|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | ||
|
sajkolidżist
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Chyba jednak wszystko rozumiem :P
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oby spotkanie było udane!Siacha, wyszłaś bardzo fajnie i naturalnie ![]() TŻtowi się wczoraj śniło nasze wesele, dacie wiarę? Podobno wyglądałam ślicznie, ale miałam dwa pryszcze i byłam bez makijażu, myślałam, że padnę kiedy mi to opowiedział Kiciu, pięknego ślubu i wesela, zakochanych spojrzeń, zadowolonych gości, pysznego jedzenia i ciągłego uśmiechu |
||
|
|
|
#902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
wpadam z doskoku bo piore recznie pranko
![]() Cytat:
![]() u nas słonko wreszcie wyszłlo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu u mojej babci w miescie tez sa stoki tylko mi babcia raczej nie pozwala ciapac sie bo woda jest bardzo zimna bo zrodlana ale za to jakie super pranie jest po tej wodzie!
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu, wszystkiego co najlepsze w dniu Waszego ślubu! Aby Wasza miłość trwała wiecznie! Samych szczęśliwych chwil u boku męża!
|
|
|
|
#905 |
|
sajkolidżist
|
Dokładnie, ale ja jednak nie potrafię sobie wyobrazić tak późnego ślubu, może dlatego, że nigdy na takim nie byłam
U nas właśnie są 11-12-13, tak jak u Was, na Śląsku ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Upiekłam właśnie ciasto jagodowe A wczoraj piekłyśmy cytrynowe, dziś impreza, bo tata ma jutro imieniny
|
|
|
|
#906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja prałam normalnie w łazience nowe koszulki Tzta i moje sukienki, które sie do automatu nie nadają Cytat:
ja tez jeszcze nie byłam tak późno u nas tez impreza, bo mama miała urodziny, a dzisiaj odprawia a jutro do nas kolezanka ze studiów przyjeżdza ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- kiciu Przyjmijcie gorące życzenia, aby Wasza miłość była coraz piękniejsza, głębsza i by sprawiła, że Wasze życie nabierze szczególnego znaczenia i blasku.
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
Kiciu
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i oby Twój ślub był taki jaki sobie wymarzyłaś Za 14 dni mój własny ślub . Zaczynam się bać. Hehe .Śmigam na trening, trochę mi się przysnęło, więc muszę jechać autobusem . Szkoda, że to już ostatni przed wyjazdem do PL. Będę tęsknić za chłopakami.
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie bylam na tak poznym slubie, u nas o 13,14,15
|
#909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za spotkanie! Oby Jego żona okazała się fajną babką Cytat:
ja dziś zjadłam cały półmisek jagód Potem chodziłam z fioletowym językiem heheByłam dziś z mamą na mieście i........ kupiłam sukienkę na poprawiny!!! Bardzo dobrze się w niej czuję.Oprócz tego kupiłam sobie majtki na 1 dzień (zwykłe, białe, wygodne). na drugi dzień zaszaleję z koronką, bo sukienka będzie bardziej przewiewna ![]() Oprócz tego kupiłam pończochy samonośne (białe) oraz podwiązkę ![]() Także zakupy udane ![]() Jedynie niestety nie upolowałam butów na poprawiny coś czuję, że będę z tym miała problem......
|
|||
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Melduję, że wszystko nadrobiłam, ale już nie cytowałam ![]() Tusiu fajnie, że kupiłaś sukienkę na poprawiny, pochwalisz się? ![]() Ja mam wreszcie cały weekend wolny od pracy Cieszę się, tym bardziej, że jeszcze w tym miesiącu zaczynamy budowę i będę miała ciągle ręce pełne roboty ![]() Co do @ do przyszedł...więc nic nie trzeba tłumaczyć. Czuję się trochę jak głupia, że znowu przeżywałam spóźniający się okres i jeszcze Wam głowę tym zawracałam
|
#911 | |||||
|
Zadomowienie
|
bardzo ładnie wyglądasz w sukni i pazurki też śliczne
a dzisiaj to już pewnie bosko będziesz wyglądać ![]() Cytat:
tak szybko chcecie drugą dzidzię? ![]() Cytat:
Cytat:
u nas norma to ok. 16 Cytat:
za zakupy. Pokażesz sukienkę? ![]() Cytat:
nic nam głowy nie zawracałaś, masz prawo przeżywać takie rzeczy więc się nie tłumacz ![]() hej :0 a ja mam w końcu urlop! ale nieważne, ważne, że odpoczniemy trochę..chociaż parę słonecznych dni by się przydało..dzisiaj byliśmy u fryzjera, już musiałam wycieniować włosy, bo mnie wkurzały i dzisiaj rodzice wracająKiciu, życzę Wam cudownych chwil spędzonych razem, żebyście byli zawsze dla siebie oparciem, zarówno w tych dobrych chwilach, jak i złych. Żebyście zawsze byli szczęśliwi i tworzyli wspaniałą rodzinę
a na dziś życzę udanej pogody i żeby wszystko wyszło tak, jak sobie tego wymarzyłaś Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! ![]() |
|||||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz moge zlozyc zyczenia
![]() KICIU kochana wreszcie nadszedl ten dlugo wyczekiwany przez ciebie dzie! Mam nadzieje ze bedzie piekny i tak bedzie wygladalo cale Waszebwspolne zycie! Zycze Ci aby radosne dnie byly poprzeplatene nielicznymi smutnymi chwilam! Zycze zdrowia szczescia jak najszybszego znalezienia pracy i jak najszybszego zafasolkowania! sto lat zycia u boku kochajacego meza i gromadki dzieci! Caluje! ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Aniqa pewnie owu przesunela ci sie. Polecam mierzenie temp wtedy nie bedzie niespodzianek z okresem. Spozniajacy sie okres to pojecie wzgledne. 2 faza u kobiety zawsze ma tyle samo dni i jak u ciebie zawsze ma np 14dni to okres nie spoznia sie na prawde warto, chociaz sama temp
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
sprobuj
ja myslalam ze nie bedzie mi sie chcialo codziennie o 6 budzic ale codziennie mierze chetnie i jestem cirkawa jaki wykres wyjdzie warto kupic termometr specjalny z 2 miejscami po przecinku wtedy wykres dokladniejszy jest Kicia slubuje pewnie
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem poszukam na all i zamówię
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-07-14 o 18:05 |
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolny weekend ? Wypoczywaj Z nami możesz przeżywać comiesięczne obsuwy z @ ![]() Cytat:
wrzucę zdjęcia na pocztę.Udanego urlopu )też muszę w końcu wziąć się za mierzenie temp...... |
||
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane! Dziś byłam na terapii u chłopców, potem cały czas sprzątałam- dziś takie "grubsze" sprawy- papiery, dokumenty, szuflady, szafki, itp. Już taka późna godzina, ani chwili nie odpoczęłam
. Jutro niedziela, też będę sprzątać pewnie i pojedziemy na zakupy. Cytowałam Was wcześniej, ale potem nie zdążyłam napisać i teraz nie wiem, co . Ja uważam, że najlepiej, jak ślub jest między 13-15- ze wszystkim się zdąży, a nie jest jeszcze ciemno. My mieliśmy o 14 :P. Ciekawe, jak tam Kicia- czy ma pogodę i jak tam pierwszy taniec ... U nas pada . Mąż zrobił pizzę i obżarłam się strasznie .
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniamm pizza! no właśnie...ciekawe jak tam nasza Kicia już się nie mogę doczekać jej relacji.A mój TŻ jest w pracy w dodatku do 22.... jutro też idzie na popołudnie Ale dziś do niego jadę po pracy. zrobimy sobie kolacyjkę, obejrzymy film, jutro pójdziemy do kościoła i do mnie na obiad. przynajmniej troszkę weekendu razem spędzimy....
|
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
My mamy ślub o 16, bo w sumie tak mi się wydawało najlepiej.
Właśnie wróciłam z treningów. Stan: pozdzierane łokcie, przedramiona i opuszki palców, oraz nadwyrężone plecy i tricepsy, ale jest szczęśliwa jak nigdy . Kolega uczył mnie nowych technik, sterczał cały czas przy mnie i czekał aż zrobię . Lubię takie trenowanie. Lecę wziąć prysznic, bo nie pachnę za ładnie .Mój TŻ jest w pracy niestety, ale obiecałam, że po niego podejdę, więc o 24 muszę jakoś wyjść .
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja jestem ciekawa, jak Ty wyglądasz, bo kojarzysz mi się z "ostrą" babką . A ten kolega to jeden z tych przystojniaków ?A'propos... Dziewczyny, widziałyście: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=z5NRWM3FgqA ?!
|
|
|
|
|
#921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie zostało pokazane gdzie jest trzymana woda itp.Dziękuję. Wiki była bardzo zainteresowana mikrofonem. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Tusia obydwie sukienki fajne i butki też ładne
|
||||
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Dal chyba tak myslisz bo ma 'trzeszczacy' nick
![]() a my zaraz z kebabow wracamy ze szwagierka i jej chlopakiem, ja za kierownice owocnych nocy zycze hehe
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ogółem bardzo lubię typowe męskie sporty . Tak kolega jeden z tych przystojnych . Ciągle mnie za włosy ciągnął i zwiewał (pewnie mu się kolor podobał bo pofarbowałam na turkusowo ), wstręciuch, aż mu powiedziałam że utnę kawałek i następnym razem mu przyniosę bo mnie denerwuje Jestem padnięta, a jeszcze o 24:30 muszę iść po TŻta do pracy, bo obiecałam mu, że przyjdę bo zostałam dzisiaj na treningu o 4h dłużej .
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Kochane za wszystkie życzenia było świetnie na prawdę kilka nie dociągnięć ale co tam
sam ślub idealny patrzyliśmy sobię w oczy i ślubowaliśmy miłość wierność na pocztę wstawiam 4 zdjęcia z mojego aparatu bo siostra robiław totka wygraliśmy..... 20 zł
|
#926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Cieszę się, że wesele i ślub Ci się udał .No i wygrana jest . Zawsze coś, hehe
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
np PM2012 asą jeszcze te foty jak bede wychodzic to skasuje wiec mozesz teraz p;oszukać
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Znalazłam, naprawdę ślicznie wyglądałaś
|
|
|
#929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kicia wyglądałaś pięknie
Cytat:
Zdecydowanie Kicia jest hardcorem ![]() ![]() gdzie jak gdzie, ale na wizażu się jej nie spodziewałam wczoraj ![]() Cytat:
tyle spraw z głowy Widziałam sukienkę na poprawiny, jest bardzo ładna ta druga też jest bomba Cytat:
Szkoda, że nie tym razem, ale jeszcze przyjdzie czas ![]() Cytat:
![]() Mam dosłownie kwadrans, Filipek usnął, a na 15 do pracy, muszę coś przygotować, ogarnąć... Mało mnie tu ostatnio, ale mam wiecznie drugie zmiany, kończę o 23 albo 24, zanim wrócę do domu, umyję się, to jest już późno, a przy Filipa pobudkach o 6 rano to niestety wstawałabym jak zombie Wybaczcie
|
|
#930 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
jedziemy ze znajomymi nad jeziorko Drawskie ![]() Cytat:
że Ty masz czas i głowę na wizaż to podziwiam ślicznie wyglądałaś i bardzo się cieszę, że wszystko wyszło super! Gratulacje! ![]() hej jemy obiadek zaraz i jedziemy. Na razie nie pada od rana, ale już się chmurzy więc marnie to widzę, no ale najważniejszy odpoczynek i cały czas to sobie powtarzam Miłej niedzieli
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

wykąpałam się umyłam włosy teraz mam wolne 2 h a potem do fryzjera.. wczoraj do23 dekorowałam klatkę, na salę połowy rzeczy zapomniałam i niektóre rzeczy nie potrzebnie też zawiozłam ogólnie urwanie głowy

oby spotkanie było udane!

U nas właśnie są 11-12-13, tak jak u Was, na Śląsku
. Szkoda, że to już ostatni przed wyjazdem do PL. Będę tęsknić za chłopakami.

Bardzo dobrze się w niej czuję.
coś czuję, że będę z tym miała problem......

Cieszę się, tym bardziej, że jeszcze w tym miesiącu zaczynamy budowę i będę miała ciągle ręce pełne roboty
za zakupy. Pokażesz sukienkę? 

)