![]() |
#2401 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
dalia janeczka wariateczka dzięki za odp
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zadomowienie
|
bry
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- u nas przy przewijaniu podobnie ![]() ![]() ![]()
#2403 |
Zadomowienie
|
Dzien Dobry
u nas nocka jako tako,ale jak malej wrocil apetyt to sie nagle na cyca zaczela wybudzac,i jakos sobie nim pojesc nie moze,a w dzien zjadla sporo ehh ale spalysmy za to do 8 ![]() princ u nas od jakiegos czasu jest to samo,i ze na boki ucieka to pol biedy,ona od razu na brzuszek,i sie cieszy,i u nas tez pomaga krem albo opakowanie patyczkow do uszu a co ciekawe mala ma swoj ulubiony krem z ktorym nawet zasypia w wozku ![]() smialam sie ze ma oryginalna przytulanke ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- smerfiko u nas z gadaniem jest tak,ze nie potrafię przytoczyć chińskiego malej ![]() ![]()
#2404 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zadomowienie
|
biorę udział w konkursie inf w klubie
![]() baaaardzo potrzebuję tej lodówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Wtajemniczenie
|
No to i ja będę jej dawać cos do łapek, ale jak ona się uprze to i najnowsza rzecz w rączce nie pomoże - taki uparciuch
![]() Zmysł współczuje nocnych przebojów.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Wtajemniczenie
|
![]() nocka względna... pobudka o 2 i spanko do 7 ![]() ![]() ![]() oto moja księżniczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim mamusiom
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dalia super zdjątko, słodko ![]() ![]() ![]() My dziś wyjezdzamy na weekend i musze sie popakowac, ohhhhh jak ja tego nie lubie ![]() ![]()
![]() |
#2410 |
Zadomowienie
|
witam...
daaawno mnie nie było -> problemy z kompem nie mogłam włączyć bo się wtyczka zrąbała.... nie nadrobie co napisałyście ![]() u nas wszystko dobrze... byliśmy w szpitalu na wizycie na oddziale rehabilitacji dziecięcej i po badaniu p.doktor stwierdziła że nie potrzebujemy rehabilitacji ![]() Filip ma 2ząbki,pełza w przód i tył,zaczyna raczkować i sam siadać na dywanie ![]() ![]() ![]() ![]() codziennie spacerujemy,od wczoraj mamy trochę chłodniej ![]() to chyba tyle nowości.. uciekam robić obiadek
#2411 |
Zadomowienie
|
dalia ona to chyba do Ciebie podobna nie
![]() owieczko Fifi już nie usiedzi w miejscu ![]() ![]() moja też od wczoraj podciąga się na kolankach ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2412 | ||
Zadomowienie
|
witam sie tak szybciutko bo zaraz zmykam do fryzjera (standardowo tylko grzywka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chcoałam szybko o tym wekowaniu, ja robilam malemu słoiczki jak jechalismy nad morze, gotujesz zupke, blendujesz i jeszcze raz zagotowujesz ta papke i taką gotującą pakujesz do słoiczka (trzeba go trzymac w rekawice albo ścierce go gorący i łatwo sie poparzyć) zakręcasz i odwracasz do góry nogami, ważne zeby mieć słoiczek z tym klikiem, ja mialam kilka bez i mi sie popsuły bo nie zassały. cały czas ta zupa musi byc na ogniu zeby miała wysoka temp, można dolewać po troszku wody bo sie podczas tego "wyparowywuje":brzyda l: jak zupki wystygły i nawet "klik" sie nie wciagnął to dawalam do lodówki zeby całkiem ochlodzić, juz stawiałam normalnie, to wtedy zasysały. jak coś to jeszcze podpowiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Wtajemniczenie
|
Owieczko "wolność na podłodze" i u nas króluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u nas zero nowości no poza tym, ze szybciej pełza do tyłu przez pokój czy któryś bobas też pcha non stop rączki i zabawki do buzi i dużo piszczy? bo już czasami naprawdę zastanawiam się czy z moim wszystko ok ![]()
![]() |
#2415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to Fifi fajne postępy zrobił ![]() ![]() ![]() ![]() wkońcuuuuuu ciekawa jestem co jeszcze z tego wyniknie, jakaś hostoryjka nowa ?? ciekawe co wymysli tym razem.....
![]() |
#2416 | |
Zadomowienie
|
Parę dni mnie nie było i już nie nadrobię wszystkich wpisów.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest śłicznam. Mój za nic na świecie nie chce spać na brzuszku. Jak tylko sie obróci to wybudza sie i zaczyna płakać
![]() |
#2417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję dziewczyny ![]()
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-07-13 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam sie pakować ![]() ![]() ![]() ![]() wiesz co... moja zazwyczaj sama sypia... ale teraz jak w nocy sie budzi po 2-3 razy to już biore do siebie bo nie chce mi sie wstawać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() witaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
wstawie zaraz w klubie foto moje i ex i Mai ![]() każdy mówi że podobna do mnie, ale jak zobaczą jego tojednak mówią że cały tata ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Princ moj od ponad miesiaca tak sie kreci przy przewijaniu. Ostatnio na stojaco mu pampka zmienialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja rzadko się sama na brzuch przekręca- podczas spania ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() W ogóle ta moja dziecina taka obrotna, wygadana, próbuje rządzić, umie się złościć.. Normalnie taki mały człowieczek już ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
Janeczko chciałaś zobaczyć moje kłaki
![]() blond miałam jeszcze do wczoraj, niestety od spodu wyszło mi jedno zielone pasmo bo po kapieli rozjasniajacej dalam farbe ze zlym refleksem ![]() a wczoraj nalozylam ciemny bezowy blond ktory wyszedl mi jak sredni chlodny braz. Kolor jeszcze mi sie wyplucze ale jestem zadowolona ![]() chyba jednak odzwyczailam sie od blondow i psychicznie jestem juz szatynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja też tak robi ![]() ![]() Witam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
U nas też działało tylko mała sobie poraniła usta tym opakowaniem ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Smerfik moj tez piszczy i wszystko pcha do buzi wiec chyba nie ma czyms sie martwic
![]() Owieczko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Dalia jak tak patre na Wasze fotki to bardziej do exa podobna jest ![]() Edytowane przez goldika Czas edycji: 2012-07-13 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
kasia_aa te słoiczki po obiadkach z gumą się nadają? bo nie wiem które to sa te klikające
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Rozeznanie
|
Heej,
ja tak na szybko, bo Mały zaraz się obudzi. Mój tez przy zmianie pieluchy przyjmuje wszystkie mozliwe pozycje i nic nie jest w stanie go zainteresować. Też wkłada wszystko do buźki i piszczy do tego ślina cieknie z niego strumieniami, wczoraj bylismy u mamy i dywan dosłownie mokry ![]() Staje przy czym się da juz nawet na sicany próbuje się wdrapać. Wczoraj spotkałam kol, która urodziła 4.07 i nie wierze,ze Mój tez był taki maluski,jak to szybko wylatuje z głowy (a jej nawet większa się urodziła)!Śmieszna jest bardzo w ogóle nie płacze,jak chce jesc to tylko buźke otwiera i szuka.Mój od początku głooosno domagał sie o swoje ![]() Poza tym co, aaa goldi brunetki rulezzz ![]() Ja_dalia też mi sie wydaje,ze do exa podobna ![]() Mój od jakiegos czasu takie wędrówki przez sen urządza,ze szok,na brzuchu,na boku, aż w koncu siada i sie wybudza... |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zadomowienie
|
dalia sweetaśnie kima
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- goldi zdecydowanie brąz ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | ||
Zadomowienie
|
Dalia to przyjezdzaj do mnie i pakuj heheh
![]() Jejku a jak se pomysle ze na dwie pogody musze szykowac lachy to mnie krew zalewa tymbardziej ze polowe mam nie wyprasowana bo dopiero poschło :/ wrrr Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2429 |
Rozeznanie
|
Janeczka Mój tez uwielbia wszelskiego rodzaju kable
Ku............. tz pojechał do pracy i wózka mi z bagażnika nie wypakował!!!!!!!!!!!!!!!n ie wiem co ja do 19 będe z Małym robiła. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-13 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie no moze kocyk i gdzies na trawke ?? Aha co do spania to moj tylko i wyłącznie na brzuchu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.