Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-14, 11:42   #421
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Rzeczywiście piękne Ale Zara to już przegina z cenami

Dziewczyny skleciłam nowy wątek wymiankowy gdzie w jednym poście mam wszystkie ślubne drobiazgi, które do tej pory uzbierałam i które już teraz są mi zbędne, może któraś z was byłaby czymś zainteresowana? Chętnie wymienię na coś co mi się przyda

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...80&postcount=8

Mam tam m.in. grzebyk, buty, welon, broszki i jakieś artykuły dekoracyjne
Ale przecież ty nie miałaś jeszcze ślubu Chyba, że kupiłaś i okazało się, że się nie przydadzą te rzeczy

Jedziemy zaraz na wystawę samochodów zabytkowych:l ove: Uwielbiam to
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 11:48   #422
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Mam kilka nowych zdjec od gosci wiec wrzucam jedno wykadrowane na detale: pazurki, bukiet i pas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4419.jpg (50,0 KB, 238 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 11:53   #423
kindziulindzia
Zakorzenienie

no 14-lipcowe dziewczęta dziś Wasza kolej zostania żoną

kochane uśmiechu na twarzy i w duchu dziś Wasz dzień dziś Wasza chwila, cieszcie się mężami i całą imprezą, którą tak namiętnie wszystkie planowałyśmy z dwuletnim wyprzedzeniem

pamiętajcie kreweta kindziulindzia jest z Wami

muzyka na dziś:

19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2012-07-14 o 12:07
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 11:55   #424
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Sztuczka ucieka ogarniać chatę i szykować się na wieczór - ponoć dziewczyny przygotowały mi jakieś super niespodzianki - kilka z nich porywa mnie z domu przed 19 i na 19 właśnie gdzieś wiezie - hmm... jestem bardzo ciekawa co się będzie działo
TŻa z kolei zabrali pociągiem gdzieś na jakiś survival - wziął karimatę, wziął śpiworek... wziął i wyszedł Oby wrócił do mnie cały by zostać moim pełnowartościowym mężem (tzn., ze wszystkimi członkami ) hehe
udanego panieńskiego
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Mam kilka nowych zdjec od gosci wiec wrzucam jedno wykadrowane na detale: pazurki, bukiet i pas

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 12:05   #425
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ale przecież ty nie miałaś jeszcze ślubu Chyba, że kupiłaś i okazało się, że się nie przydadzą te rzeczy

Jedziemy zaraz na wystawę samochodów zabytkowych:l ove: Uwielbiam to
Jeszcze nie miałam, ślubuję tego samego dnia co Ty a już na ponad miesiąc przed tyle niepotrzebnych drobiazgów mi się uzbierało. To są rzeczy, których nie użyję bo znalazłam zamienniki lub stwierdziłam, że w ogóle nie potrzebuję.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 12:10   #426
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
TŻa z kolei zabrali pociągiem gdzieś na jakiś survival - wziął karimatę, wziął śpiworek... wziął i wyszedł Oby wrócił do mnie cały by zostać moim pełnowartościowym mężem (tzn., ze wszystkimi członkami ) hehe
Cudownego panieńskiego No i życzę Ci, co by TŻ wrócił ze wszystkimi członkami w stanie nienaruszonym, zwłaszcza tym najważniejszym!

Cytat:
Boskie Idealnie dopasowane!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 12:15   #427
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
kocham te nasze gorsety

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

godzinę temu wysłałam rodziców na wczasy na 2 tygodnie do Łeby mam teraz święty spokój i mam czas by odpocząć od nich
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 12:17   #428
ibyza
Wtajemniczenie

Dzisiejsze PM-ki życzę wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia, żeby wszystko poszło po Waszej myśli i żeby ten dzien był naprawdę tym najpiękniejszym
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 12:27   #429
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Super

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 13:00   #430
kingsof
Raczkowanie

Cześć krewety
burza u mnie idzie akurat zdążyłam wykosić trawę przed domkiem co tam u Was? Podczytałam Was trochę i LADY- piękne pazury byliśmy dziś z TŻ z samego rana na zakupach w Castoramie, kupiliśmy 2 lampy i lakier żeby wymalować regał, mój TŻ sam stworzył takie cudeńko
za niedługo jedziemy na Grzyby :brzyda l: do lasu

A wszystkim dzisiejszym PMką cudownej pogody, udanej imprezki, wzruszających momentów i wspaniałego życia u boku swoich wymarzonych mężów!!! Czy to nie cudowne?!
Stary 2012-07-14, 13:20   #431
malwus20
Wtajemniczenie

Witam was

Jestem już mężatką z 3-miesięcznym stażem wow, ale ten czas leci

Tak poza tym to dziś łączę się jakby to powiedzieć najbardziej z dzisiejszymi PM bo to na ten dzień planowałam swój ślub, wesele i mimo że się nie udało to ciesze się waszym szczęściem- Kiciu, Paulinko, Oriflame, mały człowiek Ubawicie się dziś jak nigdy przedtem i zakochajcie sie w swych mężach poraz drugi, jeszcze mocniej
Stary 2012-07-14, 13:36   #432
NightButterflyVIP
Rozeznanie

dZIEŃ BRY Ubożsi o świadka, ale bogatsi o przypomnienie sobie kroków pierwszego tańca witamy sobotę kiciowo oriflamową

Cytat:
Nie mamy, bo brat TŻta, którego poprosił mu odmówił, "bo nie jest imprezowy i nam imprezy nie rozkręci". Myślałam, że padnę, jak to usłyszałam, ale namawiać go przecież nie będę. I póki co TŻ nie zebrał się w sobie, żeby poprosić kogoś innego
No to u Nas było też tak...że Nasz świadek- dobry qmpel TŻta ze studiów, najpierw się nie bardzo palił do świadkowania, mówiąc, że ma problemy z sercem, że źle znosi stres, a takie stanie na przedzie kościoła in front of everybody po prostu go zgniecie psychicznie... Choć pisał Mu TŻ, że jeśli jest to dla Niego zbyt duże obciążenie, to niech mówi szczerze, póki jest jeszcze czas, to przecież nikto go do świadkowania nie będzie zmuszał.... to wtedy napisał, że czułby się ch**owo gdyby teraz odebrano mu taki zaszczyt....ehhh no i widzisz, teraz wyskoczył mu egzamin poprawkowy...1.09...7 tygodni przed ślubem.... A mój TŻ nie ma brata.... Choć brat Twojego TŻta mnie zaskoczył jak można odmówić swojemu bratu....??? Głupio też jest prosić kogokolwiek o świadkowanie, praktycznie przed samym ślubem, na ostatnią chwilę....

Cytat:
jak by ktos jeszcze nie mial butow to widzialam wczoraj boskie w Zarze z nowej kolekcji - stylistyka slubnych Nenowych, ale pelne z przodu, nie azurowe i cale w krysztalkach
Niestety cena juz nie byla taka magiczna jak ich wyglad - 399 zl jak na Zare to moim zdaniem troche duzo... ale piekne

edit:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...API%C4%98TKIEM
Ciekawe te buciki Choć zgadzam się, jak na zarę to bardzo drogie! Ciekawe z jakiego tworzywa są.... I torebeczka już jest zasugerowana Nenowa i jamee też ma w tym stylu
NENA ile obcasy mają cm??? Nie były chyba zbyt wygodne skoro o 21-22 już się ich pozbyłaś?

Cytat:
Ooooo czy ten pas to nie taki pas, jak miała Nena??? Tylko kolor inny ? Piękny ten gorset i Twój dekolt pełny cudny bukiet a paznokcie miałaś nude? To są chyba Twoje paznokcie? Nie robiłaś żadnych tipsów/żeli/hybrydów?
Stary 2012-07-14, 13:47   #433
a u d r e y
Wtajemniczenie

Lady
wiesz ile piwonii miałaś w bukiecie?
ja chce inną odmianę, z mniej strzępiatymi płatkami.

Ogarnęłam mieszkanie, zostały mi podłogi, tymczasem jadę do sklepu po dodatki do penisowej sałatki
Stary 2012-07-14, 13:58   #434
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
dZIEŃ BRY Ubożsi o świadka, ale bogatsi o przypomnienie sobie kroków pierwszego tańca witamy sobotę kiciowo oriflamową

No to u Nas było też tak...że Nasz świadek- dobry qmpel TŻta ze studiów, najpierw się nie bardzo palił do świadkowania, mówiąc, że ma problemy z sercem, że źle znosi stres, a takie stanie na przedzie kościoła in front of everybody po prostu go zgniecie psychicznie... Choć pisał Mu TŻ, że jeśli jest to dla Niego zbyt duże obciążenie, to niech mówi szczerze, póki jest jeszcze czas, to przecież nikto go do świadkowania nie będzie zmuszał.... to wtedy napisał, że czułby się ch**owo gdyby teraz odebrano mu taki zaszczyt....ehhh no i widzisz, teraz wyskoczył mu egzamin poprawkowy...1.09...7 tygodni przed ślubem.... A mój TŻ nie ma brata.... Choć brat Twojego TŻta mnie zaskoczył jak można odmówić swojemu bratu....??? Głupio też jest prosić kogokolwiek o świadkowanie, praktycznie przed samym ślubem, na ostatnią chwilę....

Ciekawe te buciki Choć zgadzam się, jak na zarę to bardzo drogie! Ciekawe z jakiego tworzywa są.... I torebeczka już jest zasugerowana Nenowa i jamee też ma w tym stylu
NENA ile obcasy mają cm??? Nie były chyba zbyt wygodne skoro o 21-22 już się ich pozbyłaś?

Ooooo czy ten pas to nie taki pas, jak miała Nena??? Tylko kolor inny ? Piękny ten gorset i Twój dekolt pełny cudny bukiet a paznokcie miałaś nude? To są chyba Twoje paznokcie? Nie robiłaś żadnych tipsów/żeli/hybrydów?
Kochana - ja na kilka dni przed weselem prosilam moja nowa swiadkowa by nia zostala, bo poprzednia ma zagrozona ciaze i nie mogla przyleciec do PL, do tej pory zaluje ze od razu nie poprosilam tej, ktora zostala swiadkowa, bo byla tak zaszczycona i wzruszona nawet na kilka dni przed weselem i na weselu rowniez angazowala sie bardzo w pomoc nam

Pas do sukienki byl robiony przez salon - w oryginale byl bialy - ja wybralam taki delikatny bezowo - zloty

Paznokcie mialam (jeszcze mam ) nude z rozowym polyskiem - bylam wsciekla jak wyszlam od manicurzystki, bo nie miala takiego koloru lakieru jak chcialam, ale juz w domu gdy nie mialam przed soba miliona kolorow lakierow stwierdzilam, ze jest dokladnie taki jak chcialam na zdjeciach prezentuje sie rowniez dobrze a paznokcie mam swoje, tydzien przed weselem nalozylam na nie tylko bezbarwny zel, a dzien przed weselem pomalowalam

Stary 2012-07-14, 14:03   #435
niusia_87
Zakorzenienie

Obiecałam, ze wczoraj wpadnę i nie wpadłam, nie miałam jak. U rodziców jest internet, a nie ma komputera. Mój mąż zabrał tel z internetem na kawalerski, z samym laptopem, bez neta tez nic nie zrobię :/

Chciałam pojechać do Oriflame , a samochód nam się zepsół; za daleko na pójście piechotą, a rowerem... dzwnie jeaoś, bym jechała na szocie TŻ (zresztą by mi nie dał)

niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 14:11   #436
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Lady
wiesz ile piwonii miałaś w bukiecie?
ja chce inną odmianę, z mniej strzępiatymi płatkami.

Ogarnęłam mieszkanie, zostały mi podłogi, tymczasem jadę do sklepu po dodatki do penisowej sałatki
mialam z tego co pamietam 15 kwiatow
piwonie sa mniej postrzepione jak sa zwiniete, u mnie byly wszystkie rozwieniete, takie przyjechaly z Holandii ale mimo wszystko jestem nim do dzis zauroczona

Stary 2012-07-14, 14:12   #437
niusia_87
Zakorzenienie

14 lipca <-- myśleliśmy nad tą datą, by była naszą; wzięliśmy Nasz ukochany kwiecień

PM, które włąśnie w ten dzisiejszy dzień ślubują wszystkiego naj naj w szczególności
Oriflame
oraz
Kici
nie zapominając o
Małym człowieczku mieszkającym nieopodal stolicy śląska
oraz nie zapominając również o naszej
Paulince

: cmok:
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 14:40   #438
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
mialam z tego co pamietam 15 kwiatow
piwonie sa mniej postrzepione jak sa zwiniete, u mnie byly wszystkie rozwieniete, takie przyjechaly z Holandii ale mimo wszystko jestem nim do dzis zauroczona
No i licząc jak teraz stoją piwonie za sztukę koło 16-18 zł na giełdzie
to wyjdzie sporo kasy za ten bukiet. Zobaczymy co moja florystka wymyśli.
Bukiet piękny co jasne w końcu to piwonie
Stary 2012-07-14, 14:42   #439
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
U mnie też Mnie dodatkowo stresuje fakt, że za 2 tygodnie mam suknie do odbioru i będzie czekać na wielki dzień... Co wam jeszcze zostało do załatwienia?

Hmmm. Chyba już wszystko mamy zostało spotkanie z orkiestrą i z fotografem ale to za miesiąc . Nawet z księdzem omówiliśmy już przebieg mszy

Dzisiaj mamy I spowiedź przedślubną. Oby ksiądz się zbytnio nie czepiał...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 14:43   #440
Blacky
Zadomowienie

Hej ho

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
audrey Ty płacisz za coś temu DJowi, nie musisz za niego odwalać czarnej roboty.
Według mnie dużo lepiej jest jak DJ/orkiestra wie jakiej muzyki oczekują Państwo Młodzi i ich goście.
Ja nawet podzieliłam kawałki na te przed i po północy.

Cytat:
Piękne!

Dziewczyny ślubujące: samej pomyślności na nowej drodze życia! Chociaż według mnie to raczej kontynuacja wcześniej obranej drogi. Ale pomijając szczegóły: mnóstwa uśmiechu, samych wspaniałych chwil i radości z bycia razem!

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 14:52   #441
tusia_m
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Nie myślałam, że wyjdę za mąż w wątku o krewecie
Ja dziś przeżyłam małe załamanie, normalnie poryczałam się TŻtowi w słuchawkę. Mam stresa na maksa, ciągle wybucham, pokłóciłam się dzisiaj z Mamą, dziż... Chyba czas zacząć pić melisę

Na szczęście jutro mój panieński - liczę, że się porządnie odstresuję i zrelaksuję, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak do wesela dożyję. Zostało 8 dni, a ja zamiast się cieszyć i radować na własne wesele, to jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów Mam wrażenie, że zostałam ze wszystkim sama

Wszystkim jutrzejszym PMkom wszystkiego naj i dobrej pogody życzę! Oby było tak, jak sobie wymarzyłyście albo jeszcze lepiej
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
O to to, mam to samo właśnie Szkoda mi i TŻta i Mamy, bo nie chcę być dla nich niemiła, a jestem okropna Czuję jakbym ja gdzieś przepadła, a jakaś bridezilla się we mnie się zagnieździła zamiast tej prawdziwej tenebrosy. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nie chciałabym tego całego wesela, bo nawet cieszyć się nim już nie umiem A jeszcze rok temu miałam taką euforię, że hej. Na każdą myśl o weselu pojawiał mi się na twarzy uśmiech, a teraz w ogóle się nie uśmiecham... Chyba będę bardzo smutną panną młodą, ech...
Z utęsknieniem czekam do jutra do 15.00, aż wybije godzina P jak Panieński

Dobrej nocy!
Doczytałam, że dziś już jest lepiej - i bardzo dobrze
Powiem Ci, że ja też ostatnio jestem jakaś nerwowa. I potem wyżywam się na biednym TŻcie Ale czasem mam takie momenty, że zaczynam się stresować, czy z wszystkim zdążę.....
Dziś zrelaksuj się na panieńskim!! Udanej zabawy życzę !!
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Rodzice TŻ nie dają nam życ i co chwila namawiają byśmy z nimi zamieszkali. To nie wchodzi jak dla mnie w ogóle w grę i przez to dosłownie żrę się z TŻ. Oni mają duży dom, ale co mi po tym, jak tam mieszka brat i bratowa TŻ z nieznosnym dzieckiem i wszystko musi być pod ich dyktando, są bardzo władczy i nie przyjmują do wiadomości, że cos moze byc nie po ich mysli. Moj TŻ to taka d*** wołowa momentami, że daje sie im wykorzystywać a mnie to wkurza, wszystko robi jak oni chcą! Ostatnio TŻ chrześniak polubił plucie na ludzi (ma 3 lata). POdchodzi i pluje na twarz, a wszyscy w rodzinie TŻ cieszą sie z tego, tzn jego brat, bratowa i rodzice uważają to za mega zabawne. Jak zwrociłam dzieciakowi uwagę, że to bardzo brzydko, to wsiedli na mnie, ze to TYLKO DZIECKO i żeby nie czepiać się go.
ja pier.dzielę Najpierw na wychowanie trzeba wziąć brata i bratową TŻta, a później to nieznośne dziecko
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Jest mi przykro... mam dziś panieński... jakiś miesiąc temu ustaliłam z dziewczynami termin i ok wszystkim pasuje dziś. Moja świadkowa napisała mi, że ona się wszystkim zajmie więc dałam jej nr telefonów do wszystkich. Później jakoś dziewczyny sporadycznie do mnie dzwoniły czy coś wiadomo to yptałam moją świadkową i ona mówiła, że będzie do nich dzwonić. I powtórzylo się to tak z kilka razy. A wczoraj pisze mi koleżanka o 23, że ona nie wie wogóle gdzie ma przyjść bo nikt się z nią nie skontaktował. Okazało się, że do innych też nie
A mówiłam, że ja mogę do nich podzwonić tylko muszę wiedzieć co mowić, to nie nie ona się wszystkim zajmie. Ale beznadziejnie
uuu ... bardzo niefajnie zrobiła Nawaliła na całej linii. Może da się jakoś odratować panienski? Oby zabawa się udała!!
Cytat:
piękne

Byłam dziś z mamą na mieście i........ kupiłam sukienkę na poprawiny!!! Jest taka lekka, zwiewna, delikatna, w kolorze ecru. Czyli taka, jaką chciałam Bardzo dobrze się w niej czuję.
Oprócz tego kupiłam sobie majtki na 1 dzień (zwykłe, białe, wygodne). na drugi dzień zaszaleję z koronką, bo sukienka będzie bardziej przewiewna
Oprócz tego kupiłam pończochy samonośne (białe) oraz podwiązkę
Także zakupy udane
Jedynie niestety nie upolowałam butów na poprawiny coś czuję, że będę z tym miała problem......

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 15:12   #442
nena1984
Zakorzenienie

ej dziewczyny, popsułam telewizor
podłączyłam PS3 i teraz padł mi obraz z TV, przełączam między wejściami, a tu kanałów nie ma - wyszukuję ponownie, ale nic nie znajduje i pisze "brak sygnału". Mąż mnie zabije

Fablous - fajny pomysł z tymi wymiankami, też mi zostało sporo rzeczy. Jeśli nadal jesteś zainteresowana grzebykiem, to chętnie się go pozbędę

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

około 10 cm, buty były wygodne, ale mimo wszystko to obcas. Wytrzymałam w nich i tak długo, bo ok. 6 godzin

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 15:25   #443
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
podłączyłam PS3 i teraz padł mi obraz z TV, przełączam między wejściami, a tu kanałów nie ma - wyszukuję ponownie, ale nic nie znajduje i pisze "brak sygnału". Mąż mnie zabije

Fablous - fajny pomysł z tymi wymiankami, też mi zostało sporo rzeczy. Jeśli nadal jesteś zainteresowana grzebykiem, to chętnie się go pozbędę
Nanuś No ładnie - popsułaś telewizor
A tak poważnie to nie miałam okazji żeby osobiście złożyć Ci gratulacji i życzeń z okazji tego najcudowniejszego dnia Jesteś dla mnie jedną z najbliższych mi tu dziewczyn na wątku i najmilej będę wspominała nasze przygotowania sprzed roku (kiedy siedziałam na stażu, nie miałam co robić i ciągle strzelałam posty na wizażu :p) Jesteś boską laską a Wasz ślub i wesele musiało być niesamowite Wszystkiego naj naj naj

BTW jeszcze nie czytałam relacji Ale po zdjęciach na fejsie sądzę, że było genialnie

...a jeśli chodzi o grzebyk to widzę, że sprawa nieaktualna dla Ciebie pewnie lepiej jak któraś z nas odkupi niż pożyczy
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 15:29   #444
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

około 10 cm, buty były wygodne, ale mimo wszystko to obcas. Wytrzymałam w nich i tak długo, bo ok. 6 godzin
Nena ja jak wyłączę PSa i chcę włączyć cyfre to też mi piszę brak sygnału. Myszę wtedy wyłączyć cyfrę, odczekać kilka sekund i włączyć ją ponownie i wtedy idzie
Stary 2012-07-14, 15:32   #445
Anulka_p
Zakorzenienie

Kochane moje Panny Młode wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Wyłącznie pięknych i wzruszających wspomnień

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

aa właśnie, jajeczna sąsiadka, mam njusa!!! (kocham tą, ktora wymyslila to określenie, bo nawet moja mama już tak ją nazywa)Moja przyjaciółka opowiadała mi dziś, że jej ojciec poszedł na rynek po warzywa i owoce, spotkał tam jajeczną, która wlasnie handlowała jajami. Jajeczna zaczepiła go i mowi :"no, a słyszał pan, ze XXXX (moje imię i nazwisko) jest w ciąży??? I to nie ze swoim narzeczonym!!! no,no, ale nowiny. A pana córka to tez chyba w ciąży, bo taka gruba się zrobiła". Ojciec przyjaciółki z oburzeniem odpowiedzial do jajecznej, zeby się zajęła swoimi sprawami i swoją córunią, na co ona, że zajmuje sie, zajmuje i córka będzie gwiazdą 1 wrzesnia w naszej miejscowosci, że limuzynę jej zamowiła! Tylko zapomniala o jednym szczególe. My mieszkamy daleko od drogi głównej, do nas dojeżdża się wąską, polną drogą. Jestem ogromnie ciekawa jak ta limuzyna wjedzie do niej tą polną drogą na jej gospodarstwo pośrod te biegające wszędzie kury.
Co za...bezczelność. Kobieta przekracza wszelkie granice. Gwiada??!! Ja to czuję, że to raczej będzie jeden wielki kabaret

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Jest mi przykro... mam dziś panieński... jakiś miesiąc temu ustaliłam z dziewczynami termin i ok wszystkim pasuje dziś. Moja świadkowa napisała mi, że ona się wszystkim zajmie więc dałam jej nr telefonów do wszystkich. Później jakoś dziewczyny sporadycznie do mnie dzwoniły czy coś wiadomo to yptałam moją świadkową i ona mówiła, że będzie do nich dzwonić. I powtórzylo się to tak z kilka razy. A wczoraj pisze mi koleżanka o 23, że ona nie wie wogóle gdzie ma przyjść bo nikt się z nią nie skontaktował. Okazało się, że do innych też nie
A mówiłam, że ja mogę do nich podzwonić tylko muszę wiedzieć co mowić, to nie nie ona się wszystkim zajmie. Ale beznadziejnie

No ej Aż nie wiem jak to skomentować. I co teraz? Rozmawiałaś ze świadkową?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 15:49   #446
kasia_kuku
Zakorzenienie

Papiery złożone, mogę wracać do świata żywych!

Cytat:
powiem wam, że nasze mieszkanie zaczyna w końcu przypominać prawdziwy dom. Wczoraj kupiliśmy TV, oczywiście Tż chciał jak największy (ma jakiś kompleks czy co??). Meble w większości poskręcane. Dziś już pierwsze śniadanko w ludzkich warunkach
Zapomniałam wam napisać też, że kupiliśmy wycieczkę - dwa tygodnie all inc. na Zakynthos Także już nie mogę doczekać się sierpnia. Jeszcze równo 4 tygodnie i fruuuu
Nenuś, pokażesz nam Wasze mieszkanko? Nawet na pocztę, jeśli możesz, chcesz

Zazdroszczę wycieczki My chyba zrezygnujemy w tym roku na rzecz wesela i udamy się na jakiś długi weekend do Pragi lub Berlina

Cytat:
- kupiłam sobie buty na panieński, niziutkie i bardzo wygodne
http://www.stradivarius.com/webapp/w...2Bna%2Bobcasie
jak się sprawdzą na szaleństwach clubbingowych to będą też na przebranie na wesele
Se se se kupiłaś Kukowe buty ślubne

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka
Wczoraj bylysmy ze swiadkowa w kinie na Magic Mike... Film dziwny, momentami wrecz taki kur**sko chamski. Plusem posladki Matthew McConaughey'a i muza...
Ja byłam wczoraj na tym:

polecam po stokroć Śmiałam się bite 2h, jak dla mnie lepsze niż kac wegas Wszystko co najgorszego może zdarzyć się na ślubie przedstawione w tak komiczny sposób, polecam bardzo!

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Kochane Dzisiejsze nasze cudowne PMki ślubujące! Chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia, masęę miłości, samych życiowych radości, pięknych, słonecznych dni na Waszej nowej, wspólnej drodze życia.

Po drugie: Moje drogie, najwspanialsze wiżanki Chciałam Wam podziękować, wiem, że jestem jędza, marudzę, panikuję, płaczę Dziękuję za wsparcie dla mnie w tym trudnym okresie! Pomimo, że znamy się wyłącznie przez internet, wiem, że mogę na Was zawsze liczyć! Kocham Was

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 15:58   #447
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nena ja jak wyłączę PSa i chcę włączyć cyfre to też mi piszę brak sygnału. Myszę wtedy wyłączyć cyfrę, odczekać kilka sekund i włączyć ją ponownie i wtedy idzie
oo dzięki, zaraz wypróbuję

Cytat:
Nanuś No ładnie - popsułaś telewizor
A tak poważnie to nie miałam okazji żeby osobiście złożyć Ci gratulacji i życzeń z okazji tego najcudowniejszego dnia Jesteś dla mnie jedną z najbliższych mi tu dziewczyn na wątku i najmilej będę wspominała nasze przygotowania sprzed roku (kiedy siedziałam na stażu, nie miałam co robić i ciągle strzelałam posty na wizażu :p) Jesteś boską laską a Wasz ślub i wesele musiało być niesamowite Wszystkiego naj naj naj

BTW jeszcze nie czytałam relacji Ale po zdjęciach na fejsie sądzę, że było genialnie

...a jeśli chodzi o grzebyk to widzę, że sprawa nieaktualna dla Ciebie pewnie lepiej jak któraś z nas odkupi niż pożyczy
dziękuję pięknie za życzonka
ahhh bo ja na śmierć zapomniałam, że miałam Ci go pożyczyć - ale czy Ty nie chciałaś tego z szyfonowymi kwiatkami??, bo mi został sam metalowy

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nenuś, pokażesz nam Wasze mieszkanko? Nawet na pocztę, jeśli możesz, chcesz
jasne, ale na razie nie ma jeszcze za bardzo co pokazywać. Jest dość ubogie w detale, których mam nadzieję dorobić się z czasem. Poza tym jeszcze masy rzeczy nie przewiozłam z domu

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-07-14 o 17:31
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 16:17   #448
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Ja byłam wczoraj na tym:

polecam po stokroć Śmiałam się bite 2h, jak dla mnie lepsze niż kac wegas Wszystko co najgorszego może zdarzyć się na ślubie przedstawione w tak komiczny sposób, polecam bardzo!
My się dzisiaj na to wybieramy z TŻtem

Cytat:

jasne, ale na razie nie ma jeszcze za bardzo co pokazywać. Jest dość ubogie w detale, których mam nadzieję dorobić się z czasem. Poza tym jeszcze masy rzeczy nie przewiozłam z domu
Piękne mieszkanko! Bardzo lubię taki minimalistyczny wystrój. Na ostatnim foto dostrzegłam butki ślubne . I te piękne lumpeksowe

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 16:21   #449
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
oo dzięki, zaraz wypróbuję

dziękuję pięknie za życzonka
ahhh bo ja na śmierć zapomniałam, że miałam Ci go pożyczyć - ale czy Ty nie chciałaś tego z szyfonowymi kwiatkami??, bo mi został sam metalowy

przytulnie!

Najlepszego dla dzisiejszych weselujących się!! Czego tylko sobie zamarzycie niech się spełnia!

a mąż niech nie zmienia się po ślubie
Stary 2012-07-14, 16:36   #450
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
świetne macie mieszkanko! Nie mogę się doczekać efektu końcowego

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości