opatulone mocno a po drugie większa ochrona przed zimnem, wiatrem. A wiosną A jeśli chodzi o tatę to porozmawiaj z nim na spokojnie. Rodzice chcą dla nas jak najlepiej tylko często okazują to inaczej niż byśmy tego oczekiwały. Powiedz że potrzebujesz wsparcia a nie opieprzania za wszystko, bo nie jest czas na to. Taka spokojna rozmowa powinna pomóc bo uniesione głosy wywołują odwrotny skutek. e_vel przepiękny ten komplecik czapa i rękawiczki Ja dzisiaj idę z mężem do brata zobaczyć mojego nowonarodzonego bratanka (w niedzielę się urodził) Tyle czasu nam marudzili nad głowami że już by wnuków chcieli...no to będą mieli dwoje na raz
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
jo
ślepa jestem co prawda i już stąd niedowidzę, ale wiszą te same kartki co rano Cytat:
Insolito, Kochana, jak tam, widzę, że wstałaś Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-07-13 o 09:58 |
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marzę o: - drinku Mojito - drinku Long Island - kieliszku tequilli - nalewką malinową też nie pogarszę choć zdecydowalnie wolę wiśniową (malinową się kiedyś strasznie skaleczyłam )no to pewnie tak za 1,5 roku się napije |
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

pani dr powiedziała, że za wcześnie...

Uwielbiam