Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 17:41   #331
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że mi też ciśnienie skoczyło Dobrze, że dzisiaj nie mam badań lekarskich, bo bym w ogóle zgody na pracę nie dostała a jak u Was z załatwieniami?;> goście wszyscy poproszeni??
ja wlasnie bylam dzisiaj u lekarza po leki na bezsennosc i musze przetestować wczesniej czy bede normalnie funkcjonować po nich bo wiem ze w nic przed weselem na 100000% nie zasne...

co do zaproszen- zostali nam:
- jedna rodzina od TZ (ale oni i tak nie przyjda)
- jego znojami z pracy (3 osoby ale mieszkaja bliziutko nas wiec jutro damy)
-i jedna moja kuzynka ale to listem wyslemy im bo jakos srednio chyba chca abysmy ich odwiedzili... (dziwne wykrety)

co do zalatwien to musimy dac TZ garniak do zwezenia i kupic mu bielizne pasek i krawat
mi kupic musimy buty bielizne, welon bolerko bizuterie

i z ogolniejszych zostal nam dzien skupienia, papiery z USC, kupic obraz, podziekowania dla rodzicow, itp.. ogolnie niestety jest tego troche...
a te 50 dni to mnie normalnie dobiło i jutro chyba dostane poweraaaa

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-07-13 o 17:49
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 17:50   #332
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja wlasnie bylam dzisiaj u lekarza po leki na bezsennosc i musze przetestować wczesniej czy bede normalnie funkcjonować po nich bo wiem ze w nic przed weselem na 100000% nie zasne...

9 i jedna moja kuzynka ale to listem wyslemy im bo jakos srednio chyba chca abysmy ich odwiedzili... (dziwne wykrety)

co do zalatwien to musimy dac TZ garniak do zwezenia i kupic mu bielizne pasek i krawat
mi kupic musimy buty bielizne, welon bolerko bizuterie

i z ogolniejszych zostal nam dzien skupienia, papiery z USC, kupic obraz, podziekowania dla rodzicow, itp.. ogolnie niestety jest tego troche...
a te 50 dni to mnie normalnie dobilo i jutro chyba dostane poweraaaa
ee to i tak dużo macie my niestety jesteśmy w tyle z powodu mojej sesji cały czerwiec wyjęty z życia, ale przynajmniej wrzesień wolny także teraz trzeba spiąć pupska
Stary 2012-07-13, 17:59   #333
nena1984
Zakorzenienie

nattiv - super fryzurka!

chatko - ale wredne baby, nie do uwierzenia

kiciu - trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, pogodę macie wymarzoną

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:28   #334
olajakzam
Raczkowanie

Stary 2012-07-13, 19:29   #335
kindziulindzia
Zakorzenienie

miałam dziś koszmarny dzień w pracy, zabrali mi 100% premii i wysłuchałam dziś takich obelg, że na końcu języka miałam żeby się wszyscy ☠☠☠☠☠☠☠ili
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:30   #336
Nattiv
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam od księdza. Dałam mu kartkę z zapowiedziami. Następna rzecz z głowy

Fryzurka nadal się dobrze trzyma, a cały dzień latałam i załatwiałam różne sprawy, pobiegałam z psem i teraz jeszcze przeszła próbę w deszczu

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:39   #337
madzia2306
Zakorzenienie

witam PMki i żonki ja jutro idę ostatni dzień do pracy i mam tydzień wolnego

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:48   #338
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cześć czołem!
Moja młodsza siostra na panieńskim swojej przyjaciółki (w załączniku tort jaki upiekła dla nich koleżanka), Tż pojechał do Wro na jutrzejszy kawalerski, rodziców nie ma, same z babcią w domu siedzimy i mój plan na dzisiejszy wieczór to słodkie lenistwo

Widziałam piękną fryzurę, suknię (choć bardziej na poczcie), w temacie paneli w kuchni dodam, że moi rodzice położyli z 3 lata temu i jak na razie nie narzekają, baby z tej konkretnej madonny bym potraktowała, ale myślę, że sukni nie uszkodziły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-07-13-010.jpg (86,3 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-07-13 o 19:50
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:51   #339
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Helloł
Wróciłam z próbnej i będą fotki

Ja jestem bardzo zadowolona. Siedziałam na fotelu godzinkę i fryzjerka mówiła, że zawsze tylko tyle jej schodzi z fryzurami, bo ma wprawę. Ogólnie super babka i zna się na rzeczy. Wyczytała z moich włosów całą ich historię farbowania Zrobiła mi zdjęcia, żeby wiedziała jak ma wyglądać już właściwa fryzura i zapisała moje uwagi

Teraz czekam na kosmetyczkę.
Jedna z najstaranniejszych próbnych fryzur jakie tu widziałam
Śliczne fale, bardzo mi się takie podobają, nie lubię drobnych loczków. Kolorek włosów masz ekstra!

Cytat:
Tak więc przedstawiam Wam kochane moje PM'ki zestawienie Duszki na 50 dni przed ślubem
Super zestawienie!

Ja jeszcze żadnego zestawienia wam nie robiłam. Ani 100dni ani 50, chyba przez to, że sama nie chcę sobie uświadamiać ile jeszcze mamy do ogarnięcia

Cytat:

MOJA PIERWSZA MYSL:

nosz k.a se jaja robisz! jakie 50 dni!

.
A u mnie 44 dni

Cytat:

-i jedna moja kuzynka ale to listem wyslemy im bo jakos srednio chyba chca abysmy ich odwiedzili... (dziwne wykrety)
Nam jeszcze tylko 20 osób zostało do zaproszenia ale ogarniemy to w ten weekend, ma =m nadzieję, że się uda.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
miałam dziś koszmarny dzień w pracy, zabrali mi 100% premii i wysłuchałam dziś takich obelg, że na końcu języka miałam żeby się wszyscy ☠☠☠☠☠☠☠ili
Relax Kindziu, w każdej pracy zawsze się trafią jakieś mendy

Z mojej listy things-to-do zrobionej na początku tygodnia udało mi się połowę rzeczy odhaczyć, jestem happy
- menu ustalone
- wysłałam wszystkie zaproszenia, które mialy iść pocztą (pozostałych pozbędziemy się w weekend)
- umówiłam się do kosmetyczki, idę jutro na zabieg kwasem migdałowym
- do fryzjera też się umówiłam ale musiałam przełożyć na za tydzień
- zamówiłam butki ślubne - zwykłe, klasyczne nudziaki ale niestety nie ze skóry i mam obawy czy będą wygodne. Czekam aż paczka przyjdzie a w razie czego mam już drugie na oku, ze skóry 100%.

Byłam dziś po pracy obgadać sprawę winietek, zawieszek itp. Wybrałam sobie wzór mniej więcej taki jak na foto, ten ecru z czarnym. Za:
- ok. 200 winietek (tak, będziemy mieć jakieś 200 gości )
- 100 zawieszek
- 5 kart drinków
- 40 etykiet-naklejek na wino (będziemy mieć wino homemade)
- 20 śpiewników (nad tym mocno się zastanowię, nie wiem jeszcze czy je chcę)
zapłacimy 400zł. Wydaje mi się, że to całkiem rozsądna cena. Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolekcja-decoart[2].jpg (60,4 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2012-07-13 o 19:53
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:00   #340
kindziulindzia
Zakorzenienie

plan na dziś wieczór: uchlać się jak świnia przy tej muzyce

19.05.2012
Stary 2012-07-13, 20:03   #341
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-07-13, 20:08   #342
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak więc przedstawiam Wam kochane moje PM'ki zestawienie Duszki na 50 dni przed ślubem

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że uda Wam się zobaczyć, bo na śmierć zapomniałam jak się zmniejsza zdjęcia..
Ślicznie wyglądasz

Cytat:

a te 50 dni to mnie normalnie dobiło i jutro chyba dostane poweraaaa
A mnie wkurza już to czekanie na TEN dzień. Chciałabym już

Cytat:
Ale popełniłaś faktycznie jakiś błąd czy na zasadzie "komuś się musi oberwać"?

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja jeszcze żadnego zestawienia wam nie robiłam. Ani 100dni ani 50, chyba przez to, że sama nie chcę sobie uświadamiać ile jeszcze mamy do ogarnięcia
A u mnie 44 dni
Nam jeszcze tylko 20 osób zostało do zaproszenia ale ogarniemy to w ten weekend, ma =m nadzieję, że się uda.

Byłam dziś po pracy obgadać sprawę winietek, zawieszek itp. Wybrałam sobie wzór mniej więcej taki jak na foto, ten ecru z czarnym. Za:
- ok. 200 winietek (tak, będziemy mieć jakieś 200 gości )
- 100 zawieszek
- 5 kart drinków
- 40 etykiet-naklejek na wino (będziemy mieć wino homemade)
- 20 śpiewników (nad tym mocno się zastanowię, nie wiem jeszcze czy je chcę)
zapłacimy 400zł. Wydaje mi się, że to całkiem rozsądna cena. Co myślicie?
Sporo tego, więc wydaje mi się, że cena jest ok. A do ogarnięcia rzeczy coraz mniej, więc spokojnie dacie radę punkt po punkcie.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:13   #343
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ale popełniłaś faktycznie jakiś błąd czy na zasadzie "komuś się musi oberwać"?
na zasadzie takiej umowa umową ale prezes wie lepiej i to co podpisał nie jest ważne i jakie paragrafy są w umowie tylko ważne jest jego "widzimisię"
19.05.2012
Stary 2012-07-13, 20:34   #344
kilianna
Zakorzenienie

Goszu, wiem, co czujesz, mi też zaginęla kotka rok temu bardzo rozpaczałam mam nadzieję, że Twoja się odnajdzie!!!

Wiktusiaczek
skandal z tym doborem stanika, nie mają prawa Ci nic wpychać na siłę! Jak ja szłam po dobór biustonosza, to nie kazała mi pokazywać gołych cycków, tylko ubrać miękki stanik, po czym wymeirzyła mnie w nim dokładnie, przyniosła kilka modeli, pokazała jak zakładać. Później sprawdzala, czy dobrze włożyłam, jak to wygląda, bardzo komfortowo się czułam.

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Heloł!
Czytam Was na bieżąco, nawet pocytowałam, ale mi sie skasowało :/
Mam teraz taki zap***dol, że nie ogarniam kuwety. Nie dość, że trzeba już zapraszać ludzi (jeszcze nie zaczeliśmy...), to remont mieszkania w pełni i dosłownie codziennie trzeba gdzieś po coś jeździć.
padłam

Nattiv, bardzo starnna i efektowna fryzurka!!!

Chatko!!! oburzające zachowanie w salonie!!!!! pewnie niejedna już nacieły.

chocolate muffin mój też nie będzie miał kamizelki i niektorzy przyjmują to jako objaw dziwactwa i są zniesmaczeni mojemu TŻtowi bratowa i mama wciskały garnitur w kolorze ecru, ohydztwo na maxa!!! kategorycznie się sprzeciwiłam bo TŻ to taki jest, że gotów uwierzyć, że to krzyk mody i faktycznie zakupic!!!! zabrałam go do Vistuli i kupił tam garnitur bardzo elegancki, czarny , no super wygląda w nim, ale wg bratowej i mamy niezbyt fajnie. Mam to w nosie, ale rozumiem Twoj bulwers

Nattiv hmmmmmm na razie tej nie odmawiaj, poszukaj innej, jak znajdziesz lepszą, to wtedy bierz lepszą, jak nie, to zostań przy tej i zaznacz, że ma być starannie i dokladnie i lepiej niech da z siebie wszystko, bo nie chcesz mieć zepsutego tego pięknego dnia.

Dobra Dusza, sporo masz załatwione i suknia jest cudowna!!!!

Melody - ja też jeszcze bolerko jakieś musze kupic no i generalnie trochę tego jest. Niebawem przygotuje jakieś zestawienie

fablous;
400 zł za tyle rzeczy to ok cena
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:38   #345
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
uwielbiam tę melodię - długo gościla jako głównu dzwonek na moim tel.
Stary 2012-07-13, 20:41   #346
Blacky
Zadomowienie

Dziewczyny już poszły.

W sumie siedziałyśmy od 17, więc nie tak krótko, ale myślałam, że sobie zrobimy taki babski wieczór. Ale obgadałyśmy wszystko, dziewczyny są zachwycone gadżetami. Jak wrócę z wyjazdu, to roześlemy dziewczynom zaproszenia.

Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona. Siedziałam na fotelu godzinkę i fryzjerka mówiła, że zawsze tylko tyle jej schodzi z fryzurami, bo ma wprawę. Ogólnie super babka i zna się na rzeczy. Wyczytała z moich włosów całą ich historię farbowania Zrobiła mi zdjęcia, żeby wiedziała jak ma wyglądać już właściwa fryzura i zapisała moje uwagi
Bardzo ładna! Szkoda, że mi się loki nie trzymają.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Także suknia odebrana, ale niestety bez radości. Muszę ją jeszcze po weekendzie założyć i pochodzić w niej po domu, bo boję się, czy nie poprzecinały mi jakichś nitek albo coś, skoro nie chciałam się nać nabrać :/ Niby z wierzchu sprawdziłam, ale tak naprawdę dopiero jak założę, to będzie wiadomo... Aż się martwię normalnie, weźcie mi powiedzcie, że nie zniszczyły mi tej sukni z zemsty, cooo?
Masakra - dobrze, że nie zapłaciłaś. Według mnie nie ryzykowałyby psucia sukni. Od razu możesz reklamować, do tego zła sława błyskawicznie się rozprzestrzenia.

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Dziewczyny zostałam zakwalifikowana w procesie rekrutacji ale nie mam pojęcia o co w tym chodzi, że za 2 tyg dopiero będzie wiadomo - przyjęta czy nie. To po co jest ten proces kwalifikacji? grrr 2 tyg niepewności
Kwalifikacja czyli czy złożyłaś wszystko poprawnie. Będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Dzis Mamy 50 dni do slubu....i nie mamy swiadka.....eehhhh
Spokojnie zdążycie znaleźć.

Cytat:
Dziewczyny, co mi radzicie z makijażystką?
Szukać innej na dwa miesiące przed czy zostać przy tej co mam?
Nie podobał mi się próbny. Jakby zrobiła go starannie to myślę, że byłoby ok, a tak to teraz nie wiem co o tym myśleć...
Cytat:
Jeżeli nie podoba Ci się efekt to ja raczej szukałabym nowej... Nie masz pewności, że w dniu Ślubu będziesz zadowolona ale w razie czego nie na razie odwołuj tej, gdybyś nie znalazła nikogo innego to zawsze masz jakąś alternatywę
Dokładnie tak. A jak chcesz się sama malować, to koniecznie! Fixer do makijażu na Allegro można za 30-50zł kupić.

Cytat:

Cytat:
Masakra, bardzo mi przykro. Ale skoro taki kapryśny szef, to może jeszcze mu się odwidzi.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:51   #347
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
nie potrzebujesz towarzystwa?

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 20:51   #348
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
na zasadzie takiej umowa umową ale prezes wie lepiej i to co podpisał nie jest ważne i jakie paragrafy są w umowie tylko ważne jest jego "widzimisię"
a kij mu w wekend jest trza się bawić. Właśnie obaliłam jedną butle wina z mężem (trzeba w końcu prezenty powypijać ) i lece wybierać następną.
A w tle Ryszarda i Beyonce a co!
Stary 2012-07-13, 20:53   #349
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
a kij mu w wekend jest trza się bawić. Właśnie obaliłam jedną butle wina z mężem (trzeba w końcu prezenty powypijać ) i lece wybierać następną.
A w tle Ryszarda i Beyonce a co!
my tych win zmęczyc nie możemy ale wiecie co? tak wszystkich dziwił pomysł z winami, a teraz dwie kolejne pary pobierające się z rodziny też chcą wina zamiast kwiatów

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-07-13, 20:59   #350
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
my tych win zmęczyc nie możemy ale wiecie co? tak wszystkich dziwił pomysł z winami, a teraz dwie kolejne pary pobierające się z rodziny też chcą wina zamiast kwiatów
nam została jeszcze cała półka win bo 3/4 jest słodkie lub półsłodkie a my ubóstwiamy wytrawne i półwytrawne. Lecz tak jak jedzenie, to wineczka nie pójdą na zmarnowanie.

Wiecie co? Jakoś tak mi się zachialo pójść na taki wiejsko - miejski festyn. Wiecie o co kaman, to że impreza jest na jakiejś stadionie, czy łące, gra zespół w tle a wszyscy legalnie w plenerze piwko sobie popijają

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
nie potrzebujesz towarzystwa?
a u Ciebie co się stało?
Stary 2012-07-13, 20:59   #351
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Helloł
Wróciłam z próbnej i będą fotki

Teraz czekam na kosmetyczkę.
Fryzura super! Jeśli pozwolisz to sobie wydrukuję i pokażę mojej fryzjerce

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Hej wszystkim PMkom!!!
Jestem w pracy, wiec nie mam zbytnio szans na wizaz...ale musialam wejsc zeby Wam powiedziec, ze wlasnie dzwonil do mnie TZ i sie dowiedzialam, ze zostalismy bez swiadka......
Napisal TZtowi, ze okazalo sie, ze 1.09 ma egz. poprawkowy i musi na nim byc, bo jak go nie zaliczy to wypada ze studiow.....Dzis Mamy 50 dni do slubu....i nie mamy swiadka.....eehhhh
Przynajmniej was powiadomił, świadek mojego tżeta od kąd go poprosiliśmy (w marcu) to się ani razu nie odezwał... nie wiem czy do niego nie zadzwonić bo żal mi tżeta, ja jutro mam panienski a on nawet na piwo nie pójdzie?

Cytat:
Szczerze Wam powiem, że wolałabym się sama wymalować...
Może tak zrób po co płacić za coś co się nie podoba
Stary 2012-07-13, 21:04   #352
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie smutaj, nie ma się co dziadem przejmować To ja proponuję na pocieszenie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Wiecie co? Jakoś tak mi się zachialo pójść na taki wiejsko - miejski festyn. Wiecie o co kaman, to że impreza jest na jakiejś stadionie, czy łące, gra zespół w tle a wszyscy legalnie w plenerze piwko sobie popijają
U mnie jest taki wiejski za tydzień w weekend
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 21:05   #353
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Fryzura super! Jeśli pozwolisz to sobie wydrukuję i pokażę mojej fryzjerce
Proszę bardzo

Ja poszłam z takim zdjęciem jak w załączniku.

Kindzia Ja też z chęcią bym się przyłączyła. Jakąś chandrę złapałam i nie chce mi się uczyć. Chyba nie pójdę na jutrzejszy egzamin. Wyjątkowo nie mam ochoty...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (41,8 KB, 46 załadowań)

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 21:10   #354
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Nie smutaj, nie ma się co dziadem przejmować To ja proponuję na pocieszenie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

U mnie jest taki wiejski za tydzień w weekend
aaaaa ale Ci fajnie... za tydzien niestety mamy najazd rodzinki, ktorej takie klimaty raczej nie krecą :/
Stary 2012-07-13, 21:11   #355
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo

Kindzia Ja też z chęcią bym się przyłączyła. Jakąś chandrę złapałam i nie chce mi się uczyć. Chyba nie pójdę na jutrzejszy egzamin. Wyjątkowo nie mam ochoty...
Twoja fryzurka jest 100x ładniejsza niż ta w załączniku

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 21:11   #356
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Proszę bardzo

Tobie o wiele ładniejsza fryzure zrobiła bo mi sie ta ze zdjecia w ogóle nie podoba
Stary 2012-07-13, 21:20   #357
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

a u Ciebie co się stało?
w sumie to nic się nie stało
ogólnie jakoś do

Cytat:
Proszę bardzo

zdjęcie z rodzaju koko-loko, a Ty masz taką piękną fryzurkę

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 21:39   #358
ladystar
Zakorzenienie

nie wierze w to, ze dzisiaj juz jest piatek, a jutro sobota i za nami juz tygodniowe malzenstwo

ciagle jestesmy pelni emocji z tego szczegolnego dnia... nie uwierzycie, ale spimy dziennie po 11-12 h chyba schodzi z nas ten kilkumiesieczny stres, bo mi normalnie wystarcza 6-7 h snu, a teraz o 22-23 juz zasypiam i o 9 rano jestem ciagle nieprzytomna.

powoli tworzy nam sie mieszkanko, ciagle szukamy lodowki, przeprowadzilismy sie juz na dobre, dzisiaj TZ przewiozl ostatnie swoje rzeczy, od jutra zaczniemy malowanie wolnych pomieszczen - bedzie garderoba i biuro, w pozostalych organizujemy sypialnie, salon i pokoj TZ, aneks kuchenny (jeszcze bez lodowki) juz czeka na nas od dawna

poza tym bylam na zakupach w koncu na spokojnie przespacerowalam sie po sklepach, kupilam w koncu trencz na %% i ramoneske jakiej szukalam od kilku miesiecy tak bardzo mi sie spodobala, ze kupilam nawet bez przeceny

do poslubnego zestawienia zapomnialam dodac, ze ramiaczko do sukienki mi sie nie przydalo, choc bylo piekne tak samo etola, na szczescie ksiadz nie kazal mi jej zalozyc a i sniegu rowniez nie bylo

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Nena - z jakiego biura podrozy kupiliscie wakacje?
my caly czas szukamy, ale moja wymarzona Fuerte teraz osiaga apogeum cenowe jeszcze niecaly miesiac temu ceny byly o polowe nizsze, wiec chyba Fuerte przelozymy na wrzesien - pazdziernik, a teraz znajdziemy cos tanszego...

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 21:39   #359
NightButterflyVIP
Rozeznanie

No, to zaczynam

Cytat:
nena dopiero teraz mogłam odsłuchać utwory jakie miałaś na ślubie no i przez to zachciało mi się jakiejś ładnej oprawy muzycznej. Jutro poszperam w necie za jakimiś.

Tymczasem zmykam spać i również proszę o kciuki, by jutrzejszy dzień nie okazał się pechowym, bo mam mnóstwo spraw do załatwienia
Skąd jesteś, Kochana? Ja chętnie polecę Ci mój kwartet, może mają wolny termin bo widzę, że wychodzisz za mąż w innym dniu niż ja

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Tez uwielbiam Arie na strunie G chciałam to miec na slubie i poprosiłam organiste ale powiedział że sam nie da rady i jak juz to bedzie grał to z panem od saksofonu, a on coś też zaczął kręcić i zproponował Barkę, a że też się nad nią zastanawiałam to się zgodzilismy
Noooo Barka też wymiata

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
liczylismy 0,5 l na glowe na 150 osob (156 but.) , ale w koncu przyszlo ok. 120 osob
Win mielismy ok. 130 - rozdawalismy na stoliki + wszystkim gosciom do ciasta na wyjscie

Torta zamrozilam choc nie wiem co z niego bedzie po rozmrozeniu

A studniowka byla daaaaawno i bylo magicznie... niestety na mojej studniowce bylo ok. 1000 osob - bo nasz rocznik liczyl 11 klas rownoleglych, w zwiazku z czym ciezko bylo sie odnalezc jak ktos wyszedl z naszej sali klasowej ale bylo pieknie to miejsce ma niesamowity klimat. Mam wielu znajomych z Niepolomic i okolic wiec pewnie mamy wspolnych znajomych z Twoim TZtem, bo tam wszyscy sie znaja
NO proszę! Jaki ten świat mały Bardzo mi sie miło robi jak czytam Twoje pochwały i zachwyty tym zamkiem Byliśmy na degustacji dań w zamku i byliśmy bardzo zaskoczeni, że dania są takich rozmiarów! Ale Nam kelner powiedział, że jak to na zamku - ma być "przepych" w daniach
TŻ mieszka w odległości ok. 20km od Niepołomic Myślimy też żeby w tamtych rejonach już osiąść na stałe...
Torta będziesz rozmrażać w lodówce - nie poza nią- i będzie git Bo inaczej Ci się rozwali... A jaki mieliście smak? I z kremem czy śmietaną?

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła
Wyobrażcie sobie że moja mądra siostra kupiła swojemu mężowi koszule prawie identyczną do mojego Tż,tej samej firmy,ten sam kolor,mankiety na spinki....tylko mój Tż ma kryte guziki a szwagier nie....szlak mnie już trafia
W widziała Tż koszule....
Teraz mówi że nie wiedziała że ma taką samą i że ubierze ją na poprawiny ale i tak szlak mnie trafia i ryczeć mi się chce
Wczoraj u rodziców Tż byłam taka szczęsliwa,wszyscy wiedza jak mają się zachować,wszyscy chcą pomagać,szczęsliwi a u mnie w domu masakra,dziś przy sniadaniu mówie mamie że ładne kreacje Tż mama i babcia kupiły,że Tż mama zamówiła nam tort tylko musimy pokazać co chcemy,a ona FOCH...pytam ją o placki i kiedy jedziemy dla niej coś kupić a ona mi na to "....daj mi spokój,mam teraz warzniejsze sprawy na głowie niż spis placków...."
Ryczeć mi się zachciało i wyszłam....do wesela zostaly 2 miesiące a ona mi mówi że ma warzniejsze sprawy na głowie....To nie chodzi o to że sobie nie poradze bo sobie poradze,w końcu wesele jest za nasze pieniądze,chodzi o to jak ona się zachowuje i jak mnie potraktowała....
Nie mam zamiaru się do niej odzywać i znosić jej fochów....jest zazdrosna o Tż rodzine i zachowuje się jak rozkapryszona smarkula....
Oj jak ja to znam!!! Jesteś pewna, że to TWOJA Mama powiedziała, nie MOJA czasem??? No przecież rozmawiałam z moją Mamą przez telefon....jakieś 3 miechy temu to było...i opowiadała mi jak to moja Siostra się Jej dopytywała czy ostatnią noc przed ślubem spędzę w domu czy już wcześniej jadę na zamek...i Mama nie wiedziała Chociaż mówiłam Jej o tym już wcześniej.... Powiedziałam Jej więc przez telefon, że wiedziałaby, gdyby interesowała się tym weselem.... (wiem, wiem, POJECHAŁAM...) Na co Mama odparła, że Ona ma swoje problemy i sprawy, a nie tylko Nasze wesele na głowie.... Ale w przeciewieństwie do Ciebie ja nie czułam smutku....ja chyba bardziej niż smutek, czułam złość.... Nic się nie przejmuj Wiem, że Twoja Mama...i chciałabyś bardzo, żeby miała inne podejście do Twojego Dnia.... Ale pamiętaj, nikt nigdy nie podejdzie do TEGO DNIA tak, jak Ty... Nawet najbliższa Ci osoba...nie będzie potrafiła przeżyć tego tak, jak Ty... Skup się więc na WAS i tylko na Was I miej w nosie całą resztę

Co do koszuli, to przychylam się do wypowiedzi reszty PMek... Nikt nie zauważy, serio, tylko TŻ będzie w centrum uwagi
Stary 2012-07-13, 21:40   #360
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie spojrzałam na suwaczek... 50 DDŚ!!!!

Mdleję
NO DOKŁADNIE!!! 50 DNI!!!! PRZERAŻAJĄCE I to w piątek 13tego

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Brzmi logicznie i poprawnie?? 28 lipca 2012 roku??
Poprawnie Jak piszesz o tym, że coś zdarzy się jakiegoś dnia...to między liczbą a nazwą miesiąca pomóż sobie mówiąc "dnia", np. wychodzę za mąż 1 (dnia) września 2012 roku

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No i nie mówiłam Wam, ok. 3 tyg temu zaginęła moja kotka rudzinka Fiona, szukaliśmy jej wszędzie, objechałam całą wioskę, posprawdzałam wszystkie ulice, czy może ktoś jej nie rozjechał i nie ma. Cały czas się łudzę, że w końcu się znajdzie, ale boję sie okropnie, że już nigdy jej nie zobaczę
Biedny kiciuś... Biedna Gosza... Ja też miałam kiciusia kiedyś....jak był malutki, to był Psotką...a jak dorósł....okazał się Kacperkiem i jak zaczął nam wszystko obsper**ać to wyobraź sobie, moj Tata stwierdzil, ze nie bedzie go krzywdzil zadnymi sterylizacjami...wiec go "wypusci na wolnosc, niech sie wyszaleje" i nigdy go już nie widzialam......wiem jak się czujesz Mam nadzieję, że Twój kiciuś się odnajdzie

A teraz znikam przećwiczyć kroki do pierwszego tańca z TŻtem doczytam resztę później
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości