|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Dzięki za odpowiedzi
Mało wiem o świecie ![]() Ale nie przekonam do tych plastikowych walizek, które tak promuje Charlize
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
A nie lepiej kupić folię za 4zł i samemu zafoliować?
|
#2853 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Żona Gargamel
|
To nie będzie feszyn
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2857 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-07
|
Przyznaję się, ja mam za dużą tendencję do chomikowania rzeczy, trzymam je na wszelki wypadek gdyby mi się zachciało niepasujące już przerobić
A oczywiście przerabiam 1/3 ![]() Osobiście nie lubię zbyt "lansiarskich" blogów, gdzie wstawiane są brzydkie ciuchy i stylizacje byle by metka była z jak najwyższej półki, a cena przyprawiała o mdłości |
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja, jaka ja byłam głupia!
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyno nie pisz więcej takich niedorzecznych rzeczy!
Wyjaśnicie mi czemu Charlize to ta której imienia nie wolno wymawiać? Nie chce mi się przekopywać przez cały wątek Czy ja dobrze pamiętam, że ona miała konto na wizażu i na wątku zakupowym wklejała te swoje miliony ubrań? Czy z kimś ją pomyliłam?
|
|
|
|
#2860 |
|
BAN stały
|
To prawda, jesteście głupie.
Jako super feszyn blogerko modoleko szatniarka wymagałabym od personelu należytej delikatności w obsługiwaniu się moją feszyn plastic fantastic walizeczką i kazałabym chronić przed deszczem odpowiednim zadaszeniem! Ja sobie folii nie życzę! |
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2862 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zmienia postać rzeczy.
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2865 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#2867 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
a skąd mają mieć folię w domu? że niby kanapki na co dzień sobie foliują do pracy? przecież jak kanapeczka to tylko w Starbuniu, więc folii w domu brak
lubię komenatrze pod kulinarnym postem szarliz ![]() Karolina,zaskakujesz mnie. Sądziłabym,że masz tyle pracy przy blogu,że nie gotujesz a raczej stawiasz na gotowe dania w restauracjach,a tu taka pozytywna niespodzianka! itd. |
|
|
|
#2869 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Oni serio myślą, że ubranie się, zrobienie kilku fotek (przez fotografa), obrobienie ich (pewnie też przez fotografa) i wrzucenie na bloga to jest robota na cały dzień? ![]() Rozwalają mnie zawsze zdjęcia na blogach pokazujące krok po kroku jak coś ugotować. Zero syfu, wszystko symetrycznie poukładane, czyste i idealne. Też chciałabym tak umieć gotować a nie zawalać pół kuchni brudnymi garnkami ![]() Jestem w ciężkim szoku bo własnie się dowiedziałam, że Kayture jest z rocznika '93 Dawałam jej dobre parę lat więcej, myślałam że już dawno pracuje bo tak chodzi ubrana Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2012-07-14 o 12:53 |
|
|
|
|
#2871 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Według mnie więcej roboty jest przy blogu makijażowym - najczęściej nie są to makijaże składające się z tuszu i kreski, czasem naprawdę małe dzieła sztuki, a sama wiem, że trzeba na takie poświęcić od pół godziny do 1,5, do tego zrobić kilkadziesiąt zdjęć w różnym oświetleniu, wybrać najlepsze, często wykadrować, coś wyostrzyć czy podkręcić kolory... I pół dnia mija
Z ciuchami pierwszy etap trwa o wiele, wiele krócej.
|
#2872 |
|
BAN stały
|
Jezu, zgubiłam penisy! (tzn wchodzę na bloga Kenzy, a tam ich już nie ma... miałam radość tylko wczoraj
)No właśnie, jak one to wszystko robią, że podczas gotowania mają wszystko takie czyste i nie ufajdane sosem/resztkami/czymś jeszcze innym? Przed każdym zdjęciem sprzątają, czy jak? |
|
|
|
#2873 |
|
Mrs Mrau
|
Ja wam powiem,że ostatnio znalazłam mnóstwo linków do blogów z dziewczynami XXXL. Wiele razy jestem pozytywnie zaskoczona,ale wiele razy też jestem w szoku.
Największy szok przeżywam gdy widzę naprawdę skąpo ubrane dziewczyny właśnie w tak dużych rozmiarach. Ja sama jestem przeciętna,rozmiar 38-40 i w związku z tym z wielu rzeczy rezygnuję jeśli chodzi o odsłanianie cześci ciała. Ale to co widzę na tych blogach, czasem dodaje mi odwagi i....leczy z kompleksów (stety/niestety).Nie sądzę abym zaczęła nagle szaleć np z sukienkami bez ramiączek albo ekstra krótkimi szortami ![]() Ale nawet śmiem twierdzić,że ta dziewczyna mimo,że mocno przy tuszy nawet ładnie wygląda w tej sukience bez ramion. Od razu jednak podkreślę,że nie jestem za promowaniem chorobliwej otyłości,tylko zaczynam zauważać,że takie dziewczyny też zajmują swoje miejsce pośród blogerek i świetnie sobie z tym radzą mają zjazdy spotkania.Nie miałam o tym pojęcia...i dla mnie to jest jakiś taki swoisty fenomen. W wielu przypadkach też widzę,że jednak przesadzają np.ostatnie zdjęcie. Kwestie estetyczne,wiadomo każdy będzie oceniać inaczej. Źródło zdjęć: http://fatshionchic.blogspot.com http://ivoryjinelle.blogspot.com/ |
|
|
|
#2874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może gotują na jednym blacie (roboczym), a zdjęcia w trakcie gotowania robią na innym blacie (czystym i reprezentacyjnym)? |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
czy jeste plebsę?
bo miałam zafoliowaną (folią spożywczą) walizkę na lotnisku - moja się nie pobrudziła smarem a innych tak .. ta brunetka w sukienkce w kwiatki wygląda całkiem przyzwoicie
![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2012-07-14 o 13:39 |
|
|
|
#2876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no, a nie ? jak szarliza opowiada w śniadaniowych programach to jest bardzo ciężka praca 1)wybrać ubrania do stylizacji 2)ubrać się 3)dobrać dodatki, fryzurę i makijaż 4)wybrać tło do zdjęć 5)pójść na sesje z fotografem, wykonać kilkadziesiąt zdjęć 6)wybrać najlepsze zdjęcia i obrobić 7)napisać notkę i dodać post Śmiać mi się chce, bo jak mówią o tym jak o pracy, to jestem ciekawa jak Szarliza i inne faszionelki poradziły by sobie w normalnej pracy ciekawe czy wtedy by mówiły o strzelaniu fociaczków i jeżdzeniu na wakacje jako ciężkiej pracy
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Przyczajenie
|
podczytuję was już od dawna i w końcu zebrałam się na odwagę i postanowiłam dołączyć.
mam nadzieję, że mnie przygarniecie
|
|
|
|
#2878 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kirja, fryzurę - koczek lub rozpuszczone, wyprostowane lub nie... No tak, wiele pracy. A makijaże robią typowe codzienne, więc też nie jest to coś niezwykle czasochłonnego
|
#2879 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
tylko uważaj na 'krwotoki' jadu !
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Mało wiem o świecie 

?