|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
ale to było z rok temu ![]() Super z tym morzem, oby Wam pogoda dopisała a daleko macie??? My wracaliśmy 13 godzin przez korki i kiepskie warunki pogodowe
|
|
#2642 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rekreacyjne się pewnie znajdą okolice...ale chętnie do Bielska pojadę ![]() A Bavarię kupiłam w Piotrze i Pawle..i chyba tylko w tym markecie u nas jest ![]() Dziewczynki a wy co myślicie? Mówić rodzicom czy nie?
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera jasna
byłam wczoraj obok Piotra i Pawła i kurde nie pomyślałam ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Co do mówienia rodzicom to my naszym powiedzieliśmy dopiero po chyba 2 wizycie u gina, kiedy było widać bijące serduszko i wiedzieliśmy, że wsio ok. Ale my nie mamy zażyłych kontaktów z rodzicami, więc to od wielu innych czynników zależy - powiedzieć nie powiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- No to zapraszam do nas jest Szyndzielnia, Dębowiec, blisko do Ustronia, Wisły, nad jezioro Żywieckie ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Ale wczoraj byliśmy w takim sklepie gdzie są alkohole niby z całego świata i takie tam, bavarii nie było, mówie do pani - a może winko bezalkoholowe? ta, że też nie ma, a tż "bo ogólnie to szukamy alkoholu bezalkoholowego" Spójrzcie na to http://winabezalkoholowe.pl/
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
To będziesz już wiedzieć, żeby tam zajrzeć i zobaczyc czy jest
![]() Od wczoraj w ogóle mi jest niedobrze i nie wiem czy czegoś nie zjadłam... ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- oooo fajne Mnie by się przydało na dzisiaj, żeby udawać, żę świętuję normalnie Wleję do szklanki i powiem, że to piwo normalne
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Rurki z biedry na pewno bez problemu byś zjadła
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
hehe...
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak miałam na początku, odrzucenie od wszystkiego, potem tylko od wędlin - jakieś 2 tygodnie temu mi wróciła ochota na wędlinki, ale salami (kiedyś uwielbiałam) nadal feeeeeeeeeeee........... dziwne to bycie w ciąży
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- mąż wraca - ma pełną siatę chyba będzie piwko ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- To zmykam - obiad i te sprawy wpadnę wieczorem na imprezkę
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa
![]() ![]() Cytat:
Stawiam, że powiesz rodzicom
|
|
|
|
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mrowinko Bika dzięki za interpretację badań tz, cieszę się ogromnie, że jest dobrze, teraz tylko ze mną trzeba będzie popracować
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale zalezy od stosunkow![]() Jednakze fajnie tak poswietowac z dwoch okazji
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, ja się nie znam, ale jak dziewczyny mówią, że ok to na pewno tak jest
![]() Malenstfo, ja też na początku miałam odrzut od słodkiego ![]() Mój tż przyniósł ryby i zadzwonił po moją mamę do pomocy i razem skrobią...umieram.... tak mi rybami jedzie w domu...
Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-07-13 o 17:05 |
|
|
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie lubiłam jak tata to robił ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2655 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mrowinka, Madzia,
Cytat:
z gośćmi też nie będzie problemu bo będzie kameralnie, no i w lokalu wraz z roczkiem. To myślę że się dostosują ![]() Madzia, Cytat:
Stokrotka, Cytat:
![]() Bika Cytat:
Emigra, musisz teraz Julci za to że pospała do 10 kupić jakąś mega fajną zabawkę ![]() Kasiux, Cytat:
![]() Chyba wiem o jakiej biedroneczce mówisz fajne są te lampki... ja niestety nie mam gdzie i jak... ale na oknie przy łóżeczku mam dość ładną lampkę ![]() Tomalinka, Cytat:
i to nie czystoteorytyczne Kochana Cytat:
a streszczenie jasne że będzie ![]() Kasiux, widziałam zdjęcia bardzo ładnie wyglądasz i Oliverek też a i zmieniła Ci się buzia od ślubu ![]() Butter, mój TŻ też gardzi tapetami! Gładzie i malowanie. Ale o tapecie zapomnij a tapeta dla dzidziusia Maleństwo, za☠☠☠isty z Ciebie będzie magister brawa ![]() Stokrotka, brawa dla żołnierzyków męża ![]() ![]() Onyks, Cytat:
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() nie nadrobiłam ![]() byłam wczoraj u ginki dostaliśmy z P. leki muszę znowu wrócić na badanie za miesiąc mam już dość
|
#2657 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleństfo podwójne gratulacje!
Dziewczyny Bavaria jest w Tesco i są różne rodzaje ![]() Co do alkoholi bezalkoholowych to w niemczech jest tego pełno, szczególnie piw, a u nas to ze świecą szuać, tylko picollo My wczoraj myślelismy nad imieniem dla naszej dzidzi i wyszło że jak na razie dziewczynka to bedzie Oliwia, a jak będzie chłopak to Dawid. Ide was troche poczytać
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzień
około 10 pojechaliśmy do miasta pozałatwiac wszystko i w między czasie oddać auto do naprawy. Auto oddane to my na zakupy bo w godzinę mieli zrobić, no to my na lody, i do USC (tam nic nie załatwiliśmy bo potrzeba świstek od gin że jestem w ciąży, czytałam na internecie że karta ciąży starczy no ale nie u nas) i chcieliśmy iść do gin(a to kawał drogi) okazuje się że moja gim ma JEDEN JEDYNY dzień urlopu i to jeszcze dziś. Więc nie załatwiliśmy. No to poszliśmy do rossmana, tam kupiliśmy Kamilowi pamperski, szampon, płyn do kąpieli, chusteczki nawilżane, oliwkę i mleczko do ciała, a i patyczki do uszek. Więc kosmetyki complet No i siedzimy na ławce i czekamy aż dzwoni pan z mototechniki i nam mówi że najwcześniej o 15 będzie auto... noszzz i co tu robić , ja już wszystko obeszliśmy a auta nie mamy?! Do domu mamy około 8km to przecież nie pójdziemy tyle po to żeby zaraz wracać. No to... TŻ wymyślił... " chodź pooglądamy buty dla Ciebie"... i tak oglądaliśmy że w ccc nabyłam piękne balerinki zamierzałam kupić buty ale nie myślałam że uda się tak szybko i dzwoni mamcia, że paczka przyszła do mnie... serce mocniej bije bo już bym chciała odpakować to, no ale gdzie tam piętnasta... i czekamy... była 13 to już poszliśmy coś zjeść, na chwilę posiedzieliśmy u teściowej w pracy ale znów o kilka minut za długo bo wiecie że my ze sobą możemy być tylko na chwilę. No i jakoś doczekaliśmy tej 15. Autko naprawione i mogliśmy wrócić do domku. A jeszcze kupiłam sobie krem na sutki ciociunia mi poradziła. Zjechaliśmy do domu i trzeba było wszystko rozpakować, od razu kosmetyki poukładałam w tym nowym koszyczku, co było z paczce z zamówieniem rozpakowałam i też posprzątałam no i do torby włożyłam już w sumie wszystko trochę ciasno tam mam a jeszcze moje kosmetyki muszą wejść ale to może się przepakuję jeszcze.No i co najważniejsze to TŻ pracuje od poniedziałku na 14tą, to spokojnie pójdzie ze mną na wizytę we wtorek (tak więc USG musi być bo jak nie ) no i w tym USC to załatwimy sobie jeszcze dziś tylko przesadzę kwiatki i tyle. Odpoczywam.
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyobrażam sobie mieć za męża faceta, który nie byłby moim przyjacielem.
Mąż = przyjaciel + kochanek. Sukces gwarantowany Maleństwo i której ruszamy z imprezą???? Wiesz, jak mnie mąż zaopatrzył jeszcze na środową rocznicę starczy
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, ale mi nie o to chodziło
oczywiście masz rację z tym przyjacielem w osobie męża ![]() Kaśka, co Ci na wizycie powiedzieli?
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To TŻ w końcu znalazł tą Bavarię??
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, Oliwia
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie ![]() tęskniłam za Wami ![]() jestem ![]() jeszcze cała obolała ![]() mam chwilkę bo Lenka zasnęła ,ale muszę ją do karmienia wybudzić ![]() DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE |
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Mona jesteś kolejna co mi Dawida podkrada, hihi
![]() Kasia a co się stało?? Nie mogę nic usnąć, a oczy mi się same zamykają Ejjj....czy Bavaria ma różne smaki?? Bo ja złapałam pierwsze z brzegu, co miało 0 %..a ono jest brzoskwiniowe jakieś...nawet dobre!! ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Emilko witajcie!!
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
muszę Wam opisać poród, ale chyba nie dam rady dzisiaj tego zrobić
było naprawdę ciężko
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Strong...dopisz no do naszego terminarza moją poniedziałkową wizytę może!
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz sie poznawajcie
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy też nie dzisiaj??
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko witamy
Maleństwo, robi się
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

ale to było z rok temu 
a daleko macie??? My wracaliśmy 13 godzin przez korki i kiepskie warunki pogodowe

Wleję do szklanki i powiem, że to piwo normalne 

Nigdy nie lubiłam jak tata to robił
super zakupy zrobilas
a streszczenie jasne że będzie
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
i co tu robić , ja już wszystko obeszliśmy a auta nie mamy?! Do domu mamy około 8km to przecież nie pójdziemy tyle po to żeby zaraz wracać. No to... TŻ wymyślił... " chodź pooglądamy buty dla Ciebie"... i tak oglądaliśmy że w ccc nabyłam piękne balerinki