|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Tortille z krewetkami i mała cola
Dobrze, że darowałam sobie frytki łódeczki z sosem śmietanowym
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Ochhh tortilla królewska! Chciałam skosztować tej z tzatziki, ale jeszcze przyjdzie na nią czas!
![]() Rany, mam ochotę dziś przenosić góry! BŚ, widzę Cię
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Już sobie ustaliłam menu na dziś
Mam nadzieję, że się go będę trzymać ![]() śniadanie: grahamka z wędliną, serem (zazwyczaj jest jeszcze pomidor, ale jeszcze nikt nie kupił ) + kawa z mlekiem bez cukruII śniadanie: koktajl z połówki banana, połówki brzoskwini na kefirze obiad: schab z surówką, miały być ziemniaki, ale schab był olbrzymi ![]() podwieczorek: koktajl z borówkami i malinami kolacja: wieśniak z pomidorem
|
|
#1354 |
|
Rozeznanie
|
No to ja się też podzielę menu, jak tak nic nie piszecie :P
Przed ćwiczeniami: pół banana Śniadanie: 2 tosty francuskie z ciemnego pieczywa z miodem (tu: http://www.bodyrock.tv/2011/12/01/zu...t-yogurt-bowl/) + drugie pół banana Potem: pół serka wiejskiego i 2 plasterki wędliny Obiad: 2 ziemniaczki pieczone, gotowana marchewka, smażona tilapia i mix 3 surówek. Kolacja: nektarynka z jogurtem naturalnym i granolą. I z 2 litry wody i zielonej herbatki ![]() I 15min HIIT + brzuszki z Mel B. No wymiatam
|
|
#1355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() feeeeeee! właśnie ostatnio byłam w szoku jak dziewczyna w macu zaproponowala mi w ramach posypki.. chałwę jak to smakuje?! uwielbiam lody, chałwę też czasami lubię zjeść , ale nie wyobrażam sobie tego połączenia ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
przez Ciebie! uzależniłam się od masła orzechowego mam to odtłuszczone, z felixa. jest mega. takie cieplutkie, tak miło wypelnia zoladek :Pco do tej strony - szybko rzucilam okiem, to jest blog laski, ktora ma kanal na yt ? to ta sama? lubie ja ma zayebisty akcent i uwielbiam jej sluchac, ale mecze sie od samego patrzenia na nia ;D i mam wrazenie, ze ona cwiczy 24/24 h w tym swoim zamknietym pokoju :P musi byc szalenie konsekwentna.
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, ja też podjadalam felixa light
ono jest takie mięciutkie Co tutaj tak cicho? |
|
|
|
#1357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
zjadłam pyszne śniadanko, poćwiczyłam i zbieram się zaraz do miasta po jakieś mini zakupy dzisiaj: dwie kromki chleba słonecznikowego z serkiem białym,jogurtem naturalnym,rzodkiewką i szczypiorkiem. Jedna kromka z makrela II śn. kubek jagód z 2 łyzeczkami cukru i jogurtem naturalnym na obiad chyba jakis grill rodzinny pewnie wciagne jakies miesko i mnóstwo shandy ćw. 55 minut fire aaaaaaaaaaaaaaaaa! gratulacje! ![]() Cytat:
o mniaaaaaaaaaaaam!! daj troche mmmm moze byc dobre Cytat:
ładne menu kurcze ja zdecydowanie za mało pije.. do tego tż ciągle kusi mnie colą oj tak, wymiatasz!!
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co??? Waga mi nie chce lecieć
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
1.
Cytat:
2. ja tak samo ;/
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak nasza Sandej
Ona poleciała do Hiszpanii z TŻtem na rocznicę czy gdzie?
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba też muszę kupić to masło orzechowe
właśnie zjadłam michę jagód baniaaa, koniecznie spróbuj!! na pewno Ci posmakuje psyhe, nie wchodź tak często na wagę! wchodź pod koniec miesiąca
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, no, ale ja miałam niewielkie grzeszki w sumie, a ona od jakiegoś czasu stoi
a ćwiczę
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, zamierzam się zmierzyć 16.07
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam jagody wiem! lubię wszystko co lodowate i gazowane, zwłaszcza wieczorami ;/
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
club.
|
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
kupię, kupię
ile kosztuje? moja mama też wczoraj kupiła pudełeczko malik zjadłam tak szybko jakbym nigdy nie jadła ja kocham colę i wszelkiego rodzaju energetyki
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci, ze ja mam taki dziwny niesmak w ustach po energatykach, dlatego od jakiegos czasu mam do nich wstret :P a tez je uwielbialam
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
muszę zobaczyć w lidlu
niestety nie mam kerfura... dobra, idę się zbierać. na 14:30 idziemy z Oli do lekarza na ważenie i mierzenie. ciekawa jestem ile już ma ten nasz klocek pozniej rodzinny grill także do wieczora
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
ale w tesco tez pewnie jest
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Porażka, nigdy nie jadłam masła orzechowego
![]() Dziewczyny, na blogu nowy wpis
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
W Realu też jest masło orzechowe
Mamy jutro jechać pod namiot bo jest duża impreza plenerowa,a mi się taaak nie chce. Chcę weekendu tylko we dwoje, zaszyć się gdzieś przy małym ognisku nad jeziorem, pić piwo i przytulać się ![]() Jestem okropna, ale już wymyślam wymówkę dla znajomych tylko jeszcze nie wiem co tż na to.W dodatku w niedzielę rodzice mają imieniny=rodzinny obiad, wymyśliłam dla taty pasek do spodni,a dla mamy fryzjera
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieki tam nie byłam :P ale pamiętam, ze był tam pierwszy w okolicy daichman ![]() ja też lubię takie romantyczne bzdurki, nie dziwię Ci się, że chcesz trochę odpocząć od tłumów ;Dco do rodziców - fajny pomysł
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym z chęcią pochlała,ale we dwoje Faktycznie urocze ![]() u mnie też jest taki słodki przypadek może upiękę im wspólny tort W ogóle wiecie ile moja psina ma lat? Prawie 13, a ludzie na ulicy biorą ją za szczeniaka moje maleństwo, będzie zawsze ze swoją pańcią |
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tego samego dni urodziny, co mój sąsiad
Wychodzę dzisiaj ze znajomymi.... Mam nadzieję, że się nie obeżrę chociaż mam mega ochotę na bag bo
|
|
#1377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam! ja podziwiam ludzi pracujących w supermarketach, muszą mieć tyyyyyyyyle cierpliwości dla klientów, a kasę mają pewnie jakąś minimalną ;/ także jeśli jakiś studenciak podłapie tego typu pracę " na chwilę' - to super, ale pewnie mnóstwo jest też ludzi, którzy muszą z tym wiązać codzienność ![]() nie wiem jak jest teraz w realu ![]() 2. a na ten plener z kim chcecie jechać? jak wam nie wypali romantyczny weekend, to i tak będziecie się dobrze bawić, ciesz się.ja na weekend jestem zmuszona siedzieć w domu ( z wielu względów) ; mam nadzieję, ze ktoś mi zamknie lodówkę i zabierze portfel, żebym miała utrudniony dostęp do żarcia ![]() Cytat:
nie wiem czy jest to do ogarnięcia ;/ pieski nie mogą jeść słodkości może upiecz TZowi tort w kształcie mordki księżniczki, żeby jej nie było przykro, że tort jej nie dotyczy. nie będzie mogła go zjeść, ale będzie stanowił jej wizerunek, my kotki nazwalismy chyba timon i pumba, bo ten rudy jest taaakim grubaskiem :P a do tej pory miały przypałowe imiona. rudy mial na imie anetka, bo siostry ex ( Cytat:
|
|
#1378 | |||
|
Rozeznanie
|
Strasznie mało piszecie! :P gdzie Wy się wszystkie podziewacie? Tak lubię wracać z pracy i Was czytać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
Jak pod namiot to pewnie i ognisko, a to też ma swój klimat Ej, ja też nie! Matko, Wy też tak macie, że jak strasznie dużo ćwiczycie (dzisiaj zrobiłam 55 min), to jakoś szkoda Wam jeść? Wiem, że powinnam jeść więcej żeby mieć energię... ale jakoś tak mam wstręt, jak czuję się minimalnie najedzona, to przestaję, a tak też nie można :/ Dziś przez cały dzień: kanapka z serem, banan, pół serka wiejskiego, 2 plasterki wędliny z kurczaka, jeden naleśnik ze szpinakiem, łososiem i oliwkami i jogurt naturalny z granolą. Nie za mało? Bo sama nie wiem. Jutro roczek mojej chrześniaczki, więc już widzę tą dietę :| ale zrobię rano Ewkę, tak zamiast Core z TF bo nie mam expanderów...
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam tylko BAC BO, to taki dobry kurczak w cieśnie. Nie wiem czy Psyhe miała to na myśli
![]() Nawet PMS nie usprawiedliwia tego jak pojechałam tż.. oj jutro będę miała ciężki orzech do zgryzienia.
|
#1380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
Ale pysznie, lubię takie jedzenie jak Ty ![]() 2. ucałuj maleńką! nie powinnaś się przejmować :P o co poszło?
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-07-14 o 10:42 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Dobrze, że darowałam sobie frytki łódeczki z sosem śmietanowym

Piekarnik Laury

jak to smakuje?! uwielbiam lody, chałwę też czasami lubię zjeść , ale nie wyobrażam sobie tego połączenia 
mam to odtłuszczone, z felixa. jest mega. takie cieplutkie, tak miło wypelnia zoladek :P

Prawie 13, a ludzie na ulicy biorą ją za szczeniaka