|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#212 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Fiona się znalazła, porozwieszajcie może ogloszenia. Jeżeli w Twoim mieście jest kocia organizacja, na pewno Wam pomogą |
|
|
|
|
#213 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
koronki dorobione w paintcie wymiatają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ale mi się nie chce pracować... no i zaliczyłam dziś pierwszy kwas. Dzwonie do gościa z pilną sprawą nawijam mu przez telefon o co mi chodzi, gadam, gadam a on mi na koniec mówi, że jest na urlopie i nie ma przy sobie żadnych materiałów i najwczesniej to może odpowiedzieć 23 lipca.No to ja w szoku byłam w stanie odpowiedzieć: aha, dziekuję, przepraszam i do widzenia...
![]() no i jestem w ciemnej
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2012-07-13 o 10:45 |
|
|
|
#215 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za porozumienie w sprawie tańca i podróż poślubną. Cytat:
Widziałam zdjęcia Neny - bardzo ładne. Te od fotografa na pewno wyjdą pięknie. ![]() Kurcze aż mnie ssie, żeby Wam pokazać te diademiki na panieński. Chyba zrobię zaraz zdjęcie.
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj nie mogłam ale dziś mogę to się Wam pochwalę, kolejnym z ważniejszych mężczyzn mojego życia
|
#218 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny!
Tytuł mnie bawi, ale mi trochę wstyd... Następny wymyślę bez krewety w tytule - Cytat:
carmelova: - dla TŻa!ladystar: na fotce z chrześniaczką wyglądasz prześlicznie! Kicia: będziesz piękną Panną Młodą z bardzo ładnymi paznokciami Nie chwaliłam się Wam - byłam u brafitterki... Największa porażka w moim życiu jak dotychczas ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo też się wybieram...
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku o jakże zacnym tytule
![]() Nena - czytałam relację, jest piękna i oczywiście mało co się nie poryczałam
|
|
#222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
super tytuł wątku ![]() powiem wam, że nasze mieszkanie zaczyna w końcu przypominać prawdziwy dom. Wczoraj kupiliśmy TV, oczywiście Tż chciał jak największy (ma jakiś kompleks czy co??). Meble w większości poskręcane. Dziś już pierwsze śniadanko w ludzkich warunkach Zapomniałam wam napisać też, że kupiliśmy wycieczkę - dwa tygodnie all inc. na Zakynthos Cytat:
Cytat:
mi się bardziej podobają pierwsze Cytat:
![]() już w dniu ślubu nerwowa atmosfera przygotowań znika i zostają tylko uśmiechy, zobaczysz będzie pięknie Cytat:
Cytat:
jak jagata i malwus chwaliły zespół to nie wierzyłam, że może być AŻ tak super, ale na milion procent tak będzie |
|||||
|
|
|
#224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
kingsof i olajakzam: w dużym skrócie Wam tu napiszę, że nie trafiłam na taką z prawdziwego zdarzenia tylko na babę, która myślała, że naciągnie mnie na zakupy i nie zdawała sobie sprawy, że mnie się nie da wcisnąć ciemnoty
Będzie na biało, bo to offtopic ku przestrodze: kazała mi stanąć przed nią bez stanika, ale odmówiłam, bo moje piersi ogląda lekarz, TŻ jak jest konieczność mamusia. Powiedziała, że mam stanik dobry w miskach, ale za duży w obwodzie i brzydki - biały, z h&m, mój ulubiony model! Przyniosła mi stanik w rozmiarze 60 AA, który gniótł mnie pod biustem w miejscu fiszbinu (moja kuzynka przez takie coś miała guza w piersi), a gdy zwróciłam jej uwagę, że mnie gniecie i że jest za mały i w obwodzie i w miseczce to prawie się zapowietrzyła i przyniosła następny i tu hit dnia: przyniosła mi stanik 65D i wkładki sylikonowe, które ważyły chyba za 2 kg każda, powiedziała, że mam je włożyć do stanika i będę miała w końcu biust. Gdy to zrobiłam i zobaczyłam efekt powiedziałam babie, że nie jest to to o czym marzę, a ona mi na to że teraz wszyscy tak robią i że wymyślam. Był to punkt zapalny: ja należę do osób, którym nie da się wejść na głowę, więc jej powiedziałam, że nie mam zamiaru wydawać 130 zł (!!) na stanik i wkładki i chodzić tak, gdy na dworze jest ponad 30 stopni, że mój biust jest szerszy niż moje biodra i że nie będzie mi mówić, że wszyscy tak robią, bo teraz stawia się na NATURALNOŚĆ!! Kazałam jej opuścić przymierzalnię to ta zawołała drugą babkę aby oceniła efekt i jak tamta przyszła to się zachwycała, że jak bluzkę ubiorę to nic widać nie będzie, więc im powiedziałam, żeby nie robiły ze mnie debila, że nie mam ochoty robić ze swojego biustu nienaturalnych balonów i że nie będę kupować czegoś co mi się nie podoba, jest sztuczne i nie jest tym, czego szukam, a poza tym mam oczy i widzę swoje odbicie w lustrze. Kazałam im obu wyjść mówiąc, że nie będę już niczego przymierzać, zdjęłam ten badziew, oddałam, podziękowałam i powiedziałam, że nie należę do osób, którym da się wcisnąć ciemnotę bo za dużo pracowałam z ludźmi - babki przeprosiły, powiedziały że mogą spróbować jeszcze raz, ALE ja powiedziałam tylko że dziękuję za taki... profesjonalizm i wyszłam. Może kiedyś trafię na taką z prawdziwego zdarzenia, bo to było po prostu żałosną próbą naciągnięcia mnie na szajs za 130 zł, który zrobiłby ze mnie Pamelę - tekst jest z mojego bloga, bo tam też umieściłam relację, ku przestrodze, ale nie chcę sobie robić reklamy, więc wolałam tu też napisać ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() Nena: super, odpoczniecie sobie, no i brawo za urządzanie mieszkanka - nie ma jak na swoim
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-07-13 o 11:12 |
|
|
|
|
#226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A, że w piątek miałam inne problemy na głowie i zgodziłam się na wszystko. W końcu był zwykły przytulaniec bez żadnych obrotów i figur tanecznych ![]() Uważam, że masz rację i jeśli nie czujesz się na siłach tańczyć walca to powinien być przytulaniec - dla własnego komfortu.
|
|
|
#227 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może jakoś się to poukłada. Moje diademiki dla dziewczyn na panieński ![]() I zdjęcie bieżników, które ostatnio kupiłam, żeby było ładnie przy nagrywaniu przygotowań (nieodprasowane jeszcze).
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero dzisiaj wieczorem potwierdzamy listę gości ![]() Zazdroszczę wakacji
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-07-13 o 11:16 |
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle co to za brafiting, jak i wkładki do stanika przyniosły
|
|
|
|
|
#232 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A diademki fajne - będziecie się rzucać w oczy i wyróżniać Cytat:
|
||
|
|
|
#233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
nadrobiłam..ale już nie pamiętam komu co miałam odpisać w kwestii krawatu mój tata zawsze powtarza że" nowy krawat przyciąga zupę!" i zawsze jest potrzebny drugi na zmianę - więc kup czarnego śledzika i dojdźcie do kompromisu który ubierze jako pierwszy. Koszulą się nie przejmuj bo patrzy się na całość Pana Młodego a nie oddzielne elementy stroju a na pewno nie będą wyglądać tak samo Jak miło że mamy tyle pięknych sznaucerów w wątku za 1 taniec i miłe do posłuchania piosenki i dla wszystkich - a co sobie będę oszczędzaćCo do problemu 1tańca to może wykupcie zajęcia indywidualne i na prawdę w 3 godzinki naucza was prostego układu - więc może jeszcze nie jest za późno jeśli wam zależy My podroży poślubnej w ogóle nie mamy jeszcze ustalonej ani gdzie ani kiedy ani nic my sie zastanawiamy czy na tygodniowy kurs tańca się nie zapisać - zajęcia są pod poniedziałku do piątku codziennie - taki przyspieszony kurs - tylko czy to ma sens teraz jak ślub we wrześniu?? a i jeszcze wróciłam do diety dziś 2 dzień i postanowiliśmy z TŻ ćwiczyć - codziennie dam wam znać o efektach jak jakieś będą |
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
nenuś jaki Wy tańczyliście pierwszy taniec?
jagatko fakt, ale my od dawna mieliśmy ustalone, że tańczymy walca do piosenki "what the world needs now", tylko Tż miał zadbać o naukę. Dlatego mnie to tak boli Nie chcę być pośmiewiskiem na własnym ślubie.
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Nie opłaca się - wszystko zapomnicie. My byliśmy w czerwcu na miesiąc, żeby się roztańczyć. Ale i tak musimy przed samym ślubem wykupić zajęcia indywidualne, żeby własny układ mieć.
|
|
#237 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)
|
||||
|
|
|
#238 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
zamień się ![]() dobrze że Ci mama pozwoli bo moja mówi tylko klatki nie strój bo nieszczęście to przynosi Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz się zastanawiamy czy iść na taki ogólny kurs tańca towarzyskiego |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Nena, dziękujemy za cudowną relację! Czułam się jak dziewczynki, jakbym była tam z Tobą
I wzruszyłam się maksymalnie ![]() A powiedz jaka jest cena takiego pięknego kwartetu?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

ale za to jaka pociągająca jestem

ale jest wstawiam dwie foty z i bez etolki etola będzie normalnie nie od tyłu bo się dziwnie układa.... dziwnie mi się w niej chodzi taka duża jest
koronki dorobione w paintcie wymiatają

bo też się wybieram...

Ślub 27. X. 2012