|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Utrzymanie wagi, grupa wsparcia :)
no w
Cytat:
No widzisz! Ciesze sie,ze jest okey Nie ma co panikowac,mysle,ze po diecie duzo osob na skrzywione spojrzenie na to,co oznacza "za duzo jem".Ty drabineczko jestes teraz na stabilizacji? Podnosisz kalorie jakos konkretnie czy po prostu wracasaz do wiekszej ilosci jedzenia? |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
tak od ponad tygodnia na stabilizacji. od ostatniego dnia diety mam plus pół kilograma, czyli według mnie ok bo i tak schudłam bardziej niż chciałam. staram się stopniowo wprowadzać nowe produkty raz na jakiś czas, tak jak tydzień temu zjadłam białego pieczywa trochę a wczoraj ziemniaki. no i generalnie kaloryczność tak celuję w 1300 kcal dziennie... czasami sie udaje, ostatnio wcale
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Ila masz wzrostu?
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
165 cm coś koło tego
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
No i widzisz, jest git
![]() Przede mna natomiast ciezkie wyzwanie czyli grill w sobote... Ale wezme chuda kielbase drobiowa, baklazana, ser light i cebule, wykombinuje z tego jakies pyszne szaszlyki.
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj idę na urodziny,więc pewnie będzie tort i masa innych pokus...
![]() Jak do tej pory wszystko zgodnie z planem:
-2 x graham z pomidorem,jajko. Czym zajmujecie się na co dzień?Jest tu może jakaś mama?-duszony schab,średni ziemniak z koperkiem,mizeria (ogórek zielony z jogurtem nat.) a później się zobaczy ![]()
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam 15-miesieczna corke
Wlasnie siedze na wychowawczym, jeszcze nie wiem kiedy wroce do roboty.
|
|
#98 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak tam u Was? bo ja mam straszną ochotę na spaghetti z serem aktualnie mam wakacje,na codzień uczęszczam do ogólniaka(teraz będzie klasa maturalna)
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ma 1,5 roczku a Ty masz dzidziusia? Ja siedzę w domu jak narazie i się zajmuję nim, a teraz czeka mnie znowu trudny okres... muszę złożyć wniosek o przyznanie dofinansowania z UE na otwarcie własnego gabinetu... Najbardziej boję się tych papierkowych spraw. Jutro jadę do UP i potem w nastepnym tyg zapewne ze 2 razy jeszcze... Boję się bardzo sanepidu Muszę powydzielać pomieszczenia itd... Ja dziś zrobiłam leczo - zainspirowałaś mi wczoraj swoim Drabineczko widzisz jest dobrze Choć nie ma łatwo z utrzymaniem wagi... ehA co dziś takiego zjadłaś? Eivor no też mamą jesteś A teraz taka chudzina z Ciebie i jaka wysoka U mnie impreza szykuje się w następnym tyg, ale w tym zapewne znajdzie się znowu jakiś dzień gdzie rzucę się znów na słodkie tak mnie rujnuje to wszystko Nie umiem sobie z tym poradzić. Nie chcę żreć ciągle aż nabiję ponad 5 tys. Chcę zjeść paczkę żelków i loda i powiedzieć ,,DOŚĆ'' na dziś... ![]() countdown to młodziutka jesteś gdzieś na wakacje wyjeżdżasz a reszta z Was? Ile zjadłaś dziś, że jak mówisz, że za dużo?Ja dziś 35min hh i 30 min skakanka, wieczorem jeszcze na stepper wejdę. Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie
. . . Edytowane przez Simia Czas edycji: 2012-07-12 o 14:27 |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() na oko jakieś 1600-1800 kcal(czyli mieszczę się w normie dziennej jaką sobie wytyczyłam),ale...nie jadłam obiadu,kolacja też oczywiście odpada... rano-jogurt owocowy z garścią muesli, 2 śliwki 2 śniadanie-3 kromki chleba słonecznikowego z sałata pomidorem i papryką do tego cappuccino potem-mama kupiła pyszne ciasto,więc nie poprzestałam na jednym kawałku tylko na 2 aktywność: 100 brzuszków,15 min rowerek i 1h sprzątania |
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakos bardzo szybko schudlam po porodzie a zreszta w ciazy tez nie przytylam strasznie duzo bo 12-13 kg ![]() Na wakacje niestety nigdzie nie jedziemy, ja nie zarabiam na wychowawczym a z mala to zaden wypoczynek... Moze za rok jak juz bedzie mozna jej cos wytlumaczyc. Natomiast za 2-3 lata planujemy jakies bardziej ekstremalne wypady bez niej, nie wiem czy to sie uda.
|
|
|
#102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na chwile obecna 770 kcal, mleko z płatkami to będzie jakieś 250 kcal no i sałatka z tuńczyka z chlebkiem chrupkim i szynką to niecałe 200 kcal. i 1200 kcal na dziś, może dopcham się batonikiem muesli w nagrodę |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
drabineczka-jestes w tej samej "sytuacji"! Ja tez 165,waga-49-50 kg i tez jem teraz około 1300
Jeszcze troszkę przed nami ale bliżej niż dalej ;pJa jestem na czwartym roku psychologii,ale mam dziekankę i pracuję
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
simia co planujesz otworzyć?Ja od maja mam kwiaciarnie.Wszystkie sprawy załatwiała mi żona szwagra.Wcześniej pracowałam w gabinecie stomatologicznym.Mam 3 i 7-letnie szkraby.
Wczoraj na urodzinach przegięłam i w efekcie tych 2 tyg.które zawaliłam mam +1kg.!
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nóżki jakie zgrabniutkie, podziwiam i wogóle śliczna jesteś.No wiesz ja teraz właśnie wpieprzam paluszki, ciasteczka, lody... Poległam- znowu Masakra![]() Co porabiacie ciekawego?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
ja powoli zbieram się do sklepu po bułki i cukier(dla chłopaka!;p)i rozkminiam co zjesc na kolację- moze mi pomozecie?
-twaróg aksamitny z truskawkami -sałatka ze szpinakiem,fetą,pomidorka mi -makrela wędzona+warzywa na patelnie Sama nie wiem na co mam większą ochotę
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj mimo postanowień zżarłam pół paczki żelków
![]() Sorry za te wypociny,ale musiałam...
|
|
|
|
#108 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To dobrze, że jest ok, życzę Ci wszystkiego co najlepsze.Ja mam teraz mase załatwiania ehh, a mieszkam na wsi więc wszędzie daleko conajmniej po 30km żeby gdzieś się dostać:/ A i ni przepraszaj, bo nie masz za co przepraszać, ja też byle co piszę, żalę się... MOŻE razem jakoś się z Czasem ogarniemy... ciekawe co by tu jutro robić...ma kto jakieś pomyśły? A pogoda, chyba niezbyt ciekawa
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Ja mysle identycznie... Albo "zjem dzisiaj wszystko co niekoszerne i od jutra bede grzeczna"
![]() Dzisiaj TZ znowu kupil lody, ech. Ponadto matka mnie tuczy bo uwaza, ze jestem za chuda... Jednego dnia wcisnela mi ptysia, dzisiaj Grzeska, rece opadaja. A ja durna jem. Ale mimo to zobaczylam na wadze 4 z przodu wiec czuje sie rozgrzeszona.
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#112 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj mam gości na grilla,więc muszę się pilnować. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
super,ale Ci zazdroszczę tej 4 z przodu Co ja mam zrobić?
|
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj zaplanowalam 1100 w sensownych produktach plus wlasnie lody.
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Co tu tak pusto?Trzymam się w miarę ok.Przeczytałam na sfora.pl że osoby które skrupulatnie i regularnie zapisują kcal.szybciej i efektywniej chudną.
-2 x Crunchella (22 kcal.) jajko (70) pomidor (25)
-zupa ogórkowa (250) -malutki kawałek fileta,cukinia,papryka na parze (ok.200) -jogurt (220) i koniec na dziś.
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Jajko faktycznie ma tyle? Zawsze liczylam 90 i 30 na pomidora, akurat z pomidorem to malutka roznica.
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Jak podaje strona ilewazy.pl gotowane jajko ma tyle.Zawsze korzystam z tj stronki,aby zapisywać kcal.[LEFT[/LEFT]
|
|
|
#117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w gabinecie stomatologicznym, też fajnie tylko chyba nie było łatwo...? Ja zaczynam włosy z głowy już rwać, wniosek jadę jutro do sprawdzenia zawieź masakra...do 20 jest termin. Czasami się zastanawiam w co ja się wpakowałam. Tyle załatwiania i nerwów:/ Jutro jeszcze zahacze o sanepid ciekawe co powiedzą, aż się boję... A co dziś na obiad? My tak dziś inaczej - grillowo - Wiem wiem niedziela, ale to był pomysł męża na taki obiad. Cukinię sobie przygotowałam z warzywami w sreberku i pierś z kurczaczka ![]() Miłej niedzieli życzę!
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
mniam
leczoDziękuję również
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc się nie przejem. do tego pewnie surówka i ziemniaki.Ja również życze miłego dzionka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

jest dobrze będzie dobrze

52,5kg. 51 50 49 

Wlasnie siedze na wychowawczym, jeszcze nie wiem kiedy wroce do roboty.

super,ale Ci zazdroszczę tej 4 z przodu
Co ja mam zrobić?
więc się nie przejem. do tego pewnie surówka i ziemniaki.Ja również życze miłego dzionka