|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? II
annemon dziękuje
dzisiaj się wybieram do miasta to pochodze i poszukam po Naturze i Rosmanie rzadko tam bywam, musze zacząć się bardziej interesować co gdzie mają
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej bladzioszki
![]() Czy do Was też zawitała taka piękna zima ?? Ja nigdy specjalnie za zimą nie przepadałam, ale jak dziś wstałam i zobaczyłam tą biel za oknem, to jakoś tak się poczułam jak dziecko, zwyczajnie się ucieszyłam. Oby tylko nie trzymała za długo, bo mi obrzydnie i znowu się z zimą pogniewamy |
|
|
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
A to jeszcze moja Majeczka podczas dzisiejszych wygłupów na śniegu. Tu podczas próby wskoczenia na zaśnieżoną ławkę
![]() Sorki za ten off topic ale jakoś tak sie cieszę z tej zimy
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
na poczatku buziak dla Ines-ki
jest tani wiec postanowilam sprobowac http://www.oriflame.pl/images/brochu...02PL/im/24.jpg odcien lucy rozsmarowalam 2 cieniutkie kreseczki na wewnetrznej stronie reki: lp 100 i ten oriflame, kiedys smialam twierdzic ze pl jest bezowy, a przy visions wyglada jak prosiaczek i jest megaciemny, jest wyrazny kontrast, oriflame jest bezowy LP kryje mocno, moze dlatego zawsze wydawal sie nam megajasny, oriflame jest leciutki, nie robi tapety, nie "włazi" mi w pory jak LP. ale pozyjemy zobaczymy, zawsze mam na poczatku zachwyt nowym nabytkiem, a potem jetsem rozczarowana
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się marzyu taki rudy jak na załączonym zdjęciu
U mnie też zima,a,że to moja ulubiona pora roku to jestem przeszczęślwia
|
|
|
#1326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
hehe, no właśnie tak sie zdziwiłam
mnie na razie wystarczająco natłuszcza zwykły krem nivea,a też nie podrażnia i nie zapycha,ale dobrze wiedzieć
|
|
#1329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja o wielu kosmetykach dowiedziałam się po raz pierwszy z tego portalu, z wizażu, i dopiero potem pochodziłam po sklepach w ich poszukiwaniu. Musisz uważać z tym chodzeniem po sklepach, to strasznie wciąga i grozi nieoczekiwanym odchudzeniem portfela .
|
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh zima
Ja z kolei nienawidze - budze sie rano - usta, gardło i twarz wyschnięta na wiór... Cały dzień chodze i sie kremem smaruje, mam na twarzy wielkie piekące i czerwone plamy.. Wszystko przez okropnie suche powietrze
|
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. powiem szczerze ze sie nawet nie zainteresowałam
Kupie to w aptece?
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam bardzo jasną karnację, szukam dla siebie podkładu do cery w moim jasnymkolorku , myślałam o podkładzie medium coverage MARY KAY , nie mam możliwości niestety sprawdzenia na sobie kolorku podkładu, chciałabym zamówić przez neta na allegro i są tam podane odcienie - czy ktoś mógłby mi doradzić jaki mam wybrać?
![]() Myślałam nad kością słoniową ale którą wybrać??? ewentualnie beż ale raczej kość słoniowa czy ktoś mógłby mi pomóc? jakie one są tak na skórze? czy ktoś używał? ![]() chciałabym by wyszła taka cera (coś podobnego bo wiem że każdy ma inną )0831200517522387.jpg Edytowane przez Anheles Czas edycji: 2007-01-24 o 21:35 |
|
|
|
|
#1335 |
|
Wtajemniczenie
|
Coraz bardziej choruje na rude włosy.....
Klaudynka- agnieska ma racje, ja używałam lipobase, kosztuje grosze a jest b. tłusta i ma b.prosty skład wiec wogóle nie podrażnia. Albo sprobuj wit.A ja używam właśnie jej. Kosztuje u mnie w aptece 2,80 i doskonale natłuszcza i nie podrażnia. |
|
|
|
|
#1336 |
|
Przyczajenie
|
Hm. Do lasek śnieżnobiałych, i tych, które pragną takie byc. Ja osobiście przywiozlam po pobycie w Indonezji całą masę wybielających cacuszek (azjatki mają na tym punkcie świra) i... pachnący różano talk. Nie dośc, że cholerstwo świetnie matuje, to jeszcze pachnie różami
I JEST BIAŁE!A próbowalyście pudrów dla gothów (subkultura taka)? Ja mam osobiście ze Stargazera biały za bodajże 20 zł i zaje... fajny jest. Podkład też istnieje, ale go nie próbowałam, i raczej nie chcę ;d |
|
|
|
|
#1337 |
|
Wtajemniczenie
|
pochodziłam po rossmanie i naturze, dowiedziałam się że jeden kosmetyk jest dostępnu tylko w Raciborzu, inny jest wycofany, ale znalazłam Constans Carrola nr 10 Porcelain i jest naprawde bardzo jasny, narazie nie zakupiłam ale myśle że będzie jako kolejny, martwi mnie jego konsystencja ale zobaczymy
a niektórych produktów nie znalazłam w Rossmanie, albo źle patrzyłam hehe
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzis jestem mega biała... jestem chora, niestety jeszcze dwa dni do pracy muszę iść .. jedyny pożytek z tego to to, ze osiągnełam kolor skóry jak śnieg za oknem... szkoda tylko ze to chorobliwy kolor i do tego te sińce po oczami jabym się z pięscią zderzyła... dobijcie mnie
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam cere w kolorku podobnym do Dziewczyny z Pachnidła - taką bladziutką |
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
A ta witamina A to w kropelkach? Bo przyznam, że mi by się też przydała
mam nadzieję, że jeszcze wróci Anheles niestety musisz wybrać się na wycieczkę po drogeriach
|
|
|
#1341 |
|
Rozeznanie
|
a to raczej niemożliwe
bo Mary Kay jest dostępne tylko u konsultantek
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Constanse Carrol nr. 10 jest bez-na-dziej-ny. Miałam go, i powiem tyle- nierównomiernie się rozprowadza i jest bardzo nietrwały. Mimo, że kolor jest w sam raz, to po jakimś czasie robi się żółtawy ._. |
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) pomagal mi Panthenol w piance. Nie jest tlusty i nie zapychal mnie, a ladnie "zaleczal" i nawilzal suche placki, delikatnie niwelujac ich zaczerwienienie Jest lekki i mozna na niego nalozyc krem. Do dzis uzywam po goleniu, albo depilacji.
|
|
|
|
|
|
#1344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Kattarina, taki jak do oparzeń??
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
ideał kobiety
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj bylam w Naturze i z ciekawosci pacnelam reke pokladem Gosha http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9320 jak rozsmarowalam go wydawal sie jasny, czy wiecie moze czy kryje podobnie jak lasting performance? w sumie to nie wiem po co mi kolejny podklad
przy czarnych/ciemnobrazowych wlosach cera naturalnej(nawet ciemnej) blondynki zawsze wydaje sie biala, moze dlatego przy jasnobrazowych wlosach wydaje sie bardziej rumiana chyba jednak kupie sobie ten roz z iglota, te co mam wydaja sie teraz za ciemne, no i musze miec nowy pedzel, ten co mam zrobil sie jakis sztywny i twardy, co sadzicie o akcesoriach do makijazu Rossmanna?
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuśka, to jest Sophie Ellis-Bextor? (czy jakoś tak)
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
tak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

rzadko tam bywam, musze zacząć się bardziej interesować co gdzie mają

Ale jest supertłusta i jako jedyna daje rade natłuścić moją przeraźliwie suchą skórę. Poza tym mnie wogóle nie podrażnia.

Kupie to w aptece?
ideał kobiety