|
|
#1681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
hi hi
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
ojj jak ja tego nie lubię! U mnie ta piosenka jest na liście tych, które nie maja prawa się pojawić
|
|
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My mamy tylko jedną spowiedź przedślubną i idziemy w piątek przed ślubem. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1684 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż z moją chyba się nie uda znaleźć czegoś podobnego. no i tak jak dziewczyny mówią, muszę pogadać z TŻtem jaką formę ma mieć ta impreza dla znajomych. jeśli "a la wesele" to chyba będzie jak najbardziej ok. jeśli "a la poprawiny" to raczej coś swobodniejszego ![]() Cytat:
dzięki. myślałam że tylko ten mój taka maruda i co 5 minut mi coś innego mówi. przekłada gości z listy na listę... ale cieszę się że wczoraj do tego usiedliśmy bo 2 pary znajomych których wrzucilismy na party wyrzuciliśmy do ceremonii za to mi się dostało, że na Party są sami moi znajomi, a jego znajomych nie ma... oo, a propos zaproszęń jeszcze o jedną rzecz was podpytam czy wysyłałyście jakieś zaproszenia mailem? tzn. skan albo wersja elektroniczna papierowego zaproszenia, ale wysłana mailem?
|
||
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu chcesz wysyłać mailem? |
|
|
|
|
#1686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
OK będzie zono moja ale jak przyjedziesz do nas i osobiście ją zaśpiewasz :P A tak poważnie przychodzą Wam jakieś piosenki do głowy? Ja wysyłam meilem do dalszych znajomych którzy mówili że chcą być na ślubie |
||
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - proszę tutaj sukienka, ostrzegam... oglądasz zdjęcie na własną odpowiedzialność
![]() Katie - ja też miałam tylko jedną spowiedź... |
|
|
|
#1688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie teraz patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że mocno poszerzała mnie w biodrach... ale co tam, była wygodna, a w drugim dniu to przede wszystkim się liczyło
|
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie- zależy jakie chcesz czy bardziej biesiadne czy takie nowsze i "normalniejsze". Z musowych to przychodzi mi do głowy - hej sokoły - prawy do lewego - YMCA - oczywiście kan- kan może jeszcze -pokolenia -słodkiego miłego życia - małgośka -kolorowe jarmarki - konik na biegunach oj rozpisałam się ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
A my mielismy na liscie takie piosenki
![]() Na wstęp: Survivor - Eye Of The Tiger Na pierwszy taniec: Glenn Medeiros-Nothing's gonna change my love for you Przy torcie: Europe - The Final Countdown Reszta: 1. Sister Sledge - We Are Family 2. Gloria Gaynor - I will survive 3. Bonnie Tyler - I Need a Hero 4. Tina Turner - Simply The Best 5. Earth, Wind & Fire – September 6. Rednex - Cotton eye joe 7. No Mercy – Where do you go 8. Kings Of Leon - Sex On Fire 9. Tears For Fears - Shout 10. The Clash - Should I stay or should I go 11. Bee Gees - Stayin' Alive 12. The Beatles-Twist and Shout 13. Chubby checker - Let's twist again 14. Boney M - Rivers of Babylon 15. Shakin Stevens - You Drive Me Crazy 16. Róże europy - Jedwab Zakazane: Big cyc- facet to świnia-zakazane Masters-żono moja-zakazana A ja będę twym aniolem-zakazana To już jest koniec Rudy sie zeni i cala reszta podobnych ![]() Ale to wiadomo, co kto lubi my sie przy tym zawsze swietnie bawimy ze znajomymi i na weselu tez tak bylo. Wszyscy goscie byli na parkiecie i mowili ze ciesza sie ze dj nie wpada w klimaty disco polo
29.06.2012 Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-07-13 o 13:22 |
|
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
to pomysł TŻta - w ten sposób chce zaprosić niektóre osoby na ceremonię, chodzi głównie o znajomych. ponadto moje koleżanki z liceum w ten sposób informowały o swoim ślubie. tylko zastanawiam się komu wypada w ten sposób wysłać zaproszenie a komu nie?
Pradip - i tylko znajomym? czy na przykład jakimś dalszym osobom z rodziny ale tym młodszym też? bo TŻ stwierdził, że starszym to oczywiście papierowe, ale młodym można mailem - jak mu zaczęłam mówić że papieru mi nie starczy. malgos - piękna sukienka! rzeczywiście, gdyby nie długość, można by ją pomylić z suknią ślubną! szyłaś ją specjalnie na wzór sukni ślubnej? hmmm... ale pomysł z kolorystyką chyba wykorzystam chociaż znając TŻta raczej drugi raz go w garniak nie wcisnę
|
|
|
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze a mnie to się akurat podoba bo na jakim weselu bym nie była to przymiotnik rudy zamieniają na imię Pana Młodego i jest z tego fajna piosenka
|
|
|
|
#1694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trochę nie na miejscu chyba byłaby ślubna... tak mi się wydaje![]() Oj mailem nie wysyłałam żadnego... Do rodziny nie odważyłabym sie użyć takiej formy, ale znajomi hmmm sama nie wiem. Chyba nie jestem aż tak nowoczesna (chociaż wczoraj rozmawialiśmy z rodzina na ten temat, że mogłyby nadejść takie czasy gdy nie jeździ się zapraszać tylko wysyła mailem Kurcze wszystkie macie tylko jedną spowiedź a nie wiecie czy ksiądz wpisuje datę przy podpisie na karteczce?
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
wam się to może nie podoba ale u mnie jedne z największych szaleństw były właśnie przy typu rudy się żeni itd... jak lubimy zagraniczną muzykę, tak nie lubimy jej z tż-tem na weselach... na parkiecie osób nie brakowało i co chwilę zamawiali polki
ale co kto lubi ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Neave - ja kupiłam w H&M jakos przed moim weselem nie miałam czasu, ani sił na szukanie tutaj jakiejś krawcowej, a tym bardziej byłoby to dużo bardziej kosztowne... poza tym mojemu tż-towi baaardzo sie spodobała, więc nie miałam wyboru
|
|
|
|
#1696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, wiem, Moj TŻ zabronil nawet zmiany z jego imieniem
|
|
#1697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obowiązkowe: -dzikie morza -daj mi tę noc -jak się bawią ludzie -my są chłopcy -nic do stracenia -czarownica
|
|
#1698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sukienka poprawinowa bardzo ładna kurcze u nas w hm nie widzialam takich wcale
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zespół spiewał imię Młodego a wokół mego małżonka zebrało się kółko (dość spore) z kumpli, braci itp- jak oni szaleli... ![]() skakali, obejmowali się, śpiewali a na koniec podrzucali mi męża. Wszyscy byli mega ubawieni a mąż szczęśliwy i uśmiany do łez
|
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
Pisałam wcześniej, że ja miałam spowiedz jakieś 2 tyg. po protokole i po spowiedzi ksiądz podpisał się i napisał datę.
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Katie - mamy podobny piosenkowy gust jeśli chodzi o wesela
Co do sukienki to będę ją chyba musiała wystawić na e-bay-u albo gdzieś tam bo ma taki kolor, że zbyt często jej nie założę... bo np. na żadne wesele już w niej nie pójdę |
|
|
|
#1702 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ten bukiet... rewelacyjnyCytat:
ojejjaaa śliczny ten grzebyk a jeśli chodzi o kolczyki to zdecydowanie z drugiego zestawu pierwsze lub drugie raz w życiu jest ten wielki dzień, to dlaczego miałabyś nie poszaleć
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Włoszko, dziękuje odnośnie opinii o bukiecie
ja też jestem z tych, którzy nie wyobrażają sobie wesela bez klimatów disco polo podobnych
|
|
|
|
#1704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo wiem, że rodzina TŻta by się przy tym świetnie bawiła i musiałoby lecieć. a ja bym się męczyła. mam już doświadczenie po zeszłorocznym weselu brata ciotecznego TŻta niestety takie ludki jak ja nie bardzo wiedzą co mają ze sobą zrobić na takim typowym weselu, więc najlepiej wychodzi siedzenie i uśmiechanie się, żeby młodym nie było przykro. dlatego tak się cieszę że znalazłam swoją alternatywę
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja juz myslalam ze jestem tu sama z takimi pogladami
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
z muzyką jest tak że ile nas jest tutaj za rytmami disco polo na weselu - to pewnie tyle samo jest przeciw, ale na szczęście każda z nas może sobie ustalić repertuar
ja po prostu nie lubię wesela stylizowanego na dyskotekę, z zagranicznymi utworami do których nie wiadomo jak tańczyć, z dymem, światłami itd, ale to tylko moja opinia i każdy robi jak mu się podoba i jak jemu pasuje
|
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-07-13 o 15:08 |
||
|
|
|
#1710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

16.06.2012 

chociaż z moją chyba się nie uda znaleźć czegoś podobnego. no i tak jak dziewczyny mówią, muszę pogadać z TŻtem jaką formę ma mieć ta impreza dla znajomych. jeśli "a la wesele" to chyba będzie jak najbardziej ok. jeśli "a la poprawiny" to raczej coś swobodniejszego 

a nie wiecie czy ksiądz wpisuje datę przy podpisie na karteczce?

klik!